- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.541
Kizlar benim gibi olan varmi agzimin tadi cok kotu hic biseyden tad almiyorum ustelik oyle demir kan hapi gibi seylerde icmiyorum, yemeklerden herhangi biseyi dusunup keyif slmiyorum hani hic bisey canim cekmiyo cunki tadlari hep kotuymus gibi geliyor bana. Normalde cok gurmeyimdir yemeyi cok severim yeni seyleri tatmayida oyle ama iste simdi boyleyim(
benimde ense kalınlşığı normal üçlü tarama normal çıktı fakat yaşım 35 olsuğu için dr. amniyon sentez düşünebilirsin dedi bense ne yapacağımı bilmiyorum
benim yaşım 35 şu an 17+4 haftalık hamileyim dün üçlü taramam normal çıktı fakat dr. yaşımdan dolayı amniyonsentez yaptırabileceğimi söyledi kararsız kaldım ne yapacağım ben
nasılsınız kızlar,
biz bugün 2'li testimizi yaptırmaya gittik vee çook güzel haberlerle evimize döndük...
çok şükür herşeyimiz iyi çıktı yani bi sorun yok
vee benim ısrarlarıma dayanamayarak, 'doktorumuz flaş bir gelişme ile' bebeğimizin cinsiyetini sonunda söyledi...
sümeyye'me erkek kardeş geliyormuş :)
walla ben hep kız tahmin ediyordum rüyalarımda bile hep kızım olacağını görüyordum, ama tahminim tutmadı...
doktor çok büyük ihtimalle erkek deyince ben 'inanmıyoruummm' deyivermişim :)
doktorumda walla ister inan ister inanma durum böyle dedi :)))
tahlil sonuçlarımızı haftaya alıcaz inşaallah hiçbir sıkıntı çıkmaz
yani anlayacağınız güzel bir gün geçirdik...
darısı bebeklerinin cinsiyetini henüz öğrenemeyen annelerin başına
aynen senin gibiyim papatya, hala da geçmedi kaç aydır,
son 5 gündür özellikle iyice arttı, yemek düşününce midem kalkıyor,
ya da bazen bir şeyi canım çok çekiyor görünce bile yemekten vazgeçiyorum,
ete normalde bayılırım, ama yiyemiyorum artık,
aynen ben de yemek yemek en büyük zevkimdi, ama geecek heralde az daha bekleyelim
aynen senin gibiyim papatya, hala da geçmedi kaç aydır,
son 5 gündür özellikle iyice arttı, yemek düşününce midem kalkıyor,
ya da bazen bir şeyi canım çok çekiyor görünce bile yemekten vazgeçiyorum,
ete normalde bayılırım, ama yiyemiyorum artık,
aynen ben de yemek yemek en büyük zevkimdi, ama geecek heralde az daha bekleyelim
Demekki yalniz degilmisim aynen bende et yemeklerini gormek bile istemiyorumda zaten hic bir yemege karsi cok ilgili degilim zevk almiyorum artik yemekten insallsh gecer bu durum cok rahatsiz edici bisey. Senin cinsiyet bellimi ?
Peki kızlar kilo alımınız ne durumda? Benim çok şükür hiç bulantı ve kusmam olmuyor birtek ilk hafta kusmuştum..
Normal nasılsam öyleyim sadece kasık agrısı oluyor bazen..
4.ayın içindeyim 3.5,4 kilo aldım dikkat etmeme ragmen bana çok geldi ama zayıf hamileler daha çok kilo alır diyor doktor..
sizde durumlar ne kilo kontrolü yapan varmııı ??
Cnm geçen hafta kontrolüm vardı daha kilo almamıştım çünkü bulantılarım çoktu yemek yiyemiyodum bakalım birdahaki ay nasıl olacak kilo durumu ilk hamileligimde 9 ikincide 13 kilo almıştım bakalım bunda kaç kilo alıcamKızlar neden kimse bana cvp vermiyor ama bende agustos annesiyimmm
O
Cnm geçen hafta kontrolüm vardı daha kilo almamıştım çünkü bulantılarım çoktu yemek yiyemiyodum bakalım birdahaki ay nasıl olacak kilo durumu ilk hamileligimde 9 ikincide 13 kilo almıştım bakalım bunda kaç kilo alıcam
Kızlar neden kimse bana cvp vermiyor ama bende agustos annesiyimmm
Peki kızlar kilo alımınız ne durumda? Benim çok şükür hiç bulantı ve kusmam olmuyor birtek ilk hafta kusmuştum..
