2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebişim 21+2 gun kilosu 429 ama doktor kucuk deyıp renkli ultrason cekmedi yarın sanırım detaylı ultrason cektrcez sizde durumlar nasıl ????????????????

Rabbim herkesin evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

beni de listeye ekleyebilir misin acaba ? istanbul- ilk bebeğim oğlum olacak inşallah doğum 04.08.2013 :)

hehehe bende tam bu siteyi inceliyodum ara ara bakarım A101 ve bime bimde de bebek arabası var birbiriyle rekabet yapıyolar zatennn
linki kopyaladım kızlarla paylaşıyım dedim
A 101 - Hoşgeldiniz
kiii damlacık benden önce davranmış acaba o yorgan yastık nasıldır :26:

küvet çok güzelmiş vede ekonomik... fırsat ürünlerini kaçırmamak lazım...

gunaydin kizlar...bizde dun saglik ocagina gittik asi olmayacaz diye form imzaladik hadi hayirlisi...bugunde idrar testi icin cagirdi saglik ocagi...ne kadar ilgili bu saglik ocaklari sizinkilerde boylemi...dunde kanimi aldi degerlere bakmak icin...

Bizimkinde tahlil yapamıyorlar anca kilo tansiyon ve aşı. Hangi ilaçları alıyosun sağlığın nasıl o kadar. Zaten çok gıcık bir hemşire var o ilgileniyor. Hitabetten habersiz. Sen diye hitab edip emir cümleleri kuruyor en sinir olduğum şey. Benden de 6 yaş küçük. Beyaz önlüğü giyen kendini birşey sanıyor ya. Ben niye benden hizmet alanlarla höt höt konuşmuyorum o zaman? Daha mı iyi olacak o zaman dünya? Gıcık. Ay ne sormuşsun ben nerelere geldim

Ara ara oluyor ama hergün değil. Doktoruna gene de bi sor istersen...

Canım seni çok iyi anladım. Allah sabır versin. Umarım ortak noktada, ikinizin de rızasıyla, yine sevgi ve sıcaklıkla buluşursunuz...

Geçmişler olsun. Bize de cumartesi günü arkadan çarptılar. Belki hatırlayanlar vardır 10 gün önce eşim kaza yapmıştı. aracımız tamirde, kasko şirketi yedek araç vermişti, emanet arabayla kaza yaptık yani anlayacağın. Üstelik olayın şokundan plakayı bile alamamışız adam kaçıp gitti. Polis de hiç yardımcı olmadı. Hakkımı helal etmiyorum. Cumartesiden beri uğraşıyoruz yalvar yakar ancak bugün tutanak tutturabildik. (İfade verdik daha doğrusu) Toplamda 15 dakka sürdü işlem ama kaç gün uğraştık. Ters ters konuşmaları mı, bana ne deyişi mi, ayaklarına kadar gitmişiz kaile almamaları mı, binbir türlü stres. Bir yandan da kiralık araca hasar vermiş olduk, bakalım kaç lira daha çıkacak cebimizden korkusu... Neyse bugün halloldu. Bir tek o yardımcı olan polis arkadaşa hakkım helaldir, gerisini allah bildiği gibi yapsın allaha havale ediyorum...

bebişim 21+2 gun kilosu 429 ama doktor kucuk deyıp renkli ultrason cekmedi yarın sanırım detaylı ultrason cektrcez sizde durumlar nasıl ????????????????

Canım, haftasına göre bebeğinin kilosu benim bildiğim kadarıyla normal. Bu haftada zaten 400-430 gr arasında oluyorlar, benimki 22 haftalık 275 gr oldu. Doktorun, sonra ultrason çekersek daha iyi sonuç alırız demek mi istedi acaba? Bugunle yarının ne farkı varki?

Son düzenleme:

Evet 2d, külüstür de diyebiliriz hatta baya eski model detaylıyla karşılaştırınca...

Ben de 16. haftada hissettim, ben de 48kg ile hamile kaldım, ben de 1,68im :)))
7 kilo almışım, 1 haftadır tartılmıyorum belki daha da çok. İlk defa böyle oluyorum, sen kaç kilosun merak ettim :)

11.7 çok iyi...bnim zatn normalde öyle oluyodu kanım çokta güzel ayakta duruyodum..keşke şimdi de öyle olsa...

demir hapıyla kan hapı aynı şey cnm:) ben de bi ara herkes bi öyle bi böyle diyo diye farklı şeyler sanıyodum..

http://www................/travel-s...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2013.html

Bebekkafacım tekrar gönderdim, umarım açılır, açılmazsa pierre cardin PS 2080 enigma travel sistem bebek arabası diye ara canım...

