2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

slm kızlar günaydın bende 16 aylık beklemenin sonunda tam tedavi için doktora gitmeye niyetlendiğim ayda hamile kaldığımı öğrendima allahım isteyen herkese bekletmeden sağlıklı bebekler nasip etsin

sat24/07/2013 25/08 de dayanamayıp doktora gittim kese yok dedi hatta hamile değilgibi duruyosun bile dedi kan tahlilinde değerlerim 481,5 çıktı 2-3 haftalık gibi duruyor 30/08 de tekrar gel dedi bi aksilik yoktur dime kızlar ben hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum kötü bişey olmasından

yoktur canım Allahın izniyle. Olumsuzlukları getirme aklına.

Geç döllenme o zaman senin bebiş:))
Hadi bakalım, hayırlısı olsun canımm

Ne mutlu sana :)
Değerin yüksek canım, Allahın izniyle ikiye katlanacak 2 günde bir.. 1000 olunca görünüyormuş kese ama benm 7222 de görüldü. O yüzden görmesen de moralini bozma canım. Haberdar et bizi

Cnm her sey normal gorunuyo.
BEN yeni girdim 5.haftaya
1000e yakin sanırım bhcg benim Su anda.
Dr a ne zamn gideceksin ?

Teşekkür ederim canım ilgin için. Bende eşimle birlikte gitmek istiyorum onunda işleri yoğun bu ara eylülün ilk haftası düşünüyoruz olursa inşallah. Hayırlı olsun canım sizede. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.

arkadaslar ben de hamile oldugumu öğrendim iki gün önce..beklemiyordum cunku pko hastasıyım adetlerim ortalama 35 gunde bir oluyor en son ise 39 günde olmuştu.40 günü gecince iki tane idrar testi yaptım negatif çıktı.45.gün dr umu aradım ve durumu anlattım bir hafta daha beklememi eğer gelmezse adet getirici ilaç vereceğini söyledi. Bu konusmadan yakın zaman sonra adet sancılarım başladı nasılsa geliyor diye dr u aramadım.Ancak 10 gündür şiddetli kasık agrıları çekmeme ragmen adetim hala gelmemişti ki bu hiç başıma gelmemişti.Rahim kasılması gibi bir sancı olur en son o sancıdan sonra mutlaka adetim gelirdi ama gelmedi. Bir de sancılarım gun boyu surmuyordu arada gelip gidiyordu.
Dr a giderken bir an önce şu pkoyu çözelim düşüncesi ile gittim yoksa hamile kalmam zorlaşacak diye düşünüyordum. Dr karından ultrasonda keseyi görünce hüngür hüngür agladım
Fakat dr um bu işte bir tuhaflık oldugunu soyledi.Çünkü son adetim 30 hazirandı ve yaklaşık 8 haftalık gebe olmam gerekiyordu. Ancak görüntü 5hafta 5 günlük görüntüymüş. Bebeği de göremedik(Hatta forumda "boş kese"diye bir konu açtım.Şu an tahlillerimin sonucunu ve 13 eylül ü bekliyorum. Ogün tekrar bakılacak.
Ben adet düzensizliğimden dolayı geç döllenme olabileceğine inanıyorum.Eğer hakkımda hayırlısı buysa öyle olmasını diliyorum..
Göğüslerim şiş ve hassas,tek taraflı kasık sancısı ve batmaları devam ediyor.İster istemez de kaptırdım kendimi anne olmaya:)

İnşallah ben de sizin aranıza katılırım.Tabi sağlıklı bir bebeğim olması dileğiyle..

Rabbim hayırlısıyla gönlündekini versin canım.Güzel haberlerini bekliyoruz

öyledir canım geç döllenmedir inşallah böyle düşün olumsuzlukları getirme aklına. Benimde sat 13 temmuz dün kontolde 6+4 olması lazımdı 5+5 çıktı benimde adetlerim 32-35 gün arası olur inşallah benimde geç döllenmedir.

Kızlar 4+6 ydim.bugun
Dr. Karindan. Bakti
Ve gördük minik susam tanemizi :)
Küçücük keseciikkk :)))
2 haft sonra kalp atışı icin gidicezzz
Dua eden herkese cok teşekkürleerrrr

canım benim çok sevindim. hele karından görünmesi süper. rabbim nazarlardan sakınsın inşallah. kalp atışlarını duymayı nasip etsin hepimize. hangi doktora gidiyosun canım memnunmusun doktorundan hastaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…