- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.221
Eveet bugünde hastanede saatlerce beklemeden sonra tiroid ilacı kullanıcağımı,hashimoto hastası olduğumu,her ay takip ettirmem gerektiğini öğrendim.yoksa bebişin zekasını,gelişimini etkilermiş.hiç bildiğim bir hastalık değildi.anneminde tiroidleri çalışmıyo,genetik olurmuş genelde.bunu da tsh (kan testi) değerim 2.5 civarı yerine sınıra yakın olan 4 lerde diye yakaladılar,aklınızda bulunsun.ondan bu kadar şişmişim.
şükür başında yakaladılar,dermansız derdimiz olmasın kızlarSağlıkla doğuralım inşallah
çok sağol,TSH değeri,bak mutlaka.
hoşbuldum canım sağol.. ben listeye bilgilerimi girdim ama yanıtlaya bastıgımda gonderınız cok kısa yazıyor.. bilgilerimi sana söyleyim sen ekle istersen :) mutlulukicimizde SAT:25.07.2013 tahmini hafta: 4+6 BAT:01.05.2014 27.08.2013 İLK muayenemde karın ultrasonda kese görülmedi.03.09.2013 2. randevum.
merhaba ben listeye giremedim bilgilerimi bende 4+4 son adet tarihine göre. bugün doktora gittim keseyi gördü tam ortada
benide ekleyin canlar sat 15 07 2013 gebelik haftası 6+2 tahmini doğum tarihi 21.04.2014 son durum 5+3 de kese göründü
herkese iyi akşamlar ve hayırlı sağlıklı bebişler benide listeye eklermisiniz sat 13 temmuz 5 hafta 5gün kese göründü kan degerim 7723 cuma günü tekrar kan vercekmişim 2kat artarsa sağlıklı gebelik dedi doktorum
çok sağol,TSH değeri,bak mutlaka.
simca ben troit hastasıyım ilk oğlumuda öyle doğurdum şimdi ikinciye hamileyim allah nasip ederse benimde tsh 4.3 idi hayırlısıyla doğururuz inşallah. ben levatron kullanıyorum
Kızlar 4+6 ydim.bugun
Dr. Karindan. Bakti
Ve gördük minik susam tanemizi :)
Küçücük keseciikkk :)))
2 haft sonra kalp atışı icin gidicezzz
Dua eden herkese cok teşekkürleerrrr
cok sevindim canım.hayırlı haberlerle gelmişsin.. sanırım kan degeri 2500 gecti senin yoksa karından görünmezdi heralde..en son ne zaman degeri ölçtürmüştün..
Hiç aklına öyle olumsuz şeyler getirme canımm, bebişini de etkileme.. Geç döllenmede böyle oluyor zaten, çok normal... Cuma kan verince yaz değerlerini mutlakateşekkürler pınar yalnız ben korkuyorum kontrolüm bugünde doktor 6hafta 4gün olması lazım ultrasyona bakmadan bakınca 5 hafta 5 günlük bugün kan ver cuma da ver ikiye katlarsa saglıklı dedi kasımda 9 haftalık bebegımı kanamalarım olmustu kalbı durdugundan kaybettım simdıde ya gelismezse diye korkuyorum of.
:))) gözün aydıınn canımm, karından gördü demek.. Maaşallaahh güçlü güçlü geliyor bebişin :))Kızlar 4+6 ydim.bugun
Dr. Karindan. Bakti
Ve gördük minik susam tanemizi :)
Küçücük keseciikkk :)))
2 haft sonra kalp atışı icin gidicezzz
Dua eden herkese cok teşekkürleerrrr
Hayirli olsuuunnn :)Bende yeni öğrendim. Sat: 29 Temmuz
Cnm her sey normal gorunuyo.Kızlar merhaba bende yeni gördüm bu topiği bana da yardım edebilir misiniz? Benim adetime göre bugün tam 6 haftalık kan verdim 2 gün önce beta hcg değerim 14000 çıktı sizce normal mi çok telaşlandım bana yardımcı olur musunuz.