cnm sitede link vermek yasak olduğu için sanırım çıkmıyo link tam olarak..ama isminden arayıp baktım çok güzelmiş gerçekten...başka renkleri yok ama sanırım dimi..kırmızı,siyah dışında :/

çok geçmiş olsun şu an ben de bi sorun yok öyle ama yinede sürekli sola yatmamaya dikkat edeyim en iyisi...ama sağa ve sırt üstü yatınca da midem bulanıyo ilginçtir

bana erken daha diyorlar bişey aldırmıyorlar(((

eşim de bana aldırmıyor annemle bir iki bişey aldık biz ama asıl alışveriş hala yok...son aylarda hiç yapamam karnım büyüyünce diyorum bi de sıcaklar,bişey olmazz diyo bi de benim açımdan bakabilse bişeylere

20. haftadan itibaren bebeklerimiz her hafta 1 parmak yukarı çıkcak göbek deliğinin üstüne...

..

demek ki benim anca başlıycak :) sağol cnm...

Son düzenleme:
nasıl bilmiyorum antibakteriyel diyor ama fiyat çok uygun ya beni cezbetti vallahi, alıcam sanırım

küvet çok güzelmiş vede ekonomik... fırsat ürünlerini kaçırmamak lazım...
evet evet küvet de listemde
çok geçmiş olsun kedicik allah kolaylık versin ve tekrarını da yaşatmasın.

canım çok teşekkürler benimde ihtiyacım vardı perşembe bakarım küvet çok kullanışlı oğlumdan kalma vardı geçen sene saksı yaptım nane maydonoz ektim kırıldı tekrar aynısından alıcam ben bebeğimi filenin üstünde kendim yıkadım kimseye ihtiyaç duymadım doğunca 2 kere ablam yıkadı sonra yanlızdım fileli çok işime yaradı ayrıca diğer bebk eşyalarıda güzel görünüyor yetişirsem alıcam

rica ederim canım...

fileyi düşünüyordum ben de, kullanışlı oluyor mu diye... bazıları da sünger alıyor küvet içine. kullanan anne yorumu olunca şimdi fileye karar verdim

İste en guzel ornegi sen yasamisn cnm.kadinlat birbirini cekemz en yakn arkadsm dedgn birinn bile haset bi tarafi cikabiliyo..doktorlarda boyle erkek jinekologlar kadinlarn hislernden dha iyi anliyo kesinlikle o yuzdende daha cok terch ediliyolar

Bugun kendi doktorumuzda kontrolumuz vardi kizimi yine gormus oldum :) doktora ayrintili ultrosondaki doktorun normalden biraz zayif dedigini anlattik bakti hersey yolunda her bebek bir olmaz dedi 24. Haftamda 520 lerde bebisim ama icim simdi daha rahat doktorumla konustuktan sonra sizlerde kilodan bahsetmissiniz haklisiniz kilo konusunda ama ben bu haftaya kadar 2 kilo aldim bugun tartti doktor 1 kilo daha almisim hicde dikkat etmiOrum yeterki bebegim saglikli olsun diye gece patates bile kizartip yedim yani ama napayim benim esimde 2.900 dogmus saglikli olsunda zayif olsun artik hayirlisi

Ben de 16. haftada hissettim, ben de 48kg ile hamile kaldım, ben de 1,68im :)))
7 kilo almışım, 1 haftadır tartılmıyorum belki daha da çok. İlk defa böyle oluyorum, sen kaç kilosun merak ettim :)

offf kedicik sen de çok zayıfmışsın, ben de kendime zayıf diyordum, sen daha da zayıfmışsın, boyla kilo arasında 20 fark var, benim boyla kilo arası 13 fark vardı, görenler çok zayıfsın bebeğin büyümez diye baya moralimi bozuyodu, şimdi ortalama 4 kilo aldım
sen boşver çabuk veririsin al kilo, ama dengeli beslenerek alki bebeğine gitsin herşey

Kizlar bugun ciftlikten sut aldik evde kaynatip hem icmek hemde taze taze yogurt yapmak istiyorum bu konuyla ilgili bir bilgisi olan varmi sut konusunda cok dikkatli olmamiz gerektigini duymustum

canım süt pastorize mi? yoksa çiğ hiç işlem görmemiş süt mü? hamilelikte pastorize olmayan sütleri kullanmayın diyorlar.
ben de burada bir çiftlikten haftalık taze süt alıyorum, 5 litre kadar ve hepsini yoğurt yapıyorum, adamlar pastorize ettiklerini söylüyorlar ve gittik gördük tertemiz ama yine de güvenemedim içmeye,
yoğurt yapınca tüm bakteriler mayalandığından zararlı bi şeyler varsa da içinde etkisinin kaybolduğunu biliyorum,
o yüzden yoğurt yapmak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…