- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.141
merhabalar
bugün adetimin birinci günü ama hastalanmadım...normalde olamama 2-3 gün kala belirti olurdu ama hiç yok... sadece son 2 gündür çok yorgunum uyku halim sıklaştı... ve olmadık saatlerde acıkıyorum.. şu anda belim ağrıyor ve halsizim acaıpte uykum var.. bunlar belirti midir sizce ?? 3 gün sonra test yapmayı düşünüyorumm hayırlısı bakalımmm....
merhabalar
bugün adetimin birinci günü ama hastalanmadım...normalde olamama 2-3 gün kala belirti olurdu ama hiç yok... sadece son 2 gündür çok yorgunum uyku halim sıklaştı... ve olmadık saatlerde acıkıyorum.. şu anda belim ağrıyor ve halsizim acaıpte uykum var.. bunlar belirti midir sizce ?? 3 gün sonra test yapmayı düşünüyorumm hayırlısı bakalımmm....
degerım 157 dı etraftakı erkez çok düşük olduguunu soyledı moralım bozuldu yarın yıne kan testı yaptırıcam ama gece hiç uyumamadım doktara gıtsem zaten kese gorun mıcek canım cok sıkılıyo
Canımmm üzülme daha vakti var demekki. Denemeye devam etkızlar yine olmadı biraz önce regli oldum .ARtık moralım altust oldu ....
ne demek gönlünüzü ferah tutun doktorlar hep der ki gebeliğe inancınızı yitirmeyin ve cok fazla ınternette bu konularla ılgılı arastırma yapmayın herkesın gebelıgı kendıne ozel...
adet tarıhım henuz gecmedı canım bakalım beklemedeyım hayırlsıı ınsallah sagol:)
bugün kan testi yaptırdım 3.64 çıktı.yani hamile değilim sanırım.adet günüme 5 gün daha var erken yaptırdıgımdan mı deger düşük acaba
Dün gece kan tahlili yaptırdım kızlar. Daha kese görünmüyordu ancak kanda pozitif çıktı çubuğum yanılmamış aferin ona2 hafta sonra kontrolüm var kesemi görmeye gideceğim inşallah. Bulantı bulantı bulantı ööfff :S Çok erken başladı bunda ne yapacağım ben yaa :S
merhaba arkadaşlar.perşembeden bu yana lekelenmem vardı doktor bebişimin kalp atışını çok net duymamıştı bugun kontrolum vardı.büyümüş ve kalpide atıyor.
Ben ilk yaptırdığımda 80.07 idi. Bana herkesden ziyade doktor düşük demişti daha da bişiler bişiler dedi gıcıkkkkHevesim kursağımda kaldı sevincimi eşimle bile paylaşamadım bir süre. Lakin şimdi 5 haftalık teyzesi. Sabırlı ol bikaç gün sonra testi tekrarla yükseliyorsa hiç korkma
Canımmm üzülme daha vakti var demekki. Denemeye devam et
Benim son gittiğim doktorda internetden araştırma dedi bana çok kızdımTamam etkileniyor birçok ihtimal göz önünde bulunduruyor olabilirim ama bunlar yaşanan olasılıklar. Ne var yani 3-5 soru fazla sorup teyit alıyorsam. Bilinçli anne olmaya çabalıyorum
Reglinin geçmesini bekle mutlaka 5 gün çok erken
Hayırlı olsunYaa benim hiç bulantım yok diye diye bulandırdım midemi psikolojikmi acep:26:
Maşallahhh
Tatlım hadibakalım hayırlısı ama adette gecikmede olabiliyor bazı dönemlerde hemde belinde ağrıyormuş anlayamadım açıkçası çünkü diğer belirtiler hamile olabileceğini gösteriyor sen yine yaklaşık 1hafta sonra test yap :)7 inş. Hamilesindir...[/
inşallah bakalım.. test zamanını beklicem güzel haberleri paylaşırım inşallah sizinlee
Canım tabii eklerim, ama gün içinde telefonumdan giriyorum. Akşam eklerim.. Yeni hamişler hoşgelmişş :)) Hadi bakalım kızlarrr ağustosun bitmesine 2 gün var.Liste kapanmadan yetişinnn :)))Merhabalar tatilde internetim yoktu ve hiç takip edemedim. Beni de listeye ekler misin Pınar ?? Sat 07.07.2013
Bu Pazartesi doktora gittik kalp atışları icin kesem var ama dr 1 hafta Gec dollenme olmuş o yüzden 7 haftalik değil 6 haftalik dedi bir hafta sonra kalp atışları icin yeniden çağırdı.Kafam Cok karışık hepimiz birbirimize dua edelim hamilelerin duasi kabul olur inşallah ... Yeni hamisler hepinizi kutlarım.
kızlar slmm bende 13 ağustosta öğrendim tahmini regli günümdü beta 308 çıktı 23 ünde kesemizi görük kaç haftalık olduğumu pek bilemiyorum yolk kesesi bebek ve kalp atışı ne zaman duyulabliyor bu arada 23 ünde karındn ultrasonla göründü kese hem benide alın aranizaağustos uğurlu geldi rabbime şükürler olsun umarım herşey yolunda gider de hepimiz kucağııza alırız yumoşları
merhaba arkadaşlar.perşembeden bu yana lekelenmem vardı doktor bebişimin kalp atışını çok net duymamıştı bugun kontrolum vardı.büyümüş ve kalpide atıyor.
adt agrısı gıbı bı agrım var canlarım normall mı ıyıce panık oldum
kızlar slmm bende 13 ağustosta öğrendim tahmini regli günümdü beta 308 çıktı 23 ünde kesemizi görük kaç haftalık olduğumu pek bilemiyorum yolk kesesi bebek ve kalp atışı ne zaman duyulabliyor bu arada 23 ünde karındn ultrasonla göründü kese hem benide alın aranizaağustos uğurlu geldi Rabbime şükürler olsun umarım herşey yolunda gider de hepimiz kucağııza alırız yumoşları
merhabalar
bugün adetimin birinci günü ama hastalanmadım...Normalde olamama 2-3 gün kala belirti olurdu ama hiç yok... Sadece son 2 gündür çok yorgunum uyku halim sıklaştı... Ve olmadık saatlerde acıkıyorum.. şu anda belim ağrıyor ve halsizim acaıpte uykum var.. Bunlar belirti midir sizce ?? 3 gün sonra test yapmayı düşünüyorumm Hayırlısı bakalımmm....
Hayırlı olsun canım hoşgeldin. Bende 14 ağutos da öğrenmiştim yarım yamalak
hoşgeldin canım..
benimde ara ara kasıklarım ve belim ağrıyo canım.
canım slm seni ovu testleri bölümünden tanıyorum sen ne aşamadasın şimdi gördünmü miniğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?