2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allahın izniyle görürsün inşallah dua edicem mutlaka yaz hayırlı haberini...

ayy kızlar inşallah keseyi görürsünüzbende perşembe gideceğim bende çok endişeliyim.hakkımızda hayırlısı olur.

Son düzenleme:
inş görürsünüz kızlar.. bende ilk gittiğimde keseyi görürüm die dua ediodum 4+3 tü kese göründü bebişim görünmedi şimdide c.tesi doktora gidicem bebeğim görünsün die dua ediorum bugün tam 6 haftalık oldum doktor kalp atışınıda duyabiliriz demişti geldiğinde c.tesi inş hem görürüm hem kalp atışını duyarım içim daha rahat eder...

merhabalar heyecanlıyım endişeliyim ALAH hakkımızda hayırlısını nasipt etsin İNŞALLAH bi dahaki hafta gidicem doktora keseyi gördük şükürler olsun ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicem

merhabalar heyecanlıyım endişeliyim ALAH hakkımızda hayırlısını nasipt etsin İNŞALLAH bi dahaki hafta gidicem doktora keseyi gördük şükürler olsun ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicem

gözünaydın fkm inşallah kalp atışını da duyarsuın.
ben de seninle aynı durumdayım.geçen hafta cuma keseyi gördüm.
haftaya perşembe kalp atışı için gidicez.
hem çok heyecanlıyım hem de endişeli
hakkımızda hayırlısı

merhaba bende galiba ağustos annelerindenim bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm 2. hamileliğim olacak inş. kızım 4 yaşında ve şimdi hayırlısıyla sağlıklı bir erkek evlat çok istiyorum.

yeni hamişlere hayırlı olsun, Allah nazarlardan korusun..

daha önce yazmıştım bhcg değerim 8263tü. bugün doktora gittim. alttan usg ile baktılar epey uğraştıktan sonra keseyi gördü ama kalp atışı yok
mol(üzüm) gebeliğinden şüphelendi doktora göre hamileliğim 7+2 ama benim hesabıma göre 5+5. her şekilde kalp atışını görebileceğimiz zamanda yani ama doktor yumurtalığımın geç de çatlamış olabileceğini bu sebeple belki de hala kalp atışlarının oluşmadığını söyledi. haftaya tekrar çağırdı. eğer herşey yolundaysa sonraki hafta da zeka testi yapılacakmış. Rabbim herşeyden önce hakkımızda hayırlısını versin ama çok korkuyorum inşallah bebeğime bişey olmaz

yaa çok üzüldüm.Yüce Rabbim Hakkında Hayırlısını Versin.Lütfen Eksik Dilek Dileme Mutlaka Hakkında Hayırlısını Dile.Mol Gebeliği Olma Olasılığın nedir.Doktor Emin Konuşmadı Demi

yeni hamişler hayırlı uğurlu olur inş. aklınıza kötü şeyler getirmeyin benim oğlumda yanlış katırlamıyorsam 6 hafta içinde boş gebelik kürtaj diye karar çıktı şok oldum hemen eşimle başka bii hastaneye gittik orda dr herşey güzel annesi nohut kadar bebişin dedi, durumu anlattım başka bir dr bana böyle dedi diye oda bebeğn gayet ii olduğunu söyledi o arada güm güm bi ses duydum bak buda minicik kalbi dedi inanamadım. ordan çıkıp başka bi dra daha gittim oda güzel şeyler söyleyince çok rahatladım. velhasılı bii dr un sözüyle yetnmeyin kızlar kararlarınızı ona göre verin tecrübeyle sabittir anlattıklarım

Ben de geldimm:)

6 ağustos 2013 de benim muhtemel doğum tarihim gözüküyor...

Herkesin bebişi hayırlı olsun, allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Mrb, agustos annesi olmayı umut ediyorum ,5 haftalık hamileyim. Dün kontrole gittim ve keseyi gördük . Yalnız kalp atışını duyana kadar icim rahat etmeyecek çünkü şüpheli günümde norlevo (ertesi gün hapı)içmiştim buna rağmen hamile kaldım. Hap gebeliğime engel olamadı ama umarım bebege bir zarar vermemiştir.

bugün 4 hafta bitti kızlar. kalp atışları için en az iki hafta daha var ama zaman geçmiyor sanki. inşallah sağlıkla büyüyordur yavrum. Allah ın rahmeti üzerimize olsun.

yaa çok üzüldüm.Yüce Rabbim Hakkında Hayırlısını Versin.Lütfen Eksik Dilek Dileme Mutlaka Hakkında Hayırlısını Dile.Mol Gebeliği Olma Olasılığın nedir.Doktor Emin Konuşmadı Demi

hayır kesin konuşmadı haftaya tekrar kalp atışlarını görmeye çalışacağız dedi Rabbim hem benim hem de bebeğim hakkında hayırlısını verir inşallah.. Şimdilik elimden gelen tek şey dua etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…