- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.241
Hiç aklına öyle olumsuz şeyler getirme canımm, bebişini de etkileme.. Geç döllenmede böyle oluyor zaten, çok normal... Cuma kan verince yaz değerlerini mutlaka
Haklısın canım inşallah yüce rabbim hepimizin bebişlerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder. Cuma günü doktordan gelince yazarım mutlaka normalde 32-35 günde adet görürüm ondan geç döllenme olmuştur inşallah
slm kızlar günaydın bende 16 aylık beklemenin sonunda tam tedavi için doktora gitmeye niyetlendiğim ayda hamile kaldığımı öğrendima allahım isteyen herkese bekletmeden sağlıklı bebekler nasip etsin
sat24/07/2013 25/08 de dayanamayıp doktora gittim kese yok dedi hatta hamile değilgibi duruyosun bile dedi kan tahlilinde değerlerim 481,5 çıktı 2-3 haftalık gibi duruyor 30/08 de tekrar gel dedi bi aksilik yoktur dime kızlar ben hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum kötü bişey olmasından
yoktur canım Allahın izniyle. Olumsuzlukları getirme aklına.
Geç döllenme o zaman senin bebiş:))evet izlemiştim canım :) neden olmasın :)
bu arada kesenin görünmüş olmasına çok sevindim... benimki görünmedi ben 4+5 te gittiğimde.. kan sayımı istedi ve 1500 ün üstüyse 3 gun sonra 1500 un altıysa bir hafta sonra gel dedi. 969 çıktı bakalım bı hafta sonra gidicez.. ama kesesi görünenler var kendimi tuhaf hisseettim. her ne kadar dr görünememesi normal şuan dese de...
Hadi bakalım, hayırlısı olsun canımmbunu dert etmeni istemem rabia olur mu öyle şey.ben sabırsızdım zaten.ama hala belirtilerim çok yüksek göğüslerim gün geçtikçe daha çok acıyo ki ben hiç göğüs agrısı çekmezdim ne adete yakın ne başka zaman.ateşim var hep ve kasık agrılarım...yükselceğini düşünüyorum pazartesi anlıcaz artık kısmet.hakkım helal olsun bu arada adım emine duanı ismimi anarak edersen çok sevinirim :)
Benim vajinal bakıldığında kalp atışı çok daha netti bebişim :)) haberdar et bizi doktordan çıkıncaaagünaydın canım...bende bugün gideceğim doktora bugün 4+4 olması lazım..benim eşimde doktor canım..1500 den önce görünmeye bilir diyor..dün kan verdim yine bugün sonuçları alıp gideceğim. bu arada vaginal mi baktırdın yoksa karından bakınca mı görünmedi..ben vaginal baktıracağım. ilk 3 ayda için daha sağlıklı oldugunu söylüyorlar.rahmin içine daha detaylı bakılıp incelendiği için..
Ne güzelmiş senin bebişinin hikayesi:)) anlatırsın ilerdecanım ben bu ay kesinlikle hamile degilim demiştim. çünkü yumurtlamanın 9. günü kan testi yaptırdım.16 agustos cuma günü adetime 5 gün vardı. degerim sıfır cıktı..negatif. olsa mutlaka cıkardı dedim ..neticede kan testi en garantisi..nasıl olsa bebek yok diye sigara içmeyede devam ettim( 3-4 gün gecmedi 20 agustos salı sabahı uyanır uyanmaz aklıma test yapmak geldi..cok umutsuz bir şekilde idrar testi yaptım..silik çizgi gördüm.. 3 tanede daha yaptım yine silik...akşamına kan verdim 32,5...yani şok oldum.3-4 gün önce deger sıfırdı.. senin degerin 3 küsür..umutlandırmak istemem ama ben hamile oldugunu düşünüyorumm.. umarım öyledir. bebişin seninledir..
