- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.241
Alalh razı olsun kızlar...
Rabbım hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah...
Kızım...
Eki Görüntüle 632607 Eki Görüntüle 632608 Eki Görüntüle 632609
Bende seni özledim canım :) Benimde var canım ama 4 aya göre az sanki. Herkes 5 ve 6 dan sonra büyür dio ama görücez bakalım :))) OOO belli ediyorsun yani bebeğini süper :)
evet diğer iki arkadaşımın doğumuna kendisi girdi.benim sezeryan olcağı için kendinin giriceğini söyledi.
Ay tatlım kanki olalım
oğluşlarımız arkadaş olur neresindesin istanbulun..
ben etilerdeyim mesafeler problem değil
aynen yaa kaderimiz benziyormuş
benim kaynana torununu görcekmiş siz cok sey soramazsınız beceremezsiniz dedi düştü peşimize hoşuma gitmedi değil valla
Evt bebism 5.aydan snra iice buyuyo minikler bnm kiz burdayim diyo sanirim teyzesi
benn o miniki yerim yerimm.. Büyüsünler ya onlara can kurban :)
Kizlar ya aklima gelmisken anlatmak istedim.. Benim karnim biraz erken belli oldu. Simdi de artik hamile oldugumu bilmeyen insanlar direkt anlio hamile oldugumu. Pazar gunu sahilde yururken kari koca yasli bi cift o kadar dikkatli bakti ki bana. Allah Allah dedim, nie oyle baktilar acaba ve onun uzerine esime sordum, disardakiler suan beni kilolu mu saniyodur hamile mi diye, artik hamile gorunuyosun dedi. Yine ayni gun avmde bi kadin dikkatlice suzdu ve gulumsedi bana, ben yine unuttugumdan disardakilern beni kocaman bi gobekle gordugunu, acaba bu kadin bana neden gulumsedi die dusunup bulana kadar kadin coktaan arkada kalmisti. Dusunmustur kadincagiz, insan gulumsemeye gulumsemeyle karsilik verir diye :)) yani insan cidden dikkat cekiomus hamilelikte ve sempati topluyomus bu donemde :)
günaydınn,
sonunda izmirden birisini buldum mu ne?
hemen sorayım hangi doktora gidiyorsun ve hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsun.
ben de doğuma izmire gelicem annem orada,
medicalpark düşünüyorum doğum için çünkü anneme yakın, bir fikrin var mı bu hastane konusunda,
telefonla aradım ne fiyat ne bişey hiç bilgi vermediler.
doktor da henüz bulamadım
ama kadın bir kadındoğumuc istiyorum.
fikir verirsen sevinirim.
ehehüehehüü:13: tmm kanka mesafeler kesinlikle önemli değill
bende bahçelievlerdeyim cnm
bakalım benım kaynana girmek isteyecekmi bizimle muayneye,bizimki temızlık hastası yine hijjenle ilgili sorular sorar
amanın...çıldırırım valaa:113::111:
Aşkolsun luboyf yaaaaaa
Daha önce 2 kez bir İzmir li olarak cevap verdim karşıyaka tarafındaki dr ve hastane arayışlarına şimdi ilk İzmir liyi buldum diye seviniyorsun.
Yoksam beni beğenmiyormusun
ehehüehehüü:13: tmm kanka mesafeler kesinlikle önemli değill
bende bahçelievlerdeyim cnm
bakalım benım kaynana girmek isteyecekmi bizimle muayneye,bizimki temızlık hastası yine hijjenle ilgili sorular sorar
amanın...çıldırırım valaa:113::111:
nazz gerçekten mi, ben de üzülmüştüm kimse cevap vermiyor diye, kaçırmışım demekki cevabını,
hemen bakıcam geçmişe,
sen kimi tavsiye edersin mitra özdemir hakkında bir fikrin var mı?
doktorumu kesin belirlemek istiyorum çünkü medicalparkta falan muayene olduğun doktorun doğumuna girmemesi gibi bir şey oluyormuş,
ben stres yaparım öyle olursa, o yüzden doktoru kesinlikle garantilemek istiyorum:):)
her türlü tavsiyeni beklerim.
notlarımla ben geldimm :) ve gidiyorummm :)
.......
sigarayı hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım canım zaten. tek sorunum bugünlerde canım çok çekiyor. ne yapsam da kafamdan atsam diye hey heyleniyorum işte
ay şaka gibi :))) ne kadar benziyorrr senle kadermiizzbugün bnm kayınvalıdemde bızlee gelecek bni hastaneye bırakmak içinn kayınpederımle bu arada bnde istanbuldayım cnm
olabilirmiyiz acabamA aaaaaaaaaaaaaaaaaa
E siz ikiz neyim olmayasınız
Kizlar 15 haftalık hamileyim arada yaziyorum buraya herzaman yazma firsatim olmuyor bi sorum olcak sizlere uzun zamandir gobegimde bisey farkediyorum gobegim tik tik atiyor sanki kalbim gobegimde atiyor gibi ne oldugu anlamadim acaba bebegimin kalp atisi olabilirmi sadece ben farketmedim etrafimdakilerde farketti sizdede varmi boyle bi durum ama herzaman var bazen nefesimi tutuyorum acaba nefestenmi diye ama o zaman bile atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?