- 15 Ağustos 2013
- 1.140
- 2.168
- 83
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.441
canım benim teyzesi kurban olurum mucizene tüm kalbimle ediyorum samimiyetime inan. allahım en güzel günleri acısız sızısız tadını çıkarta çıkarta yaşamayı nasib etsin. kız içimizde atan iki kalp var yaaaaa :) mucize değilde ne allah aşkına bu
Herkese Günaydın :) Benim karnım şişmeye başladı sizlerde de var mı değişiklik. Kilo hiç almadım ama karnım şişiyor :)
benide gören hamile misin diye soruyo artık :)))))16: doktor ne derse desin belli oluyo demekki :))
Çok sağol canım, Allah razı olsun...
10. haftalarda başladı tüylenme =)
AA benim de aynı badem yağı sürüyordum göbeğim çatlamasın diye ona yormuştum .. bildiğin her yanı tüy tüy oldu ya.eşime de dedim oda beni üzmemek için yok hayatım ne tüyü bişeyin yok diyordu.Erkek bebek belirtisi demekki :)
kızlar allah hepinizin bebeğinin sağ salim kucağını almayı nasip etsindarısı başımaa inş.
sizlerden ricam 41 ayetel kürsi duası topluyorum her hamile bi tane okuması lazım rica etsem benim için bi tane ayetel kürsi okurmusunuz?ismim kadriye
Kizlar merhaba Bugun itibariyle 11+0 hafta olduk bebisimlenormalde de çatlak oluşturmaya meyilli bir
cildim var henüz bir şey kullanmaya başlamadım ama artık kullanmam lazım diye düşünüyorum. Sizler kaçıncı haftada başladınız ya da başladınız mı hangi ürünleri kullanacaksınız önerileriniz benim icin önemli çatlamak istemiyorum :s)
Kizlar merhaba Bugun itibariyle 11+0 hafta olduk bebisimlenormalde de çatlak oluşturmaya meyilli bir
cildim var henüz bir şey kullanmaya başlamadım ama artık kullanmam lazım diye düşünüyorum. Sizler kaçıncı haftada başladınız ya da başladınız mı hangi ürünleri kullanacaksınız önerileriniz benim icin önemli çatlamak istemiyorum :s)
tatlım bizde bugün 11+0 olduk ve benim vücudumda tam çatlak patlak yusyuvarlak... dahada çatlamak istemiyorum araştırak bacım bu konu önemli. kız hamile takviminde bu gün için kız bebeklerin vajinası olusmaya başladı eğer erkekse penis farkedilebilir yazıyo. zor duruyorum gidip baktırmamak için
canım benim teyzesi kurban olurum mucizene tüm kalbimle ediyorum samimiyetime inan. allahım en güzel günleri acısız sızısız tadını çıkarta çıkarta yaşamayı nasib etsin. kız içimizde atan iki kalp var yaaaaa :) mucize değilde ne allah aşkına bu
Benden de bir tane say.Allah gönlüne gore versin.kızlar allah hepinizin bebeğinin sağ salim kucağını almayı nasip etsindarısı başımaa inş.
sizlerden ricam 41 ayetel kürsi duası topluyorum her hamile bi tane okuması lazım rica etsem benim için bi tane ayetel kürsi okurmusunuz?ismim kadriye
Herkese Günaydın :) Benim karnım şişmeye başladı sizlerde de var mı değişiklik. Kilo hiç almadım ama karnım şişiyor :)
Gazdır o gaz:))))))) şaka bir yana benimde öyle kızlar ama ben gazdır o diyerek dindiriyorum içimdeki coşkuyu, çünkügenelinde bu dönemde karında belirginlik olmaz diyorlar:)
10+6 dan sonra 11+0 oluyor.Yani haftanın 7. Gunu yeni haftanın başlangıcı oluyor.Hamileligi 1. Haftadan değil 0. Haftadan hesapladiklari icin de 3. Ayın içindesin su anKızlar biri bana şu hafta olayını anlatabilirmi ben 10. haftamın son günü içerisindeyim yani 10+7 mi oluyor.. Bide mesela normalde 12. haftan bittiğinde 3 aylık olman gerekiyor ama farklı bir hesap var sanırım. Bu 11+0 yada 10+0 yani sıfırıncı günler hangi günler yahuçıldırıcam anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?