- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.161
aşağı yukarı aynıyız o zaman seninle sen ne yaptın gittinmi doktora hiç ne durumdasın
cuma günü 5 haftalık gibi dedi doktor kalp atışlarını duyunca kesin haftayı söylerim dedi. Ama hep hastandım gibi hissediyorum bende tuvalete gidiyorum ya bişşey yok yada akıntı gelmiş biraz şükrediyorum.senın kı ne kadarlık canım adet olucam dıye odum kopuyo yarı yıne kan testı yaptırıcam bakalım 157 den ne kadar artacak
gittim gittim gitmezmiyim5 haftalık diyolar şimdilik bildiğim bu haftaya bidaha gitcem bakalım çağırdı
ayni cnm benimde oglum var bende ikinciyi dusunuyorum senin ne kadar oldu
yumurtlamam 19 undaydı 9 gün oldu henüz.beklicem bakalım.bu sefer çok emindim belirtilerim çok yüsek.hala kasık agrılarım var göğüslerimin ucu acıyo ve ateş basıyo sürekli.kısmet artık bişey diyemiyorm...
aynıyız canım bana da 5 haftalık gibi dedi. Kalp atışlarını duyunca kesin hafta ve günü söylicem dedi.
%100 bendeki belirtiler. Benim sat 29 temmuz. 21 ağustosta leke oldu ama bir kez ve damla bile sayılmaz. Sonra acaba mı dedim. 22 sinde beklenen adet tarihinde 2 gün önce erken test prodüktör yaptım ve negatifti 1 saat sonra eser miktarda bir çizgi gördüm sonra adet tarihim 2 gün geçince yani 26 ağustosta normal test ve bingo çift çizgi yine tam koyu değil ama var.
Belirtiler ise arada bir sol kasığıma iğne batıyo gibi ama hemen geçiyo, göğüslerimin uçları hassaslaştı, sol koltuk altım ağrıyo, bide acayip ateş basıyo
hadi bakalım hayırlısı. Bende haftaya gidicem bakalım duyabilcekmiyim kalp atışlarını haberleşelim mutlaka canım
off benim belirtilerde aynı.sol kasıgımda batma oluyo ama çok acılı degil ve dediğin gibi hemen geçiyo.gögüs uçlarım çok hassaslaştı özellikle sol göğsüm.ateş basması hele fena.geceleride birden üşüyorum mesela.32 gün benim adet döngm ve yumurtlamam geç oluyo 19. Günde oluyo.senin adet döngün nedr? Büyük ihtimal hamilesin idrar testin pozitif çıktıgına göre.bir de idrar testini adet günün geçince mi yaptın.benim daha 5 gün var :26:
off benim belirtilerde aynı.sol kasıgımda batma oluyo ama çok acılı degil ve dediğin gibi hemen geçiyo.gögüs uçlarım çok hassaslaştı özellikle sol göğsüm.ateş basması hele fena.geceleride birden üşüyorum mesela.32 gün benim adet döngm ve yumurtlamam geç oluyo 19. günde oluyo.senin adet döngün nedr? büyük ihtimal hamilesin idrar testin pozitif çıktıgına göre.bir de idrar testini adet günün geçince mi yaptın.benim daha 5 gün var :26:
acil yardım
benim günüm hiç şaşmazdı..ama dün olmasını beklediğim adetim olmadı...dün test yaptım (-) cıktı.ama hala gelen giden yok...gebelik olabilir ama cıkmadı ya herkes de hemen cıkmıomuş heralde..cumaya bi daha yapıcam..pazartesiye kadar da olmazsa yine kan tahlili vericem..
Canımm nasılsın? Özletme kendini böyle sık sık gir. Benden de kan sayımı alındı şimdilik. Detaylı ölçümler için henüz erken sanırım..
sabahtan beri tüm sayfaları okudum:) kızlar burada çok güzel bir enerji var.. birbirimize destek olalım.. hatta daha sonra facebook grubu falan kuralım..eskiler öyle yapmış.. hamilelik sonrası da devam ederiz destekleşmeye inşallah... yanlız olamdıgını bilmek çok güzel.. iyki varsınız :) bu arada nickini hatırlamıyorum ama adı rabia ve bat ı 01.05.2013 olan arkadas hatta bugun 16.20 de randevusu var:) hatta bu bebeişlerle ilgili muthiş tabloyu hazırlamış olan arkadas:) benim de adım rabia ve batımız aynı bunu belirtmek istedim.. uamrım muayenen güzel geçer..
canım bugün doktora gittin mi?
ben adetten 2 gün önce yaptım testi ilk önce çizgi o kadar silikti ki eşim göremedi bile sonra 2 gün geçtikten sonra tekrar yaptım bu sefer gördüm çizgiyi fakat yine silikti. 31 inde doktora gidicem ama biliyorum kesin hamişim.
Benim 26 günde bir olur adetim ve hiç şaşmaz. şimdi boşuna test yapma net çıkmıyo sonra acabamı diye deliriyorsun.
Bekle adet geçsin. Inşallah alırsın hayırlı haberleri. Birde acayip halsizlik ve uyku halim var unutmuşum yazmayı.
adt agrısı gıbı bı agrım var canlarım normall mı ıyıce panık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?