- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.041
kızlar hamileyim
fakat kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
ne bir bulantı ne bir yorgunluk....
gögüslerim bile şiş değil
ters giden bişeylermi var acaba?
ama agrım sızım yok.
pazartesi kalp atısını duymaya gidecem
insallah duyarız
ama ben cok korkuyorum
benim durumumda olanlar varmı?:18::18::18::18::18::18::18::18:
hiç korkma zaten belirtiler hemen başlamıyor bence sevinmelisin bile rahat geçiriyorum diye ben ilk hamileliğimde 5 ay bişey yiyememiştim bulantıdan, bu kez çok iyiyim sende belirtilerin olmaması birşeylerin ters gittiği anlamına gelmez, zaten ters giden bişey olsa kanaman filan olur, içini ferah tut, sevgiler :)
cvp yazdığın için tesekkür ederim
ewet benim ilk hamileliğimdede bulantıdan cok cekmiştim
bu hamileliğim cok rahat olunca ben biraz kuskulanmaya basladım
kesemizi cok erken gördük cok sükür insallah kalp atısınıda duyarız
benim ablamda çok erken fark etmişti gebeliğini doktor kesenin içi boş bebek oluşmamış dedi, 1 hafta sonra başka doktora gittik o da güldü şu an boş kese dedikleri yiğenim 10 yaşında, pazartesi güzel haberlerini bekliyorum.
Sabahın 7'sinden beri mide bulantısı ve korkunç bir baş ağrısını beraber yaşıyorum ve tabiki de işteyim.
Şuraya kıvrılıversem nolur?
Evet Çin yağı evde var, çok kuvvetli bişey haklısın iyi gelecektir.
Aslında Minoset veriyor Dr. ama zaten düşük tehlikem var habire Progestan alıyorum bir de ilaç almıyım bari diyorum.
Çok teşekkürler tavsiyen için
Canım eline sağlık :) grubun adıyla ulaşamıyorum faceden, tam olarak ne yazmam gerekli?Kızlar facede grup kurdum 2013 ağustos hamişleri isterseniz orayada gelin ordada sohbetlerimiz ve paylaşımlarımız olur.
https://www...................../476048935827630/
İyi oldu canım paylaştığın, fikir olur bize.. Amma çok meyve varmış, bende günde a pors. meyve yiyorum az mı acabaDiyetisyenin bana verdiği hamile diyet listesi.bu diyetle sağlıklı ve minimum kilo alarak besleneceğim.
sabah
peynir, yumurta, süt,ceviz, ekmek, salata, bal, pekmez ( çay istiyorsanız kahvaltıdan en az yarım saat sonra ve acık)
ara
meyve
öğle ve akşam
çorba, etli sebze yemeği,
ekmek veya pilav veya makarna veya börek
yoğurt, salata
ara
meyve
gece
süt meyve
3 litre su
bol yürüyüş
1 litreye eş değer süt , yoğurt , peynir
günlük 4 çeşit meyve
ve hergün mutlaka et, balık, tavuktan biri yemeklerin içinde de olabilir
Canım evet ikili test için 5-6 gün önce gitmiş olucam, doktoru arayıp sorucam ona göre farklı bir tarih belirleriz. Ya da giderim haftaya, bebişimi görürüm, sonraki hafta da kontrol nasıl olsa ücret ödenmiyor ikili test için bir daha görürümm :))Pınar haftaya erken değil mi ikili test için? 12.haftada bakılıyor diye biliyorum da ben.
bir de doktorunun dediklerini okudum,kedi köpekten uzak dur demiş ya,ona şaşırdım.benim evde ikisi de var .doktorum aşılı oldukları için hiçbişey olmaz dedi.ama özellikle köpekten bize hiçbişey geçmediğini,kedinin de (sokaktakilerin yani) dışkısında toxoplasma olabiliceğini söyledi,dışkısını elimle alıp,elimi yıkamadan yemek yapmam gerekiyomuş bana geçmesi için.Sokak kedilerini sevmemi yasakladı nolur nolmaz diye,dayanamaz seversem de elimi yıkamam gerekiyo hemen.8 yıldır onlarlayım,hele sokaktakileri hep kucağıma falan da alırım.toxoplasma geçirmemişim hala.çok kolay bişey değilmiş onlardan geçmesi,iyi yıkanmamış yeşillikten geçiyomuş genelde.kedi,köpek bakıp edip,merak edenler varsa diye de yazmak istedim böyle..
