- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.301
ilk hamileliğimde bir doktora gittim keseyi gördü fakat içi boş dedi ultrasonda kanama görünüyor dedi (ben hiç kan görmedim bu arada). düştü düşecek dedi. Hatta burası evinize uzak birşey olursa en yakın sağlık kuruluşuna git vakit kaybetme dedi. Tabi şok şok şok ağlaya ağlaya ölmüştüm. ilk gidişimdi doktora. Sonra ertesi gün tolga Ecemişe gittim ağlayarak, bana herşey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi ve sonra 4 kg tosun gibi sağlıklı bir oğlum oldu. şimdi 3,5 yaşında
Ben de Ankara dayım.Baska kimler bizimle?? Ben akay hastanesine gidiyorum doktorum Evren bey. Prof filan değil ama Cok olumlu enerji veriyor ve pozitif bir insan . Hiç aceleci değil alttan muayene etmedi hiç. Orda Başak hanımın dogum yaptırdığı bayanla da görüştüm o da memnundu süreçten ve el öpmeye getirmişti meleğiniDarisi bize sen hangi hastaneye gidiyorsun ??
bende Ankara'dayım ben ilk hamileliğimde akay da tolga ecemiş'e gitmiştim çok memnun kalmıştım fakat ayrılmış akaydan sanırım. Şimdi de arada sırada muayenehanesine gitmeyi düşünüyorum trimester sonlarında. Genel muayenelerimi de Sincan lokman hekim Aylin Hn. gidicem . Doğumumu Aylin hn. yapmıştı epidural sezaryan ve hiç bir sıkıntı, ağrı, acı hissetmeden atlattım.
benimde adetlerim 30-35 gün arası olur en son 13 temmuzda oldum dün kontrolde kese göründü kan değeri 7723 ancak bugün doktor sitesinde bir doktora sordum bu değere göre kalp atışı duyulmalıydı ama kan değerin artarsa korkma demiş off korkuyorum
canım korkma benide korkutma haftaya gitcez kalp atışlarını duycaz allahın izniyle.... kalbimizi ferah tutalım...
çok şükür Allaha 6+3 haftalıkken kalp atışını duyduk 1 cm bebeğim
kızlar ben etimesgutta oturduğum için akay uzak kalacak sanırımLokman hekimde pakize hanıma gittim en son. çok sakin bir doktor. Yani ben heyecanlı heyecanlı anlatıyorum hiç tepki vermiyor. Benim beklentimmi yüksek bilemedim:26: 3 eylülde tekrar görüşmek istediğini söyledi gidicem bakalım Rutin kan ve idrar tahlillerini yapalım demişti istemedim bu gitmemde yaptırcam. Aylin hanım nasıl egem onunda böyle konuşmaya üşenir bir hali varmı
canım benım de en cok 1000 cıvarıydı dun sanırımHayirli olsuuunnn :)
Meb cnm :)
Ayni anda da dogururmusuz dusunsene :)
Bi Kiz bi oglan..
Sonra evlenirlermis..
Ask tesadufleri sever filmini izlemis miydin ?
evet izlemiştim canım :) neden olmasın :)
bu arada kesenin görünmüş olmasına çok sevindim... benimki görünmedi ben 4+5 te gittiğimde.. kan sayımı istedi ve 1500 ün üstüyse 3 gun sonra 1500 un altıysa bir hafta sonra gel dedi. 969 çıktı bakalım bı hafta sonra gidicez.. ama kesesi görünenler var kendimi tuhaf hisseettim. her ne kadar dr görünememesi normal şuan dese de...
4+6 ydım ıste
ultrasonda hemen gordu
çok kucuk bsı
ama tam rahmın ortasında
dr tamam yerleşmiş rahme güzel dedi :)
iki yumurtam vardı benım bu ay
ikiz mi die baktı ama diilmiş..tek bebek dedi :)
aman sağlıklı sıhhatlı olsun da bır taneye de razıyız canım dı mı :)
2D yazıodu benım ultrason fotonunyanında
bı arkadaş da 4D de çektirmiş çıkmadığı ıcın oyle yazmıştı..
vajinal ıstedım ben ama yapmadı
once karından bakalım
görünmezse vajinal bakarız dedı pekı demıstım
aman bı de 1 yıldır o koltuğa oturduğum ıcın
dıger sedyeye koşa koşa yattımharıka duygu...daha acısız..daha rahat..
