- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.201
beyaz çekirgem ben çook küstüm.
neden o güzelim listende ben ve bebişim yokuz...
ne bilgisi gerekli söyle yazim da beni al aranıza
günaydın canım, nasılsın ?
topikte sadece ikimiz varız, başbaşa kaldık yani
senin yazıyı ancak gördümm iyiyim canım çok şükür senden nbr?
Herkese merhaba kızlar, dun aksamdan berı sağ kulağımda uğultu vardı.17 haftalık oldum sabah işe gitmek için saat çaldı kendimi yatakten doğrultmak isterken başım feci döndü ve dizlerimin üstüne düştüm. Allahtan esim hemen tuttu ve göbeğimi herhengi bir yere çapmadım ama çoook korktum((sonra birkac saat yatakta kendime gelmeye calistiktan sonra doktora gittimdoktorum hemen bebeğime baktı ve maşallah bişey olmadığını söyledi. Tansiyonum da normal çıktı iç kulakla ilgili vertigo ya da başka bişi olabilirmiş.kb doktoruna muayene oldum o da işitme testi istedi ama o ancak yarın yapılabilecek.bir sene once kadar ani isitme kaybi rahatsizligi geclrmistim ama tedaviyke cok sukur iyilesmistim simdi gercekten cok korkuyorum yine ilac vs kullanmak zorunda kalacagim diye. Bugun ise de gidemedim yarin da gidemeyecegim muhtemelen zaten bugun butun gunum hastanede gecti.aranızda benim gini aniden çok şiddetli baş dönmesi veya yaşayan veya vertigo teşhisi konan var mı kızlar..yarına kadar beklemek korkutuyor beniçok endişeliyimm
canım ne zaman gideceksin tekrar doktora :26::26::26::26: cinsiyet içinnn
süperr ikimizde aynı anda aynı heycanı yaşıyacağızztmm cnm yazacagım gelır gelmezz mrk etmee hangi hastaneye gideceksin hngi şehirdesin sen?
Canım cinsiyet için gitmeyeceğim artık, dr. kalmadı
Normal periyodumda 16 mart oluyor. Ama ben antalya da isetberyy nin dr. dan randevu aldım ona gideceğim 9 martta
günaydın izmirden ...
günaydınn,
sonunda izmirden birisini buldum mu ne?
hemen sorayım hangi doktora gidiyorsun ve hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsun.
ben de doğuma izmire gelicem annem orada,
medicalpark düşünüyorum doğum için çünkü anneme yakın, bir fikrin var mı bu hastane konusunda,
telefonla aradım ne fiyat ne bişey hiç bilgi vermediler.
doktor da henüz bulamadım
ama kadın bir kadındoğumuc istiyorum.
fikir verirsen sevinirim.
geçen sene çok şiddetli yaşadım bu durumu ben. klozetten kafamı çıkaramıyordum, sürekli istifra ediyordum. bırak ayakta durmayı başımı tutamıyordum. ilk başta vertigo dediler. benim işitme testim normal çıkmıştı. ancak sonra kulaktaki sıvının fazla olduğu anlaşıldı. meniere teşhisi kondu. BETASERC ve mide bulantısı için DRAMAMINE ve bi ilaç daha vardı onu kullanıyordum. şimdilerde yolculuk yaptığımda, yorulduğumda, çok bilgisayar kullandığımda ve çok okuduğumda nüksediyor ki, bunlar benim işimin gereği. o dönem televizyon bile seyretmedim. zaten seyredecek durumda olmuyordum. bir de stres, üzüntü tetikliyor. sana tavsiyem bi süre karanlık bir odada dinlen fırsat buldukça. televizyon, bilgisayar, kitap uzak dur, bu tür şeyler dengeyi iyice bozuyor. Ben ilk bir sene çok çektim, inşallah seninki geçici bir durumdur. Allah yardımcın olsun..
hadi bakalım az kalmış bu arada 9 Mart benim doğum günümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?