Cnm anliorum seni cok zor beklemekdegerım 157 dı etraftakı erkez çok düşük olduguunu soyledı moralım bozuldu yarın yıne kan testı yaptırıcam ama gece hiç uyumamadım doktara gıtsem zaten kese gorun mıcek canım cok sıkılıyo
Cnm iyi bir dr a düşük sebeplerini arastirmak icin muhakkak basvurherkez dedıgım aile bıreylerı falan eşim bile sevınmedı öğle olunca.daha once ıkı kez hamıle kaldım degerım hiç artmadı doğru duzgun ıkısındede 15-20 gun sonra adet oldum canım daralıyor.
Hakkında hayırlısı canim..denemeye dewam.pes etmek yoookkk..kızlar yine olmadı biraz önce regli oldum .ARtık moralım altust oldu ....
Ben.erken farkettimPinarcim sagol cnm ins hayirlisi ile
Satwa cnm seninde mi surekli leken geliyodu ben ogluma hamileyken clexan igne progestan aspirin kullammistim muhtemelen sende progestani uc ay kullanirsin yaaa bide bende adete dort gun kala test yaptim negatifti olsaa cikmazmiydi
Ohhh..maşallah :)Merhaba arkadaslar 22 agustos 2012 dogumlu bir kizim var kizim yasina girdikten 2 gun sonra evde test yaptim pozitif cikti dr gitmedim daha kismetse benimde 2. Bebisim geliyor
Cnm ben suphelerinden kurtul die bunca kan testini tavsiye etmiştimbugün kan testi yaptırdım 3.64 çıktı.yani hamile değilim sanırım.adet günüme 5 gün daha var erken yaptırdıgımdan mı deger düşük acaba
Cnm kraker YeDün gece kan tahlili yaptırdım kızlar. Daha kese görünmüyordu ancak kanda pozitif çıktı çubuğum yanılmamış aferin ona2 hafta sonra kontrolüm var kesemi görmeye gideceğim inşallah. Bulantı bulantı bulantı ööfff :S Çok erken başladı bunda ne yapacağım ben yaa :S
Ne güzel..darısı basimizaaaa :)merhaba arkadaşlar.perşembeden bu yana lekelenmem vardı doktor bebişimin kalp atışını çok net duymamıştı bugun kontrolum vardı.büyümüş ve kalpide atıyor.
Bende de hala adet gibi sancilar...hele ki sabaha karşı..adt agrısı gıbı bı agrım var canlarım normall mı ıyıce panık oldum
Ben bir daha kan testi yap hemen dememmerhabalar
bugün adetimin birinci günü ama hastalanmadım...normalde olamama 2-3 gün kala belirti olurdu ama hiç yok... sadece son 2 gündür çok yorgunum uyku halim sıklaştı... ve olmadık saatlerde acıkıyorum.. şu anda belim ağrıyor ve halsizim acaıpte uykum var.. bunlar belirti midir sizce ?? 3 gün sonra test yapmayı düşünüyorumm hayırlısı bakalımmm....
Açken benim de bulaniyorrkızlar bulantılarım başladısabah kalktım midem boş çok kötü bulantım oldu. az bi şey yedim onu da çıkardım. tansiyonum da düşük
Cnm 5 haftalikken kesekızlar slmm bende 13 ağustosta öğrendim tahmini regli günümdü beta 308 çıktı 23 ünde kesemizi görük kaç haftalık olduğumu pek bilemiyorum yolk kesesi bebek ve kalp atışı ne zaman duyulabliyor bu arada 23 ünde karındn ultrasonla göründü kese hem benide alın aranizaağustos uğurlu geldi Rabbime şükürler olsun umarım herşey yolunda gider de hepimiz kucağııza alırız yumoşları
Hayirlisi olsun cnm..acil yardım
benim günüm hiç şaşmazdı..ama dün olmasını beklediğim adetim olmadı...dün test yaptım (-) cıktı.ama hala gelen giden yok...gebelik olabilir ama cıkmadı ya herkes de hemen cıkmıomuş heralde..cumaya bi daha yapıcam..pazartesiye kadar da olmazsa yine kan tahlili vericem..
