2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beyaz çekirgem ben çook küstüm.
neden o güzelim listende ben ve bebişim yokuz...
ne bilgisi gerekli söyle yazim da beni al aranıza

Canım Topiğimiz de küsmeler yok artık hemen ekleriz ne demek. listedeki bilgiler gerek sadece,
yaşadığın şehir, çocuk sayısı, beklenen doğum tarihi, cinsiyeti ve belli ise bebeğinin adı. özelden msj gönderebilirsin.

uzun zamandır giremedim siteye oğlum yürümeye başladı koşturuyorum peşinden arda kalan zamanda ise renk renk lifler örüyorum yeni öğrendim örmeyi terapi oluyor bana zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum 3lü test sonuçlarım iyi çıktı ama bacaklarını kapatıyor cinsiyeti hala göremedik kızım olursa çeyizine koyarım artık hamilelik giymeye başladım karnım büyüdü fena kaşınıyor. Hala yağ süremedim. Bebegim 4 gün önden gidiyor gelişimi sanırım ağustos başı doğururum sezeryan çünkü ilk bebeğim hepinilzi öpüyorum canlarım

geçen sene çok şiddetli yaşadım bu durumu ben. klozetten kafamı çıkaramıyordum, sürekli istifra ediyordum. bırak ayakta durmayı başımı tutamıyordum. ilk başta vertigo dediler. benim işitme testim normal çıkmıştı. ancak sonra kulaktaki sıvının fazla olduğu anlaşıldı. meniere teşhisi kondu. BETASERC ve mide bulantısı için DRAMAMINE ve bi ilaç daha vardı onu kullanıyordum. şimdilerde yolculuk yaptığımda, yorulduğumda, çok bilgisayar kullandığımda ve çok okuduğumda nüksediyor ki, bunlar benim işimin gereği. o dönem televizyon bile seyretmedim. zaten seyredecek durumda olmuyordum. bir de stres, üzüntü tetikliyor. sana tavsiyem bi süre karanlık bir odada dinlen fırsat buldukça. televizyon, bilgisayar, kitap uzak dur, bu tür şeyler dengeyi iyice bozuyor. Ben ilk bir sene çok çektim, inşallah seninki geçici bir durumdur. Allah yardımcın olsun..

süperr ikimizde aynı anda aynı heycanı yaşıyacağızz tmm cnm yazacagım gelır gelmezz mrk etmee hangi hastaneye gideceksin hngi şehirdesin sen?

istanbuldayım tatlım ben hastahane değil özel muayenehane ye gidiyorum.
sen hangi şehirdesin
doktor bana ilk erkek dediğinde hadi canım inanmam demiştim bebişimin pipisini ölçmüştü
bugünde öyle yapmasa bari kayınvalidem de bizle gelicek..

günaydın izmirden ...

günaydınn,
sonunda izmirden birisini buldum mu ne?
hemen sorayım hangi doktora gidiyorsun ve hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsun.
ben de doğuma izmire gelicem annem orada,
medicalpark düşünüyorum doğum için çünkü anneme yakın, bir fikrin var mı bu hastane konusunda,
telefonla aradım ne fiyat ne bişey hiç bilgi vermediler.
doktor da henüz bulamadım
ama kadın bir kadındoğumuc istiyorum.
fikir verirsen sevinirim.

mrb canım tabi yardımcı olmak isterim.ben egepol hakan beye gidiyorum ilgili bilgili bi dr kendisi güvenimi kazandı yani :) çok yakın iki arkadaşım hakan beyde doğum yaptı 3 ay önce.medicalpark bana çok uzak ben orda ekimde başka bi ameliyat geçirdim ilgili ve güsel bi hastane ama dediğim gibi acil durumlarıda düşünürsek bana çok uzak ve takip eden dr diil ogün nöbeti olan dr girio doğuma.orda merva hanım var benim yakın arkadaşım ona gidiyo takiplerine 2400 fiyat verdiler nisanda doğumunu yapıcak.başka merak ettiğin bişi olursa anlatırım canımm meraklanma...

gunaydın cımcıme ve pasaların annelerı :)nasılsınız bugun...topık annesı boyle olur ıste..hep onlıne...annem annem canım annem :) cekırge vla ne ıyı ettn kuzum muckss hepınızı :)

geçmiş olsun canım bende aynı sorunu yaşadım bikaç sene önce şimdide ara ara bendede oluyor yoruldugumda yada canım bişeye sıkıldıgında ben bu ilaçlara ek olarak bide depresan kullanmak zorunda kalmıştım sürekli başdönmesi bende panik atak yapmıştı ogünleri hatırlamak istemiyorum.uzun yürüyüşleride tafsiye ediyorlar dışarı ortamda.bandda Allah korusun daha çok başı dönüyor insanın.

hadi bakalım az kalmış bu arada 9 Mart benim doğum günümmmm

Ayyy canım süper, bayılıyorum böyle güzel tesadüflere
Şimdiden kutluyorum canım doğum gününü, çünkü ben yarından sonra yokum, istanbula gidiyorum, bir hafta yokum, arada unutabilirim canım...

Sağlıklı mutlu güzel bir yıl diliyorum sana şimdiden ve de kızlarını ve seni çok öpüyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…