2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bende hiç bi şey yok henüz. göbüş çıkmadı. hala eski kıyafetlerimi giyiyorum. ama dördüncü ayda belli olur dediler. ama belli olsun istiyorum:)

ya teyzoşlar ben dayanamayıp hafta sonu özelde cinsiyet baktırcam sanırım şu 3 boyutlu mu 5 boyutlu mu ne varya onlarda. çatlıycam ya

arkadaslar merhabalr
ben 8 ay once bi dis gebelik yasadim simdi Allah im nasip etti tekrar hamileyim daha dun test yaptim pozitif cikti hersey normal aslinda ama yinede buda dis gebelik olur diye korkuyorum bu konuda bana yardimci olucak arkadaslar varmidir??

canım bu benim 5. gebeliğim ve doğmuş hiç çocuğum yok düşün. ben dış gebelik su gebeliği kimyasal gebelik aklına ne gelirse yaşadım :) ve hiiiiiç yılmadım gördüğün gibi 10 haftalık hamileyim. allahıma emanet. hiç isyan etme hiiiç korkma bak bu günler insanın hayatında çok sık yaşayacağı şeyler değil önceki yaşadığın kötü anılarla tadını kaçırma derim ben. tabiki dikkatli olmak kollamak gerekiyor ama geçmiş geçmişte kaldı. şimdi önüne bak olumlu düşün ve hamişliğinin tadını çıkarmaya bak. valla bana sorarsan nettende uzak dur. çünkü biz anne adayları iyileri değil kötüleri okumayı daha çok seviyoruz. sakın korkma. allaha emanet olun bebişinde sende.

Gelmis gecmis olsun cok uzuldum yazini ilk okuyunca ama 10 haftalik hamileyim dedinde cok sevindim inssallah bebeklerimizi saglikla sihhatle kucagimiza aliriz ne bilim aklimi hep kurcaliyo iste hep arastiyorum internetten ama haklisin olumlu dusunmek lazim ki olum lu olsun sagol canim destegin icin biraz rahatladim

mrb
öncelikle hayırlısı olsun hiç korkma her gebelik dış gebelikle sonuçlanmaz
gerçi bende kalp durması sonucu kaybetmiştim şuan hamileyim yine korkuyorum ama dua etmekten başka çaremiz yok canım
Allah hayırlı sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip eder inş

saol canim seninkide hayirli olsun saglikli olsun iste bu korkular varya bizi bitiriyo boyle icimde bi sevinc ama ayni zamanda korku zaman gecmiyo sanki ama tabi Allah neyi nasip ederse onu yasicaz insallah hayirlisi olan bizlere saglikla sihhatle bebislerimizi kucagimiza almaktir dua etmekten baska yapabilecegimiz bisey yok

kac haftalik hamilesin ?

benimki geç döllenme oldu adetim 33-35 günde bir olur
sat 13 temmuz normalde 10+3 olmam lazım ama 1+1 geriden geliyor ama sorun yok çok şükür inşallah böyle devam eder
şuan 9+2 bugün

sen daha yeni mi baktın testten seninki kaç haftalık

sen daha yeni mi baktın testten seninki kaç haftalık

benimki hep duzenli gelir 28 gunde bir iste dun adet gormem gerekiyo dun baktim tahminlerime gore 4 haftalik oluyo dis gebelik icin kontrolum vardi dun doktor gebeligi kontrol altina almak istedi iste kan aldi haftaya tekrar randevu verdi iste bakalim haftaya kadar nasil dayancam birde gecen gebeligimde dis gebelik yasadigim zaman kan geliyodu surekli simdi cok korkuyorum tekrar gelir diye oyle iste ... bekliyoruzz

hayırlısı olsun canım
korkma birşey olmaz allahın izniyle
benimde bebeğimin kalbinin durduğu gebeliğimde çok kanamam vardı (gerçi her kanama kalp durmasıyla sonuçlanmaz ama nasip böyleymiş)
şuan benimde çok şükür hiçbirşeyim yok
bende tekrar kalp atışını duyabilecekmiyim sonunda sağlıklı olarak kucağıma alacakmıyım endişesi yaşıyorum hep korku hep korku:)

iste biz boyleyiz oldugu zaman korkariz olmadigi zaman da korkariz :)))
bi turlu sevinemiyoruz
ama insallah saglikli sihhatle kucagimiza aliriz Allahim nasip ederde
ben artik dusunmemeye calisicam yani oyle karar verdim dusune dusune insan kendini yiyip bitiriyo
sadece hamile olmamin sevincini yasicam sende oyle yap ne kadar dusunsekde zaten olcak olan oluyo

kan değerin kaç çıktı

ya bende bunu bilmiyorum ben yurtdisinda yasiyorum burda hamileligin boyunca hic kan degerine bakmiyolar bu benim ikinci hamileliligim yani dis gebeligi saymazsak bi kizim var 2 bucuk yasinda hamileligim boyunca hic kan degerlerinden bahsetmediler o yuzden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…