Meb cnm :)sabahtan beri tüm sayfaları okudum:) kızlar burada çok güzel bir enerji var.. birbirimize destek olalım.. hatta daha sonra facebook grubu falan kuralım..eskiler öyle yapmış.. hamilelik sonrası da devam ederiz destekleşmeye inşallah... yanlız olamdıgını bilmek çok güzel.. iyki varsınız :) bu arada nickini hatırlamıyorum ama adı rabia ve bat ı 01.05.2013 olan arkadas hatta bugun 16.20 de randevusu var:) hatta bu bebeişlerle ilgili muthiş tabloyu hazırlamış olan arkadas:) benim de adım rabia ve batımız aynı bunu belirtmek istedim.. uamrım muayenen güzel geçer..
Hayirli olsun dugununuz Canim..Canım iyiyim çok saol sen nasılsın? Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama bikaç gün daha burdayım sonrasında 2-3 hafta kadar olamayacağım memleketime izmire gideceğim abim evlenecek düğünümüz var
Stres yapmaselam kızlar bugün kontrolüm vardı minik kesemız gorundu sat 13 temmuz ama 5 hafta 5 gün dedi kan degerim 7723 cıktı ama kalp atısı daha yok cuma gunu tekrar cagırdı kan degerı ıkıye katlarsa normal gebelık dedı folıkasıt ve bebek aspirini verdı sızce normal mi kızlar? benıde lısteye eklermisiniz telden yapamadım
Allah kavustursun cnmeş durumu olmadı ayrı yerlerde hayata devam bebeğimi ayda bir kere görür babası artık
:)cok iyiymiisssss..tesekkur ediomussss..satwa dan haberi olan varmı kızlar onunda bugün kontrolü vardı.
Bende ayni donemde leke oldukızlar durumu benım gıbı olan var mı peki adetime 9 gun kala kahve lekelerim geldı ve cuma adet gunum hala devam ediyo
Cnm cok beklettim...uzgunummm..şükür her sey yolunda..yazdim foruma..merakla seni bekliyorum ben canım ya. sabah da benim doktor kontrolüm var. :26:
Benim yuzumdencnm çok erken yaptırmışsın gerçekten kan tahlilini dr söylemedimi sonucu açıklarken erken diye
Allah ssifa versin cnmEveet bugünde hastanede saatlerce beklemeden sonra tiroid ilacı kullanıcağımı,hashimoto hastası olduğumu,her ay takip ettirmem gerektiğini öğrendim.yoksa bebişin zekasını,gelişimini etkilermiş.hiç bildiğim bir hastalık değildi.anneminde tiroidleri çalışmıyo,genetik olurmuş genelde.bunu da tsh (kan testi) değerim 2.5 civarı yerine sınıra yakın olan 4 lerde diye yakaladılar,aklınızda bulunsun.ondan bu kadar şişmişim.
şükür başında yakaladılar,dermansız derdimiz olmasın kızlarSağlıkla doğuralım inşallah
Ben bursadayim cnm..yardimci olamicam..selamlar benimde Sat aynı tarıh senın gıbı 25.07.2013.. Ptesı gunu doktora gıttım ama keseyı goremedı doktor..
kantahlıldekı degerım 2628 di.. iki hafta sonra gel dedı.....
Buarada avcılarda oturuyorum..... Doktor öneriniz varmı ??
Benim 19 agustos 54,5ben istanbulda yaşamıyorum malesef bir öneri yapamayacagım.. ikimizin de haftası aynı ama neden h bcgleri farklı bu kadar benim dün 969 du kafama takıldı şimdi.. bu arada tebrikler gebeliğiniz hayırlı olsun..
