2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

korkma aklına kötü şeyler getiripte stres olma, stres en büyük düşman, allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Bebeğini kaybeden arkadaşlar için gerçekten çok üzüldüm. Allah inşallah en kısa sürede sağlıkla yeni bebekler nasip eder sizlere.

Bebeğini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm inanın çok iyi anlıyorum ilk bebeğimi kucağıma 9 yıl sonra aldım Allahım sonunda bana verdi bende anne oldum derken tek olur başka olmaz herhalde derken 2. hamileyim şimdi Allahtan hiç bir zaman ümit kesilmiyor bunu anladım sizlerinde en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah, hamilelerin duası kabul olur derler.

okadar çok duaya ihtiyacım varki Allah razı olsun, şuanda bu msj yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum, ne kadar adak adadım bilemezsin eğer iki hafta sonra sonucum iyi gelirse dünyalar benim olacak yoksa düşünmek bile istemiyorum (((

canm bizde evimizi bi köpekle payaşıyoruz ve ondan şartlar elverdiği sürece ayrılmamız mümkün değil bilgilerin için çok sağol zaten okumuştum ama burdada görünce sevindim :)

:)) çok sevindim gözünüz aydın. kucağınıza da sağ sağlim alırsınız inş.

kızlar benim ikili test için 7 ekimde gel dedi drum. bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma da allahım sabır versin.

kızlar ben bu 2li testi yaptırmayı düşünmüyorum. daha önce çevremde yaşanmış bazı kötü olaylar var sonuçlar bebeğin özürlü olduğunu söylediği halde sapa sağlam doğurmuş tanıdıklarım var üstelik hamileliklerini buyüzden burunlarından gelerek geçirdiler. bu benim 5. gebeliğim. ve hiç çocuğum yok. allaha teslimim göz görecekse görecek o yüzden hiiiç kafamı karıştırmaya niyetim yok.

2 kilo vermişim hiçbişey yiyemiyorum yediğimde geri geliyor

bu haftalarda kilo vermen normal canım, moralini bozup bebişinide kendini de üzme herşey yoluna girecek emin ol. bikaç hafta sonra düzene gireceksin Alla ın izniyle :) içini ferah tut. o verdiğin kiloların hepsini fazla fazla geri alacaksın merak etme. bi kaç ay sonra seni burda çok mu kilo aldım acaba diye yazarken göreceğiz :))

bu arada sen lokman hekime gidiyordun dimi orda fetal obstetric doppler usg diye bi ultrason çekiliyormuş sanıyorum bi çeşit detaylı ultrason belki denk gelmiştir duymuşsundur fiyatı hakkında bi bilgin var mı ?

yaşadığın aynı şeyleri yaşamış biri olarak diyorum ki sakın kendini bırakma. çok zor bilirim ama rabbim yeniden güldürecek seninde yüzünü. unutma bunlar birer imtihan. hangi sınav kolayki bu acılarınında mükafatı vardır elbet. rabbim sabır versin

şükür rabbime bende bir şey yok. bugün başka bir doktora gittim acaba sorun mu var neden mide bulantım yok diye (doktor doktor geziyorum bu aralar ama bu son 1 ay sonra gideceğim tekrar) doktor bebeğimin 9. haftaya girdiğini söyledi adet tarihimden 2 gün büyük. geçen hafta adet tarihimden 5 gün küçüktü. ama gelişiyormuş bebişim. sadece çay içemiyorum çaydan soğudum. bünyeden bünyeye farkediyor. beim beta hcg çok yüksekti sanırım vücut alıştı

canım benimde geçen hafta 4 gün geriydi bugün yine gittim aklıma takılmıştı çünkü bu kezde adet tarihinden 2 gün büyük çıktı bebişim maşallah. geç döllenme diyorlar hep ama bebişler kapatıyor arayı. rabbim tekrar yaşatmasın inşallah aynı acıları. şuan bu acıyı yaşayanlarada en kısa zamanda meleklerinin kardeşlerini göndersin inşallah. sağ salim kucağımıza alırız inşallah

teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun , bende aynı düşüncelerle kimseye söyleyemiyorum yarın kalp atışı için gidicem bakalım ne olacak heyecanlıyım inş. duyarız..

