2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım daha geçmişi okumadım dün ikili testin sonucunu aldık çok şükür risk yok. Bir de cinsiyeti öğrendik oğlumuz olacakmış çok tuhaf geliyor dünden beri erkek çocuk hep kız olacak diye düşünmüştüm...

günaydın kızlar kilodan gitmişiz hep ama sanırım rekor bende şimdiden 9,5 kilo almışım amaaaaaaaaaaaannnnnnnnn isterse 19 alayım yavrucum iyi ya gerisi önemli değil aslan bir oğluşum sonrası kolay sizde çok takılmayın biz kadınlar kafamıza koyduğumuzu yaparız yaniii doğumdan sonra o kilolar gidecek arkadaşşşş

Kızlar neden kimse bana cvp vermiyor ama bende agustos annesiyimmm

tatlım benim bazen iştahım yerinde bazen tok olmak için yiyorum kilo aldım ama hiç takmiyorum önemli olan bebeğim gercekten kilo sorun olursa dogumdan sonra onu düşünürüz tek düşüncem bebeğimi kucama almak sag salim inşallah kendim içinde sıkıntısız doğum diye dua ediyorum

damla merhaba aynı sorun bende de var...
Daha once de bobreklerımden tas doktugum ıcın yıne oyle oldugunu dusunmustum, sukur bobregıme sıcramamıs...
Fakat ıdrar yollarımda cok yuksek enfeksıyon ve bakterı cıktı az once ıgne vurldum geldım 5 tane daha var ıns gecer...
Sız de sakın ıhmal etmeyın, cok gecmıs olsun...

Kızlar ben de yarın ıns 18. haftama gırıcem bulantım olmadı benım 1,400 gr almısım en basından berı ama kılolu hamıle kaldım ben...
sımdı de gunluk tutuyorum yazdıgım ıcın sakıncalı seyler yememeye calısııyorum ıns aldıgımız kılolar kuzularımıza yarar

nasıl korktuğumu anlatamam bebege birsey oluyo sandım kuzum iyimiş ama masallah doktor hemen gel dedi bu cıktı bol su iç dedi bide tek kullanımlık ilac verdi agrılarım siddetlenirse öyle yutacam rabbim yardımcımız olsun inşallah yediklerimizde yarar minişlere:)

Evet ıste annelık canım benım de odum kopmustu agırdan ama sonra anlayınca böbrek agrısı oldugunu rahatlamıstım resmen bebegım ıyıdır dıye...
şase mı verdı doktor yoksa hap mı

günaydınlar.....bende hemen konuya dahil oluyum we 5 kilo aldmmm 4.aydaym aslında çok tatlı yemedm hep ekşi tuzlu ama ekmek kilo aldırdı normalde dikkate der pek yemesdim ama şimdi karnım doymuoo bebiş acıkıoo :)

şase verdi canım ama kullanmadım daha içinde hamilelerde pek kullanılmsın yazıyormus sen kullandın mı ???

aynu ılacı vermıs sanırım munorol kullandım ben...
Gonul rahatlıgı ıle kullanabılırsın ben hem urologdan hem de kadın doğumcmdan onayı aldıktan sonra kullandım ama benımkı ılerı derece oldugu ıcın o yetmedı tabıkı ıgneye gectık

Çok sağolun kızlar moral oldunuz.Ben hiç takmıyordum 4 kilo gayet normal bence ama cevrem böyle konuşunca insan uyuz oluo sanki keyfimizden alıyoruz kiloyu :)
Boşverdim kocama kalsa ye ye deyip yedirio beni bebişimiz aç diye ahahah :)

Aynen bnmde normal acıkmıyorum karnım hani kazınıyor derler ya resmen kazınıyor çok ilginç haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…