Benim doktorum da mesela hiç seninki gibi şunu yapma demedi,hayatına devam et,bebek sağlıksızsa zaten tutunmaz,sağlıklıysa hiçbişey olmaz dedi özetle.ben de kararsız kaldım,açıklama yapması mı önemli,yoksa tam tersi böylesi mi iyi, evham yapmamak için.:18:
Planlamadan yaşadığım gebeliği 9 Ağustos gece saatlerinde test yaparak öğrendim.Eşim sanki doğum kapısında bekler gibi haberi odanın dışında bekledi.Kalabalık bir koro baba oluyorsun dedi ailemiz, biz ve bebek haberi....mutluluk ve şaşkınlıktan eşime bakarak ağlıyordum
bende ağustos ayında öğrendim hamile olduğumu çok mutlu oldum , ama düşük yazılarını okudukça üzülüyorum bebeklerimiz sağlıkla büyüsün kucağımıza hayırlısıyla alalım inşallah..
Canımm evcil hayvanlarda bir sorun olmaz içini rahat tut..canm bizde evimizi bi köpekle payaşıyoruz ve ondan şartlar elverdiği sürece ayrılmamız mümkün değil bilgilerin için çok sağol zaten okumuştum ama burdada görünce sevindim :)
Tabii:)pınarcım çok şükür kesemiz görüldü şimdide kalp atışı için 25 eylülü bekleyeceğiz listede düzeltebilirmisin canım
Hayırlısıyla güzel haberlerle geleceksin canım, içini ferah tut.. Korkma, bebişini de etkileme annesi:)kızlar hamileyim
fakat kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
ne bir bulantı ne bir yorgunluk....
gögüslerim bile şiş değil
ters giden bişeylermi var acaba?
ama agrım sızım yok.
pazartesi kalp atısını duymaya gidecem
insallah duyarız
ama ben cok korkuyorum
benim durumumda olanlar varmı?:18::18::18::18::18::18::18::18:
Canımm gözünaydınn,, seni biraz bekletmiş bebişin annesi :)) Ama sonuç güzel maaşallahh...kızlar merhaba
Bayağı oldu okuyamadım yazdıklarınızı
Öncelikle düşük yapan ve bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum. Yüce rabbime sadece dua edin en kısa zamanda tekrar hayırlı sağlıklı hamiş kalmanızı dilerim.
Benimde geç döllenme geçen cuma besin kesemiz vardı bebiş küçüktü çok korktuk ancak bugünkü kontrolde bebişimiz oluşmuş ve kalbimiz pıt pıt atıyordu. :)
Yüce rabbim tüm bebiş bekleyen ve isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Benimde sat 13 temmuz 8+6 olması gerekirken 7+5 yani 1 hafta 1 gün küçük doktorumuz kalbi attığı sürece sorun olmayacağını söyledi inşallah sonuna kadar böyle gider
PINARCIM
benim tabloda değitirebilirmisin zahmet olmazsa
7+5 kalbi atıyor bebişimin
Arkadaslar biliosunuz kese gorunmustu bebek gorunmuyordu.dr bugune randevu vermisti.o gun geldi catti.birazdan dr a gidicem ve durumum belli olcak;((
Ben hep hakkimda hayirlisi ve sagliklisi diye dua ettim.insallah guzel haberlerle donerim.mide bulantilarim,sancilarim,halsizlik hepsi var.
Dualarinizi esirgemeyin opuyorum sizleri
arkadaslar bebegimi de,kalp atışlarını da york kesesini de gördüm bugün:)))))geç döllenme olduğuna karar kıldık.bebiş şu an 7 hafta 2 günlük görünüyor:))
Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?