- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.221
hadi bakalım az kalmış bu arada 9 Mart benim doğum günümmmm
mrb canım tabi yardımcı olmak isterim.ben egepol hakan beye gidiyorum ilgili bilgili bi dr kendisi güvenimi kazandı yani :) çok yakın iki arkadaşım hakan beyde doğum yaptı 3 ay önce.medicalpark bana çok uzak ben orda ekimde başka bi ameliyat geçirdim ilgili ve güsel bi hastane ama dediğim gibi acil durumlarıda düşünürsek bana çok uzak ve takip eden dr diil ogün nöbeti olan dr girio doğuma.orda merva hanım var benim yakın arkadaşım ona gidiyo takiplerine 2400 fiyat verdiler nisanda doğumunu yapıcak.başka merak ettiğin bişi olursa anlatırım canımm meraklanma...
Ayyy canım süper, bayılıyorum böyle güzel tesadüflere
Şimdiden kutluyorum canım doğum gününü, çünkü ben yarından sonra yokum, istanbula gidiyorum, bir hafta yokum, arada unutabilirim canım...
Sağlıklı mutlu güzel bir yıl diliyorum sana şimdiden ve de kızlarını ve seni çok öpüyorum......
canım bende 5 mart doğumluyum balık burcusun sende demek ki
Kizlar 15 haftalık hamileyim arada yaziyorum buraya herzaman yazma firsatim olmuyor bi sorum olcak sizlere uzun zamandir gobegimde bisey farkediyorum gobegim tik tik atiyor sanki kalbim gobegimde atiyor gibi ne oldugu anlamadim acaba bebegimin kalp atisi olabilirmi sadece ben farketmedim etrafimdakilerde farketti sizdede varmi boyle bi durum ama herzaman var bazen nefesimi tutuyorum acaba nefestenmi diye ama o zaman bile atiyor
Sigara denen illet!!!
18 yıldır günde bir paket sigara içtim.Hamileliğimde de bırakabileceğimi sanmıyordum doktorumla tanışana kadar:)))
Test yapmadan 1 gün önce arkadaş toplantısında 1,5 paket sigara ve 3-4 bira içmiştim malesef çok utanıyorum
Ertesi gün test yaptıktan sonra doktrorumla tanışana kadar içmedim ama krizlerdeydim. Doktora gittiğimde nasıl bağımlı olduğumdan bahsederim günde 3-5 tane izin verir diye ümidim vardı.Çünkü tüm arkadaşlarıma günde 5 tneye kadar izin çıkmıştı. Doktorumla konuştum madem 1 hafta içmedin yasaklıyorum dedi.Sonra bana şunu anlattı:
Sen her bir sigara içtiğinde senin damarların 20 dk boyunca büzüşüyor. Her sigara içtiğinde 20 dakika boyunca bebeğine kan akışını neredeyse durduracak duruma getireceksin.Şöyle düşün dedi senden çok iri cüsseli bir adamın gelip seni boynundan tutup havaya kaldırdığını düşün seni öldürmüyor ancak 20 dk. Boyunca boğazından sıkılmış bir şekilde havada asılı kalıyorsun nasıl zor nefes alacağını, nefesinin kesileceğini tahmin ediyorsundur dedi. Senin her sigaranda bebeğin 20 dk. Bıoyunca bu durumda olacak. Ellerinin arasında bebeğinn boğazından tutup havaya kaldırdığını düşün dedi.Her sigara isteğinde aklına bu gelsin ve sigara bebeğimi senden daha çok seviyorum de dedi.. Bunu yüksek sesle söylemeni istiyorum dedi...
Ben çok etkilendim ve şimdi çok rahatım.. Asla yapamam diyordum umarım hiçbir zaman da başlamam..
Kizlar 15 haftalık hamileyim arada yaziyorum buraya herzaman yazma firsatim olmuyor bi sorum olcak sizlere uzun zamandir gobegimde bisey farkediyorum gobegim tik tik atiyor sanki kalbim gobegimde atiyor gibi ne oldugu anlamadim acaba bebegimin kalp atisi olabilirmi sadece ben farketmedim etrafimdakilerde farketti sizdede varmi boyle bi durum ama herzaman var bazen nefesimi tutuyorum acaba nefestenmi diye ama o zaman bile atiyor
gunaydın cımcıme ve pasaların annelerı :)nasılsınız bugun...topık annesı boyle olur ıste..hep onlıne...annem annem canım annem :) cekırge vla ne ıyı ettn kuzum muckss hepınızı :)
Canım bişey sorucam sana ben de egepole gidiyorum da dilek hanımın bana söylediği nöbetçi doktor doğuma giriyor olur da gece doğum olursa dedi. Sana Hakan bey böyle bir durumda doğuma girdiğini mi söyledi? Merak ettim de :)
Merhaba, gecen gun bahsetmiştim bebeğimde ense kalınlığı çıkmıştı. Bugun cvs yapıldı. %95 sonucunu 3 gun sonra %100 sonucunu 3 hafta sonra alacagiz. Local anestezi yapildi. İşlemi kısmen hissettim. Testin fiyati dogum parasından hallice:)
Neyse gelelim sigara olayına ben de gunde 1 paket içerken hamileliğimi öğrenince hem esim hem ben sigarayı bıraktık. Açıkcası zor olacağını düşünüyordum ama beklediğimden kolay oldu.
