2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Bende tüylenme var canım sadece göbek olsa iyi bacaklarımda koyu çıkıyor artık =) bu cumartesi 2 li test randevum var.. Belki belli olabilir cinsiyeti..
Eşim erkek bebek istiyor ilk çocuk olacağı için, abi ağırlığı olurmuş sonra ki gelenlerde =)
Kısmet bakalım belki cumartesi günü belli olur..

ne bileyim işte merak ediyor insan :) gerçi dikine çizgi kıllanma var gibi ben de ama çok belli değil öyle ,.teşekkürler gönderdğin yere bakıcam şimdi

inşallah canım allah gönlünüze göre versin ,ben de erkek çocuklarını çok seviyorum ,TABİ rABBİM HAKKIMIZDA EN HAYIRLSINI BİLİR .
sen de kıllanma kaçıncı haftalarda başladı ,maşallah 12 .haftadasın ,erkekse bebeğin belki belli olur cinsiyeti .:)

Çok sağol canım, Allah razı olsun...
10. haftalarda başladı tüylenme =)

kızlar bende salı günü gittim randevuma..
Maşallah bebişin keyfi yerinde hatta doktor bacak bacak üstüne atmış öyle duruyor dedi koptum yaa
hayırlısı ile bi de cinsiyetini görsek ayyy pipisini yerim ben onun yaaa

bende tüy kıl yok yaaa hiç yok hemde zaten hiç yoktu yenisi de çıkmadı hatta bizim herif detaylı baktı iyice oda göremedi

bu bi işaret mi acabaaaa

bende tüy kıl yok yaaa hiç yok hemde zaten hiç yoktu yenisi de çıkmadı hatta bizim herif detaylı baktı iyice oda göremedi

bu bi işaret mi acabaaaa

bende de yoktu ,bacaklarım daki tüyler daha hızlı uzuyorlar sadece ,bu da erkek bebek te oluyormuş ,bir de hamilelikte meyve daha yersen kız ,peynir türü şeyler yersen erkek olur diyorlar .
ben im canım meyve çekiyor ,peynır yiyemiyorum ,
o yüzden hiç tahminim yok

yaa ben o şeyler pek inanasım gelmiyo ama ne biliiimmm :)
gerçi ben süt peynir yoğurt çok yiyorum seviyorum ama hayırlı ve sağlıklı olsunda rabbim inş.

bi de şey duydum, 3 aylıkken cinsiyeti belliymiş fakat kürtaj süresi olduğu için doktorlar söylemesi yasakmış o yüzden 3,5 - 4 aylıkken söylüyorlarmış.. bu da tuhaf geldi bana açıkçası

canım benim teyzesi kurban olurum mucizene tüm kalbimle ediyorum samimiyetime inan. allahım en güzel günleri acısız sızısız tadını çıkarta çıkarta yaşamayı nasib etsin. kız içimizde atan iki kalp var yaaaaa :) mucize değilde ne allah aşkına bu

Son düzenleme:

tatlım hiç korkma gönlünü ferah tut. allaha emanet ikinizde :) göğüs hassasiyetine gelince ben ilk haftalar oldum bi nadide sultan hormanlar hemen sinyali yollamış bizim yemek takımlarına bebek geliyo hazırlanın diye ama nasıl acıyolardı biliyomusun merdivenden inerken bile tutarak iniyordum düşün. hep yüzüstü yatmaya alıştığım için yatağa iki yuvarlak açmayı bile düşündüm ama şimdi 10+6 dayım ve hiç bi hassasiyeti yok çünkü duruma alıştılar ve adapte oldular. bu saatten sonra bazı belirtilerin gerilemesi bekleniyo zaten. kızlar bu yazımı okuyan herkes nolur üzmeyin kız bebişleri. dinlemeyin bu kadar kendinizi iyiyiye yorun. stresin hamilelikte sigaradan daha zararlı olduğunu biliyor musunuz. kollayın sakının dikkat edin ama ay o öyle mi ay bu böylemi diye diye streslere sokmayın onuda kendinizide nolur

Merhaba :) Kesinlikle dediklerine tamamen katılıyorum.. Kendmizi rahat bırakmalıyız ki o da bizimle beraber rahat olsun.. Benimde göğüslerim ilk başlarda çok acırdı şimdi acımıyor o kadar dediğin gibi bu duruma alıştılar sanırım.. :) O yatağa yuvarlak açma meselesine çok güldüm bu arada :)

cnm cevabın için çok teşekkür edrim içimi ferahlattın rabbim bütün hamişleri korusun, benim 11+0 12ye girdik inşallah haftaya çarşamba doktora gideceğim şimdiden heyecanlar korkular başladı bayadır sayfayı takip ediyorum eşim artık kızıyor sen herşeyi kafana takıyosun diye oda haklı ancak dua etmekle içim ferahlatıyorum ben çok uyuyordum kaç gündür uykumda azaldı inşallah normaldir benim midem çok bulanıyor midem bulandığında seviniyorum nasıl bir psikoloji bilmiyorum ama bebişim iyi diye düşünüyorum mide bulantısı için şurup verdi doktorum onuda pek içmedim midemde bulanmazsa kafayı yerim heralde kötü bişeymi var diyee :))

Allah'ın izniyle hepimiz bebeklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza alalım :) Kendini rahatlat, elini karnına koy ve hayal et doğduğu günü, onunla dışarı çıktığını derin derin nefes al aklına kötü bişi geldiğinde hepsini uzaklaştır, uzaklaştır ki bebeğin kendini iyi hissetsin :)

kızlar bişey soracağım. yanıtlarsanız sevinirm. 10+1 günlük hamileyim. fakat 9. haftadan beri gece yatamıyorum. sanki midemin içinde bir lastik var. ben yatınca o lastik midemi çekiyor sanki. nefes almakta zorlanıyorum. böyle bir problem yaşayan var mı acaba

Canım bana da 6. haftadan sonra öyle olmaya başlamıştı. Hala da devam ediyor. Artık seri hareket edemiyorum sağa sola dönerken çektiriyor. Bebişim iyice hissettirmeye başladı kendini :))

8. haftamdayım bana da oluyor. Uykuya dalmam 3ü 4ü buluyor. Ve sabahta uyuyamazsam tüm gün uykulu geziyorum.
Doktorum bebeğin hareketlerinden kaynaklandığını söyledi. Anne yatınca bebek içeride biraz dolanırmış

Olsun mutluyuz

Takvime göre benim bebişte erkekmiş:)etrafımdaki yorumlar ise yarıyarıya:))) sağlıklı olsunda farketmez zaten..

Benim içinde fark etmiyor ama eşim çok kız istiyor onun istediği olsun istiyorum :)
Gerçi üçüz yada ikiz olursa seceneğimiz bollaşıyor

Çevremdeki arkadaşlarıma baktım doğru çıkıyor bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…