2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

dediğim gibi endişelenme netteki hesaplamalar ortalama değerleri verir senin haftan belki daha ileride hem bunu en iyi doktor soyler ultrason olcumunde

bir de haftana ragmen cok yuksekse ıkız olma ıhtımalıde olabılır dıye bılıyorum en ıyısı bır kadın doguma gıtmen kı zamanı da gelmiş gozunaydın ,nş sorunsuz saglıklı gecer

Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı gerçekten. Allah sanada nasip eder inşallah. sende var mı hamilelik yoksa

kendini sartlama lutfen ılk ıkısı oyle oldu dıye bundada aynı sonucla karsılıcaksın dıye bırsey yok kı bır ekre stresten uzak dur canım hakkında hayırlısı olsun bunu ıste hep ve de uyumayacak kadar aklın fıkrın bunda olmasın stres faktoru cok onemlı üzme kendını ser bılgıınde hayır hayır bıldıgınde ser vardır unutma ıns bebegın sag salım kucagınd aolur bu kez

Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı gerçekten. Allah sanada nasip eder inşallah. sende var mı hamilelik yoksa

ne demek gönlünüzü ferah tutun doktorlar hep der ki gebeliğe inancınızı yitirmeyin ve cok fazla ınternette bu konularla ılgılı arastırma yapmayın herkesın gebelıgı kendıne ozel...

adet tarıhım henuz gecmedı canım bakalım beklemedeyım hayırlsıı ınsallah sagol:)

Pinarcim sagol cnm ins hayirlisi ile

Satwa cnm seninde mi surekli leken geliyodu ben ogluma hamileyken clexan igne progestan aspirin kullammistim muhtemelen sende progestani uc ay kullanirsin yaaa bide bende adete dort gun kala test yaptim negatifti olsaa cikmazmiydi

ben 30 haziranda hem kan tahlili yaptrdm hem doktora gttim..değerim 1015 ti ama hiç anlamıyorum bu değerlerden..acaba kimyasal filan olabilir mi yada değerler artmamış olabilir mii??

Merhaba arkadaslar 22 agustos 2012 dogumlu bir kizim var kizim yasina girdikten 2 gun sonra evde test yaptim pozitif cikti dr gitmedim daha kismetse benimde 2. Bebisim geliyor

Merhaba arkadaslar 22 agustos 2012 dogumlu bir kizim var kizim yasina girdikten 2 gun sonra evde test yaptim pozitif cikti dr gitmedim daha kismetse benimde 2. Bebisim geliyor

Oyyyy masallah cok iyi olmus benim oglum iki bucuk yasinda gec kalmisim oglumun cani cok sikilio kardesi olaa oynarlardi simdi

bugün kan testi yaptırdım 3.64 çıktı.yani hamile değilim sanırım.adet günüme 5 gün daha var erken yaptırdıgımdan mı deger düşük acaba

İnşallah bu ay göbüşün dolar ve hayırlı haberi alırsın canım

Yumurtlamadan on gun sonra kanda cikae diye biliorum cnm gec dollenmw falanda olabilir bence adetinin gecmesini bekle

yumurtlamam 19 undaydı 9 gün oldu henüz.beklicem bakalım.bu sefer çok emindim belirtilerim çok yüsek.hala kasık agrılarım var göğüslerimin ucu acıyo ve ateş basıyo sürekli.kısmet artık bişey diyemiyorm...

Dün gece kan tahlili yaptırdım kızlar. Daha kese görünmüyordu ancak kanda pozitif çıktı çubuğum yanılmamış aferin ona 2 hafta sonra kontrolüm var kesemi görmeye gideceğim inşallah. Bulantı bulantı bulantı ööfff :S Çok erken başladı bunda ne yapacağım ben yaa :S

merhaba arkadaşlar.perşembeden bu yana lekelenmem vardı doktor bebişimin kalp atışını çok net duymamıştı bugun kontrolum vardı.büyümüş ve kalpide atıyor.

Hadi bakalım hayırlı olun canım :)

merhabalar

bugün adetimin birinci günü ama hastalanmadım... normalde olamama 2-3 gün kala belirti olurdu ama hiç yok... sadece son 2 gündür çok yorgunum uyku halim sıklaştı... ve olmadık saatlerde acıkıyorum.. şu anda belim ağrıyor ve halsizim acaıpte uykum var.. bunlar belirti midir sizce ?? 3 gün sonra test yapmayı düşünüyorumm hayırlısı bakalımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…