2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebiş için herşey vücudumuz belimiz kalınlaştı bende inanamıyorum zor alıştım göbekli kalın belli olmayaa çünkü artk bebişimizz warr Allah izin werir doğum yapars gider kilolar o zmn dikkat ederiss..şimdi bebişlere witamin lasımmm

çok mu şiddetli olmuştu damla karnındaki ve kasığındaki ağrı,
benim de kaç gündür karnımla kasığımın arası sağ tarafımda ince bir sızı var,
bebişte tam o taraftaydı, biraz endişeliyim,
gazdır diye düşünüyorum, yani inşallah başka bir şey yoktur,
bulantı ve kusmalarım tam gaz devam ettiği için bir şey yoktur gebeliğim devam ediyodur diye düşnüyorum,
gerçi çok şiddetli değil ara ara ve rahatsız etmeyen bir sızı,
doktorada haftaya gidicem,
yoksa endişelenip hemen gitsemmi bilemedim

Mesajımın altındaki notta bebeğinizin cinsel organları artık gelişimini tamamladı cinsiyet öğrenebilirsiniz diyor, ama dün doktora gittim, doktorum "çıkıntı görünmğyor ama kesin kız diyemem testisleri sonradan inebiliyor bazen dedi :/ hevesimi kursağımda bıraktı.. 1 ay daha bekleyeceğiz............... Birde ultrasonda verdiği resim artık çok karışık hiç net değil sizde de öylwmi? Doktor artık büyüdüğü için tamamını bir resim içine alamıyoruz dedi........

ben 3. aydan sonra 1 ayda 3 kilo almışım doktor resmen kızdı, maksimum 1 kg al, ekmeği hamur işini bırak dedi.. :)) bulantılar geçince iştahım açıldı :)))

Aynen valla cnm bende hep zayıftım.BAna da aynısını söylüyorlar.Millet ne meraklıymış kilolu görmeye beni.Ben takmıyorum valla.Aman bence nazara gelmeyelim

tesekkur ederim aydacım:)))))))))) bol bol su iç emi :)))))))

canım belim belime kadar uzanıyordu agrılarım ve şiddetliydi cok korktum doktor bu donemde büyüme agrılarıda olabilir tabi sen ayırt edemezsn dedi bilmiyorum doktorunu ara istersen için rahat eder

kızlar nerelerdesiniz ya bugün pek bi sakin bu topik :44: girdik oğluşumunda canı sıkıldı kızlar yok diye huhuuuuuu iştima var toplanın

ben 3. aydan sonra 1 ayda 3 kilo almışım doktor resmen kızdı, maksimum 1 kg al, ekmeği hamur işini bırak dedi.. :)) bulantılar geçince iştahım açıldı :)))

bundan sonra dikkat edersin cnm ben sadece sabahları ve cnm çok çekerse gün içinde az bişi hamur işi yiyorum ona ragmen 4 kilo :)
Ama bnm bir gun olsun midem bulanmadı çok şükür o yüzden iyi gittimi sölüyr doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…