2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam...
Canim cok sikkin esimle tartistik. Biktim onun bu ailesine olan ve beni yok farzeden tavrindan. Insan ailesini sever ama bu ailesine karisina her sozu soyletme hakkini verir mi. Su halimle isitmedigim laf kalmadi esimden ..zavalli bebegim kimbilir nasil etkilendi bagrismamizdan.uzamasin diye geldim odaya yattim ama aglamaktan yoruldum.sizden bska kimsem yok su anda.1 hafta gelip kaldilar sakaya getirip her lafi soyledi kv...kendi kizina akil verito salla kv diye bana gelince o mukemmel benim halim ortda.cvp versem kavga cikar diye susuyorum onlar gidince konusmay6aa calisinca esimde hep ayni laf anasi iyi niyetli ben art niyetliyim.analar soyler ben oolgun olup susacagim bugun degilsede inaniyorum bi gun Rabbim onlara da verecek hakettigini.esimin beni nisanliyken daha cook sevdigini soyledi bi anne hamile bi kadina iyi niyetle lsada bunu der mi yas:2:

canım sıkma canını desemde faydası olmayacak biliyorum.erkekler genelde ailelerine laf söyletmezler aslında kimse ailesine laf söylensin istemez birde erkekler için anne nin yeride apayrıdır.kayınvalidenle aranda geçen konuşmalarda seni rahatsız eden bişey olunca bunu kayınvalidenle hallet canım sonra arkalarından şu oldu bu oldu diye eşine söylediğinde hemen karşı savunmalar başlar birde sızlanan kadın pozisyonuna geçersin ne gerekiyorsa cevabı saygı çerçevesinde ver cevabını sende içine dert etmemiş olursun

Haklisin narin_nazenin ama zaten bizim sorunumuz kv bana hep yalnizken saydiriyo.ben sokta bunu bana basil der duye dusunurken o hemen oglunun yaninda esimle aram bozulmasin derken simdi bi omur nasl diyorum. Amz esim de cok adaletsiz annesi hatalu olsa bile kabul etmiyo beni uzen bu..kavgada bana dedigi bu bebek olmadaydi....:2:kahrldum bu denecek sey mi

Ya artik pes diyorum hamile bi kadin el ustundr tutulucagi yere bide bunlara maruz kaliyo..o kaynana szin huzurunuzu bozunca mutlu oluyosa hamile halinle sana bunu yasatp kafasini yastiga rahat koyuyosa helal olsun ne diyeyim...sen onun torununu tasiyosun insan buna saygi duyar...bu kynanalar sorun cikarmk huzur bozmak icin var bu net yani...aglama cnm bebeginide uzme..o hissdiyo ve rmin ol senden daha uzgundr:-(kiyamam size

canım lütfen üzülme bunların kökü böyle. keşke geçmişi okuyabilsekte benim yazdıklarımı da bulabilsek. resmen kayınvalide katili oluyordum. akıl alır gibi değil bu insanlar hiç mi anne olmadılar,onlarda bir annenin oğlunu alıp kollarında uyudular. bu ego tatmini falan değil kesinlikle başka bişey. madem paylaşamican verme oğlunu kimseye,al pamuklara sar koy hayret bişey... canım bak sana bir tavsiye kocanı tatlı dille kendine bağla başka türlü oluru yok. kavga edersen daha fena olur. madem onlar çirkef oğulları gerçekleri görmüyor kendilerini gizliyorlar sende öyle yap,kocana sarıl, gerekirse ağla,neden böyle olduğunu anlamadığını söyle,durumundan dolayı çok kırılgan olduğunu belirt. valla ben öyle yaptım ve kayınvalidemin bu eve bir daha gelmesini istemediğimi söyledim en sonunda. şimdi gayet iyiyim aradığında bile açmıyorum msj atıyor güzel gelinim falan diye. defolsun gitsin hayatınızdan... ay çok kızdım...

