- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.381
kız bi cam biberon 100tl çok alışmak lazım. masraflar artacak. az daha sık dişini ne kadar kaldı şurda mesai bitimine eve gidince küt yatak tek hayalim bu valla
çok pinpirikleştin canımmm bu kadar dinleme kendini. ağrıcak tabi kasıkların iç karnın dardır. artık rahim büyüyo nası yer açacak kendine. benimde belim feci bugün ama ben bu ağrıdan neredeyse abartıp zevk alıyosumdoktorum bana içeride bi inşaat ver demişti bende açtım okudum olan değişiklikleri. ağrıda olacak sızıda yeterki kırmızılar gelmesin rabbim hepimizi bebişlerimizle korusun. bi kaç hafta sonra isim teleaşına düşünce sorarım ben sana kasık ağrıların rahat ol. oda huzurlu olsun tepişiyodur kız belki ondan ağrıyosur kasıklar
kızlar bende buraya yazabilir miyim :) bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim kendim iki tane test yaptım haftasonu pozitif çıktı pazarteside hcg ye baktırdım 2400 civarı çıktı 3-4 haftalık arasıymış SAT da 23 ağustos
sizce herşey normal mi
ayın 1 inde randevum var
Doğru diyorsun canım çok pinpirikleştim keyfine bakıp haz almam gerekirken gebeliğimden, ben "acaba birsorunmu var,neden kasıklarım ağrıyor yada niye bukadar iyi hissediyorum kendmi bebeğime mi birşeyler oldu" endişesinden işin keyfini çıkaramıyorum sanırımaslında hiç sebepsiz değil aslincincim ben daha önce bir bebeğimi 2 buçuk aylıkken herşey iyi giderken doktorumdan kalbinin durduğunu öğrendim şok oldum yaşadığım üzüntüyü tahmin edersiniz zaten,ondan sonra uzun bir süre gebe kalamadım hiç beklemediğim anda Rabbim bana bu mucizeyi verdi:)bir ağlayarak bir gülerek heycanla geçirdim o anı onuda tahmin edersiniz zaten:)o yüzden canm ilk ten kalan kaygılarım sanırım beni bu endişeye sürüklüyor..inşallah dediğin gibi orda huzurlu olduğu için tepişiyordur bebişlerimiz:))))Rabbim hepsini korusun, moral için çok sağol canım :*
ah o önceki acı tecrübeler.... bak bunu kocama bile anlatmadım buraya yazıyorum benim geçen pazartesi 9 30da doktor randevum vardı sabah kocamla kalktık kahvaltı ettik ve kahvaltı ederken ne düşünyorudum biliyo musun acaba yemesem mi ters giden bişi olmuşsa ya beni kürtaja alırlarsa aç karnına olmam daha iyi olur falan diye saçmaladım kafamda sonra bi gittik bebişimin elleri ayakları kırpış kırpışo an kahvaltı yaparken düşündüğüm saçmalıklar geldi aklıma ve yemin ettim kötü bişi düşünmicem onu üzmicem diye şimdide öyle yapıyoruz pipisini göreceğim günü bekliyoruz size olumlu düşünün diye yazıyorum ama ah işte o acı tecrübeler düşmüyo yakamızdan :)
canım aynı şeyleri bende düşünüyorumcuma günü kontrolüm var inan ayn ı düşünceye sahibiz inşallah bende senin gibi görürüm en son 7+5 te kalp atışını duydum 9+3 bugün 9+5 kontrolümüz var
dua etmekten başka çaremiz yok
birbirimizi ne kadar iyi anlıyoruz di mi yaben ne düşünüyorum biliyo musun şimdi görmüyoruz bebişleri 15 günde bi görüyoruz oda en erken e hareketleride daha hissetmiyoruz bu yüzden sanki orda değilmiş hissi geliyo insana sonra bi görüyoruz ultrasonda alllaaaaah dünyalar bizim o günü hamile olarak geçiriyoruz nazlar niyazlar kocalara annelere. kız zararlı olduğunu bilmesem eve ultrason alıcam ha :) her dakka seyrederim
vallahi inan bende alırım:)
cuma günü için benim için dua et canım ya bende göreyin inşallah
ben geçen sene kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi ozaman kanamalarım çok yoğundu gerçi her kanama kalp durması değil ama ona yormuştum ben,
şimdi yok şükür bir sıkıntım ama yinede korkuyorum
inşallah sorun olmaz
vallahi inan bende alırım:)
cuma günü için benim için dua et canım ya bende göreyin inşallah
ben geçen sene kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi ozaman kanamalarım çok yoğundu gerçi her kanama kalp durması değil ama ona yormuştum ben,
şimdi yok şükür bir sıkıntım ama yinede korkuyorum
inşallah sorun olmaz
senin yine yaklasmis cuma gunu benimki taa pazartesi nasil geccek zaman bilmiyorum o gun icin o kdr cok soru varki kafamda acaba keseyi gorebilcekmi doktor? hersey yolunda dicekmi? insanin icini hep biseyler kemiriyo boyle
bu arada selam kizlar!!!
