2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Merhaba kızlar Cuma akşamı doktora gideceğim. İnşallah kesedeki diğer iki emriyoda canlanmıştır.

Eşim üçüz olmasını çok istiyor. Benim için 1 tanenin bakımı yetiştirmesi daha kolay ama kesenin içinde oldukları için gelişmelerini, büyümelerini istiyorum.

Ne olur dua edin

Alemsin yaaaaaaaaa)))) bir an seni oylece hayal ettim cok guldum yaaaaaaa)))))))) olamaz boyle bi sey ah bu hamilelik))))))

Sesli güldüm :))

hahahhaha kııız ne güldüm sabah sabah bende bi benim sanıyodum.zeki alasya metin akpınar izlerken ağlamaktan bi hal oldum :)))))
Kızlar sonradan ben de çok güldüm, ama o an çok anlamlı geliyordu:)) Hatta eşim 'hormonların etkisidir' dedikçe ben 'anormal değilim ben Fatih Terimi çok seviyorum ondan ağlıyorum' diye bağıra bağıra ağlıyordum. Bugün çok güldük o hallerime :))
Kızlar ben 10. Haftaya geldim ama hala kasıklarımda ağrı var sizlerde
de böylemi? Yoksa benmi çok pinpirikleştim:))
Canım hafif ağrılar bende de var. Hissettiriyor bebişlerimiz kendilerini:) sağa sola dönerken de ağrıyor benim ani hareketler yapamıyorum..
çoooooooooook uykum var benimde oturduğum yerde uyuyacam ama bu kez maaşıma zam işime son olur heralde
:)) ben de bütün gün uyusam uyurum. Okulda bazen boş derslerde kestiriyorum )
Gözün aydın hamişşş:)) haberdar et bizi de:)
Hayırlısı canım, Allah gönlünüze göre versin.. Üçüz de zor iş ama miniklerin sevgisi her şeyi kapatır:)
slm kızlar göbişler ne alemde anne ben burdayım diyen bebiş varmı
Valla benim göbiş aldı başını gitti) iç karnım dar ya da gaz ama olsun hoş görünüyor:))

Günaydın kızlar
Benim karnım şimdilik az şişti
Fark edilmio
Bol gömlekler giyiyorum cunku
Ama alt bedenimi bi beden büyütmek zorunda kaldım
Hatta 2 beden buyuk bi pantolon aldim
Kenara hazırladım :)

Bulantılar kaçıncı haftalarda kesiliyor,
Bi bilen varsa yazsın noluuuurrr....

ay canım bn hiç öyle düşünmemeiştim gözümü açtın.. uyuyabildiğimiz kadar uyumalıyız kesinlikle.... uykusuz geceler bekliyor bizi...

canım ultrason zararlı değilmiş ben arastırdım... benim eşim taktı kafasına eve ultrason alıcam diye çünkü hep izliycekmiş ben uyurken bile :) arkadasım sana katılıyorum su an hareketlerını hıssedemedıgımız ıcın endıselere kapılıyoruz.. ben mıdem bulanmadıgı zaman acaba bısey mı oldu diyorum tuvalete gidiyorum bakıyorum bişey gelmiş mi diye... benim de yarın kontrolum var 3. kontrolum olucak en son kalbinin atısını gormustuk :) uamrım her şey yolunda gidiyordur.. acı tecrübeler yasayan hamiş arkadasalrm onları dusunup uzulmeyın artık... bu sefer her şey çok güzel olcak inşallah.. dualarım hepınızle...

canım sanırım 3 hafta daha devam edecek.. duyduklarıma okuduklarıma göre... biliyorsun 9 ay boyunca süren de varmış ama biz onlardan olmayacagız ıns..
dün nöbetin nasıl geçti?

Arkadaslar özellikle dualarını esirgemeyip bana cevap atanlar hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim.4 gündür yatak döşek yatıyorum cocuklar ogretmensiz kaldi boğazım burnum artık zorlamaktan kan geliyor ama Bugun daha İyiyim.Kadin dogum doktorum Cok yardımcı oldu Dun alfasilin e( antibiyotik) başladım Bugun daha iyi hissetmemin sebebi de tatli mucizemi Dun 23 gün sonra tekrar görmem oldu artık gercek bir bebege benziyor ) bacaklarını kaldırıp indiriyordu Oyyy yesin onu annesiiii ) pes etmek yok daha da iyi olup devam edeceğiz inşallah ))

Buarada Dun ultrasonda doktor uzun tutmak istemedi. Bebek ısınıyor ve bu doğal bir ısı değil dedi. Hatta Avrupa'da ultrasona Cok Cok az izin verildiğini soyledi. Eve ultrason düşünen arkadaslar lütfen biraz daha sabırlı olalım bizim icin en değerli şey tum süreci bebeğimizin saglıgını en güzel muhafaza edeceğimiz sekilde olmalı. İnsan hep görmek istiyor evet ama en doğalı neyse onu yasamaya çalışalım.