Angysangel, redquenn33 sagol un....valla bende sastim bu halimle sadece caresizlik hissediyorum.zaten 2 lafi ndan biri artik herkes kendi ogliunu sevsin.oglumu geri alicam ...bunlar cok gereksiz sakAlar ben ne diyim bilemiyrum..bunlari icime atip konusmayim giybetle gunaha girmeyim diyorum kendi basima artik cozemiyorum.:2::2:esimse onlarz hic bisey diyemiyo ben biraz esime yakin olsam kvpesimizde bitiyo....ins.duzelir ins....

Bu arada senin esin masallah yola gelmis benimkisi ilerde anama bakacakmisin ona gore kararimizi verelim dedi az once:2:
Kendi kizinin kv, salla...herkes ruh hastasi bitek bunlar iyi....offfff:2:

Kizlar bende cok cekiyorum kendi annemden esimin ailesinden ama inanin kimse icin degmiyor onemli olan kendinizsiniz baskasini onemsemeyin eslerinizle olan durumu zamana birakip sakin cozun olaylar buyumesin caninizi sikmaya degmeyecek insan dolu ortalik maalesef eslerimizin aileside boyke cikabiliyor ki benim ailem esimin ailesindem daha cekilmez birde beni dusunun umursamiyorim soz soyleyene cevabini veriyorum kafam rahat

Geçmişler olsun. Bize de cumartesi günü arkadan çarptılar. Belki hatırlayanlar vardır 10 gün önce eşim kaza yapmıştı. aracımız tamirde, kasko şirketi yedek araç vermişti, emanet arabayla kaza yaptık yani anlayacağın. Üstelik olayın şokundan plakayı bile alamamışız adam kaçıp gitti. Polis de hiç yardımcı olmadı. Hakkımı helal etmiyorum. Cumartesiden beri uğraşıyoruz yalvar yakar ancak bugün tutanak tutturabildik. (İfade verdik daha doğrusu) Toplamda 15 dakka sürdü işlem ama kaç gün uğraştık. Ters ters konuşmaları mı, bana ne deyişi mi, ayaklarına kadar gitmişiz kaile almamaları mı, binbir türlü stres. Bir yandan da kiralık araca hasar vermiş olduk, bakalım kaç lira daha çıkacak cebimizden korkusu... Neyse bugün halloldu. Bir tek o yardımcı olan polis arkadaşa hakkım helaldir, gerisini allah bildiği gibi yapsın allaha havale ediyorum...[/QUOTE]

Size de çok geçmiş olsun.bu işler çok can sıkıcı . Umarım çok masrafa girmezsiniz.

bebişim 21+2 gun kilosu 429 ama doktor kucuk deyıp renkli ultrason cekmedi yarın sanırım detaylı ultrason cektrcez sizde durumlar nasıl ????????????????

Merhaba benim de bugün detaylı ultrasonum vardı 21 + 1 günlük bebeğim doktor sağlıklı dedi her şey normalmiş amaçlıyorsun 365 gr bana çok zaıf geldi ama doktor normal dedi anlamadım kendi doktoruma gidince ssoracağım

kızlaar listeye beni de ekleyin daha önce yazmıştım ama arada kaynamış
bursa-ilk bebek-26.08.2013-kız-öykü

Bu arada senin esin masallah yola gelmis benimkisi ilerde anama bakacakmisin ona gore kararimizi verelim dedi az once:2:
Kendi kizinin kv, salla...herkes ruh hastasi bitek bunlar iyi....offfff:2:

tatlım benim kayınvalidem paranoya şizofreni hastası. söylediği şeyleri duysan bir dakika arkana dönüp bakmazsın emin ol! ama eğer oyunsa ve kocalarımız bu oyunun kahramanıysa kuralına göre oynamak lazım. ben eşime "eğer annene bakmak istersen bunu anlarım ama benden onunla aynı evde yaşamamı bekleme" dedim. bizimkinin birde 11 yaşında problemli ahlaksız bir erkek kardeşi var. kadın "bu kadın seni sevmiyor onu gönder ben gelip sana bakarım" diyecek kadar hasta düşün artık. serdiğim çamaşırları çamaşırlığı devirerek mahfetmiş bana sormadan bütün eşyalarımın yerini değiştiriyor. sabah mutfağa girip ortalığı leş gibi sigara kokutuyor daha neler neler... ve ben bu saçmalığa çok sabrettim ama artık yeter dedim ve konuştum eşimle. ama öyle bağır çağır değil,sakin ve durumundan bezgin bir halde. onu çok sevdiğimi söyleyerek ondan vazgeçmek istemediğimi ancak zora düşersem çcuklarım için onsuzluğu göze alabileceğimi söyledim. allah yardımcın olsun.