Stres bebisleri olimsuz etkilioorr..teşekkürler pınar yalnız ben korkuyorum kontrolüm bugünde doktor 6hafta 4gün olması lazım ultrasyona bakmadan bakınca 5 hafta 5 günlük bugün kan ver cuma da ver ikiye katlarsa saglıklı dedi kasımda 9 haftalık bebegımı kanamalarım olmustu kalbı durdugundan kaybettım simdıde ya gelismezse diye korkuyorum of.
Hiç aklına öyle olumsuz şeyler getirme canımm, bebişini de etkileme.. Geç döllenmede böyle oluyor zaten, çok normal... Cuma kan verince yaz değerlerini mutlaka
:))) gözün aydıınn canımm, karından gördü demek.. Maaşallaahh güçlü güçlü geliyor bebişin :))
Hayirli olsuuunnn :)
?
Meb cnm :)
Ayni anda da dogururmusuz dusunsene :)
Bi Kiz bi oglan..
Sonra evlenirlermis..
Ask tesadufleri sever filmini izlemis miydin ?
evet izlemiştim canım :) neden olmasın :)
bu arada kesenin görünmüş olmasına çok sevindim... benimki görünmedi ben 4+5 te gittiğimde.. kan sayımı istedi ve 1500 ün üstüyse 3 gun sonra 1500 un altıysa bir hafta sonra gel dedi. 969 çıktı bakalım bı hafta sonra gidicez.. ama kesesi görünenler var kendimi tuhaf hisseettim. her ne kadar dr görünememesi normal şuan dese de...
Cnm her sey normal gorunuyo.
BEN yeni girdim 5.haftaya
1000e yakin sanırım bhcg benim Su anda.
Dr a ne zamn gideceksin ?
Cnm anliorum seni cok zor beklemek
Az daha sabir
Insallah yükselir değerin
Cnm iyi bir dr a düşük sebeplerini arastirmak icin muhakkak basvur
Belki de gerek kalmaz ve bu bebisin sana umut getirir cnm :)))
Hakkında hayırlısı canim..denemeye dewam.pes etmek yoookkk..
Ben.erken farkettim
5-6 saat içinde önce pembe sonra kahverengi geldi
Hemen dr a bi telefonnnnn
Snra progestan ilaciii
Ardından kesildi 2 gün içinde
Ohhh..maşallah :)
Cnm ben suphelerinden kurtul die bunca kan testini tavsiye etmiştim
Genelde adete 1 hafta kala ,geç döllenme olmazsa, kanda cikior
Bende neredeyse 10 gün kala cikmisti
Ama simdi goruorum ki
Seni daha buyuk bir şüphe icnde bıraktı bu kan testi..
Ve gerçekten pişman oldum..
Insallah değerin yükselir ve bu hakkında hayırlıdır.
2 günde 2 katında cikmali değerin..
Özür diliyorum canim
Hakkını helal et..duamdasin..
Cnm kraker Ye
Tuzlu çubuk ya da leblebi..
Ne güzel..darısı basimizaaaa :)
Bende de hala adet gibi sancilar...hele ki sabaha karşı..
Ben bir daha kan testi yap hemen demem
Bi arkadaşa dedim
Sınırda çıkmış ve uzuluor simdi..
Sebep oldum die ben de uzuluorumm
Hakkında hayirlisi cnm..
Açken benim de bulaniyorr
Cnm 5 haftalikken kese
7 haftalikken kalp atisi..
Ama kimisinde 3-5 gün one geriye atabiliyor..
Hayirlisi olsun cnm..
Adet gecikmesini beklemeden iftarda görenler varmış
Adet gününde yapıyorlarmış
Bi Kiz bi oglan..
Sonra evlenirlermis..
Hayirli olsun dugununuz Canim..
