2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar 16 haftalık hamileyken gittiğimde kendi doktorum kıza benziyor demişti şimdi 22 haftalığım bugün başka bi doktora gittim erkek dedi ben kıza odaklandım kafam çok karıştı

Kiza benziyo dedignde doktorlar emin olamiyo yaniliyo galiba..bna doktorum 2kere kiz dedi ayrintili ultrasondada perinatolog kukuyu gosterdi gozumle gordmemin olmadn bsey soylemeselet iyi aslnda.onemli olan saglikli olmasi cnm bebisnn hyrli evlat olsun kiz erkek farketmezz

Canım birde simdi üzülüyorsun ama İnan bana hicbisey boyle kalmayacak sen onları Allah'a havale et. Zaman geçtikçe zaten senin ve eşinin öncelikleriniz değişecek , bebek doğacak büyüdü ihtiyacları derken , kv filan hepsi senin gözünde 2. 3. Sıralara düşecek , sen farkında bile olmadan eskisi kadar takmamaya başlayacaksın , önem verdigin derecede onlar etkiler seni
Esın de insallah aileniz genişleyip büyüdükce sana daha öncelik verecek , annesi filan 2. Plana düşecek , ben inanıyorum , insallah da hersey gönlünce olur

Ben de 16. haftada hissettim, ben de 48kg ile hamile kaldım, ben de 1,68im :)))
7 kilo almışım, 1 haftadır tartılmıyorum belki daha da çok. İlk defa böyle oluyorum, sen kaç kilosun merak ettim :)

wallahi canım geçen ay ayın 6 sında tartıldığımda 52 kilo idim. çarşamba günü gidicem inş prensesimi görmeye. o zaman tartılıcam ama en az 55 im farkındayım bu ay boğazım fena açıldı

kızlar ben şimdiden çok ağırlaştım çok kilo aldığımdan sanırım sizin keyifleriniz iyidir umarım kendinize iyi bakın

günaydın annelerrrrrrrr

bebişim 21+2 gun kilosu 429 ama doktor kucuk deyıp renkli ultrason cekmedi yarın sanırım detaylı ultrason cektrcez sizde durumlar nasıl ????????????????

üff kızlar çok moralim bozuk
bebişim 21+3 ken doktordaydık 314 gr dedi.
sizinkiler maşallah çok iyi.
niye benim bebeğim küçük kalmış acaba. bakamıyor muyum yoksa ona

Günaydın canlar,bir iş günü daha başladı ama ben çooook yorgunum.Allah hamilenin halinden anlamayan adaletsiz yöneticilerin şerrinden korusun.Bizlere güzel,bereketli ve mutlu bir gün olsun.kötü,vicdansız müdürlere olmasın

günaydın güzel anneler ve melekleri.. pazartesi sendromunu atlattık. inşallah bu hafta da çabucak geçer hepimize.. cuma günü detaylı ultrasonumuz var. oğluşum ve ben çok heyecanlıyız :13:

Selam kızlar 16 haftalık hamileyken gittiğimde kendi doktorum kıza benziyor demişti şimdi 22 haftalığım bugün başka bi doktora gittim erkek dedi ben kıza odaklandım kafam çok karıştı

aynı durum bende de var, başka bir doktor 17 haftalıkken kıza benziyor demişti, biz de bayağı bi odaklandık tabi. şimdi 22 haftalıkken kendi doktorum erkeğe benzetti, biz kız diye düşünüyorduk deyince de ben de erkek diyorum, dedi. ama yine de bir sonraki randevuyu bekleyin, kesinleşsin, dedi. 1 aydır kızım diye sevdiğim bebeğime tekrar bebeğim, yavrum diyorum. ama alışverişte gözüm kız bebek reyonlarına takılıyor. neyse ki alışveriş siftahım yoktu, babasının yurtdışından getirdiği yeşilli beyazlı kıyafet dışında benimki de ne utangaç çıktı yaa, ne zaman gitsek hep saklıyor hep saklıyor

Günaydın güzell annişler, benim bebekim gece nezaman kalksam tekmelerini hissederdim dün ve bugün hissetmedim. benimle beraber uyanmadı sanırım. Uyku düzenimi değişiyor bızdığımın ne . Ama alışmışım onun sürekli vurmalarına şimdi ara ara vurunca korkutuyor beni. Vurmasını bekleyene kadar içim rahat etmiyor. Vurunca ohhh diyorum..

günaydın güzel annelerrr..

bizim dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.

allahım ne güzel bir şey öyle minnak ellerini ayaklarını gördük paşamızın.

hatta paşam esnerken doktor cd ye kaydetti onu izleyip duruyorum 2 tane de fotoğrafımız var çok hatta birisini özel albümüme koydum

biz 150 lira ödedik özel hastahanede yaptırdık.

herşeyimiz normal çıktı yaklaşık 23 cm ve 391 gr olmuş paşamız

rahmimde 3 cm miyom varmış doktor kontrol altında tutacağız dedi.

canım bol bol dua et ben öyle yapıyorum rabbim öyle gunler gelsin biz sana bunları yaptık hakkını helal eder misin desinler yuzleri yerde ben o gunleri bekliyorum yapıp yapıp da iyi niyetleri olmaları onların kurnazlıgı maleseffff

günaydınlar....
markafoni'de baby room kampanyasında ki battaniyeler çok uygun, bi sürü aldım. suan cok mutluyum:) tavsiye ederim, bir bakın bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…