2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

cnm ondort gun geçmesi lasım diye okudum bıyerde senınde oyle olmasın

benim yeni bebiş 4 hafta+2 günlük muhtamel doğum tarihi:05.05.2014
oğlum 06.04.2010 doğumlu tam 4 yaş olacak aralarında tabi allah nasip ederse

hayırla dosum inş. cnm 4yas farkıda ideal

bilmiyorum canım benim daha 9. günüm.eger geç döllenme olduysa değerlerim yükselicektir bun yaşayan çok arkadaş var.dua edin lütfen

inşallah canım hayırlısı olsun bene idrarda gor sonra kan testı yap bidahakine

kızlar durumu benım gıbı olan var mı peki adetime 9 gun kala kahve lekelerim geldı ve cuma adet gunum hala devam ediyo

bence sen bir kan testi yaptır eger pozitifse de hemen doktora git çünkü lekelenmelerde bazen düşük tehlikesi olabiliyor ama hemen korkma sorun olmaz inşaallah erkenden önlemini almalısın test yaptır bence

cnm çok erken yaptırmışsın gerçekten kan tahlilini dr söylemedimi sonucu açıklarken erken diye

doktora göstermedim internetten baktım sonuca.sabredemedim yanlış yaptım ama degerim 0 da değil 3.64.beklicem pazartesi günü adet olmazsam o zaman bakıcam çaresine

bence sen bir kan testi yaptır eger pozitifse de hemen doktora git çünkü lekelenmelerde bazen düşük tehlikesi olabiliyor ama hemen korkma sorun olmaz inşaallah erkenden önlemini almalısın test yaptır bence

cnm sağlık ocagına yarın oğluşumu kontrole götürecem ozamn sorarım dr gerek görürse yaptırırım yoksa 2 gun daha beklerim zaten beklenmeyen adet cuma benim zaten az kaldı

0 5 arası negatif demek ve değerler her iki gunde 1 kat artıyo senin yumurtlaman nezamandı bilio musun

yumurtlama günüm hesaplarıma göre 19 agustostu.o gün genel bi kontrol için kadın doktoruna gittim kist falan olabilir mi diye baktı temiz herşeyin güzel dedi sol tarafta yumurta oluşmuş dedi ama henüz çatlamamıştı canım

o gunu baz alarak testi yaptırdığın tarihe göre hergun 1 kat artır sonucla karsılaştır canım testi hangı gun yaptırmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…