- 6 Eylül 2013
- 4.492
- 2.316
- 248
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.421
kızlaar ben de çok merak ediyorum ,bizim dr 4 .ayda söylüyor cinsiyetini .kasımın ortasına kadar beklicem :) yine de heyecanlı bir bekleyiş olacak bizim için ,sağlıklı sıhhatli olsun da yavrularımız ,kıız ,erkek farketmiyor,bir de ilk bebeğim olacak inş.
ben hergün göbeğime bakıyorumkıllanma olmuş mu diye ,erkek bebekte kıllanma oluyormuş ,hamile arkadaşlarım da yaşamışt ı,cinsiyeni öğrenmeden birazcık andık erkek bebek geldiğini ,
ben de kıllanma yok .olan arkadaşlar var mıkaçıncı haftalarda oluyor ki acaba
o diğer hurafeler gibi cnm onun gibi birsürü var benim kızım var ve onda dikine çizgi gibi kıllanma olmuştu öyle kalacak diye korkmuştum hatta sonra kayboluyor
bak burda neler var mesela :)
http://www............./dosyalar/cinsiyettahmin2.html
Cok teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım ,acil şifalar versin rabbim .maşallah senin bebiş kaç haftalık ,ben de öyle görebilmeyi hayal ediyorum ,
Bende tüylenme var canım sadece göbek olsa iyi bacaklarımda koyu çıkıyor artık =) bu cumartesi 2 li test randevum var.. Belki belli olabilir cinsiyeti..
Eşim erkek bebek istiyor ilk çocuk olacağı için, abi ağırlığı olurmuş sonra ki gelenlerde =)
Kısmet bakalım belki cumartesi günü belli olur..
inşallah canım allah gönlünüze göre versin ,ben de erkek çocuklarını çok seviyorum ,TABİ rABBİM HAKKIMIZDA EN HAYIRLSINI BİLİR .
sen de kıllanma kaçıncı haftalarda başladı ,maşallah 12 .haftadasın ,erkekse bebeğin belki belli olur cinsiyeti .:)
bende tüy kıl yok yaaa hiç yok hemde zaten hiç yoktu yenisi de çıkmadı hatta bizim herif detaylı baktı iyice oda göremedi
bu bi işaret mi acabaaaa
yaa ben o şeyler pek inanasım gelmiyo ama ne biliiimmm :)bende de yoktu ,bacaklarım daki tüyler daha hızlı uzuyorlar sadece ,bu da erkek bebek te oluyormuş ,bir de hamilelikte meyve daha yersen kız ,peynir türü şeyler yersen erkek olur diyorlar .
ben im canım meyve çekiyor ,peynır yiyemiyorum ,
o yüzden hiç tahminim yok
O gün neler düşünüp neler hissettiğini anlayabiliyorum canm benim kontrolde 5 Ekim'de bende muhtemel sen gbi olurum diyecektimki vazgeçtim:))neydi artık olumsuz düşünmüyoruz hiçbirimiz:))teyzesi dua et olurmu hepimize
slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum son adet tarihim 11 temmuz 12 haftamıza girdik ben 8 yıllık evliyim 2 yıl önce iki buçuk aylıkken bebeğimn kalp atışı durdu şimdi tekrar hamileyim benim içimde saçma sapan korkularım var bebiğime bişey olmasından korkuyorum haftaya randevumuz var ama zaman geçmiyor birde doktor ya kötü bişey derse korkularıda ayrı ben öğrendiğim günden itibaren evde yatıyorum yemek yapmak için kalkıyorum okadar kendimi fazla kasıyorum sanırım bide benim bi sorum olacak benim iki gündür göğüs hassasiyetim azalmaya başladı midem bulanıyo ama kötü bişey varmıki diye düşünüyorum 12 haftasındaki arkadaşlar yardım sizdede azalma varmı
tatlım hiç korkma gönlünü ferah tut. allaha emanet ikinizde :) göğüs hassasiyetine gelince ben ilk haftalar oldum bi nadide sultanhormanlar hemen sinyali yollamış bizim yemek takımlarına bebek geliyo hazırlanın diye ama nasıl acıyolardı biliyomusun merdivenden inerken bile tutarak iniyordum düşün. hep yüzüstü yatmaya alıştığım için yatağa iki yuvarlak açmayı bile düşündüm ama şimdi 10+6 dayım ve hiç bi hassasiyeti yok çünkü duruma alıştılar ve adapte oldular. bu saatten sonra bazı belirtilerin gerilemesi bekleniyo zaten. kızlar bu yazımı okuyan herkes nolur üzmeyin kız bebişleri. dinlemeyin bu kadar kendinizi iyiyiye yorun. stresin hamilelikte sigaradan daha zararlı olduğunu biliyor musunuz. kollayın sakının dikkat edin ama ay o öyle mi ay bu böylemi diye diye streslere sokmayın onuda kendinizide nolur
tatlım hiç korkma gönlünü ferah tut. allaha emanet ikinizde :) göğüs hassasiyetine gelince ben ilk haftalar oldum bi nadide sultanhormanlar hemen sinyali yollamış bizim yemek takımlarına bebek geliyo hazırlanın diye ama nasıl acıyolardı biliyomusun merdivenden inerken bile tutarak iniyordum düşün. hep yüzüstü yatmaya alıştığım için yatağa iki yuvarlak açmayı bile düşündüm ama şimdi 10+6 dayım ve hiç bi hassasiyeti yok çünkü duruma alıştılar ve adapte oldular. bu saatten sonra bazı belirtilerin gerilemesi bekleniyo zaten. kızlar bu yazımı okuyan herkes nolur üzmeyin kız bebişleri. dinlemeyin bu kadar kendinizi iyiyiye yorun. stresin hamilelikte sigaradan daha zararlı olduğunu biliyor musunuz. kollayın sakının dikkat edin ama ay o öyle mi ay bu böylemi diye diye streslere sokmayın onuda kendinizide nolur
cnm cevabın için çok teşekkür edrim içimi ferahlattın rabbim bütün hamişleri korusun, benim 11+0 12ye girdik inşallah haftaya çarşamba doktora gideceğim şimdiden heyecanlar korkular başladı bayadır sayfayı takip ediyorum eşim artık kızıyor sen herşeyi kafana takıyosun diye oda haklı ancak dua etmekle içim ferahlatıyorum ben çok uyuyordum kaç gündür uykumda azaldı inşallah normaldir benim midem çok bulanıyor midem bulandığında seviniyorum nasıl bir psikoloji bilmiyorum ama bebişim iyi diye düşünüyorum mide bulantısı için şurup verdi doktorum onuda pek içmedim midemde bulanmazsa kafayı yerim heralde kötü bişeymi var diyee :))
Kızlar çin takvimi ne diyor size?
Bu yıl kız senesi diyorlar ama....
kızlar bişey soracağım. yanıtlarsanız sevinirm. 10+1 günlük hamileyim. fakat 9. haftadan beri gece yatamıyorum. sanki midemin içinde bir lastik var. ben yatınca o lastik midemi çekiyor sanki. nefes almakta zorlanıyorum. böyle bir problem yaşayan var mı acaba
kızlar bişey soracağım. yanıtlarsanız sevinirm. 10+1 günlük hamileyim. fakat 9. haftadan beri gece yatamıyorum. sanki midemin içinde bir lastik var. ben yatınca o lastik midemi çekiyor sanki. nefes almakta zorlanıyorum. böyle bir problem yaşayan var mı acaba
Takvime göre benim bebişte erkekmiş:)etrafımdaki yorumlar ise yarıyarıya:))) sağlıklı olsunda farketmez zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?