- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.281
benimde öyle oldu bende korkuyorum sat 13 temmuz dün konrolde 5+5 çıktı ama 6+4 olması gerekiyormuş ama adetlerinm 30-35 gün arası
canım cevabın gelmemiş
çok çok sevindim canım. Güzel haberler duymak çok güzel. Işallah sonuna kadar sorunsuz rahat bir hamilikten sonra bebişini alırsın kucağına....
canım galıba olmadı galıba çok üzgunumhayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Ben de Ankara dayım.Baska kimler bizimle?? Ben akay hastanesine gidiyorum doktorum Evren bey. Prof filan değil ama Cok olumlu enerji veriyor ve pozitif bir insan . Hiç aceleci değil alttan muayene etmedi hiç. Orda Başak hanımın dogum yaptırdığı bayanla da görüştüm o da memnundu süreçten ve el öpmeye getirmişti meleğiniKızlar acaba tabloya bulunduğumuz şehirleride mi yazsak? Ben kaç kişi ankarada hamile merak ediyorum
canım galıba olmadı galıba çok üzgunum
dur canım bozma moralini niye öyel düşündün sen. Benim adet günüm de değerin 228 di sana niye düşük geldi değer. Günün geçtimi ve bir önceki testi ne zaman yaptırdın
kızlar benim yarın adet olmam gerekiyor dayanamayıp dün test yaptım negatif çıktı ama yarın yani adet olmam gereken gün yapsam yinemi erken yapmış olurum
kızlar benim yarın adet olmam gerekiyor dayanamayıp dün test yaptım negatif çıktı ama yarın yani adet olmam gereken gün yapsam yinemi erken yapmış olurum
salı gunu yaptırdım 157 çıktı ıkı katı çıkması gerekıyor falan dedfı doktor
canım ben adetime 5 gün kala şüphelendim hamilelikten bir damla kadar kahverengi akıntı oldu ertesi gün test yaptım 2 tane çok silik 2 çizgi vardı adet günüm çok net çift çizgi çıktı ama benim değerlerim düşük çıktı kanda allahım işallah gönlüne göre verir
bnde de 2.cizgi cok silik sizce bi daha ne zamn test yapsam yarın mı daha sonra mı
çok silik 2 çizgi gördüysen git hemen kan testi yap orda kesin öğrenirsin umarım vardır işallah boşa umutlanmazsın beklemenin nekadar kötü olduğunu çok iyi biliyorum bana haber ver olurmu allahım işallah gönlüne göre verir
amin aminn inşallh bnde biliyorum arkadaşım 10aydır aynı şeyi yaşıyorum inş bu ay bende burada bu topikde haber veririm hamileliğimi :))
Ben de Ankara dayım.Baska kimler bizimle?? Ben akay hastanesine gidiyorum doktorum Evren bey. Prof filan değil ama Cok olumlu enerji veriyor ve pozitif bir insan . Hiç aceleci değil alttan muayene etmedi hiç. Orda Başak hanımın dogum yaptırdığı bayanla da görüştüm o da memnundu süreçten ve el öpmeye getirmişti meleğiniDarisi bize sen hangi hastaneye gidiyorsun ??
işallah canım ya allahım isteyen herkese aratmadan verir işallah bende aklıma soktum düşükten dış ve kimyasal gebelikten çok korkuyorum adet günümden 2 gün sonra kan tahlilim 481,5 çıktı ama doktor canımı sıktı biraz kese görünmüyo yok gibi duruyor falan yaptı anlamadım bende moralim biraz bozuk yani yarın tekrar gitcem işallah bebeğim benimle ve sağlıklıdır sende kan tahlili yaptır en doğrusu o çünkü o idrar testlerinde silik 2 çizgiyi ben okadar çok gördümki anlatamam sana ama sadece ben görüyordum
Canım testi dün yaptırdım beno gunu baz alarak testi yaptırdığın tarihe göre hergun 1 kat artır sonucla karsılaştır canım testi hangı gun yaptırmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?