Deneyimli annelere sorum olacak. Biz bebek icin full bebek odası almayı düşünmüyoruz. 1 buyuk sifonyer ve park yatak almayı planlıyoruz. Bebek park yatağı ne kadar sure kullanabiliyor?
Pembe ruyacım çok teşekkür ederim içime biraz su serpildi.doktor şimdililk öntanı olarak vertigo olabilir dedi yarın işitme testinden sonra bakacak heralde.eskiden de kulakla ilgili rahatsızlığım olduğu içim çok endişeliym. İşe de gidememek ayrı bir stres oldu şimdi benim için..ne kadar zamanda nasil tekrar iyi olucam bilemiyorum. Bebegime de bisey olur etkilenir diye cok korkuyorum. Esim de calistigi icin aksamlari gec geliyor ben de annemlerdeyim sun tek basima eve gitmeye cesaret edemedimm(((
Cok tesekkur ederim canim simdi evde yalniz kalmaktan kormaya korkar oldum. Bi de kulak ugultusu da cok rahatsiz ediyor bebegime bisey olmasinda her seye raziyim. Yarını bekleyeceğiz artık. Senin için de en iyi dîleklerimle yarın haber veririm inşallah görüşmek üzere...
bende yazın o zaman hamile değildim sürekli bir denge kaybı kulağımda uğultu oluyordu KBB gittim vertigo ilacı verdi 2 kutuya yakın kullandım sonra geçti ilacı bıraktım ben epilepsi hastasıyım o ara bu olay eylülde oluyor epilepsi nöbeti geçirdim MR çektirdim sorun çıkmadı 2 gün sonra adet oldum ve o ayda hamile kaldım şu anda bir sorun yok Vestibo diye bir ilaç kullanmıştım belki işinize yarar
çook teşekkür ederimm canım benim güzel dileklerin için 1 hafta giremiyecekmisin topiğe
istanbuldayım tatlım ben hastahane değil özel muayenehane ye gidiyorum.
sen hangi şehirdesin
doktor bana ilk erkek dediğinde hadi canım inanmam demiştim bebişimin pipisini ölçmüştü
bugünde öyle yapmasa bari kayınvalidem de bizle gelicek..
Günaydın kızlar.. Umarım bebişleriniz ve sizler çokkkkk iyisinizidr...
Merak ediyorum göbişleriniz ne durumda.. 4. ayımızdayız ama sanki göbişim minicik, gaz oldugunda o minik göbek benimmi diyorum acayip şişiyor.. 4. ayda nasıl oluyor gerçi bilmiyorum ama
Hayatimmmm gelmissozledm seni canm bnm gobegm var zayif oldugm icn ckti hemen sanirim.dun ablamdaydm misafir geldi beni ilk goruyolar hamilemisn diye sordular
ay şaka gibi :))) ne kadar benziyorrr senle kadermiizzbugün bnm kayınvalıdemde bızlee gelecek bni hastaneye bırakmak içinn kayınpederımle bu arada bnde istanbuldayım cnm
Günaydın kızlar.. Umarım bebişleriniz ve sizler çokkkkk iyisinizidr...
Merak ediyorum göbişleriniz ne durumda.. 4. ayımızdayız ama sanki göbişim minicik, gaz oldugunda o minik göbek benimmi diyorum acayip şişiyor.. 4. ayda nasıl oluyor gerçi bilmiyorum ama
Canım bişey sorucam sana ben de egepole gidiyorum da dilek hanımın bana söyle bdiği nöbetçi doktor doğuma giriyor olur da gece doğum olursa dedi. Sana Hakan bey böyle bir durumda doğuma girdiğini mi söyledi? Merak ettim de :)
kızlar dişetlerim ve dişlerimin kökleri agrıyor 15+2 yim en son kontrolde doktor bana ne kalsiyum nede başka bir ilaç verdi hatta sordum gerek yok folicasite devam et dedi bir daha ki kontrol ayın 15 de ve ben o zamana ne yapacagım neden bişey vermedi doktor şimdi okula gitmem gerekiyor cevaplarınızı yazarsanız akşama okurum yardım edin kızlarrr öpüyorum sizleri
hoşgeldin canım senin kilon az sanırım ozaman göbüşte ufacıcık kalıyor benim bayag bayag belli artık göbeğim topicin en tombulu ben olabilirim böyle gidersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?