2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Canlarim bugun kontrole gittim ve kucugumun kalp atislarini bir kez daha dinleme firsati buldum yavrum su an 6 grm, yaklasik 2,5 cm... Annesii yer totosunu onun ultrason resmini yukleyecegim ama kagit siyah beyaz oldugu icin telim net cekmedi yarin iyi bir foto cekip koyarim artik... Tanidigim, tanimadigim herkes icin dua ediyorum... Allah kucagimiza alacagimiz gunleri gosterir insallah.. (Amin)

Bugün iyice halsiz düştüm eşim acile götürmek zorunda kaldı serum verdiler biraz topladım gibi çok şükür... Annem hastaneden çıktı bugün birkaç gün içinde babamla gelecekler buraya. Annem kesinlikle iyi gelecektir bana

canım seninle doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor:) ikili test için tarih verdi mi doktorun

Kizlar malum haftasonu..anca geldimmm..
Bu saatlerde de dikildim ayaga..
1 saat dondum yatakta ama yok uyuyamadim :)
Zaten mide bulantim da gozumu acmamla basladi,
Bebis acikmis mi yine, annesi yesin onu :)
Henuz cok kucuk biliorum AMA onunla surekli konusuyorum
Kendimi iyi hissettiriyor :)
Dr um cok stresliyim diye interneti yasakladi kizlar
AMA Ben sizden kopamiyorummmmm
Olumsuz haberler okuyunca hemen etkileniyorum
Esim de beni Dr A sikayet etti :)
Neyse hafta ici az geliorum zaten..
Kalp atisi olsun die cok dua ettim
Oldu ohhhh dedim
Simdi de kalbi duranlarin haberlerine rastliyorum
Pat diye 11. Haftada ya da 13.haftada..
Ayy esime desem bu kez evdeki interneti kapatir..
Stresliyim napiiim..Allah yardimcimiz olsun..
Her gebelik bir degil Elbet..kaderimizde ne yazarsa onu yasayacagiz .
Tekrar herkese gunaydinnnn :)

Canım günaydın Doktor bana da daha ilk görüşmemizde internette çok araştırma çok gezinme demişti. Hiç umursamadım

kızlarrr nassınıız bakalıımmmm hamişlerrr siziii

Iyiyim cnm saolasin
Mide bulantilari ve istahsizlik dewam edio..
Genelde meyve yiyorum
En cok da muz :)
Nesquik tozunu alip sute katabilirsin dedi Dr
Onu yaptim bu gun.
Yogurt icine de piers sekeri ve meyve katip tuketiorum
Insallah 1 ay sonra bulantilar bitmis olacak..
Her sey bebisler icin..

kızlarr zofren veya zofer kullanan var mı mide bulantısı için.ben ıkı gundur hastanede yatıyordum ve sureklı acile gıdıyordum bana doktorum zofren ve zofer verdı iğnesi iki saat etkili ama hapı henuz et kı etmedi. yıyemıyorummm yewmek yemek ıstıyorum yRDIMCI OLUR MUSUNUZ

Canim bende kullandim zofer hap bende gayet etkiliydi.. Insallah duzelir.. Inan beter bi haldeydim ama sukur gecti.. Sabah kalktiginda tuzlu cubuk kraker ve ya galete tuket biraz olsun geciriyor.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp doktora gittik eşimle ilk beta hcg değerim 6 eylülde 141.67 çıkmıştı.. bugün 14 eylül ve kan değerim 7821. çıktı doktor artık çok güzel ultrosonla bi bakalım kese oluşmuş mu dedi karnımdan baktığında göremedi vajinal ultrosonla baktığında gördük kesemizi çok şükür.. ama bebeği göremedik :/ 10 gün sonra tekrar gel dedi bebeği görelim hem kalp atışlarını duyalım hem bakalım kesenin içine mi yoksa dışına mı tutunmuş dedi orda birazz moralim bozuldu şimdi kafamda ya kesenin içinde değilde dışında görünürse bebek dış gebelikten korkuyom yaa sizler ne düşünyosunuz en son dedikleri moralimi bozdu doktorun benim gibi olan varmı aranızda ://

not.. son regl tarihim 6 ağustosdu... doktor 5 haftalık hamilesin dedi bugün..

herkese iyi akşamlar....yaa arkadaslar ben hamile kalmadan önce rejim yapıyordum ..spor yapıyordum vücudu sıkılaştırmak i.içn...herşey canım isterdi yemek için ...zorla yememeye çalışırdım...istediğim kiloya geldim...hamile kaldım...şimdide hiçbişeeyy canım istemiyor...kilo vermeye devam ediyorum...resmen herşyden tiksinti..ne yesem zorla bir daha onu yiyemiyorum...Allahtan hiç istifra etmedim..3 kilo vermişim ..eşimde inanmıyor ...sen kilo vermeye çalışıyon falan diyoo....

Canim skma canini kilo almakda kilo vermekde normal hamileligin ilk aylarinda.. Ama su istahsizligini yenmeye calis.. Doktorunla randevunda kesinlikle dile getir bu durumu.. Ama inan cok normal kendimden biliyorum...

Son düzenleme:
Kizlar Dun geceden beri boğazımın alt tarafı şiş, burnum akıyor ve cok afedersiniz turuncu gibi balgam çıkarıyorum.Cok koyu hisseymiyorum ama korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım??? Doktora koşmak icin geçerli sebeplerim var mı sizce? Alternatif tıp olarak gıda olarak ne önerirsiniz Cok kaygıliyim ;.(

Öncelikle hayırlı olsun yavrun sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inş.buarada benimde son 6 ağustos geçen hafta dr.a gittim vajinal bakti keseyi gördük.2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi.ayın 21 inde gideceğiz duyarız inşaallah.

inşallahh canım bizde 24. eylülde gidicez doktora aslında 23. gitmemiz gerekiyo ama eşim o güne izinli oluyo bizde salı gitcez yani inşallahh kalp atışları duyar bebeği görürüz güzel haberlerini bekliyorum canım sonra da ben haber vericemm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…