- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.141
bana erken daha diyorlar bişey aldırmıyorlar(((
Eklemiştim zaten canım varsı listede
merhaba güzel anneler
okuldan geldim, yorgumumm:85:
gelirken de a101'in önünden geçiyordum bröşür aldım, tam bizlik 11 nisan perşembe gelecek olanlarbebek battaniyesi, giderli bebek küveti, küvet filesi, bebek yorgan+yastığı set, çıtçıtlı zıbınlar vs.
siz de bi bakın derim: A 101 - Hoşgeldiniz
hehehe bende tam bu siteyi inceliyodum ara ara bakarım A101 ve bime bimde de bebek arabası var birbiriyle rekabet yapıyolar zatennn
linki kopyaladım kızlarla paylaşıyım dedim
A 101 - Hoşgeldiniz
kiii damlacık benden önce davranmış acaba o yorgan yastık nasıldır :26:
gunaydin kizlar...bizde dun saglik ocagina gittik asi olmayacaz diye form imzaladik hadi hayirlisi...bugunde idrar testi icin cagirdi saglik ocagi...ne kadar ilgili bu saglik ocaklari sizinkilerde boylemi...dunde kanimi aldi degerlere bakmak icin...
kızlar size birşey soracağım.. Gebeliğimden bu yana nezaman burnumu silsem hep kanlı oluyor peçete.. Bıktım valla kan görmekten.. Az buz deil. baya kan parçası geliyor hatta.. sildikçe devam ediyor.. özellikle sabah çok fazla oluyor. Sanki gece burnumda birikiyorBaşına böyle birşey gelen var mı??
şimdi şöyle söyleyeyim. biz eşimle 5 yıl çıktıktan sonra evlenmeye karar verdik. yani artık birbirimize bakarken ne demek istediğimizi anlıyorduk, aynı şeylere gülüp aynı şeylere ağlıyorduk.evlenmeden evvel içimizde acabalar kalmasın diye nerdeyse 1 seneyi aynı evde geçirdik. nihayetinde biz evlenelim dedik. akşamları müzik dinlemeye giderdik,yeri gelir bira içer dertleşir,bazen bisiklete binerdik. spor yapardık hafta sonları kaçamak yapıp tatile çıkardık giysilerimi irdelemezdi bende dozunu kaçırmazdım. arkadaşlarımız vardı,akşamları sohbet ederdik,oyunlar bulup oynardık kısacası biz aslında birdik. aynı pencereden aynı tarafa bakıyorduk. ben hep inançlıydım bunları konuşmayı sevmem aslında ama defalarca kuran hatimliğim vardır. eşim bunlara çok uzaktı ben bu konularda onu hiç bir zaman huzursuz etmedim,çünkü öyle mutluyduk ki eşim farklılaşmaya başladı. bu ilk zamanlar hoşuma gitti alkol yok,sigara yok vs. ama artık film izlemiyoruz,bana defalarca kapanmam gerektiğini aksi halde bu işin biteceğini söyledi. benim kararlı duruşumu görünce vazgeçti. dışarı gezmeye çıkınca beni öyle yol ortasında bırakıp camiye koşuyor,zaman zaman seccade üzerinde namaz kılarken uyuyakaldığı dönemlere şahit oldum. sürekli dini kitaplar okuyor tv izleyemiyoruz çünkü omuzları açık ya da mini etekli bir kadın çıkınca deliriyor. isimlerini daha evvel hiç duymadığım adamların dini yorumlarını inceliyor daha bi sürü şey. yazmaya ömür yetmez. bu yüzden huzursuzum. yani değil sosyalleşmek dışarı çıkmak,eğlenmek ya da eskiden yaptığımız şeyleri yapmak;bunların konuşulmasına bile tahammülü yok! bana gelince; daha evvel inandığım değerlerin hepsini yıkmak üzereyim belki saçma gelecek ama o değerler benim sevdiğim adamı elimden aldı. bunu ona da söyledim. şimdi hiç tanımadığım yabancı bir adamı baştan sevmek zorundayım...