4.ayın içindeyim 3.5,4 kilo aldım dikkat etmeme ragmen bana çok geldi ama zayıf hamileler daha çok kilo alır diyor doktor..
cnm bn de hic kilo almadmPeki kızlar kilo alımınız ne durumda? Benim çok şükür hiç bulantı ve kusmam olmuyor birtek ilk hafta kusmuştum..
MErhaba canım sağlıklı olun da bence çok takma kiloyu.Hamur işlerinden uzak dur. Ben de 6 kilo aldım ama çok zayıftım.Şimdi görenler yorum yapıyo yok benim şu tanıdığımda hiç yoktu,yok 8 aylıkken böyleydi falan.Ama ben duymuyorum bile sağlıklı olsun da veririm nasılsa. Şu an 16+4 haftadayız. Bir de doktor DECAVİT verdi bana.Çok acıkmaya başladım ama kullan dedi.Bebeğim sağlıklı olsun da ben düşünmüyorum kiloyuu filan.Doktora da sordum fazla değil hamur işine fazla yaklaşma dedi.Rabbim sağlık versin bebişlerimizee:::::::::::::::::::)
benimde ense kalınlşığı normal üçlü tarama normal çıktı fakat yaşım 35 olsuğu için dr. amniyon sentez düşünebilirsin dedi bense ne yapacağımı bilmiyorum
benim yaşım 35 şu an 17+4 haftalık hamileyim dün üçlü taramam normal çıktı fakat dr. yaşımdan dolayı amniyonsentez yaptırabileceğimi söyledi kararsız kaldım ne yapacağım ben
Anladım cnm şimdi nasılsın geçmiştir umarım..İlk aylarda kilo almayan arkadaşlar hep bulantı çekenler sanırım umarım bi an önce gecer herkezinki.
Bnm hiç olmadı bulantım bakalım bende toplamda kaç kilo alıcam..
Dikkat ediyorum az çok aç kalmadan yiyorum ama çok yemiyorum ztn vücud ne yersek depoluyormus yeterli olduğunu düşünüyorum..
ama işte 4 kilo bana çok geldi sankibakalım doktora sorucam haftaya gerci doktorum bana kilo al deyip duruo oda ayrıııı..
Anladım cnm şimdi nasılsın geçmiştir umarım..İlk aylarda kilo almayan arkadaşlar hep bulantı çekenler sanırım umarım bi an önce gecer herkezinki.
Bnm hiç olmadı bulantım bakalım bende toplamda kaç kilo alıcam..
Dikkat ediyorum az çok aç kalmadan yiyorum ama çok yemiyorum ztn vücud ne yersek depoluyormus yeterli olduğunu düşünüyorum..
ama işte 4 kilo bana çok geldi sankibakalım doktora sorucam haftaya gerci doktorum bana kilo al deyip duruo oda ayrıııı..
MErhaba canım sağlıklı olun da bence çok takma kiloyu.Hamur işlerinden uzak dur. Ben de 6 kilo aldım ama çok zayıftım.Şimdi görenler yorum yapıyo yok benim şu tanıdığımda hiç yoktu,yok 8 aylıkken böyleydi falan.Ama ben duymuyorum bile sağlıklı olsun da veririm nasılsa. Şu an 16+4 haftadayız. Bir de doktor DECAVİT verdi bana.Çok acıkmaya başladım ama kullan dedi.Bebeğim sağlıklı olsun da ben düşünmüyorum kiloyuu filan.Doktora da sordum fazla değil hamur işine fazla yaklaşma dedi.Rabbim sağlık versin bebişlerimizee:::::::::::::::::::)
Math ben 4 gün sonra 35 i bitireceğim.ilk muayenede doktora amniosentezi sordum.35 yaş sınırının 38 e çıkarıldığını hatta o yaşta bile gönderdikleri hastalarının çoğunun geri çevrildiğini söyledi.bence mutlaka başka bir doktora görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?