2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kızlar bulantılarım başladı sabah kalktım midem boş çok kötü bulantım oldu. az bi şey yedim onu da çıkardım. tansiyonum da düşük

ben olacağım günün sabahı yaptım silik çizgi vardı.o akşam bidaha yaptım daha net çıktı varsa cıkar 3 günü bekleme bence yap gitsin kafan rahat etsin :)

Tatlım hadibakalım hayırlısı ama adette gecikmede olabiliyor bazı dönemlerde hemde belinde ağrıyormuş anlayamadım açıkçası çünkü diğer belirtiler hamile olabileceğini gösteriyor sen yine yaklaşık 1hafta sonra test yap :)7 inş. Hamilesindir...

Ben ilk yaptırdığımda 80.07 idi. Bana herkesden ziyade doktor düşük demişti daha da bişiler bişiler dedi gıcıkkkk Hevesim kursağımda kaldı sevincimi eşimle bile paylaşamadım bir süre. Lakin şimdi 5 haftalık teyzesi. Sabırlı ol bikaç gün sonra testi tekrarla yükseliyorsa hiç korkma

kızlar yine olmadı biraz önce regli oldum .ARtık moralım altust oldu ....
Canımmm üzülme daha vakti var demekki. Denemeye devam et

Benim son gittiğim doktorda internetden araştırma dedi bana çok kızdım Tamam etkileniyor birçok ihtimal göz önünde bulunduruyor olabilirim ama bunlar yaşanan olasılıklar. Ne var yani 3-5 soru fazla sorup teyit alıyorsam. Bilinçli anne olmaya çabalıyorum

bugün kan testi yaptırdım 3.64 çıktı.yani hamile değilim sanırım.adet günüme 5 gün daha var erken yaptırdıgımdan mı deger düşük acaba

Reglinin geçmesini bekle mutlaka 5 gün çok erken

Hayırlı olsun Yaa benim hiç bulantım yok diye diye bulandırdım midemi psikolojikmi acep:26:

merhaba arkadaşlar.perşembeden bu yana lekelenmem vardı doktor bebişimin kalp atışını çok net duymamıştı bugun kontrolum vardı.büyümüş ve kalpide atıyor.

Maşallahhh

inşallah dediğin gibidir üzüldüm biraz acabadeğerim yükselir mi ? böyle bi duurm yaşayan var mı aranızda

Canım tabii eklerim, ama gün içinde telefonumdan giriyorum. Akşam eklerim.. Yeni hamişler hoşgelmişş :)) Hadi bakalım kızlarrr ağustosun bitmesine 2 gün var.Liste kapanmadan yetişinnn :)))

kızlar slmm bende 13 ağustosta öğrendim tahmini regli günümdü beta 308 çıktı 23 ünde kesemizi görük kaç haftalık olduğumu pek bilemiyorum yolk kesesi bebek ve kalp atışı ne zaman duyulabliyor bu arada 23 ünde karındn ultrasonla göründü kese hem benide alın araniza ağustos uğurlu geldi Rabbime şükürler olsun umarım herşey yolunda gider de hepimiz kucağııza alırız yumoşları

hoşgeldin canım..

Hayırlı olsun canım hoşgeldin. Bende 14 ağutos da öğrenmiştim yarım yamalak

beklemene gerek yok kan testiyle hemen ve kesin olarak öğrenebilirsin canım. Uyku hali ve yorgunluk hamilelik belirtisi olabilir hayırlısı olsun inşallah...

canım slm seni ovu testleri bölümünden tanıyorum sen ne aşamadasın şimdi gördünmü miniğini

canım 12 ağustosta 47,9 du kan değeri 16 sında 228 çıktı. 23 ağustosta da rahimden ultrasyonla keseyi gördük. 2 eylülde kalp atışlarına bakmak için tekrar çağırdı. Pazartesi gitcem bakalım işallah kalp atışlarını duyarız. Sen gittin mi doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…