çok şükür arayı kapatmış. sevindim senin adına. bebeğini kaybedenlere de rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin. hiçbirimiz evlatlarımıza kavuşmayı garantilemedik her an hepimizin başına gelebilir. ama hepimiz ve bebeklerimiz allaha emanet.

haklısın kucağımıza alana kadar kimseninki garanti değil. ben geçen mart ayında yaşadım. 13 haftalık diye gittim 11 haftalıkta kalmıştı. bu gebeliğimde o nedenle çok kaygılıyım. ultrasonda hareketini bile görmüştüm en son kontrolde. ama hayat devam ediyor. Allahım düşmanımın başına bile vermesin ama işte bu dünya bir imtihan dünyası. hepimiz farklı farklı imtihanlardan geçiyoruz. Allahım bebeklerini kaybedenlerin yüzünüde güldürsün. ama benim sanırım bu kaygıdan uzaklaşmam lazımmış doktor kızdı bana güzel düşün güzel olsun dedi. yediğimiz içtiğimiz her şey hormon artık. Allah herkesi korusun

Sağol güzelim. Çok zor olmaya başladı benim için hiç bir şey yiyemiyorum. Biraz daha sabredeyim dedim doktora gitmek için çünkü en son bunların normal olduğunu söylemişti. İstanbula ailemin yanına gitmeyi istiyorum ama yola çıkabilecek gücü bulamıyorum kendimde. Umarım geçer artık çok bitkinim

Ben sana demiştim. Biraz sabır annesi bütün felaket senaryoları sende
canım bende kilo verdim. bişey yiyemiyorum kusamıyorum da. doktorum normal dedi. endişelenme 3. aydan sonra kilo alırız.
Umarım öyle olur canım ben zaten zayıfım şimdi iyice zayıfladım. Ben hiç bir şey yiyemesemde su kusuyorum.

Sağol desteğin için canım benim. İnşallah dediğin gibi olur. Herşey kötü gidiyor gibi hissediyorum sadece sabahları değil nerdeyse bütün gün bulantım var. Hiç bir şey yapamıyorum sadece yatıyorum Dediğin ultrasonla ilgili bilgim yok canım ama telefonla fiyat bilgisi veriyorlar. Sen artık kucağına alacaksın yavrunu niye ultrasona girmek istiyosun ki:26:

Sağol desteğin için canım benim. İnşallah dediğin gibi olur. Herşey kötü gidiyor gibi hissediyorum sadece sabahları değil nerdeyse bütün gün bulantım var. Hiç bir şey yapamıyorum sadece yatıyorum Dediğin ultrasonla ilgili bilgim yok canım ama telefonla fiyat bilgisi veriyorlar. Sen artık kucağına alacaksın yavrunu niye ultrasona girmek istiyosun ki:26:[/QUOTE]

bebeğime kordon dolanmış olma ihtimali var öyle gibi görünüyor dedi doktorum o bahsettiğim ultrasonda net görüntü alabiliyormuşuz. şart değil yaptırman şu an için panikleyecek bir durum yok dedi ama çok canım sıkıldı dua et benim için lütfen

bebegini kaybeden arkadaslara cok gecmiş olsun.ALLAHım onların yanında olsun.bende kaybettim bundan önceki bebegimi.cok zor biliyorum.simdi tekrar hamileyim.lütfen üzülmeyin.herseyin hayırlısını dileyin

düşük yapan kürtaj olacak arkadaşlarım. çok çok geçmiş olsun. Allahım daha hayırlı sağlıklı nice bebekler nasip etsin inşallah

Ayyy inşallah yoktur öyle bir şey canım benim bütün dualarım seninle. Başka bir doktora da git istersen. Kordon dolandıysa doğum gerçekleşmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…