- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.181
yumurtlamam 19 undaydı 9 gün oldu henüz.beklicem bakalım.bu sefer çok emindim belirtilerim çok yüsek.hala kasık agrılarım var göğüslerimin ucu acıyo ve ateş basıyo sürekli.kısmet artık bişey diyemiyorm...
cnm ondort gun geçmesi lasım diye okudum bıyerde senınde oyle olmasın
benim yeni bebiş 4 hafta+2 günlük muhtamel doğum tarihi:05.05.2014
oğlum 06.04.2010 doğumlu tam 4 yaş olacak aralarında tabi allah nasip ederse
bilmiyorum canım benim daha 9. günüm.eger geç döllenme olduysa değerlerim yükselicektir bun yaşayan çok arkadaş var.dua edin lütfen
ttet canım beklenmeyen adet tarihin kaçtı
kızlar durumu benım gıbı olan var mı peki adetime 9 gun kala kahve lekelerim geldı ve cuma adet gunum hala devam ediyo
eş durumu olmadı ayrı yerlerde hayata devam bebeğimi ayda bir kere görür babası artık
sen nerdesin eşin nerde
Allah kavuştursun.
adet tarihim 2 eylül 5 gün var daha.bakalım günüm geçerse dediğin gibi önce idrar sonra kan tahlili yaptırıcam
cnm çok erken yaptırmışsın gerçekten kan tahlilini dr söylemedimi sonucu açıklarken erken diye
bence sen bir kan testi yaptır eger pozitifse de hemen doktora git çünkü lekelenmelerde bazen düşük tehlikesi olabiliyor ama hemen korkma sorun olmaz inşaallah erkenden önlemini almalısın test yaptır bence
doktora göstermedim internetten baktım sonuca.sabredemedim yanlış yaptımama degerim 0 da değil 3.64.beklicem pazartesi günü adet olmazsam o zaman bakıcam çaresine
saol canım rabbim hepimize nasip etsin inşonun nicki satwa canım. gebeliğin hayırlı olsun. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
0 5 arası negatif demek ve değerler her iki gunde 1 kat artıyo senin yumurtlaman nezamandı bilio musun
yumurtlama günüm hesaplarıma göre 19 agustostu.o gün genel bi kontrol için kadın doktoruna gittim kist falan olabilir mi diye baktı temiz herşeyin güzel dedi sol tarafta yumurta oluşmuş dedi ama henüz çatlamamıştı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?