- Konu Sahibi beyazcekirge
-
canım allah nasip ederse aynı gün anne olacağız. Ben yarın gidiyorum doktora inşallah görebiliriz keseyi, doktordan gelince bebeğin varlığını görüp göremediğimizi yazarım sana. Inşallah bir problem yoktur
ayy kızlar inşallah keseyi görürsünüzbende perşembe gideceğim bende çok endişeliyim.hakkımızda hayırlısı olur.
merhabalar heyecanlıyım endişeliyim alah hakkımızda hayırlısını nasipt etsin inşallah bi dahaki hafta gidicem doktora keseyi gördük şükürler olsun ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicem
4+6 gözüküyor hesaplamalara göre 1 kasım en son regl
merhabalar heyecanlıyım endişeliyim ALAH hakkımızda hayırlısını nasipt etsin İNŞALLAH bi dahaki hafta gidicem doktora keseyi gördük şükürler olsun ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicem
4+6 gözüküyor hesaplamalara göre 1 kasım en son regl
yeni hamişlere hayırlı olsun, Allah nazarlardan korusun..
daha önce yazmıştım bhcg değerim 8263tü. bugün doktora gittim. alttan usg ile baktılar epey uğraştıktan sonra keseyi gördü ama kalp atışı yok
mol(üzüm) gebeliğinden şüphelendidoktora göre hamileliğim 7+2 ama benim hesabıma göre 5+5. her şekilde kalp atışını görebileceğimiz zamanda yani ama doktor yumurtalığımın geç de çatlamış olabileceğini bu sebeple belki de hala kalp atışlarının oluşmadığını söyledi. haftaya tekrar çağırdı. eğer herşey yolundaysa sonraki hafta da zeka testi yapılacakmış. Rabbim herşeyden önce hakkımızda hayırlısını versin ama çok korkuyorum inşallah bebeğime bişey olmaz
yaa çok üzüldüm.Yüce Rabbim Hakkında Hayırlısını Versin.Lütfen Eksik Dilek Dileme Mutlaka Hakkında Hayırlısını Dile.Mol Gebeliği Olma Olasılığın nedir.Doktor Emin Konuşmadı Demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?