Bende emin olamadim ama iyice bir kaynattik bir bardak ictim sonra yogurt yaptim sutu alirken makinadan cekiyoruz ama sorduk makinlar cekiyomus inekten direk sagildiktan sonra biz almis oluyoruz yani cig sut oluyo birdahakine garanti icmeden yogurt yapayim o zaman )ne olur ne olmaz

Selam kızlar 16 haftalık hamileyken gittiğimde kendi doktorum kıza benziyor demişti şimdi 22 haftalığım bugün başka bi doktora gittim erkek dedi ben kıza odaklandım kafam çok karıştı

acaba bende de olur mu öyle bişey canım sumuhallebisiydi yanılmıyorsam onda da öyle olmuştu. değişebiliyor cinsiyetler.

Allahim bu nasil bir duygu nasil bir mucize bebegimi o kadar cok koklamak istiyorum ki abartisiz agzima ne atsam begim aninda kimildiyo donuyo tekmeliyo ben gibi yemek yemegi cok seviyor galiba massallah kizima allahimada sukurler olsunnn

ii geceler arkadaşlar,sinirleri yıprananlar kv vb sebeplerle bende bir ara çok kötü oldum.sürekli ağlıyordum.herşşeyi inanılmaz büyütüyordum.bildiğiniz depreyon.ablam b12 alıyormusun dedi.doktorum previt positive vermişti ama kullanmıyordum.o günden sonra kullanmaya başladım ve artık eskisi gibi kendimi hırpalamyıroum.belki rastlantıdır ama iyi geldi.zaten google da araştırma yaparsanız B12 eksikliğinin depresyona soktuğunu okursunuz.aklınızım bir köşesinde bulunsun.kendinizi değmeyecek insanlar için hırpalamayın.

Canım Allah yardımcın olsun , kafana takmamaya çalış , insallah esın de zamanla gözü açılır da gercekleri net bi bakış acısıyla görebilir , simdi gençliğin de verdigi fevrilik var zamanla yas oturdukca o da anlayacaktir annesinin hatalı olduğunu .
Sen simdi daha alingansin , kadın normal soylesede batacak sana , ama icinde kalacağına açıkça söyle bu söylediklerinizden rahatsız oluyorum diye , yine anlamıyorsa "bu kadın boyle , dengesiz , boş konuşuyor " diye duşun , kafana takma, değerli insanın sözü dinlenir dengesizi ne yapacaksın söylesin dursun, bi kulağından girsin öbüründen çıksın hic aldırış etme
Benim annemde kardeşimin karısına neler diyor bazen bilsen , ben bozuluyorum onun yerine , ama ne yapacaksın ayarı yok iste , bazen lafın nereye gideceğini bilmeden konuşuyor , gelin de alışmış abla ben takmıyorum diyor , gayet güzel bildigini yapıyor ama ben yanındayım onun, insallah sende esinle bir olursun kv ne karşı he der geçersin. Sonra bildigini okursun , onun sözleri de sivrisinek vızıltısı gibi gelir geçer

Selam kızlar 16 haftalık hamileyken gittiğimde kendi doktorum kıza benziyor demişti şimdi 22 haftalığım bugün başka bi doktora gittim erkek dedi ben kıza odaklandım kafam çok karıştı

Canım bi Dr a daha teyit ettirmekte fayda var heralde
Nasıl oluyorsa kuzenime de son ana kadar kız demislerdi , oğlu oldu ama o ayrıntılı filan yaptirdimi bilmiyorum
Gerçi simdi bebisin daha büyük , son Dr un haklı olma ihtimali daha yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…