- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.121
canım ben sağlık ocağında kan verdim henüz hiç kadın doğuma gitmedim. Araştırdım biraz netten kan testi sonucu 5 haftalıkken en fazla 7300 gösteriyor. bende iki katını görünce acaba mı dedim. Ama inşallah söylediğin gibidir canım. Kalp atışları için eylülün ilk haftasını düşünüyorum inşallah.teşekkür ederim ilgin için canım
dediğim gibi endişelenme netteki hesaplamalar ortalama değerleri verir senin haftan belki daha ileride hem bunu en iyi doktor soyler ultrason olcumunde
bir de haftana ragmen cok yuksekse ıkız olma ıhtımalıde olabılır dıye bılıyorum en ıyısı bır kadın doguma gıtmen kı zamanı da gelmiş gozunaydın ,nş sorunsuz saglıklı gecer
herkez dedıgım aile bıreylerı falan eşim bile sevınmedı öğle olunca.daha once ıkı kez hamıle kaldım degerım hiç artmadı doğru duzgun ıkısındede 15-20 gun sonra adet oldum canım daralıyor.
Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı gerçekten. Allah sanada nasip eder inşallah. sende var mı hamilelik yoksa
ben 30 haziranda hem kan tahlili yaptrdm hem doktora gttim..değerim 1015 ti ama hiç anlamıyorum bu değerlerden..acaba kimyasal filan olabilir mi yada değerler artmamış olabilir mii??
benim ikinci hamileliğim, bir oğlum var 3,5 yaşında. İlk hamileliğimde de yazışıyorduk arkadaşlarla. çok destek olduk birbirimize.
Merhaba arkadaslar 22 agustos 2012 dogumlu bir kizim var kizim yasina girdikten 2 gun sonra evde test yaptim pozitif cikti dr gitmedim daha kismetse benimde 2. Bebisim geliyor
Allah gonlune gore versin ins canim hamis misin
bugün kan testi yaptırdım 3.64 çıktı.yani hamile değilim sanırım.adet günüme 5 gün daha var erken yaptırdıgımdan mı deger düşük acaba
ne demek gönlünüzü ferah tutun doktorlar hep der ki gebeliğe inancınızı yitirmeyin ve cok fazla ınternette bu konularla ılgılı arastırma yapmayın herkesın gebelıgı kendıne ozel...
adet tarıhım henuz gecmedı canım bakalım beklemedeyım hayırlsıı ınsallah sagol:)
Yumurtlamadan on gun sonra kanda cikae diye biliorum cnm gec dollenmw falanda olabilir bence adetinin gecmesini bekle
Dün gece kan tahlili yaptırdım kızlar. Daha kese görünmüyordu ancak kanda pozitif çıktı çubuğum yanılmamış aferin ona2 hafta sonra kontrolüm var kesemi görmeye gideceğim inşallah. Bulantı bulantı bulantı ööfff :S Çok erken başladı bunda ne yapacağım ben yaa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?