- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.061
Canlarim bugun kontrole gittim ve kucugumun kalp atislarini bir kez daha dinleme firsati buldum yavrum su an 6 grm, yaklasik 2,5 cm... Annesii yer totosunu onun ultrason resmini yukleyecegim ama kagit siyah beyaz oldugu icin telim net cekmedi yarin iyi bir foto cekip koyarim artik... Tanidigim, tanimadigim herkes icin dua ediyorum... Allah kucagimiza alacagimiz gunleri gosterir insallah.. (Amin)
Kizlar malum haftasonu..anca geldimmm..
Bu saatlerde de dikildim ayaga..
1 saat dondum yatakta ama yok uyuyamadim :)
Zaten mide bulantim da gozumu acmamla basladi,
Bebis acikmis mi yine, annesi yesin onu :)
Henuz cok kucuk biliorum AMA onunla surekli konusuyorum
Kendimi iyi hissettiriyor :)
Dr um cok stresliyim diye interneti yasakladi kizlar
AMA Ben sizden kopamiyorummmmm
Olumsuz haberler okuyunca hemen etkileniyorum
Esim de beni Dr A sikayet etti :)
Neyse hafta ici az geliorum zaten..
Kalp atisi olsun die cok dua ettim
Oldu ohhhh dedim
Simdi de kalbi duranlarin haberlerine rastliyorum
Pat diye 11. Haftada ya da 13.haftada..
Ayy esime desem bu kez evdeki interneti kapatir..
Stresliyim napiiim..Allah yardimcimiz olsun..
Her gebelik bir degil Elbet..kaderimizde ne yazarsa onu yasayacagiz .
Tekrar herkese gunaydinnnn :)
Canim ayin 23 unde gidecegim bende ikili test icin =)canım seninle doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor:) ikili test için tarih verdi mi doktorun
Canim ayin 23 unde gidecegim bende ikili test icin =)
kızlarrr nassınıız bakalıımmmm hamişlerrr siziii
kızlarr zofren veya zofer kullanan var mı mide bulantısı için.ben ıkı gundur hastanede yatıyordum ve sureklı acile gıdıyordum bana doktorum zofren ve zofer verdı iğnesi iki saat etkili ama hapı henuz et kı etmedi. yıyemıyorummm yewmek yemek ıstıyorum yRDIMCI OLUR MUSUNUZ
herkese iyi akşamlar....yaa arkadaslar ben hamile kalmadan önce rejim yapıyordum ..spor yapıyordum vücudu sıkılaştırmak i.içn...herşey canım isterdi yemek için ...zorla yememeye çalışırdım...istediğim kiloya geldim...hamile kaldım...şimdide hiçbişeeyy canım istemiyor...kilo vermeye devam ediyorum...resmen herşyden tiksinti..ne yesem zorla bir daha onu yiyemiyorum...Allahtan hiç istifra etmedim..3 kilo vermişim ..eşimde inanmıyor ...sen kilo vermeye çalışıyon falan diyoo....
Öncelikle hayırlı olsun yavrun sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inş.buarada benimde son 6 ağustos geçen hafta dr.a gittim vajinal bakti keseyi gördük.2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi.ayın 21 inde gideceğiz duyarız inşaallah.merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp doktora gittik eşimle ilk beta hcg değerim 6 eylülde 141.67 çıkmıştı.. bugün 14 eylül ve kan değerim 7821. çıktı doktor artık çok güzel ultrosonla bi bakalım kese oluşmuş mu dedi karnımdan baktığında göremedi vajinal ultrosonla baktığında gördük kesemizi çok şükür.. ama bebeği göremedik :/ 10 gün sonra tekrar gel dedi bebeği görelim hem kalp atışlarını duyalım hem bakalım kesenin içine mi yoksa dışına mı tutunmuş dedi orda birazz moralim bozuldu şimdi kafamda ya kesenin içinde değilde dışında görünürse bebek dış gebelikten korkuyom yaa sizler ne düşünyosunuz en son dedikleri moralimi bozdu doktorun benim gibi olan varmı aranızda ://
not.. son regl tarihim 6 ağustosdu... doktor 5 haftalık hamilesin dedi bugün..
Öncelikle hayırlı olsun yavrun sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inş.buarada benimde son 6 ağustos geçen hafta dr.a gittim vajinal bakti keseyi gördük.2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi.ayın 21 inde gideceğiz duyarız inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?