Sana da biraz moral olur :)
Stres yapma
8.haftaya kadar kalp atışı icin sabir gerekiomus die okumustum cnm
Allah kavustursun cnm
Ben de ogretmenim
Subatta yine es durumu olcak insallah..dua et..
:)cok iyiymiisssss..tesekkur ediomussss..
Bende ayni donemde leke oldu
Dr yerlesme kanamasi olabilor dedi
Progestan ilacini Verdi
Cnm cok beklettim...uzgunummm..şükür her sey yolunda..yazdim foruma..
Benim yuzumden(((((((((((
Allah ssifa versin cnm
Ben bursadayim cnm..yardimci olamicam..
Benim 19 agustos 54,5
21 agustos 132 cikti cnm
Esim 137 demisti Telefondan AMA 132misss :)))
Stres bebisleri olimsuz etkilioorr..
Allaha tevekkul ve dua cnm
Hepimiz stresliyiz ama care yok..sabir..dua..
Pinarciiiiim :)
Yokluğumda tabloyu doldurmussun..
Harikasin..
Bu tablo senin de emeginle dolu..tek benim degil..ve fikir veren arkadaslar da sağolsun..
Ben de en yakin zamanda güncelllememi yapcam
Pınar sana bir soru:
Dr bu bir kutu Progestani bitirince sana daha vermicem dedi
Ya yine lekelenme olursa dedim
O zmn düşünürüz dedi
Ben hep 3 ay kullanana rastladım
Korkuyorum biraz
Bu cuma son ilac..bitiyor..
Haftasonu girmeden 1 kutu daha alip evde stok yapım diorum
Ne dersin cnm ???
Sen hala kullanio musun?.
?
Bi Kiz bi oglan..
Sonra evlenirlermis..
evet izlemiştim canım :) neden olmasın :)
bu arada kesenin görünmüş olmasına çok sevindim... benimki görünmedi ben 4+5 te gittiğimde.. kan sayımı istedi ve 1500 ün üstüyse 3 gun sonra 1500 un altıysa bir hafta sonra gel dedi. 969 çıktı bakalım bı hafta sonra gidicez.. ama kesesi görünenler var kendimi tuhaf hisseettim. her ne kadar dr görünememesi normal şuan dese de...
günaydın canım...bende bugün gideceğim doktora bugün 4+4 olması lazım..benim eşimde doktor canım..1500 den önce görünmeye bilir diyor..dün kan verdim yine bugün sonuçları alıp gideceğim. bu arada vaginal mi baktırdın yoksa karından bakınca mı görünmedi..ben vaginal baktıracağım. ilk 3 ayda için daha sağlıklı oldugunu söylüyorlar.rahmin içine daha detaylı bakılıp incelendiği için..
bunu dert etmeni istemem rabia olur mu öyle şey.ben sabırsızdım zaten.ama hala belirtilerim çok yüksek göğüslerim gün geçtikçe daha çok acıyo ki ben hiç göğüs agrısı çekmezdim ne adete yakın ne başka zaman.ateşim var hep ve kasık agrılarım...yükselceğini düşünüyorum pazartesi anlıcaz artık kısmet.hakkım helal olsun bu arada adım emine duanı ismimi anarak edersen çok sevinirim :)
Pinarciiiiim :)
Yokluğumda tabloyu doldurmussun..
Harikasin..
Bu tablo senin de emeginle dolu..tek benim degil..ve fikir veren arkadaslar da sağolsun..
Ben de en yakin zamanda güncelllememi yapcam
Pınar sana bir soru:
Dr bu bir kutu Progestani bitirince sana daha vermicem dedi
Ya yine lekelenme olursa dedim
O zmn düşünürüz dedi
Ben hep 3 ay kullanana rastladım
Korkuyorum biraz
Bu cuma son ilac..bitiyor..
Haftasonu girmeden 1 kutu daha alip evde stok yapım diorum
Ne dersin cnm ???
Sen hala kullanio musun?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?