Allahın izniyle ikisini de büyütürsün.. Ne güzel yaşları birbirine yakın olacak arkadaş gibi büyüyecekler :)15aylik bebegimle daha büyümeye çalışırken 4gun önce pozitif çıkan testi gördüğümde hem cok şaşırdım, hem cok sevindim hemde becerebilecekmiyim ikisiyle büyümeyi diye düşünmeye basladimhenüz dr'a gitmedim 5haftalik oluyoruz ama yinede biraz daha beklicem sanırım.insallah hepimizde hayırla ve sağlıkla alırız bebisleri kucağımıza ve Allah gücünü kuvvetini verir özellikle ikinci ve üçüncü olanlara korkmuyor değilim çünkü
Ne mutlu sana :)slm kızlar günaydın bende 16 aylık beklemenin sonunda tam tedavi için doktora gitmeye niyetlendiğim ayda hamile kaldığımı öğrendima allahım isteyen herkese bekletmeden sağlıklı bebekler nasip etsin
sat24/07/2013 25/08 de dayanamayıp doktora gittim kese yok dedi hatta hamile değilgibi duruyosun bile dedi kan tahlilinde değerlerim 481,5 çıktı 2-3 haftalık gibi duruyor 30/08 de tekrar gel dedi bi aksilik yoktur dime kızlar ben hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum kötü bişey olmasından
günaydın canım...bende bugün gideceğim doktora bugün 4+4 olması lazım..benim eşimde doktor canım..1500 den önce görünmeye bilir diyor..dün kan verdim yine bugün sonuçları alıp gideceğim. bu arada vaginal mi baktırdın yoksa karından bakınca mı görünmedi..ben vaginal baktıracağım. ilk 3 ayda için daha sağlıklı oldugunu söylüyorlar.rahmin içine daha detaylı bakılıp incelendiği için..
karnımdan baktı hiç sormadı bana vaginal bakalım mı diye de.. özel hastane ye gittim aslında ama ne biliyim yok mu ki acaba vaginal ultrasonları anlamadım...
karnımdan baktı hiç sormadı bana vaginal bakalım mı diye de.. özel hastane ye gittim aslında ama ne biliyim yok mu ki acaba vaginal ultrasonları anlamadım...
zaten doktor sormuyor bile canım gebelik 5. haftada direk vajinal bakıyolar banada öle baktı. kap atışını duyana kadar vajinal demişti doktorum.
ultrason vardır muhakkak devlet hast. bile var.
haftaya tekrar çağırdıysa ondan gerek duymamış olabilir.
Ne mutlu sana :)
Değerin yüksek canım, Allahın izniyle ikiye katlanacak 2 günde bir.. 1000 olunca görünüyormuş kese ama benm 7222 de görüldü. O yüzden görmesen de moralini bozma canım. Haberdar et bizi
zaten doktor sormuyor bile canım gebelik 5. haftada direk vajinal bakıyolar banada öle baktı. kap atışını duyana kadar vajinal demişti doktorum.
ultrason vardır muhakkak devlet hast. bile var.
haftaya tekrar çağırdıysa ondan gerek duymamış olabilir.
aslında dr dan memnun kaldım ama dr sanırım tutucu biraz eşimin elini sıktı bana hiç uzatmadı mesela belki de gerek duymadıgı için bakmadı mutaasıflık hisseetim ekndisinde bilmiyorum
aslında dr dan memnun kaldım ama dr sanırım tutucu biraz eşimin elini sıktı bana hiç uzatmadı mesela belki de gerek duymadıgı için bakmadı mutaasıflık hisseetim ekndisinde bilmiyorum
şimdi oldu biraz değil baya tutucu demekki sana elini bile uzatmadığına göre
şimdi oldu biraz değil baya tutucu demekki sana elini bile uzatmadığına göre
Ya kızlar ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum.Özellikle sağlık sektöründe çalışan kimselerin tokalaşmayı istememesini anlayışla karşılamak lazım.Hijyen açısından bence olması gereken bu.Kızıma hamileyken 9 ay boyunca görüştüğümüz doktoruma hiç elimi uzatmadım biliyormusunuz :) Adam sıkmak istemez, ama nezaketten istemeyerek tokalaşır falan filan...
Bunu doktoruma yaşatamazdım
He doğum sonrası bir avm de karşılaşıp heycanla el sıkışmışlığımız vardır tabi.Ama malum mesai saatleri olmadığı için ben direk elimi uzattım yani :)
Vedalaşma ve teşekkür etme iyi dileklerde bulunma sadece eller sıkılarakta olmuyor malum.İçten bir tebessüm birkaç kelime vs. benim için yeterli oldu hep.
He burda gerçi sözkonusu doktor hemcinsiyle tokalaşıp bayana el uzatmıyor.Ama şöylede bir şey var.Nezaket kuralları gereği bir bayanın önce elini uzatması gerekirmiş.Erkeğin uzatması kabalık sayılırmış.Çokmu karışıyorum bilemiyorum ama birde şöyle birşey daha var.Şimdi arkadaşım eğerki sen elini uzatmış olsaydın ve doktor senle tokalaşmayı reddetseydi o zaman biraz muhafazakar falan diyebilirdik.Ama seninde böyle bir girişimin olmamış.Bence doktorda nezaketinden sana elini uzatmamış olabilir.Herneyse ben neticede tokalaşanada tokalaşmayanada saygı duyarım.Etrafımda çok var çünkü :))
Sevgiler....
Cnm her sey normal gorunuyo.