Bugün trafik kazası yaptım eşimin yüzünden kaç keredir diyorum ona şoförün işine karışılmaz diye yine de araba kullanırken beni çok geriyor adamın birinin arabasına çarptım aramızda tutanak tutalım dedik yok illaki polis gelecek dedi trafik felç oldu polis de gelmedi sonra araya birileri girdi tutanağı tuttuk ilk defa böyle bir şey yaşadım çık gerildim şu anda kasıklarım ağrıyor ve çok mutsuzum
bebişim 21+2 gun kilosu 429 ama doktor kucuk deyıp renkli ultrason cekmedi yarın sanırım detaylı ultrason cektrcez sizde durumlar nasıl ????????????????
ben de görmedim hiç renkli..üstelik doğru dürüst bile görmedik biz,ultrason aletinden midir nedir hala iskelet gibi görünüyordetaylıda görücez sanırım asıl...
sizin normalde girdiğiniz ultrason aletleri 2d mi arkadaşlar ?
günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri.. geçmişe şöyle bir göz attım da genel olarak bebek hareketlerini hissedememekten yakınılmış. bende de tam aksine ilk hamileliğim olmasına rağmen 16. haftamda hissetmeye başladım. bi arkadaş söylemiş kilo ile alakalı olabilir bende 48 kilo ile hamile kaldım boyum 1.69 oldukça zayıfım.. o kadar aktif bir bebeğim var ki gece tekmesiyle uyuyup sabah tekmesiyle kalkıyorum. tekme harici dönmelerini bile hissediyorum şuan.. 3 saat oynamadığı olmuyor hiç. yaramaz bir kıza sahibim. doğunca yandım :))
benimki pierre cardin 805 travel sistem. ben çok beğenerek aldım. inşallah kullanınca da memnun kalırım.
ben sadece demir hapı kullanıyorum. benim doktorum kan hapı falan vermiyor nedense
benim 11.7
normal sayılırım
ne enerjik ne bitkin
http://www................/travel-s...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2013.html
Bebekkafacım tekrar gönderdim, umarım açılır, açılmazsa pierre cardin PS 2080 enigma travel sistem bebek arabası diye ara canım...
bu beni korkuttu işte...ben de sola yatıyorum daha çok...nasıl farkedildi böbrek damarlarındaki daralma peki ??ağrılardan mı?
evet canım bir gece çok şiddetli bir sancıyla uyandım. eşimi kaldırdım doğruyorum diye:) öyle bir sancıki aynı doğum gibi:) şimdi gülüyorum ama acayip panik yapmıştık.acile gittik tahliller testler falan derken;anlaşıldıki böbrek ağrısıymış(((
bana erken daha diyorlar bişey aldırmıyorlar(((
20. haftadan itibaren bebeklerimiz her hafta 1 parmak yukarı çıkcak göbek deliğinin üstüne...
..
nasıl bilmiyorum antibakteriyel diyor ama fiyat çok uygun ya beni cezbetti vallahi, alıcam sanırım
hehehe bende tam bu siteyi inceliyodum ara ara bakarım A101 ve bime bimde de bebek arabası var birbiriyle rekabet yapıyolar zatennn
linki kopyaladım kızlarla paylaşıyım dedim
A 101 - Hoşgeldiniz
kiii damlacık benden önce davranmış acaba o yorgan yastık nasıldır :26:
evet evet küvet de listemdeküvet çok güzelmiş vede ekonomik... fırsat ürünlerini kaçırmamak lazım...
