- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.061
ben de bugün öğrendim arkadaşlar :) 5 hafta 5 günlük. kesesini gördüm ama kalp atışları için henüz erken dedi doktoracaba kalbi çalışmayabilir mi çok korkuyorum
Bugün dayanamayıp hastaneye gittim. Bebişim 5 haftalıkmış. Kalp atışları başlamamış daha. Vajinal ultrasonla bakabiliriz dedi doktorum ama reddettim. Beklerim artık.
hayırlısı olsun canım 6.haftadan önce başlamaz diye biliyorum sabret herşry güzel olur inşallah rabbimin izniyle.
İnşallah canım. O kadar heyecanlanıyorum ve o kadar eksik hissediyorum ki kendimi. Gebelik mevzu olduğundan beri iyice başkalaştım. Aklım karmakarışık
takma kafana takınca olmuyor bende kasım ayında bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum şuan cuma ve dün yaptığım idrar testlerinde çift çizgi gördüm yarın ilk kontrolüm benimde bakalım hayırlısı.
Neden durmuş ki kalbi? Çok üzüldüm canım Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin. Yarın haber bekliyor olcam senden
Amin canım sağol. Kalp kapakçığı gelişmemiş dedi doktor inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder. Yarım müsait zamanda bildiririm sonucu. Senin de ilk mi olacak yaş kaçtı? Nerden?
ya arkadaşlar benden açık sarı yogun bi akıntı geldi bu ne şimdiafedersiniz sümük gibi :44:
kızlar sabahtan beri telef oldum hastanelerde.
Zeynep Kamil'den ikili test için randevu aldım,tek onu hallettim.
Ya birkaç tane eksik kan testim vardı,sabah dahiliyeye gittim,Kartal eğitim araştırmaya,kan almada bir kuyruk,zaten açım,hamilelere öncelik de yok,ne güzel FSM'de vardı,hadi dedim Zeynep Kamil'de veriyim kan,orda ne mümkün,kuyruk daha fena.kapıdan taşmış.
Özel'den fiyat alalım dedik,kan testleri,yok guatr,tiroid,tiroid ultrasonu,toxoplasma,bişeyler daha 521 tl dediler SSK indirimli.
Başka yerlerden de sorduk,sadece tiroid ultrasonu 150 tl.Şaka gibi Türkiye'de hastaneye gitmek off.:2:
Yarın yine Kartal'a gidicem,hala sistemdeyse doktorun istediği kan testi,sıraya giricem.sistemde değilse yandık,randevum da gitti.Ordan Medipol'e tiroid ultrasonuna para bayılıp,sonra ikisinin sonuçlarını doktora göstericem öğleden sonra da.Çok eğlenceli olcak yine yani.
Bari bebiş iyi,Z.Kamil'de gördüm,gerçi ultrason çözünürlüğü fenaydı ama olsun..
Siz nasıl hallettiniz şu testleri ya..
Bugün dayanamayıp hastaneye gittim. Bebişim 5 haftalıkmış. Kalp atışları başlamamış daha. Vajinal ultrasonla bakabiliriz dedi doktorum ama reddettim. Beklerim artık.
hamile olduğunu geç öğrenen yani mesala 13 adet günü 20 de öğrenmişşş olannn biri var mıııııı ????? Bi deeee hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mııııııı???????????
Ben çok geç öğrendim canım.Adetim 1 2 gün geçince test yapmıştım negatifti sonrada hiç uğraşmadım.hamile olduğunu geç öğrenen yani mesala 13 adet günü 20 de öğrenmişşş olannn biri var mıııııı ????? Bi deeee hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mııııııı???????????
ben de dayanamayıp perşembe gitmeye karar verdim. karından görmese de vajinadan görür. sen neden istemedin kuzum vajinal ultrasonu? bir zararı olmuyor diye biliyorum bebeğe. :44:
Canım bilirsin belki ben vajinusmusla uğraştım evlendiğim ilk zamanlar. Kalıntıları var hala vajinal muaynelerden ürküyorum zor geliyor
Git canım insan duramıyor. Ben düzgün bir doktor denk getiremedim bir türlü delirmek üzereyim. Bu son gittiğim sakin bir hanımdı ama mesela yemek yiyemiyorum dün öğlenden beri bişey yiyemedim dedim zorlayacaksın kendini 24 saat aç kalma dediyiyebilsem yerim zaten Yani daha makul bişey söylemesini beklerdim. Şunları yemeye çalış vb.
Normal canım akıntı oluyor.
Yaaa benmi acele ediyorum benden niye kimse test mest istemiyorYok arkadaşım yine en iyisi devlet hastanesi yaa klinikti özeldi hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?