Bende senin gibi bebişimin pipisi diye diye şartladım kendimi 2 arkadaşım 4 aylık hamile, ikisinin de kızı olacakmış :)))

O gün neler düşünüp neler hissettiğini anlayabiliyorum canm benim kontrolde 5 Ekim'de bende muhtemel sen gbi olurum diyecektimki vazgeçtim:))neydi artık olumsuz düşünmüyoruz hiçbirimiz :))teyzesi dua et olurmu hepimize

Selam KIZLAR genel olarak iyisiniz sanırım. Benimde bu hafta raporum bitiyor nasıl çalışacam böyle uykulu mal gibi bilmiyorum. Yeterki bebişler iyi olsun. Bu arada benimde kontrolüm 4ekimde ay nekadar zor beklemek değilmi en azından 20 hafta geçse bebişlerimizin hareketlerini hissetmeye başlasak ozaman bi şekilde arada tatmin oluruz. Gerçi ozamanda hareket etmediği zaman korkarız anneliğe hazırlık zormuş beklemek zor.

Bu arada saba Deniz'in bebekle doğmak adlı kitabını okuyorum şuana kadar yararlı bilgiler var içinde. Örneğin ağır metal zehirlenmesi için kanda kurşun ve civa değerlerine baktırmak gerekiyor yüksek çıkarsa ve bu zehirlenme Allah korusun bebeğin otistk olabilmesine sebep oluyormuş. Tiroid hormonları çok önemli düşük çıktığında bebek tutunamıyormuş. Ben bunlara baktırmamıştım baktıracağım. Birde Prof Dr Sabiha paktuna keskin in bana seni anlat anne diye bir kitaba benzer birşey çocuklarımıza bırakabileceğimiz güzel bir hediye olur. Tavsiye ederim

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum son adet tarihim 11 temmuz 12 haftamıza girdik ben 8 yıllık evliyim 2 yıl önce iki buçuk aylıkken bebeğimn kalp atışı durdu şimdi tekrar hamileyim benim içimde saçma sapan korkularım var bebiğime bişey olmasından korkuyorum haftaya randevumuz var ama zaman geçmiyor birde doktor ya kötü bişey derse korkularıda ayrı ben öğrendiğim günden itibaren evde yatıyorum yemek yapmak için kalkıyorum okadar kendimi fazla kasıyorum sanırım bide benim bi sorum olacak benim iki gündür göğüs hassasiyetim azalmaya başladı midem bulanıyo ama kötü bişey varmıki diye düşünüyorum 12 haftasındaki arkadaşlar yardım sizdede azalma varmı

Aslincin burda bandırmalı biriyle karşılacağımı hiç düşünmemiştim bandırmadayım bende ve 30 yaşındayım :)

slm kızlar göbişler ne alemde anne ben burdayım diyen bebiş varmı

benim kızımdan kalma sezeryan göbüşüm kalmıştı şimdi de 4 aylık gibiyim top gibi oldu göbeğim ama hoşuma gidiyor özlemişim hamilelik günlerimi :)

Tatlım bakacaksan... Hamile kaldığın aydan itibaren bakacaksın yani temmuz ayından... Bir de yaş hesaplama var.. Onu da bi araştır öyle bak.

kızlaar ben de çok merak ediyorum ,bizim dr 4 .ayda söylüyor cinsiyetini .kasımın ortasına kadar beklicem :) yine de heyecanlı bir bekleyiş olacak bizim için ,sağlıklı sıhhatli olsun da yavrularımız ,kıız ,erkek farketmiyor,bir de ilk bebeğim olacak inş.

ben hergün göbeğime bakıyorum kıllanma olmuş mu diye ,erkek bebekte kıllanma oluyormuş ,hamile arkadaşlarım da yaşamışt ı,cinsiyeni öğrenmeden birazcık andık erkek bebek geldiğini ,
ben de kıllanma yok .olan arkadaşlar var mı kaçıncı haftalarda oluyor ki acaba

Kızlar ben doğumdan sonra nette çok güzel fotolar gördüm 2. olursa bende aynısını yapacağım diyordum
aklıma gelenleri paylaşayım sizlerde yapmak istersiniz belki
1- aynı kıyafetle her ay foto çekinin doğum gerçekleştikten sonrada bebişinizle aynı kıyafeti giyip çekinin
2- bebeğinizin odasını yaptığınızda veya beşiğinde foto çekinin doğum olduğunda kucağınızda bebişiniz ve aynı yerde
3- doğuma yakın siz yan uzanın bebeğinize aldığınız kıyafeti göbeğinize koyun öyle foto çekinin bebişiniz doğduğunda yine aynı poz ve bebişinize aldığınız kıyafeti giydirip göbeğinizin oraya koyun öyle foto çekinin.

o diğer hurafeler gibi cnm onun gibi birsürü var benim kızım var ve onda dikine çizgi gibi kıllanma olmuştu öyle kalacak diye korkmuştum hatta sonra kayboluyor

bak burda neler var mesela :)

http://www............./dosyalar/cinsiyettahmin2.html

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ,acil şifalar versin rabbim .maşallah senin bebiş kaç haftalık ,ben de öyle görebilmeyi hayal ediyorum ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…