bütün dualarım seninle bebişinle tatlımmm.sende gelir gelmez doktordan heyecandan ellerin titreye titreye herşey yolundaymış yazarsın bize o eller ayaklar nası tepişiyomuş, o minicik kalbi pıtpıt diye nası atıyomuş anlatırsın. sonra kızmı erkek mi diye başlarız.sonrada adı ne olacak diyebitermi annelerin derdi moral olur valla bizede. ben herşeyin iyi gideceğinden eminim 2 gün sonra yazcam sana "ben sana demiştim dimi" diye allaha emanet olun kuzunda sende...
senin yine yaklasmis cuma gunu benimki taa pazartesi nasil geccek zaman bilmiyorum o gun icin o kdr cok soru varki kafamda acaba keseyi gorebilcekmi doktor? hersey yolunda dicekmi? insanin icini hep biseyler kemiriyo boyle
bu arada selam kizlar!!!
çok sağol canım iyi düşüncen için çok cicisin:)
sen nerdendin yaş ?
Birde ben daha aile hekimine gitmedim cuma günü allah izin verirse gideceğim herşey güzel oursa inşallah
geldiğimde sana yazarım
selam tatlım. kırmızılar yoksa kese sapasağlam duruyodur hiiiç merak etme. kese bozulsa yada gelişmese hemen gelir o lanet kırmızılarallahım korusun sakınsın hepimizi...
evet vala Allahim korusun o lanet kirmizilardan sukurler olsun hicbiseycigim yok pazartesi gununu dort gozle beklemekteyim iste
tatlım ben bandırmadayım 30 yaşındayım evliliğimde 6 yıl.ve bu benim 5. gebeliğim 4 tane acı tecrübem var malesef. bu defa becerip doğurabilicem sanırımben aile hekimine gittim kayıt alıyolar. bence herkes bildirsin bebişler doğunca aşıları onlar takip ediyo. topuk kanı falan hep sağlık ocağında yapılıyo bildirmezseniz hastaneler aramıyo getirin şu aşısı var diye. benim aile hekimindeki hemşiremde çok şirin bi kadın. ne olsa arayıp anlatıyorum ona 1:
ben napiim ben 8 ekimde gitcem( şimdiden özledim tipsizimi ama 8 ekimde pipisinide görürsün dedi doktorumuz kızlaar pipi pipi diyip duruyorumda oraya gidip kukuşu görürsek şoklardan şok beğenirim valla babasının dilindende kurtulamam
ah o önceki acı tecrübeler.... bak bunu kocama bile anlatmadım buraya yazıyorum benim geçen pazartesi 9 30da doktor randevum vardı sabah kocamla kalktık kahvaltı ettik ve kahvaltı ederken ne düşünyorudum biliyo musun acaba yemesem mi ters giden bişi olmuşsa ya beni kürtaja alırlarsa aç karnına olmam daha iyi olur falan diye saçmaladım kafamda sonra bi gittik bebişimin elleri ayakları kırpış kırpışo an kahvaltı yaparken düşündüğüm saçmalıklar geldi aklıma ve yemin ettim kötü bişi düşünmicem onu üzmicem diye şimdide öyle yapıyoruz pipisini göreceğim günü bekliyoruz size olumlu düşünün diye yazıyorum ama ah işte o acı tecrübeler düşmüyo yakamızdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?