2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

senın kı ne kadarlık canım adet olucam dıye odum kopuyo yarı yıne kan testı yaptırıcam bakalım 157 den ne kadar artacak
cuma günü 5 haftalık gibi dedi doktor kalp atışlarını duyunca kesin haftayı söylerim dedi. Ama hep hastandım gibi hissediyorum bende tuvalete gidiyorum ya bişşey yok yada akıntı gelmiş biraz şükrediyorum.

%100 bendeki belirtiler. Benim sat 29 temmuz. 21 ağustosta leke oldu ama bir kez ve damla bile sayılmaz. Sonra acaba mı dedim. 22 sinde beklenen adet tarihinde 2 gün önce erken test prodüktör yaptım ve negatifti 1 saat sonra eser miktarda bir çizgi gördüm sonra adet tarihim 2 gün geçince yani 26 ağustosta normal test ve bingo çift çizgi yine tam koyu değil ama var.
Belirtiler ise arada bir sol kasığıma iğne batıyo gibi ama hemen geçiyo, göğüslerimin uçları hassaslaştı, sol koltuk altım ağrıyo, bide acayip ateş basıyo

off benim belirtilerde aynı.sol kasıgımda batma oluyo ama çok acılı degil ve dediğin gibi hemen geçiyo.gögüs uçlarım çok hassaslaştı özellikle sol göğsüm.ateş basması hele fena.geceleride birden üşüyorum mesela.32 gün benim adet döngm ve yumurtlamam geç oluyo 19. günde oluyo.senin adet döngün nedr? büyük ihtimal hamilesin idrar testin pozitif çıktıgına göre.bir de idrar testini adet günün geçince mi yaptın.benim daha 5 gün var :26:

hadi bakalım hayırlısı. Bende haftaya gidicem bakalım duyabilcekmiyim kalp atışlarını haberleşelim mutlaka canım

benide pazartesi çağırdı işallah duyarız canım duyamazsam çok paniklerim. Duyamazsak ondan sonraki hafta bidaha gelirsin dedi ama o bir hafta geçmez valla...

ben adetten 2 gün önce yaptım testi ilk önce çizgi o kadar silikti ki eşim göremedi bile sonra 2 gün geçtikten sonra tekrar yaptım bu sefer gördüm çizgiyi fakat yine silikti. 31 inde doktora gidicem ama biliyorum kesin hamişim.
Benim 26 günde bir olur adetim ve hiç şaşmaz. şimdi boşuna test yapma net çıkmıyo sonra acabamı diye deliriyorsun.
Bekle adet geçsin. Inşallah alırsın hayırlı haberleri. Birde acayip halsizlik ve uyku halim var unutmuşum yazmayı.

acil yardım
benim günüm hiç şaşmazdı..ama dün olmasını beklediğim adetim olmadı...dün test yaptım (-) cıktı.ama hala gelen giden yok...gebelik olabilir ama cıkmadı ya herkes de hemen cıkmıomuş heralde..cumaya bi daha yapıcam..pazartesiye kadar da olmazsa yine kan tahlili vericem..

canım bugün doktora gittin mi?

hemen çıkmıyo ben neredeyse hergün yaptım beklenen adetten 2 gün sonra çıktı çizgi o da çok silik

sabahtan beri tüm sayfaları okudum:) kızlar burada çok güzel bir enerji var.. birbirimize destek olalım.. hatta daha sonra facebook grubu falan kuralım..eskiler öyle yapmış.. hamilelik sonrası da devam ederiz destekleşmeye inşallah... yanlız olamdıgını bilmek çok güzel.. iyki varsınız :) bu arada nickini hatırlamıyorum ama adı rabia ve bat ı 01.05.2013 olan arkadas hatta bugun 16.20 de randevusu var:) hatta bu bebeişlerle ilgili muthiş tabloyu hazırlamış olan arkadas:) benim de adım rabia ve batımız aynı bunu belirtmek istedim.. uamrım muayenen güzel geçer..

Canımm nasılsın? Özletme kendini böyle sık sık gir. Benden de kan sayımı alındı şimdilik. Detaylı ölçümler için henüz erken sanırım..

Canım iyiyim çok saol sen nasılsın? Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama bikaç gün daha burdayım sonrasında 2-3 hafta kadar olamayacağım memleketime izmire gideceğim abim evlenecek düğünümüz var

onun nicki satwa canım. gebeliğin hayırlı olsun. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.

canım bugün doktora gittin mi?

gittim kan testi verdim canım3.64 çıktı geç yumurtluyorum ben acaba ndan mı böyle old bilmiyorum.beklicem biraz daha.adetime zaten 5 gün daha var.kan degeri çok düşük çıkıp adeti geçince çok yükselen arkadaşlar varmıs bende umutluyum halen bakalım hayırlısı hakkımız da inşallah

halsizlik bende de var uykusuzlukta çünkü az uyuyorum çalıştıgımdan dolayı.zaten günüm geçene kadar hiç bişey yapmayı düşünmüyorum.ben düzenli adet oluyorum 32 günde bir.günüm geçerse zaten hamileyimdir geçmezse de adet olursam yine de şükredicem rabbim herşeyin dogrusunu bilir sorgulamak bize kalmamış.neler duyuyoruz hiç yumurtası olmayanlar var isyana düşersek onlara haksızlık etmiş oluruz.inşallah en dogru zamanda hayırlı evlatlarımız olur...

selam kızlar bugün kontrolüm vardı minik kesemız gorundu sat 13 temmuz ama 5 hafta 5 gün dedi kan degerim 7723 cıktı ama kalp atısı daha yok cuma gunu tekrar cagırdı kan degerı ıkıye katlarsa normal gebelık dedı folıkasıt ve bebek aspirini verdı sızce normal mi kızlar? benıde lısteye eklermisiniz telden yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…