- 15 Kasım 2011
- 52
- 6
- 86
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.401
Alemsin yaaaaaaaaa)))) bir an seni oylece hayal ettim cok guldum yaaaaaaa)))))))) olamaz boyle bi sey ah bu hamilelik))))))
Sesli güldüm :))
Kızlar sonradan ben de çok güldüm, ama o an çok anlamlı geliyordu:)) Hatta eşim 'hormonların etkisidir' dedikçe ben 'anormal değilim ben Fatih Terimi çok seviyorum ondan ağlıyorum' diye bağıra bağıra ağlıyordum. Bugün çok güldük o hallerime :))hahahhaha kııız ne güldüm sabah sabah bende bi benim sanıyodum.zeki alasya metin akpınar izlerken ağlamaktan bi hal oldum :)))))
Canım hafif ağrılar bende de var. Hissettiriyor bebişlerimiz kendilerini:) sağa sola dönerken de ağrıyor benim ani hareketler yapamıyorum..Kızlar ben 10. Haftaya geldim ama hala kasıklarımda ağrı var sizlerde
de böylemi? Yoksa benmi çok pinpirikleştim:))
:)) ben de bütün gün uyusam uyurum. Okulda bazen boş derslerde kestiriyorumçoooooooooook uykum var benimde oturduğum yerde uyuyacam ama bu kez maaşıma zam işime son olur heralde
Gözün aydın hamişşş:)) haberdar et bizi de:)kızlar bende buraya yazabilir miyim :) bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim kendim iki tane test yaptım haftasonu pozitif çıktı pazarteside hcg ye baktırdım 2400 civarı çıktı 3-4 haftalık arasıymış SAT da 23 ağustos
sizce herşey normal mi
ayın 1 inde randevum var
Hayırlısı canım, Allah gönlünüze göre versin.. Üçüz de zor iş ama miniklerin sevgisi her şeyi kapatır:)Merhaba kızlar Cuma akşamı doktora gideceğim. İnşallah kesedeki diğer iki emriyoda canlanmıştır.
Eşim üçüz olmasını çok istiyor. Benim için 1 tanenin bakımı yetiştirmesi daha kolay ama kesenin içinde oldukları için gelişmelerini, büyümelerini istiyorum.
Ne olur dua edin
Valla benim göbiş aldı başını gittislm kızlar göbişler ne alemde anne ben burdayım diyen bebiş varmı
ay birde uyku var tatlım haklısın.komada gibi uyuyorum evde :) 5dk diye yatıyorum 5 saat uyuyorum :) işyerinde gözlerim açık uyuma taktiği geliştirdim. Gözler açık ama içim uyuyo resmen. şimdiye kadar birikmiş ne kadar uyku varsa hepsini uyudum. Eee bebişler doğunca uykusuz geceler bizi bekliyo kızlar vakit varken bol bol uyuyalım dimi ama
birbirimizi ne kadar iyi anlıyoruz di mi yaben ne düşünüyorum biliyo musun şimdi görmüyoruz bebişleri 15 günde bi görüyoruz oda en erken e hareketleride daha hissetmiyoruz bu yüzden sanki orda değilmiş hissi geliyo insana sonra bi görüyoruz ultrasonda alllaaaaah dünyalar bizim o günü hamile olarak geçiriyoruz nazlar niyazlar kocalara annelere. kız zararlı olduğunu bilmesem eve ultrason alıcam ha :) her dakka seyrederim
Günaydın kızlar
Benim karnım şimdilik az şişti
Fark edilmio
Bol gömlekler giyiyorum cunku
Ama alt bedenimi bi beden büyütmek zorunda kaldım
Hatta 2 beden buyuk bi pantolon aldim
Kenara hazırladım :)
Bulantılar kaçıncı haftalarda kesiliyor,
Bi bilen varsa yazsın noluuuurrr....
ben napiim ben 8 ekimde gitcem( şimdiden özledim tipsizimi ama 8 ekimde pipisinide görürsün dedi doktorumuz kızlaar pipi pipi diyip duruyorumda oraya gidip kukuşu görürsek şoklardan şok beğenirim valla babasının dilindende kurtulamam
ah o önceki acı tecrübeler.... bak bunu kocama bile anlatmadım buraya yazıyorum benim geçen pazartesi 9 30da doktor randevum vardı sabah kocamla kalktık kahvaltı ettik ve kahvaltı ederken ne düşünyorudum biliyo musun acaba yemesem mi ters giden bişi olmuşsa ya beni kürtaja alırlarsa aç karnına olmam daha iyi olur falan diye saçmaladım kafamda sonra bi gittik bebişimin elleri ayakları kırpış kırpışo an kahvaltı yaparken düşündüğüm saçmalıklar geldi aklıma ve yemin ettim kötü bişi düşünmicem onu üzmicem diye şimdide öyle yapıyoruz pipisini göreceğim günü bekliyoruz size olumlu düşünün diye yazıyorum ama ah işte o acı tecrübeler düşmüyo yakamızdan :)
Bende senin gibi bebişimin pipisi diye diye şartladım kendimi 2 arkadaşım 4 aylık hamile, ikisinin de kızı olacakmış :)))
tatlım ben bandırmadayım 30 yaşındayım evliliğimde 6 yıl.ve bu benim 5. gebeliğim 4 tane acı tecrübem var malesef. bu defa becerip doğurabilicem sanırımben aile hekimine gittim kayıt alıyolar. bence herkes bildirsin bebişler doğunca aşıları onlar takip ediyo. topuk kanı falan hep sağlık ocağında yapılıyo bildirmezseniz hastaneler aramıyo getirin şu aşısı var diye. benim aile hekimindeki hemşiremde çok şirin bi kadın. ne olsa arayıp anlatıyorum ona 1:
slm kızlar göbişler ne alemde anne ben burdayım diyen bebiş varmı
Tatlım bakacaksan... Hamile kaldığın aydan itibaren bakacaksın yani temmuz ayından... Bir de yaş hesaplama var.. Onu da bi araştır öyle bak.
kızlaar ben de çok merak ediyorum ,bizim dr 4 .ayda söylüyor cinsiyetini .kasımın ortasına kadar beklicem :) yine de heyecanlı bir bekleyiş olacak bizim için ,sağlıklı sıhhatli olsun da yavrularımız ,kıız ,erkek farketmiyor,bir de ilk bebeğim olacak inş.
ben hergün göbeğime bakıyorumkıllanma olmuş mu diye ,erkek bebekte kıllanma oluyormuş ,hamile arkadaşlarım da yaşamışt ı,cinsiyeni öğrenmeden birazcık andık erkek bebek geldiğini ,
ben de kıllanma yok .olan arkadaşlar var mıkaçıncı haftalarda oluyor ki acaba
Arkadaslar özellikle dualarını esirgemeyip bana cevap atanlar hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim.4 gündür yatak döşek yatıyorum cocuklar ogretmensiz kaldi boğazım burnum artık zorlamaktan kan geliyor ama Bugun daha İyiyim.Kadin dogum doktorum Cok yardımcı oldu Dun alfasilin e( antibiyotik) başladım Bugun daha iyi hissetmemin sebebi de tatli mucizemi Dun 23 gün sonra tekrar görmem oldu artık gercek bir bebege benziyor) bacaklarını kaldırıp indiriyordu Oyyy yesin onu annesiiii ) pes etmek yok daha da iyi olup devam edeceğiz inşallah ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?