2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bende geç döllenmeyle hamile kaldım canım 6,5 haftalık hamile olmam lazım ama doktor 5 hafta gözüküyo dedi bebek ve kalp atışını duyamadık bizde. pazartesi tekrar gitcem gene duymazsak ondan 1 hafta sonra tekrar gelirsin dedi doktor. rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip inşallah arkadaşım.

benim sat 29 temmuz - 4+3 haftalık - 31 ağustos ilk kontrol

benimde öyle oldu bende korkuyorum sat 13 temmuz dün konrolde 5+5 çıktı ama 6+4 olması gerekiyormuş ama adetlerinm 30-35 gün arası olur inş geç döllenmedir canım benimde.

benimde öyle oldu bende korkuyorum sat 13 temmuz dün konrolde 5+5 çıktı ama 6+4 olması gerekiyormuş ama adetlerinm 30-35 gün arası olur inş geç döllenmedir canım benimde.

aynıyız canım. benim adetlerimde 35 gunde filan oluyo. 5 haftalık gözüküyo dedi. pazartesi göremezsem çok paniklerim dedim yok korkma ondan 1 hafta sonra tekrar bakarız duymazsak hemen paniklemek yok dedi ama çok korkuyorum bende. rabbim hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. benim sat 9 temmuz.

Herkese merabaa bende dun aksm ogrendim hamile oldugumu erkn gebelik testinde silik cikmisti ve kan degerim 948 :))cok guzel bisey ya.iki yildr bu ani bekliyordum iki gebelik gecrdm rahime yerlesmeden dusuyor dedi dr.esimin sonuclari kotu old icn bir asilama yaptk oda olmadi ve tup bebek dusunuyorduk artk.Allahima sukurler olsn.

hayırlı olsun canım. hoşgeldin aramıza. işallah sağlıkla gelişir bebişlerimiz. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

arkadaşlar bugün doktora gitti. karından ultrasonla baktı keseyi gördü ancak tahmini 4 haftalık dedi kese. 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. ancak benim son adet tarihime göre 6. haftamdayım şuan. kesenin boyutu 12,9mm kese düzgün dedi ama ben anlamadım neden böyle oldu. adetim 10 gün sürmüştü hatta doktora bile gitmiştik bir türlü bitmek bilmemişti. acaba geç döllenme mi oldu? birtane düşüğüm olduğu için önceden coraspirin ve demir hapı vardi. sizce çabuk mu pes ettim çok mu paniğim. ilk gebeliğimde 6. haftamdayken gitmiştim ondada 10gün sonra gel keseyi görelim demişti başka bir doktor. anlamadım adetten 4 gün önce idrarda çıktı. hatta karından ultrasonla rahatlıkla görüldü kese. bilmiyorum belki de abartıyorum beklemem lazımdır

canım ya bende öyle düşünüyorum çünkü belirtilerim çok belirgin.inşallah hamileyimdir ama günüm gelmeden test yapmayı düşünmüyorum.2 eylülde adet olmam lazım olmazsan 3 ünde sabah test yapıcam kendim.bakalım hayırlısi inşallah içime su serptin :) bütün belirtilerimi bi kenara attım göğüslerimin acısından anlıyorum ben.çünkü hiç agrımaz göğüslerim normalde.sabah kalktım öyle acıyoduki...hayırlısı hepimizin hakkında diyelim :)

Tamamen aynı durumdayız. Benim de sat 07.07 yani bu tarihe gore 7 haftalik hamile olmam lazım ama ultrason 1 hafta Gec dollenme gösteriyor. Bebeğin kesesi var ama kalp atışı henüz duyulmadı Pazartesi ben de Dr a gideceğim inşallah hepimizin sonuclari güzel olur. Benim de bulantilarim ve sol tarafımda sancım oluyor kese de sol tarafta göründü

kızlar doktordan geldim. 4+6 da kese göründü. 4.5 mm şu anda. sadece bir nokta yeri güzel dedi doktor. 5 eylülde tekrar çağırdı. gebe takip dosyası verdi. kilom ölçüldü. tansiyonum ölçüldü. her şey yolunda şimdilik çok şükür.

gebelık testım 217 cıktı doktara gıttım düşük değer dedi çok umutlanma dedi.cumartesı kan ver tekrar dedı alttan muayınede yaptı bırsey goremedı zaten erken dedi.

canım sen keseni görebildin mı peki ultrasondan ??? Gec dollenme ornekleri o kadar Cok ki ins senin de sağlıklı haberlerini alırız

pazartesi mutlaka haberleşelim canım. Günler geçmek bilmiyor ya. Pazartesi gene duyamazsam kalp atışlarını 1 hafta daha beklicem. Rabbim yardımcımız olsun inşallah...

pazartesi mutlaka haberleşelim canım. Günler geçmek bilmiyor ya. Pazartesi gene duyamazsam kalp atışlarını 1 hafta daha beklicem. Rabbim yardımcımız olsun inşallah...
İcimizi hep güzel tutalım ve dua edelim hepimiz icin kalp atışlarını bir duysak aylar daha çabuk geçecek eminim
Pazartesi güzel haberlerle Gorusmek üzere )

çok çok sevindim canım. Güzel haberler duymak çok güzel. Işallah sonuna kadar sorunsuz rahat bir hamilikten sonra bebişini alırsın kucağına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…