2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alalh razı olsun kızlar...
Rabbım hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah...

Kızım...

Eki Görüntüle 632607 Eki Görüntüle 632608 Eki Görüntüle 632609

merhabalar aydasu msj hakkım olmadığı için cvp yazamadım kusura bakma
ben edirne keşandayım merkezde değil yani...
ama bir sene önce lalapaşadaydık
yani merkeze 15, 20 dk uzaklıkta sık sık edirneye çıkıyorduk
ama malesef edirnede pek öyle gezilecek yer yok
akraba tanıdıkda olmadığından alışveriş yapıp biraz vakit geçirip dönüyorduk
şimdi keşanda daha rahatız
ben özel keşan hastanesinden Zuhal MİNİSKER hanıma gidiyorum
şimdilik iyi gidiyor cumartesi tekrar kontrolum var hayırlısı bakalım
siz edirne merkezdesiniz sanırım...

ehehüehehüü:13: tmm kanka mesafeler kesinlikle önemli değill
bende bahçelievlerdeyim cnm
bakalım benım kaynana girmek isteyecekmi bizimle muayneye,bizimki temızlık hastası yine hijjenle ilgili sorular sorar
amanın...çıldırırım valaa:113::111:

Evet yaaa harika bir duygu. Doğumdan korkmasam ve bakabileceğimi bilsem habire hamile kalırım o derece

Aşkolsun luboyf yaaaaaa

Daha önce 2 kez bir İzmir li olarak cevap verdim karşıyaka tarafındaki dr ve hastane arayışlarına şimdi ilk İzmir liyi buldum diye seviniyorsun.

Yoksam beni beğenmiyormusun

biz kanka olduk
oğluşlarımızda olsun..
yok kız benim kaynanam iyi niyetli söyledi biliyorum.
uzak sayılmayız valla dur seni ben özelime alcam

Aşkolsun luboyf yaaaaaa

Daha önce 2 kez bir İzmir li olarak cevap verdim karşıyaka tarafındaki dr ve hastane arayışlarına şimdi ilk İzmir liyi buldum diye seviniyorsun.

Yoksam beni beğenmiyormusun

nazz gerçekten mi, ben de üzülmüştüm kimse cevap vermiyor diye, kaçırmışım demekki cevabını,
hemen bakıcam geçmişe,
sen kimi tavsiye edersin mitra özdemir hakkında bir fikrin var mı?
doktorumu kesin belirlemek istiyorum çünkü medicalparkta falan muayene olduğun doktorun doğumuna girmemesi gibi bir şey oluyormuş,
ben stres yaparım öyle olursa, o yüzden doktoru kesinlikle garantilemek istiyorum:):)
her türlü tavsiyeni beklerim.

Benim kayınvalidem de illa ki takılıyor. İlk randevumda yalnızdım annem de gelemeyecek diye tamam gel dedim tek olmayayım. Herşey böyle başladı... Şimdi kadın benden çok meraklı hep gelmek istiyor ultrasondan izlemeye bayılıyor sonuçta ilk torunu heyecanı normal. Ben doktorumla rahat konuşmak herşeyi sormak istiyorum ama kayınvalidem benden önce atılıp sorular soruyor sonra ben ne soracağımı da unutuyorum bir kere rahat edemedim Ha bir de bana sürekli başka doktor önerileriyle geliyor. Bi doktor varmış şöyle güzel doğum yaptırıyormuş birisi varmış böyle güzel ilgileniyormuş diye diye bitiriyor beni deliricimmm

canım sen ilk sorduğunda ve sonrasında da Kent hastanesini ve orda bir prof. Önermiştim sana. Medikalpark ve Mitra Özdemir hakkında fikrim yok açıkçası..
Kent hastanesinde çalışan ve orada doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesiyle yazmıştım. Benim kendi deneyimim yok yani o yüzden çok ta net konuşamıyorum . Ama forumda İzmir de doğum yapanlarla ilgili topikler var onlardan daha sağlıklı bilgi alabilirsin belki.
Ben takıldım öyle sana görmediğinin farkındayım çünkü ikisinde de cevap yazmadın

Umarım hepimiz için herşey yolunda gider , doktor hastane yönünden şanslıyızdır umarım..

sigarayı hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım canım zaten. tek sorunum bugünlerde canım çok çekiyor. ne yapsam da kafamdan atsam diye hey heyleniyorum işte

Sakız mı denesen acaba :) Bende işe yaramıştı ama eğer çalışıyosan mümkün değil tabi :)) İlginç bir şekilde bu kez yemekten sonra deli gibi sakız çiğneyesin geliyor :)))

Kızlar, sanırım ben depresyondayım bugün... birkaç gündür vardı bi haller ama bu gece de 2:00'de uyanıp bir daha uyuyamadığım için düşün düşün düşün... hem uykusuz hem moralsizim şimdi. ne konuşasım, ne gülesim var... başım çatlıyor ağrıdan...hep iş güç yüzünden. işyerinde hayatımın en yoğun ve stresli günlerini yaşıyorum ve doğuma kadar yaşamaya devam edeceğim. iki kişilik bölümü tek kişiye düşürdüler ve sürekli artan istekler var benden. işi bugün bırakıp gidebilmeyi o kadar isterdim ki... sanırım doğum iznimde farklı alternatifler düşüneceğim...

Benimde 13-14. haftalarımda göz seyirmesi gibi vardı. Özellikle yoruldugumda çok fazla oluyordu.. Saniye tutsaydım saniyede bukadar fazla atıyor derdim.. O kadar hızlıydı.. Babamızda karnımı açıp izliyordu oyle oldugunda :) şimdi seyirme oluyorsada farketmiyoruz. Babamız dün akşam sordu bayadır seyirmiyor die onunda dikakti çekti. Büyüdükçe hareketlerini hissedeceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…