BEN yeni girdim 5.haftaya
1000e yakin sanırım bhcg benim Su anda.
Dr a ne zamn gideceksin ?
Aile hekımını gıttım kan verdım bı kaç saate sonuç bellı olur ınsallah artmıştır canlarım degerim:)
arkadaslar ben de hamile oldugumu öğrendim iki gün önce..beklemiyordum cunku pko hastasıyım adetlerim ortalama 35 gunde bir oluyor en son ise 39 günde olmuştu.40 günü gecince iki tane idrar testi yaptım negatif çıktı.45.gün dr umu aradım ve durumu anlattım bir hafta daha beklememi eğer gelmezse adet getirici ilaç vereceğini söyledi. Bu konusmadan yakın zaman sonra adet sancılarım başladı nasılsa geliyor diye dr u aramadım.Ancak 10 gündür şiddetli kasık agrıları çekmeme ragmen adetim hala gelmemişti ki bu hiç başıma gelmemişti.Rahim kasılması gibi bir sancı olur en son o sancıdan sonra mutlaka adetim gelirdi ama gelmedi. Bir de sancılarım gun boyu surmuyordu arada gelip gidiyordu.
Dr a giderken bir an önce şu pkoyu çözelim düşüncesi ile gittim yoksa hamile kalmam zorlaşacak diye düşünüyordum. Dr karından ultrasonda keseyi görünce hüngür hüngür agladım
Fakat dr um bu işte bir tuhaflık oldugunu soyledi.Çünkü son adetim 30 hazirandı ve yaklaşık 8 haftalık gebe olmam gerekiyordu. Ancak görüntü 5hafta 5 günlük görüntüymüş. Bebeği de göremedik(Hatta forumda "boş kese"diye bir konu açtım.Şu an tahlillerimin sonucunu ve 13 eylül ü bekliyorum. Ogün tekrar bakılacak.
Ben adet düzensizliğimden dolayı geç döllenme olabileceğine inanıyorum.Eğer hakkımda hayırlısı buysa öyle olmasını diliyorum..
Göğüslerim şiş ve hassas,tek taraflı kasık sancısı ve batmaları devam ediyor.İster istemez de kaptırdım kendimi anne olmaya:)
İnşallah ben de sizin aranıza katılırım.Tabi sağlıklı bir bebeğim olması dileğiyle..
arkadaslar ben de hamile oldugumu öğrendim iki gün önce..beklemiyordum cunku pko hastasıyım adetlerim ortalama 35 gunde bir oluyor en son ise 39 günde olmuştu.40 günü gecince iki tane idrar testi yaptım negatif çıktı.45.gün dr umu aradım ve durumu anlattım bir hafta daha beklememi eğer gelmezse adet getirici ilaç vereceğini söyledi. Bu konusmadan yakın zaman sonra adet sancılarım başladı nasılsa geliyor diye dr u aramadım.Ancak 10 gündür şiddetli kasık agrıları çekmeme ragmen adetim hala gelmemişti ki bu hiç başıma gelmemişti.Rahim kasılması gibi bir sancı olur en son o sancıdan sonra mutlaka adetim gelirdi ama gelmedi. Bir de sancılarım gun boyu surmuyordu arada gelip gidiyordu.
Dr a giderken bir an önce şu pkoyu çözelim düşüncesi ile gittim yoksa hamile kalmam zorlaşacak diye düşünüyordum. Dr karından ultrasonda keseyi görünce hüngür hüngür agladım
Fakat dr um bu işte bir tuhaflık oldugunu soyledi.Çünkü son adetim 30 hazirandı ve yaklaşık 8 haftalık gebe olmam gerekiyordu. Ancak görüntü 5hafta 5 günlük görüntüymüş. Bebeği de göremedik(Hatta forumda "boş kese"diye bir konu açtım.Şu an tahlillerimin sonucunu ve 13 eylül ü bekliyorum. Ogün tekrar bakılacak.
Ben adet düzensizliğimden dolayı geç döllenme olabileceğine inanıyorum.Eğer hakkımda hayırlısı buysa öyle olmasını diliyorum..
Göğüslerim şiş ve hassas,tek taraflı kasık sancısı ve batmaları devam ediyor.İster istemez de kaptırdım kendimi anne olmaya:)
İnşallah ben de sizin aranıza katılırım.Tabi sağlıklı bir bebeğim olması dileğiyle..
Kızlar 4+6 ydim.bugun
Dr. Karindan. Bakti
Ve gördük minik susam tanemizi :)
Küçücük keseciikkk :)))
2 haft sonra kalp atışı icin gidicezzz
Dua eden herkese cok teşekkürleerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?