2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle yola devam hem başbakanımız da teşvik verecekmiş 3e 4 e kadar yolu varrr :))

sana hiç tahminde bulunmuşlarmıydı ilk defa mı bakacaklar cinsiyetineee babası da çok heyecanlııdr demii şimdii

Babası fırsat bulabiliyomuki isten güçten ben arkadaşlarımla gidiyorum doktora neyse önemli değil :) adam evin perdelerini değiştirdim sabah nasil olmuş diye soruyorum ne nasil olmuş diyor farketmemiş bile anla yani

sanırım eşlerde korkuyor bu süreçte,
benimkiyle de aynen kardeş kardeş sarılıp uyuyoruz,
bir şey olur diye mi korkuyosun dedim, bilmem belki bebek rahatsız olur dedi:):):)

bizde kardeş kardeştik sonra denemeye karar verdik ama ben tedirgindim.
bir baktım ki benden daha tedirgin çıktı kocacığım :) aman öle yapma oğluma bişey olur aman böle yapmayalım bebeğimize bişey olur.
sanrıım bizden daha tedirgin oluyorlar:)
zaten artık yapmam ne kıymetli oğluşu varmış:::))

ben bunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim doktora da bir sorayımm bakalım gidince

ama 9 ay bu az değilki. benim kocam benm hamile olduğumu öğrenir öğrenmez araştırma yapmış bişey olmuyomuş diye rahat.biz hayatımızda pek bişey değiştirmedik yani Allaha emanet bebişimiz...

ama 9 ay bu az değilki. benim kocam benm hamile olduğumu öğrenir öğrenmez araştırma yapmış bişey olmuyomuş diye rahat.biz hayatımızda pek bişey değiştirmedik yani Allaha emanet bebişimiz...

bzde cok sey degstı...hamıle oldugumu ogrendıgmden berı kardesız...zaten once kanamam vardı ...en son gıttıgımde doktor hala yasak dedı...yasak kalkıncada esım kesınlıkle olmaz hcbısey benm bebegımden degerlı degıl dıyo ona zarar verme korkusu var...acıkcası bendede var o korku o yuzden bız boyle ıyız :)

arkadaşım içini rahat tut, İnşallah herşey yolunda ilerleyecek.

bu arada verdiğin bilgi için de çok teşekkürler. az önce yoga dersine kaydımı yaptıdım. bi de acıbadem maslak 20. haftadan sonra ücretsiz doğum dersi veriyomş, 13 martta başlıcakmış. ona da kayıt yaptırdım...

dün başladım canım kullanıyorum dediğin gibi ilerlemesi daha kötü. peki bebeğin etkilenmiş miydi canım bu enfeksiyondan?

kızlar bebişim boyu 10 cm ve 100 gr. civarı çıktı dün. akşamdan beri hem ilaçlarımı araştırıyorum hem de boy ve kilosunun normalliğini. ne kadar heyecanlıyız her gelişmeyi araştırmak istiyoruz. Allah hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese

Kızlar herkes nerde isetberry yok beyazçekirge yok kedicik yok merak ettim

topiğin hiç eski tadı yok kavgalar tartışmalar oldu beyazçekirgeyi kızdırdılar diğerlerini bilmiyorumm bende giriyorum ama eski neşem yok herkes her şakayı ciddiye alıyo kendi çapında saçmalıyo....

Son düzenleme:

tabi canım uzun bir süreç ben de sinir oluyorum bazen .
denedik baktık bişey olmuyor sonuçta:)

Selam kızlar....

Bugün benim için de büyük gün.... Çooo.. K heyecanlıyım çoooo..kk:18:
Pipilimi kukulumu bugün öğrenirim inşallah meraktan deliriciiim
Ayrıca omurilik testi de var bugün inşallah herşey yolunda gider dualarınıza ihtiyacım var

Kolay gelsin aman dikkat et çok yorma kendini. Bende senin gibi öğrendiğim gün bıraktım sigarayı, alahtan canım istemiyo şu anda. gerçi ilk başlarda kahve falan içerken çok istiyodu hatta bi kaç defa bi fırt çektim attım hayatımda hiç bu kadar suçluluk duymamıştım,sonrada içmedim zaten kahveyide bıraktım bana sigarayı hatırlattığı için.. Bebeğini düşünmeye çalış canın sigara istedikçe işe yarıyor :)

katılıyourm canım sana...kavgalardan,tartısmalardan dolayı bende 2 haftadır hıc bırsey yazmıyorum,yazasım gelmıyor..sessız sessız takıp edıyorumm..bence duzelsın artık,eskı nesemıze sohbetımıze devam edelım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…