- 17 Ağustos 2013
- 3.143
- 29
- 48
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Hamileyimmmmmm kızlarrrr:) test yaptım iki tane ikiside pozitif pazartesi kan testinee gidiyoruz inşallah
Tebrikler... allah kucagina almayi asip etsin..
tanimiyorum ama cok sevindim..
darisi bana eylulde bakalim.. ilk calismalar bu ay..
kuzum adın ne ismen dua edicem sana
ayy sagol ilgin icin ben gulcan..
Tebrik ederim çok sevindim senin adınaHamileyimmmmmm kızlarrrr:) test yaptım iki tane ikiside pozitif pazartesi kan testinee gidiyoruz inşallah
benim adet günüme 2 gün var daha. ama kahverengi lekelenmem oldu dün. midem bulanıyor, gece açlıktan uyanıyorum. değerim de bugün 283 çıktı. şükür üçe katlamış. ama bu belirtiler için erken değil mi?
bir de progesteron testi yaptıran var mı acaba? normal değeri kaç olmalı. benim 24 çıkmış. düşük mü iyi mi bilemedim. :44:
Tebrik ederim çok sevindim senin adına
Canımmm kesin hamilesin değer düşmüyorsa. Döllenen yumurta rahme yerleşirken kanamaya bile sebep olabilirmiş. Kendine dikkat et ağır filan kaldırma bir süre cinsel ilişkidende kaçın canım
kızlar ben dün 7+2 deyken kontroldeydim,kalp atışlarını bir kez daha duydum şükür ki
ne güzel bi duygudurallah duymayı bekleyen herkese yaşatsın inşallah
8. Haftada bile duyanlar oluyor canım gönlünü ferah tut :)
Hayırlısı inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz.. İlk aylar olmazsa stres yapma, bizim de4.ayda oldu..Tebrikler... allah kucagina almayi asip etsin..
tanimiyorum ama cok sevindim..
darisi bana eylulde bakalim.. ilk calismalar bu ay..
Hiç sıkıntı yaşamadan da geçirebiliriz tam tersi de olabilir.. Bakalım nasıl olacak, her şey bebişlerimiz için nasış olursa artık.. Sağlıklı olsunlarda...SElam kızlar. ne gibi belirtileriniz var yazabilir misiniz? Ben 6+3 teyim. sürekli mide kazıntısı, eğer hemen bişeyler yemezsem bulantı oluyor. uyku hiç yok ama hafif halsizlik var. göğüs ağrısı bende hiç de anlatıldığı gibi şiddetli değil. bastırırsam hissediyorum sadece. canımı sıkan midemdeki huzursuzluk. bulantı ve kusmadan ölesiye korkuyorum. elim yüreğimde bulantı bekliyorum. bazı insanlar da ooo sen daha çok başındasın 2. aydan sonra her şey başlıcak, o zaman göreceksin deyip moralimi bozuyor. Kimse merak etme, belki sen hiç kusmazsın rahat geçer demiyor. Bunun dışında doğduktan sonra da çok sıkıntı yaşacağmı, bakımının çok zor olduğunu söylüyorlar. Allahım herkes felaket tellalı. 2 güzel laf çıksın ağzınızdan yahu.
Sanırım bize bizden başka moral verecek yok. ben yatıp kalkıp midem bulanmasın diye dua ediyorum. siz neler yaşıyorsunuz?
İnşallah görürüz cmt günü. 7 haftalık olcaz biz o zaman.
Allahım yardım et çok korkuyorum.
Bebeğime ve bana güç ver Allahım.
Maşallah sana görmüşsün sen.
Darısı benim başıma canım, İnşallah
Canim keseyi gordun ya, o da olur insallah, stres iyi degil bebise..rahat ol..merhaba kızlar. ben de aranıza katılmak istiyorum.
31 temmuzda transferimiz olmuştu. Tüp bebek bizimki. 12 ağustosta öğrendik sonucumuzu.
5. haftada kesemizi gördük. 6. haftamızda (6+2gün) kalp atışımızı alamadık ama.
doktor 7. haftanın sonuna gün verdi.
Sizce normal mi bu hafta duyamamamız kalp atışını.
Allahım çok korkuyorum yardım et bebeğime ve bana Ya Rabbim..
Saol cnm..Ben de umutluyum o zaman :)ben v ajinalde 4+5 de görebilmiştim,görebilirsin bence
önce kese görünüyor 1 hafta sonra filan da bebek ve kalp atışları görülebilecek
Ahh pinar, bana da dua et, keseyi gorsem crs gunu, kalp atisini beklesem sonra..Kızlaaarrrr bebişimizin kalp atışını duyduuukkk. Güp güp güp... atıyordu :)) Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.. Ağlamaktan kendime yeni yeni geliyorum :))
Cnm ondan korkmayan mi var :) sezeryan die bi secenek de var..:) 3 yıllık evliyim ve doğumdan sadece doğumdan korkuyorum gerisi hiç sorun değil
Cnm Korkma..normalmis..dün akşam kahverengi lekelenmem oldu. düşük yapacağım diye çok korktum. iki tane progestan içtim. bugün tekrar kan testi verdim. sonuçları alacağım öğleden sonra. eğer ikiye katlamadıysa durum vahim demektir.
