- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.021
hayırlı olsun canım aynen bende düşük haberlerini duyduğumda çok üzülüyorum çunku kolay değil ve bizi,m hamileliğimizden korkuyorum ben daha işyerındekılere solemedım hoş onlar anlıyo ama nolur olmaz diye çunku heran herşey olabılır dıye korkuyorum
allah'ım bebeğini korusun sağlık versin, kötü düşünme bebeğin etkilenmesin, dua et sadece, allah hayırlısını nasip etsin, dualarım seninle, bişeyler ye kendine daha iyi bakmalısın bebeğin için
canm bizde evimizi bi köpekle payaşıyoruz ve ondan şartlar elverdiği sürece ayrılmamız mümkün değil bilgilerin için çok sağol zaten okumuştum ama burdada görünce sevindim :)Pınar haftaya erken değil mi ikili test için? 12.haftada bakılıyor diye biliyorum da ben.
bir de doktorunun dediklerini okudum,kedi köpekten uzak dur demiş ya,ona şaşırdım.benim evde ikisi de var .doktorum aşılı oldukları için hiçbişey olmaz dedi.ama özellikle köpekten bize hiçbişey geçmediğini,kedinin de (sokaktakilerin yani) dışkısında toxoplasma olabiliceğini söyledi,dışkısını elimle alıp,elimi yıkamadan yemek yapmam gerekiyomuş bana geçmesi için.Sokak kedilerini sevmemi yasakladı nolur nolmaz diye,dayanamaz seversem de elimi yıkamam gerekiyo hemen.8 yıldır onlarlayım,hele sokaktakileri hep kucağıma falan da alırım.toxoplasma geçirmemişim hala.çok kolay bişey değilmiş onlardan geçmesi,iyi yıkanmamış yeşillikten geçiyomuş genelde.kedi,köpek bakıp edip,merak edenler varsa diye de yazmak istedim böyle..
Benim doktorum da mesela hiç seninki gibi şunu yapma demedi,hayatına devam et,bebek sağlıksızsa zaten tutunmaz,sağlıklıysa hiçbişey olmaz dedi özetle.ben de kararsız kaldım,açıklama yapması mı önemli,yoksa tam tersi böylesi mi iyi, evham yapmamak için.:18:
çok şükür ki kalp atışını gördüm bugün.
çok endişeli gittim. gece de uyuyamamıştım. karından hem bebeği hem de kalp atışını gördüm. daha çok küçük. 6+2 çıktım ultrasona göre. normalden 4 gün daha geri. geç döllenme olmuş olabilir. 4 gün geri ileri fark etmez o kalp hep atsın yeter ki.
kızlar benim ikili test için 7 ekimde gel dedi drum. bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma da allahım sabır versin.
2 kilo vermişim hiçbişey yiyemiyorum yediğimde geri geliyor
aynı kaderi paylaşıyoruz canım seni çok iyi anlıyor neler yaşadığını biliyorum.benim kesem düzgün ama bebişim gelişimini sağlayamamış. kalbi atmıyo. bütün teselliler boş bütün sözler acı ama rabbim böyle uygun görmüş, vardır elbet bizim içinde güzellikler, mutlu günler. umut ve dua etmekten başka bişey gelmiyor elden.
canım ben 7. haftadayım midem fena bnmde yiyesim yok hiç bişey su içmek bile zorluyor
ben haftaalr ilerledikçe vucut hormon olayına alışıp hafifliycez diye düşünüyordum ama sanırım öyle olmuyorrabbim yardımcımız olsun..
çok endişeli gittim. gece de uyuyamamıştım. karından hem bebeği hem de kalp atışını gördüm. daha çok küçük. 6+2 çıktım ultrasona göre. normalden 4 gün daha geri. geç döllenme olmuş olabilir. 4 gün geri ileri fark etmez o kalp hep atsın yeter ki.
hayırlı olsun canım aynen bende düşük haberlerini duyduğumda çok üzülüyorum çunku kolay değil ve bizi,m hamileliğimizden korkuyorum ben daha işyerındekılere solemedım hoş onlar anlıyo ama nolur olmaz diye çunku heran herşey olabılır dıye korkuyorum
canım benimde geçen hafta 4 gün geriydi bugün yine gittim aklıma takılmıştı çünkü bu kezde adet tarihinden 2 gün büyük çıktı bebişim maşallah. geç döllenme diyorlar hep ama bebişler kapatıyor arayı. rabbim tekrar yaşatmasın inşallah aynı acıları. şuan bu acıyı yaşayanlarada en kısa zamanda meleklerinin kardeşlerini göndersin inşallah. sağ salim kucağımıza alırız inşallah
çok şükür arayı kapatmış. sevindim senin adına. bebeğini kaybedenlere de rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin. hiçbirimiz evlatlarımıza kavuşmayı garantilemedik her an hepimizin başına gelebilir. ama hepimiz ve bebeklerimiz allaha emanet.
canım benim geçmiş olsun.. serum almalısın canım .. kusmaların yogun anlasılan 2 kilo giittiğine göre... ihmal etme serum olayını... ben yiyemiyorum ama kusamıyorum da benim de sıkıntım böyle kusssam rahatlarım diyorum ama yok kusamıyorumm...
Umarım öyle olur canım ben zaten zayıfım şimdi iyice zayıfladım. Ben hiç bir şey yiyemesemde su kusuyorum.canım bende kilo verdim. bişey yiyemiyorum kusamıyorum da. doktorum normal dedi. endişelenme 3. aydan sonra kilo alırız.
bu haftalarda kilo vermen normal canım, moralini bozup bebişinide kendini de üzme herşey yoluna girecek emin ol. bikaç hafta sonra düzene gireceksin Alla ın izniyle :) içini ferah tut. o verdiğin kiloların hepsini fazla fazla geri alacaksın merak etme. bi kaç ay sonra seni burda çok mu kilo aldım acaba diye yazarken göreceğiz :))
bu arada sen lokman hekime gidiyordun dimi orda fetal obstetric doppler usg diye bi ultrason çekiliyormuş sanıyorum bi çeşit detaylı ultrason belki denk gelmiştir duymuşsundur fiyatı hakkında bi bilgin var mı ?
bebeğime kordon dolanmış olma ihtimali var öyle gibi görünüyor dedi doktorumo bahsettiğim ultrasonda net görüntü alabiliyormuşuz. şart değil yaptırman şu an için panikleyecek bir durum yok dedi ama çok canım sıkıldı dua et benim için lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?