- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.181
Selam kızlar 16 haftalık hamileyken gittiğimde kendi doktorum kıza benziyor demişti şimdi 22 haftalığım bugün başka bi doktora gittim erkek dedi ben kıza odaklandım kafam çok karıştı
Selam...
Canim cok sikkinesimle tartistik. Biktim onun bu ailesine olan ve beni yok farzeden tavrindan. Insan ailesini sever ama bu ailesine karisina her sozu soyletme hakkini verir mi. Su halimle isitmedigim laf kalmadi esimden .. zavalli bebegim kimbilir nasil etkilendi bagrismamizdan.uzamasin diye geldim odaya yattim ama aglamaktan yoruldum.sizden bska kimsem yok su anda.1 hafta gelip kaldilar sakaya getirip her lafi soyledi kv...kendi kizina akil verito salla kv diye bana gelince o mukemmel benim halim ortda.cvp versem kavga cikar diye susuyorum onlar gidince konusmay6aa calisinca esimde hep ayni laf anasi iyi niyetli ben art niyetliyim.analar soyler ben oolgun olup susacagim bugun degilsede inaniyorum bi gun Rabbim onlara da verecek hakettigini.esimin beni nisanliyken daha cook sevdigini soyledi bi anne hamile bi kadina iyi niyetle lsada bunu der mi yas:2:
Ben de 16. haftada hissettim, ben de 48kg ile hamile kaldım, ben de 1,68im :)))
7 kilo almışım, 1 haftadır tartılmıyorum belki daha da çok. İlk defa böyle oluyorum, sen kaç kilosun merak ettim :)
bebişim 21+2 gun kilosu 429 ama doktor kucuk deyıp renkli ultrason cekmedi yarın sanırım detaylı ultrason cektrcez sizde durumlar nasıl ????????????????
Merhaba benim de bugün detaylı ultrasonum vardı 21 + 1 günlük bebeğim doktor sağlıklı dedi her şey normalmiş amaçlıyorsun 365 gr bana çok zaıf geldi ama doktor normal dedi anlamadım kendi doktoruma gidince ssoracağım
Benim cimcimem buyumuste tepikleye tepikleye annesinimi uyandirirmissgunaydn kizlar
sabahları mink tepiklerle uyanmak ne kadar zevkli değil mi
bayılıyorum oğlumun beni uyandırmasına
sabahları mink tepiklerle uyanmak ne kadar zevkli değil mi
bayılıyorum oğlumun beni uyandırmasına
Selam kızlar 16 haftalık hamileyken gittiğimde kendi doktorum kıza benziyor demişti şimdi 22 haftalığım bugün başka bi doktora gittim erkek dedi ben kıza odaklandım kafam çok karıştı
Selam...
Canim cok sikkinesimle tartistik. Biktim onun bu ailesine olan ve beni yok farzeden tavrindan. Insan ailesini sever ama bu ailesine karisina her sozu soyletme hakkini verir mi. Su halimle isitmedigim laf kalmadi esimden .. zavalli bebegim kimbilir nasil etkilendi bagrismamizdan.uzamasin diye geldim odaya yattim ama aglamaktan yoruldum.sizden bska kimsem yok su anda.1 hafta gelip kaldilar sakaya getirip her lafi soyledi kv...kendi kizina akil verito salla kv diye bana gelince o mukemmel benim halim ortda.cvp versem kavga cikar diye susuyorum onlar gidince konusmay6aa calisinca esimde hep ayni laf anasi iyi niyetli ben art niyetliyim.analar soyler ben oolgun olup susacagim bugun degilsede inaniyorum bi gun Rabbim onlara da verecek hakettigini.esimin beni nisanliyken daha cook sevdigini soyledi bi anne hamile bi kadina iyi niyetle lsada bunu der mi yas:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?