2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen senin gibiyim papatya, hala da geçmedi kaç aydır,
son 5 gündür özellikle iyice arttı, yemek düşününce midem kalkıyor,
ya da bazen bir şeyi canım çok çekiyor görünce bile yemekten vazgeçiyorum,
ete normalde bayılırım, ama yiyemiyorum artık,
aynen ben de yemek yemek en büyük zevkimdi, ama geecek heralde az daha bekleyelim

Valla cok sacma buluyorum yasdan dolayi amniyosentez almak istemelerini eger anne adaylari down sendromlu diye gebeligi sonlandirma cesaretindeyse tamam fakat direkt yasin sorun etmelerine takiliyorum.bence once bunu dusunun gercekten birsey ciksa mudahale ettircekmisiniz? Ona gore sivin alsinlar yoksa bosyere riske girilmesin.nice ablalar var 40dan sonra saglikli doguranlar. Icinizi ferah tutun derim ben. Allah hepimizr saglikli hayirli evlatlar versin.

Peki kızlar kilo alımınız ne durumda? Benim çok şükür hiç bulantı ve kusmam olmuyor birtek ilk hafta kusmuştum..
Normal nasılsam öyleyim sadece kasık agrısı oluyor bazen..
4.ayın içindeyim 3.5,4 kilo aldım dikkat etmeme ragmen bana çok geldi ama zayıf hamileler daha çok kilo alır diyor doktor..
sizde durumlar ne kilo kontrolü yapan varmııı ??

Kızlar B'nde aynıyım buluntuların azalsada tiksintim geçmedi hala sulu yemek yiyemiyorum bunun nedeni vucuttaki vitxmin eksikliğinden kaynaklanıyormuş dr uma söyledim eleniyor verdi biraz düzeldim gibi daha iim öncekine göre

Kızlar neden kimse bana cvp vermiyor ama bende agustos annesiyimmm

Anladım cnm şimdi nasılsın geçmiştir umarım..İlk aylarda kilo almayan arkadaşlar hep bulantı çekenler sanırım umarım bi an önce gecer herkezinki.
Bnm hiç olmadı bulantım bakalım bende toplamda kaç kilo alıcam..
Dikkat ediyorum az çok aç kalmadan yiyorum ama çok yemiyorum ztn vücud ne yersek depoluyormus yeterli olduğunu düşünüyorum..
ama işte 4 kilo bana çok geldi sanki bakalım doktora sorucam haftaya gerci doktorum bana kilo al deyip duruo oda ayrıııı..

Kızlar neden kimse bana cvp vermiyor ama bende agustos annesiyimmm

MErhaba canım sağlıklı olun da bence çok takma kiloyu.Hamur işlerinden uzak dur. Ben de 6 kilo aldım ama çok zayıftım.Şimdi görenler yorum yapıyo yok benim şu tanıdığımda hiç yoktu,yok 8 aylıkken böyleydi falan.Ama ben duymuyorum bile sağlıklı olsun da veririm nasılsa. Şu an 16+4 haftadayız. Bir de doktor DECAVİT verdi bana.Çok acıkmaya başladım ama kullan dedi.Bebeğim sağlıklı olsun da ben düşünmüyorum kiloyuu filan.Doktora da sordum fazla değil hamur işine fazla yaklaşma dedi.Rabbim sağlık versin bebişlerimizee:::::::::::::::::::)

ben 17. haftamın içindeydim. 14 haftaya kadar çok kustum. kusmalarım bittikten sonra hızla kilo almaya başladım. kusmalarıma rağmen 3 kilo aldım. bunadn sonra daha hızlı kio alınırmış. doktorum böyle giderse doğuma kadar 10 ile 12 arası alacağımı söledi. ama bununda noramal olduğunuda söledi. sen kiloyu takma kafanı bebşin sğlıklı olsun doğumdan sonra veririz biş olmaz:)

cnm bn de hic kilo almadm
cunku evde pesinden kosturdgm bir bebegm daha varr
bu gidisle de cok kilo almayacakmisim gibi geliyr.
bulanti ve kusmam olmadi herseyi yemeye caliayrm ama durum boyle.ilk cocugumda da 11 kilo almiatm.
kimisinin vucdu su toplar , siser yani
oyuzden de tartida fazla gelir
bnm vucudm hic su tutmuyr sisme de olmamisti
o yuzden kilom az cikiyr dye degerlendryrmm
kiloya takma cnm
bnm karsi komsum 30 kilo aldi
simdi tig gibi hicbiseyi kalmadii

Amin cnm inşallah saglıkla elimize alırızzz...
Banada aynı ilacı verdi decavit,ferra sanol,ve magnezyum ilacıda verdi onların etkisi olduğunu düşünüyorum..
Ben hayatımda 34 ve 36 bedenden fazla olmadıgım için pantolonlar kapanmayınca moralim bozuldu.
birde insanlar aynı sana oldugu gibi aa ben hiç kilo almamıştım bilmem kaç ay fln fln yok sen almışsın birde en komiği seni göbekli görmek için can atıyorum demeleri
lafa bakkk!!
ama takmamaya calışıyorumm ztn dogumdan sonra nasıl olsa veririz dediğin gibi haklısın...Hamur işlerinden uzak duruyorum canım cekerse azıcık yiyorum...Sayılı gün cabuk gecer 4. ayın içine girdik çoktan :))

İyi geceler kızlar sohbetiniz bol olsun. Kilo sohbeti var. Ben ilk 3 ay kilo almamıştım ama bu ay baya aldım sanırım Düğmeler hala kapanıyor ama göbek pörtlüyor birazcık.İçimde felaket derecede çikolata yeme isteği var ve kendimi durduramıyorum. Doğum yapınca veririz napalım :)

Yarın bebişimi görücem kızlar yaa durduğum yerde duramıyorum. Zaten çikolata da enerji veriyor bir de heyecan eklenince kıpır kıpırım Bu gece uyuyabilirim inşallah. Yoksa yarın bebeğimi gözümden uyku akarken görmek zorunda kalıcam

Math ben 4 gün sonra 35 i bitireceğim.ilk muayenede doktora amniosentezi sordum.35 yaş sınırının 38 e çıkarıldığını hatta o yaşta bile gönderdikleri hastalarının çoğunun geri çevrildiğini söyledi.bence mutlaka başka bir doktora görün.

Bir haftadır daha iim Cnm 4 kilonormal çok değil takma dogum sonrası kilo alma bunlar kolay varilior

kızlar ben de tam 7 kilo aldım 2 gün önce kontrolümüz vardı kilo ölçümünden sonra doktoruma çok aldım normal mi diye soruyorum hep o da zaten çok zayıftın takma kafana sorun yok diyor ama ben yine de daha başlarda böyleyse son aylarda nasıl olurum diye düşünmekten alamıyorum kendimi ve moralim bozuluyor hayırlısı napalım yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar nasıl olsa vereceğiz bu kiloları...

canım çok teşekkürler

İyi uykular hepinizi öpüyoruz oğlumla, kızlarınızda öpüyoruz.

soyle bi hamis annelere bakiim dedim bende 2012 aralik annesiyim memede yasayan bi kizim var kizlaar bol bol dinlenin yayilin sinemaya gidin gezin tozun bana cok soyluyolardi inanmamistim bebislerden hic bir seye firsat yok hamileligimi ozledim :)) cok yorgunum uykusuzum ve sifir sosyal hayat. herseye ragmen bebislerin gulucukleri dunyaya bedel. ama siz simdiden istediginiz herseyi yapin. Allahim hayirli dogumlar nasip etsin sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…