çok geçmiş olsun kedicikBizimkinde tahlil yapamıyorlar anca kilo tansiyon ve aşı. Hangi ilaçları alıyosun sağlığın nasıl o kadar. Zaten çok gıcık bir hemşire var o ilgileniyor. Hitabetten habersiz. Sen diye hitab edip emir cümleleri kuruyor en sinir olduğum şey. Benden de 6 yaş küçük. Beyaz önlüğü giyen kendini birşey sanıyor ya. Ben niye benden hizmet alanlarla höt höt konuşmuyorum o zaman? Daha mı iyi olacak o zaman dünya? Gıcık. Ay ne sormuşsun ben nerelere geldim
Ara ara oluyor ama hergün değil. Doktoruna gene de bi sor istersen..
Canım seni çok iyi anladım. Allah sabır versin. Umarım ortak noktada, ikinizin de rızasıyla, yine sevgi ve sıcaklıkla buluşursunuz...
Geçmişler olsun. Bize de cumartesi günü arkadan çarptılar. Belki hatırlayanlar vardır 10 gün önce eşim kaza yapmıştı. aracımız tamirde, kasko şirketi yedek araç vermişti, emanet arabayla kaza yaptık yani anlayacağın. Üstelik olayın şokundan plakayı bile alamamışız adam kaçıp gitti. Polis de hiç yardımcı olmadı. Hakkımı helal etmiyorum. Cumartesiden beri uğraşıyoruz yalvar yakar ancak bugün tutanak tutturabildik. (İfade verdik daha doğrusu) Toplamda 15 dakka sürdü işlem ama kaç gün uğraştık. Ters ters konuşmaları mı, bana ne deyişi mi, ayaklarına kadar gitmişiz kaile almamaları mı, binbir türlü stres. Bir yandan da kiralık araca hasar vermiş olduk, bakalım kaç lira daha çıkacak cebimizden korkusu... Neyse bugün halloldu. Bir tek o yardımcı olan polis arkadaşa hakkım helaldir, gerisini allah bildiği gibi yapsın allaha havale ediyorum...
merhaba güzel anneler
okuldan geldim, yorgumumm:85:
gelirken de a101'in önünden geçiyordum bröşür aldım, tam bizlik 11 nisan perşembe gelecek olanlarbebek battaniyesi, giderli bebek küveti, küvet filesi, bebek yorgan+yastığı set, çıtçıtlı zıbınlar vs.
siz de bi bakın derim: A 101 - Hoşgeldiniz
rica ederim canım...canım çok teşekkürler benimde ihtiyacım vardı perşembe bakarım küvet çok kullanışlı oğlumdan kalma vardı geçen sene saksı yaptım nane maydonoz ektim kırıldı tekrar aynısından alıcam ben bebeğimi filenin üstünde kendim yıkadım kimseye ihtiyaç duymadım doğunca 2 kere ablam yıkadı sonra yanlızdım fileli çok işime yaradı ayrıca diğer bebk eşyalarıda güzel görünüyor yetişirsem alıcam
canım birtek doktorlar deilki bu birçok yerde böyle. Erkekler daha anlayışlı vicdanlı oluyor. Biz nedense hem cinslerimizi yerin dibine sokarız.. Benim mahkemelik bir işim vardı. En son kararda beni dışarı çıkarmışları içeride birtane bayan 3 tane erkek hakim vardı.. İçerde stajer avukat arkadaş vardı. KAdın hakim beni yermek için hep olumsuz konuşmuş. Ama erkek hakimelrin hepsi kesinlikle kız haklı demiş. Ve çoğunluğun kararı sayesinde kapanmıştı bu konu.. gerisini sen düşün yani...
Ben de 16. haftada hissettim, ben de 48kg ile hamile kaldım, ben de 1,68im :)))
7 kilo almışım, 1 haftadır tartılmıyorum belki daha da çok. İlk defa böyle oluyorum, sen kaç kilosun merak ettim :)
Kizlar bugun ciftlikten sut aldik evde kaynatip hem icmek hemde taze taze yogurt yapmak istiyorum bu konuyla ilgili bir bilgisi olan varmi sut konusunda cok dikkatli olmamiz gerektigini duymustum
kızlar ya aşırı bir bunalım takılasım var:):)
tüm neşemi kaybettim, çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?