2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

çok çok sevindim canım. Güzel haberler duymak çok güzel. Işallah sonuna kadar sorunsuz rahat bir hamilikten sonra bebişini alırsın kucağına....

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar 481,5 değerle dış gebelik yada kimyasal gebelik riski varmı bide benim ne mide bulantım var nede bişey sadece göğüslerim hassas karnım şiş gibi bide sol kasığıma batma giriyor arada veee özellikle akşamları fena turşu yiyorum hatta suyunu bile içiyorum okadar bu kadar erkenken bu belirtiler normalmi ben artık herşeyi psikolojiye bağlamaya başladım
bu arada hesaplamalarda 5+1 görünüyor ama 25 inde doktor keseyi göremedi ultr ile kan tahlili sonucuna görede 2-3 haftalıksın dedi aynı durumda olan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz

Kızlar acaba tabloya bulunduğumuz şehirleride mi yazsak? Ben kaç kişi ankarada hamile merak ediyorum
Ben de Ankara dayım.Baska kimler bizimle?? Ben akay hastanesine gidiyorum doktorum Evren bey. Prof filan değil ama Cok olumlu enerji veriyor ve pozitif bir insan . Hiç aceleci değil alttan muayene etmedi hiç. Orda Başak hanımın dogum yaptırdığı bayanla da görüştüm o da memnundu süreçten ve el öpmeye getirmişti meleğini Darisi bize sen hangi hastaneye gidiyorsun ??

kızlar benim yarın adet olmam gerekiyor dayanamayıp dün test yaptım negatif çıktı ama yarın yani adet olmam gereken gün yapsam yinemi erken yapmış olurum

kızlar benim yarın adet olmam gerekiyor dayanamayıp dün test yaptım negatif çıktı ama yarın yani adet olmam gereken gün yapsam yinemi erken yapmış olurum

insan dayanamayıp yapıyor valla bekleyebiliyorsan bekle tatlım adet gecikince daha iyi bnimde dün olmam gerekiyordu hic bi adet belirtisi yok bu sabh test yaptım ama tek 2.cizgi cok az ışıkta belli ona da güvenilmez herlde beklicem mecbur(

canım ben adetime 5 gün kala şüphelendim hamilelikten bir damla kadar kahverengi akıntı oldu ertesi gün test yaptım 2 tane çok silik 2 çizgi vardı adet günüm çok net çift çizgi çıktı ama benim değerlerim düşük çıktı kanda allahım işallah gönlüne göre verir

salı gunu yaptırdım 157 çıktı ıkı katı çıkması gerekıyor falan dedfı doktor

hemen moralini bozma canım. bazı doktorlar sağlıklı alt sınırın %60 olduğunu söylüyor. üzme kendini 2 gun sonra tekrarla testi. akşam üstü kan versen belki değerin daha yüksek çıkacaktı. üzülme kötü şeyler düşünme. gönlünü ferah tut.

bnde de 2.cizgi cok silik sizce bi daha ne zamn test yapsam yarın mı daha sonra mı

bnde de 2.cizgi cok silik sizce bi daha ne zamn test yapsam yarın mı daha sonra mı

çok silik 2 çizgi gördüysen git hemen kan testi yap orda kesin öğrenirsin umarım vardır işallah boşa umutlanmazsın beklemenin nekadar kötü olduğunu çok iyi biliyorum bana haber ver olurmu allahım işallah gönlüne göre verir

amin aminn inşallh bnde biliyorum arkadaşım 10aydır aynı şeyi yaşıyorum inş bu ay bende burada bu topikde haber veririm hamileliğimi :))

amin aminn inşallh bnde biliyorum arkadaşım 10aydır aynı şeyi yaşıyorum inş bu ay bende burada bu topikde haber veririm hamileliğimi :))

işallah canım ya allahım isteyen herkese aratmadan verir işallah bende aklıma soktum düşükten dış ve kimyasal gebelikten çok korkuyorum adet günümden 2 gün sonra kan tahlilim 481,5 çıktı ama doktor canımı sıktı biraz kese görünmüyo yok gibi duruyor falan yaptı anlamadım bende moralim biraz bozuk yani yarın tekrar gitcem işallah bebeğim benimle ve sağlıklıdır sende kan tahlili yaptır en doğrusu o çünkü o idrar testlerinde silik 2 çizgiyi ben okadar çok gördümki anlatamam sana ama sadece ben görüyordum

canım bendede bu hafta aşırı bir baş ağrısı çektim pazar gününden buyana sol göğüs kenarında çok fena bi ağrı var salı sabahından buyana mide bulantısı salı günü hatta biraz çıkardım da ve sol kasığımda batma gibi bi his var o yüzden biraz acele ettim ama sanırım yarın yaptığımdada bişi çıkmayacak

bende Ankara'dayım ben ilk hamileliğimde akay da tolga ecemiş'e gitmiştim çok memnun kalmıştım fakat ayrılmış akaydan sanırım. Şimdi de arada sırada muayenehanesine gitmeyi düşünüyorum trimester sonlarında. Genel muayenelerimi de Sincan lokman hekim Aylin Hn. gidicem . Doğumumu Aylin hn. yapmıştı epidural sezaryan ve hiç bir sıkıntı, ağrı, acı hissetmeden atlattım.

aslında bu benim 2. gebeliğim olacak ilkinde benim sat ım 30 marttı 20 nisanda kan testi yaptırmıştım evlilik yıl dönümüzdü varsa süpriz yapmak içindi ama negatif çıktı öyle ki bana 10 gün sonrada yapsan negatif çıkar çünkü olsaydı şuan görünürdü sen kesinlikle hamile değilsin dediler nisan sonu ben halsizleşmeye başladım ama grip olmuştum 1 mayıs günü iş yerinde başımı kaldıramayacak hale geldiğimde izin alıp eve gittim ilaç almadan önce test yapmak istedim yaptım çokkkkk aşırı bakıldığında benden başka kimsenin göremeyeceği kadar silik çizgi çıktı mayısın o haftası kan testi yaptırdım değerim 35 çıktı doktor hamile değilsin çok düşük dedi ama ben kendime hamileyim dedim zaten benden başka kimsede inanmadı şuan 3.5 yaşında dünya tatlısı oğlum var test konusunda kararsız kalmamın nedeni ilk gebeliğimde gripten dolayı ne belirtileri anlayabildim nede testten 2 hafta aşırı hasta geçirdim o yüzden şuan ilk gebelikmiş gibi tecrübesizim

ilk hamileliğimde bir doktora gittim keseyi gördü fakat içi boş dedi ultrasonda kanama görünüyor dedi (ben hiç kan görmedim bu arada). düştü düşecek dedi. Hatta burası evinize uzak birşey olursa en yakın sağlık kuruluşuna git vakit kaybetme dedi. Tabi şok şok şok ağlaya ağlaya ölmüştüm. ilk gidişimdi doktora. Sonra ertesi gün tolga Ecemişe gittim ağlayarak, bana herşey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi ve sonra 4 kg tosun gibi sağlıklı bir oğlum oldu. şimdi 3,5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…