- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #11.581
kızlar baş ağrılarınız oluyormu sizlerinde
nasıl korktuğumu anlatamam bebege birsey oluyo sandım kuzum iyimiş ama masallah doktor hemen gel dedi bu cıktı bol su iç dedi bide tek kullanımlık ilac verdi agrılarım siddetlenirse öyle yutacam rabbim yardımcımız olsun inşallah yediklerimizde yarar minişlere:)
Peki kızlar kilo alımınız ne durumda? Benim çok şükür hiç bulantı ve kusmam olmuyor birtek ilk hafta kusmuştum..
Normal nasılsam öyleyim sadece kasık agrısı oluyor bazen..
4.ayın içindeyim 3.5,4 kilo aldım dikkat etmeme ragmen bana çok geldi ama zayıf hamileler daha çok kilo alır diyor doktor..
sizde durumlar ne kilo kontrolü yapan varmııı ??
Amin cnm inşallah saglıkla elimize alırızzz...
Banada aynı ilacı verdi decavit,ferra sanol,ve magnezyum ilacıda verdi onların etkisi olduğunu düşünüyorum..
Ben hayatımda 34 ve 36 bedenden fazla olmadıgım için pantolonlar kapanmayınca moralim bozuldu.
birde insanlar aynı sana oldugu gibi aa ben hiç kilo almamıştım bilmem kaç ay fln fln yok sen almışsın birde en komiği seni göbekli görmek için can atıyorum demeleri
lafa bakkk!!
ama takmamaya calışıyorumm ztn dogumdan sonra nasıl olsa veririz dediğin gibi haklısın...Hamur işlerinden uzak duruyorum canım cekerse azıcık yiyorum...Sayılı gün cabuk gecer 4. ayın içine girdik çoktan :))
aynu ılacı vermıs sanırım munorol kullandım ben...
Gonul rahatlıgı ıle kullanabılırsın ben hem urologdan hem de kadın doğumcmdan onayı aldıktan sonra kullandım ama benımkı ılerı derece oldugu ıcın o yetmedı tabıkı ıgneye gectık
çok mu şiddetli olmuştu damla karnındaki ve kasığındaki ağrı,
benim de kaç gündür karnımla kasığımın arası sağ tarafımda ince bir sızı var,
bebişte tam o taraftaydı, biraz endişeliyim,
gazdır diye düşünüyorum, yani inşallah başka bir şey yoktur,
bulantı ve kusmalarım tam gaz devam ettiği için bir şey yoktur gebeliğim devam ediyodur diye düşnüyorum,
gerçi çok şiddetli değil ara ara ve rahatsız etmeyen bir sızı,
doktorada haftaya gidicem,
yoksa endişelenip hemen gitsemmi bilemedim
Aynen valla cnm bende hep zayıftım.BAna da aynısını söylüyorlar.Millet ne meraklıymış kilolu görmeye beni.Ben takmıyorum valla.Aman bence nazara gelmeyelim[/QUO
Sorma ya biz onlara doğumdan 5 6 ay sora gösteririz kim kilolu hahaAminn gelmeyiz inşallah
merhaba hamiş dostlar nasılsınız
Kızlar ben 16.haftamdayim 2 kilo almışım 4 ay bitiyor normal mi? Bebegin gelişimi gayet iyi durumda.
ben 3. aydan sonra 1 ayda 3 kilo almışım doktor resmen kızdı, maksimum 1 kg al, ekmeği hamur işini bırak dedi.. :)) bulantılar geçince iştahım açıldı :)))
Kızlar ben 16.haftamdayim 2 kilo almışım 4 ay bitiyor normal mi? Bebegin gelişimi gayet iyi durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?