2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bişey sorucam sana ben de egepole gidiyorum da dilek hanımın bana söylediği nöbetçi doktor doğuma giriyor olur da gece doğum olursa dedi. Sana Hakan bey böyle bir durumda doğuma girdiğini mi söyledi? Merak ettim de :)

çook teşekkür ederimm canım benim güzel dileklerin için 1 hafta giremiyecekmisin topiğe

Cnm banada öyle oluyor bende bebişim oldugunu düşünüyorum tshirtümden fln belli oluyor pıt pıt diye başka bişi olsa öyle belli olmaz diye düşünüyorum bence bebişimiz

Uff cnm sorma ya Ama doktorun çok güzel örnek vermiş bende etkilendim unuttuk artık o pis şeyiiii bravo bizeeee

havvacım kalp atışı gibi devamlı tıp tıp atıyorsa,hatta elinle o atışları hissediyosan o göbeğindeki damarlardan kaynaklanıyo, yani sen hamile kalmadan öncede vardı ama sen dikkat etmiyordun, telaş yapma sakın :)banada oluyo aynısı,hatta bazen gözle bile görülebilyo. tabii kontrole gittiğinde yine bi sor doktoruna.

evet diğer iki arkadaşımın doğumuna kendisi girdi.benim sezeryan olcağı için kendinin giriceğini söyledi.

sonuçlar temiz çıkar inşalalh canım.park yatak kızımda kullandım 4 yaşına kadar rahat kullanıyorsun benimki pierre cardinin bir modeliydi bayag büyük bi modeldi tafsiye ederim

canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun bende ne oldugunu anlayamamalarından dolayı bayag bi süre bu başdönmeleri yaşadım hayatım kabusa dönmüştü bide çalışıyordum üstelik.korkma ilaç tedavisi yaparlarsa ilk hafta çok önemli ölçüde geçiyor rahatsızlıgın.çok şükür ilaçla tedavisi olan bi durum.doktorlar muhakkak ki bebeğini koruyacak şekilde bi ilaç vereceklerdir.endişelenme bu başdönmelerini daha sıklaştırır kendinle kalmayacagın ortamlar bulun canım panigin azalır böylece

iyi haberler alırsın inşallah

sizede çok çok geçmiş olsun saglıklı bişekilde bebişlerimize kavuşuruz inşallah

kızlar dişetlerim ve dişlerimin kökleri agrıyor 15+2 yim en son kontrolde doktor bana ne kalsiyum nede başka bir ilaç verdi hatta sordum gerek yok folicasite devam et dedi bir daha ki kontrol ayın 15 de ve ben o zamana ne yapacagım neden bişey vermedi doktor şimdi okula gitmem gerekiyor cevaplarınızı yazarsanız akşama okurum yardım edin kızlarrr öpüyorum sizleri

Günaydın kızlar.. Umarım bebişleriniz ve sizler çokkkkk iyisinizidr...

Merak ediyorum göbişleriniz ne durumda.. 4. ayımızdayız ama sanki göbişim minicik, gaz oldugunda o minik göbek benimmi diyorum acayip şişiyor .. 4. ayda nasıl oluyor gerçi bilmiyorum ama

ay şaka gibi :))) ne kadar benziyorrr senle kadermiizz bugün bnm kayınvalıdemde bızlee gelecek bni hastaneye bırakmak içinn kayınpederımle bu arada bnde istanbuldayım cnm

Hayatimmmm gelmissozledm senicanm bnm gobegm var zayif oldugm icn ckti hemen sanirim.dun ablamdaydm misafir geldi beni ilk goruyolar hamilemisn diye sordular

Hayatimmmm gelmissozledm senicanm bnm gobegm var zayif oldugm icn ckti hemen sanirim.dun ablamdaydm misafir geldi beni ilk goruyolar hamilemisn diye sordular

Bende seni özledim canım :) Benimde var canım ama 4 aya göre az sanki. Herkes 5 ve 6 dan sonra büyür dio ama görücez bakalım :))) OOO belli ediyorsun yani bebeğini süper :)

ay şaka gibi :))) ne kadar benziyorrr senle kadermiizz bugün bnm kayınvalıdemde bızlee gelecek bni hastaneye bırakmak içinn kayınpederımle bu arada bnde istanbuldayım cnm

Ay tatlım kanki olalım
oğluşlarımız arkadaş olur neresindesin istanbulun..
ben etilerdeyim mesafeler problem değil
aynen yaa kaderimiz benziyormuş
benim kaynana torununu görcekmiş siz cok sey soramazsınız beceremezsiniz dedi düştü peşimize hoşuma gitmedi değil valla

hoşgeldin canım senin kilon az sanırım ozaman göbüşte ufacıcık kalıyor benim bayag bayag belli artık göbeğim topicin en tombulu ben olabilirim böyle gidersem

Canim kendi doktorunuz girmiyomu..gece bile sancim olsa doktorum kendi gelicegini soyluyo bn zaten bskasinida istemem

geçmiş olsun canım, dişetlerinde hassasiyet var sanırım seninde, benimde fırçalarken kanama oluyodu ve acıyordu. ipananın clinic line diş eti koruyucu diş macununu kullan, sabah akşam bide dişlerini masaj yaparak fırçala etkisini göreceksin. Bunun yanında ben bide ağız suyu kullanıyorum o da diş eti koruyucu sensodyn marka ama tabi hamileler için bir zararı var mı bilmiyorum ben yaptıktan sonra yutmamak için bi üç dört dakka lama gibi tükürüyorum :)) Gargarayı bi doktoruna sorup öyle kullanırsın.
Benim doktorum geçen ay folicasiti bıraktırdı, elevit diye vitamin mineral desteği verdi.

hoşgeldin canım senin kilon az sanırım ozaman göbüşte ufacıcık kalıyor benim bayag bayag belli artık göbeğim topicin en tombulu ben olabilirim böyle gidersem

Hamile kaldıgım kiloya göre suan 1.5 kilo almısım canım.. Tokken tartılıyorum öyle gözüküyor. yok canım olmazsın annişlere kilo yakışırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…