- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.561
canım çok teşekkürler
Kızlar neden kimse bana cvp vermiyor ama bende agustos annesiyimmm
dun gece sabaha kadar agrı cektim belimin karnımın kasıklarımın yarısı agrıdı cok fena sabah doktoru aradım gel dedi gittik rabbime binlerce kez sükürler olsun ki miniğime birsey olmamıs cok korkmustum sorun idrar yollarım iltihaplıymış böyle sıkıntısı olan var mı ????????????????
Bu sabah en erkenci benim galiba
Doktor heyecanı tabii
Günaydın herkeseeeeeeeeeeeee
damla merhaba aynı sorun bende de var...
Daha once de bobreklerımden tas doktugum ıcın yıne oyle oldugunu dusunmustum, sukur bobregıme sıcramamıs...
Fakat ıdrar yollarımda cok yuksek enfeksıyon ve bakterı cıktı az once ıgne vurldum geldım 5 tane daha var ıns gecer...
Sız de sakın ıhmal etmeyın, cok gecmıs olsun...
Kızlar ben de yarın ıns 18. haftama gırıcem bulantım olmadı benım 1,400 gr almısım en basından berı ama kılolu hamıle kaldım ben...
sımdı de gunluk tutuyorum yazdıgım ıcın sakıncalı seyler yememeye calısııyorum ıns aldıgımız kılolar kuzularımıza yarar
nasıl korktuğumu anlatamam bebege birsey oluyo sandım kuzum iyimiş ama masallah doktor hemen gel dedi bu cıktı bol su iç dedi bide tek kullanımlık ilac verdi agrılarım siddetlenirse öyle yutacam rabbim yardımcımız olsun inşallah yediklerimizde yarar minişlere:)
Evet ıste annelık canım benım de odum kopmustu agırdan ama sonra anlayınca böbrek agrısı oldugunu rahatlamıstım resmen bebegım ıyıdır dıye...
şase mı verdı doktor yoksa hap mı
şase verdi canım ama kullanmadım daha içinde hamilelerde pek kullanılmsın yazıyormus sen kullandın mı ???
Bir haftadır daha iim Cnm 4 kilonormal çok değil takma dogum sonrası kilo alma bunlar kolay varilior
günaydınlar.....bende hemen konuya dahil oluyum we 5 kilo aldmmm 4.aydaym aslında çok tatlı yemedm hep ekşi tuzlu ama ekmek kilo aldırdı normalde dikkate der pek yemesdim ama şimdi karnım doymuoo bebiş acıkıoo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?