- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.321
Kızlar konuşmak için belki erken ama doğumları herkes normalmi düşünüyor???
Ben normal istiyorum ama açık miyom ameliyatı olmuştum 1,5 yıl önce.. Acaba engel olur mu diye kafam karışık. Doktora da sormadım erken diye.. Sen nasıl yapmayı düşünüyorsun canım?
Normal düşünüyorum ben de tatlım bir aksilik çıkmazsa ama biraz tereddütlerim var dinlediğim doğum anılarından olsa gerek. Zaten bu kadınların doğum erkeklerinde askerlik anıları hiç bitmezmiş.Bizim gelinlerde de bebe çok anı çok bir araya geldiklerinde başka muhabbet yok
Ben normal istiyorum ama açık miyom ameliyatı olmuştum 1,5 yıl önce.. Acaba engel olur mu diye kafam karışık. Doktora da sormadım erken diye.. Sen nasıl yapmayı düşünüyorsun canım?
Kızlar konuşmak için belki erken ama doğumları herkes normalmi düşünüyor???
Böyle sürekli okuyup araştırınca bazen yanlış cevaplar alıp morali bozulabiliyor insanın,, ben de senin gibi dayanamıyorum:)) en ufak bir şeyi tüm detaylarıyla araştırıyoruminsallah pınarcım teşekkürler içimi rahatlattın yarın tekrar kan vercem telden girdigimden ekleyemedim benim şehir izmir
öylemipınar canım benim arkadaşımda açık miyom ameliyatı olmuştu 2 yıl önce.
5 ay önce doğum yaptı ama miyom ameliyatından dolayı normal yapamıyordu sezeryan oldu o yüzden:44:
Allah allahh ben anlayamıyorum, gerçi doktorlar tabiiki daha iyi bilir ama benim 7222 de kese göründü. Doktor kese görünmesi için bile erken demişti.. Seninle değerlerimiz çok yakın.. Bence başka doktora da git canımm yaamerhabalar,6 hafta 4 günlük hamileyim bhgc sonucum dün 8100 dü,doktora kontrole gittim doktor keseyi gördü fakat bebeğin kalp atışlarını duyamadı,2 gün sonra tekrar gel duymazsak radyolojiye sevk edeyim,ve sonuçta kürtaj dedi..bu benin ilk bebeğim..nasıl bi psikoloji anlatamam..bu degerde ve hafta da kalp atışlarının duyulmaması normal mi? aynı şeyi yaşayan var mı
kızlar bugün doktora gittim idrar tahlili verdim. kum düşürüyorumilaç vermedi bol su iç dedi. günlerdir su içince midem bulanıyordu. içicem artık bebiş için her şey.
Böyle sürekli okuyup araştırınca bazen yanlış cevaplar alıp morali bozulabiliyor insanın,, ben de senin gibi dayanamıyorum:)) en ufak bir şeyi tüm detaylarıyla araştırıyorum
öylemidoktor bana neden olmasın falan demişti ama en ufak risk bile varsa istemem zaten.. Allah o günleri göstersin bize de inşallaahh :))
Allah allahh ben anlayamıyorum, gerçi doktorlar tabiiki daha iyi bilir ama benim 7222 de kese göründü. Doktor kese görünmesi için bile erken demişti.. Seninle değerlerimiz çok yakın.. Bence başka doktora da git canımm yaa
Çok iyi bak kendine canım,, geçmiş olsunn
Icanım çok geçmiş olsun.bende su içmekten nefret ederüm miğdem bulanır ama bu ara atrş basmasından çok terliyorum ve kana kana içiyorum.sana tavsiyem spor yap çok az da olsa o yüzden çok su içersin.ya da he. Saat başık ufak bi bardak iç düzenli olarak miğdende bulanmazkızlar bugün doktora gittim idrar tahlili verdim. kum düşürüyorumilaç vermedi bol su iç dedi. günlerdir su içince midem bulanıyordu. içicem artık bebiş için her şey.
kızlar bugün doktora gittim idrar tahlili verdim. kum düşürüyorumilaç vermedi bol su iç dedi. günlerdir su içince midem bulanıyordu. içicem artık bebiş için her şey.
Ben hamileysem eger eylül ayınd. Öğrenmiş olucam ama sizin listenize girmek istiyorummmof ekleyemedim. :26: alıntı yapan kızlar alıntı kodlarını silmezseniz tabloyu alıntı yapamıyorum. sizin bilgileriniz girilmemiş oluyor. :44:
bız de eylülün ıkıncı haftası kalp atışı ıcın gıdıcez ınsallah canım
ınsallah ıkımızın de olumlu geçer :)))
Ben hamileysem eger eylül ayınd. Öğrenmiş olucam ama sizin listenize girmek istiyorummmbeni de alır mıısnız
Bu nasil bir duyarsızlık ve vicdansizlik.Tatlim bence hiç panik yapma.Butun hamileler aynı durumdayız bebek 8. Haftaya gelene dek kalp atışları duyulma olasılığı var.Bence bir daha o doktora gitme.Senle hemen hemen aynıyiz ben de daha kalp atışı duymadım ama doktor bir hafta bekleyelim dedi.Bir arkadaşımın tespitine gore erkek bebek daha Gec kalp atışı verirmiş!!! Onunki 7. Aydan sonra duyulmuş.Lutfen moral bozma ve bebegin icin de kendin icin de dua et.Mide bulantisi bebegin canlı olduğunu gösterirmiş Dr um öyle söyledi ben de her midem bulandiinda kendime teselli veriyorum.merhabalar,6 hafta 4 günlük hamileyim bhgc sonucum dün 8100 dü,doktora kontrole gittim doktor keseyi gördü fakat bebeğin kalp atışlarını duyamadı,2 gün sonra tekrar gel duymazsak radyolojiye sevk edeyim,ve sonuçta kürtaj dedi..bu benin ilk bebeğim..nasıl bi psikoloji anlatamam..bu degerde ve hafta da kalp atışlarının duyulmaması normal mi? aynı şeyi yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?