Ewt cnm..Progestana dewam etmek zorundasin..2 tane Alip birakma sakin..satwaaa senin de lekelenmem olmuş. benim de dün lekelenmem oldu. senden bir gün sonra :26: ben doktora söylemedim. evde progestan vardı. içitim hemen. bugün de tekrar kan tahlili verdim. sonuç inşallah ikiye katlamıştır. eğer katlarsa 10 gün sonra doktorum çağırdı. rabbim bebeklerimizi korusun.
:)Kızlarrrrr çokk mutluyum
Hele şükürrrrrrr :)))))))Hamileyimmmmmm kızlarrrr:) test yaptım iki tane ikiside pozitif pazartesi kan testinee gidiyoruz inşallah
Tebrikleeerr :)hadi gözün aydın canım.sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah. bak sıkıntı yaptığına değmedi.
ben de kanamadan sonra kan testini tekrarladım. 2 gün önce 90dı. şimdi 283 olmuş. çok şükür ikiye değil üçe katlamış.
O testten yaptirmadim cnm..benim adet günüme 2 gün var daha. ama kahverengi lekelenmem oldu dün. midem bulanıyor, gece açlıktan uyanıyorum. değerim de bugün 283 çıktı. şükür üçe katlamış. ama bu belirtiler için erken değil mi?
bir de progesteron testi yaptıran var mı acaba? normal değeri kaç olmalı. benim 24 çıkmış. düşük mü iyi mi bilemedim. :44:
SElam kızlar. ne gibi belirtileriniz var yazabilir misiniz? Ben 6+3 teyim. sürekli mide kazıntısı, eğer hemen bişeyler yemezsem bulantı oluyor. uyku hiç yok ama hafif halsizlik var. göğüs ağrısı bende hiç de anlatıldığı gibi şiddetli değil. bastırırsam hissediyorum sadece. canımı sıkan midemdeki huzursuzluk. bulantı ve kusmadan ölesiye korkuyorum. elim yüreğimde bulantı bekliyorum. bazı insanlar da ooo sen daha çok başındasın 2. aydan sonra her şey başlıcak, o zaman göreceksin deyip moralimi bozuyor. Kimse merak etme, belki sen hiç kusmazsın rahat geçer demiyor. Bunun dışında doğduktan sonra da çok sıkıntı yaşacağmı, bakımının çok zor olduğunu söylüyorlar. Allahım herkes felaket tellalı. 2 güzel laf çıksın ağzınızdan yahu.
Sanırım bize bizden başka moral verecek yok. ben yatıp kalkıp midem bulanmasın diye dua ediyorum. siz neler yaşıyorsunuz?
SElam kızlar. ne gibi belirtileriniz var yazabilir misiniz? Ben 6+3 teyim. sürekli mide kazıntısı, eğer hemen bişeyler yemezsem bulantı oluyor. uyku hiç yok ama hafif halsizlik var. göğüs ağrısı bende hiç de anlatıldığı gibi şiddetli değil. bastırırsam hissediyorum sadece. canımı sıkan midemdeki huzursuzluk. bulantı ve kusmadan ölesiye korkuyorum. elim yüreğimde bulantı bekliyorum. bazı insanlar da ooo sen daha çok başındasın 2. aydan sonra her şey başlıcak, o zaman göreceksin deyip moralimi bozuyor. Kimse merak etme, belki sen hiç kusmazsın rahat geçer demiyor. Bunun dışında doğduktan sonra da çok sıkıntı yaşacağmı, bakımının çok zor olduğunu söylüyorlar. Allahım herkes felaket tellalı. 2 güzel laf çıksın ağzınızdan yahu.
Tebrik ederim çok sevindim senin adına
Canımmm kesin hamilesin değer düşmüyorsa. Döllenen yumurta rahme yerleşirken kanamaya bile sebep olabilirmiş. Kendine dikkat et ağır filan kaldırma bir süre cinsel ilişkidende kaçın canım
Göğüs hassasiyeti dışında bir belirti yok bende yaa:26: Ne bir ağrı ne bir bulantıçok şükür. Herkesde aynı olmuyor tatlım benim çevremdeki bir çok kişi çok rahat geçirdi hamileliğini maşallah.
sağol kelebekim.. şükür değerim düşmemiş. ilişkiye paydos zatenlekelenmelerim endişelendiriyor beni sadece. o yüzden hiçbir şey yapmıyorum evde. zaten yapacak iş de yok. kırmızıya dönmediği sürece problem etmemeye karar verdim. daha adet günüm bile geçmedi benim. belirtiler nasıl bu kadar erken oldu anlamadım. :44: cuma doktor kontrolüm var. inşallah keseyi görürüm.
sen görmüşsündür canım, kalp atışlarını duydun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?