dedim ilk kez o koltuğa oturmıcam ,buraya yatıcam
artık bu tarafa transfer oldun dedı doktor :)
canım emınecımbunu dert etmeni istemem rabia olur mu öyle şey.ben sabırsızdım zaten.ama hala belirtilerim çok yüksek göğüslerim gün geçtikçe daha çok acıyo ki ben hiç göğüs agrısı çekmezdim ne adete yakın ne başka zaman.ateşim var hep ve kasık agrılarım...yükselceğini düşünüyorum pazartesi anlıcaz artık kısmet.hakkım helal olsun bu arada adım emine duanı ismimi anarak edersen çok sevinirim :)
dua eetttım sana ınan
Rabbım yuzunu guldursun
sana hayırlı olanı nasıp etsın ınsallah
gec dollenmedır belkı
ben illa vajinal bakıcak sandımgünaydın canım...bende bugün gideceğim doktora bugün 4+4 olması lazım..benim eşimde doktor canım..1500 den önce görünmeye bilir diyor..dün kan verdim yine bugün sonuçları alıp gideceğim. bu arada vaginal mi baktırdın yoksa karından bakınca mı görünmedi..ben vaginal baktıracağım. ilk 3 ayda için daha sağlıklı oldugunu söylüyorlar.rahmin içine daha detaylı bakılıp incelendiği için..
ama baana once karından baktı ve gordu :)
Allah yardımcın olsun canım ve hayırlı olsunnn :))15aylik bebegimle daha büyümeye çalışırken 4gun önce pozitif çıkan testi gördüğümde hem cok şaşırdım, hem cok sevindim hemde becerebilecekmiyim ikisiyle büyümeyi diye düşünmeye basladimhenüz dr'a gitmedim 5haftalik oluyoruz ama yinede biraz daha beklicem sanırım.insallah hepimizde hayırla ve sağlıkla alırız bebisleri kucağımıza ve Allah gücünü kuvvetini verir özellikle ikinci ve üçüncü olanlara korkmuyor değilim çünkü
progestanı azaltarak kullanmak mı?Canıııımmmm :))) tablomuz hamişlerle doldu ne güzelll :)) doktorum progestanı azaltarak kesmemi söyledi. Günde 3 içiyorum. 1 hafta günde 2, 1 hafta günde 1 içicem, 1 haftada gün aşırı içicem. Birden kesemeyiz dedi.. Ama benim 3 gündür günde 2 içmem gerekiyordu. Hala 3 içiyorum:)) bırakamıyorum ayrılamıyorum ondan. Bağ kuruldu aramızda) canım aslında ben 12. Haftanın sonuna denk getirmek istiyorum ilacı tamamen bırakacağım günü.. 2 hafta daha günde 3 içip sonra yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum.. Sana ne dedi doktorun?
ne kadar mantıklı geldı kulağıma..
ama benım dr neden bole demedı acaba?
sen progestanı kullandığın sure zarfında kanaman devam ettı mı?
benım 1-2 güne kesıldı dıe mı
ya da ultrasonda her sey temız gorundugu ıcn mı bılmıorum,
bırakıoruz artık dedı
yarın cuma son gunu ılacın..
hayırlısı..
eşim bı tane daha alacak bır kutu daha..
bsı olursa heemen dr a bı telefooonn..sonra yıne hooooppp happp :)
ınsallah hersey yolunda gıder
benım ağrıları kısmen kestıgünaydın kızlar.ben de progesteron ilacı içiyorum ama leke tamamen kesilmedi sizi okuyunca farkettim. bir de karnım ve belim hala ağrıyor adet olcakmışım gibi. geceleri uyutmuyor.ilacın ağrılara faydası olmaz mı.
ama ozellıkle sabaha karsı regl ağrısı gıbı oluo ve bazen 15 dk bazen yarım saat hıssedıorum cnm
ıdrardan sonra daha cok kasık ağrım oluo
lekelenmem 1-2 gun ıcınde kesılmıstı benım
yarın son ılacı alıcam
1.kutu bitecek 100 luk
21 ağustosta baslamıştım
dr ıkıncı kutuyu vermıcem dedı
ona şaşırdım
genelde 3ay kullanıolar ??
hayırlısı..
amın canım ınsallah
canım daha cok yenı gebelıgınslm kızlar günaydın bende 16 aylık beklemenin sonunda tam tedavi için doktora gitmeye niyetlendiğim ayda hamile kaldığımı öğrendima allahım isteyen herkese bekletmeden sağlıklı bebekler nasip etsin
sat24/07/2013 25/08 de dayanamayıp doktora gittim kese yok dedi hatta hamile değilgibi duruyosun bile dedi kan tahlilinde değerlerim 481,5 çıktı 2-3 haftalık gibi duruyor 30/08 de tekrar gel dedi bi aksilik yoktur dime kızlar ben hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum kötü bişey olmasından
kesenın gorunmemesı-oluşmaması cok normal
moralını bozma
benım 4+6 iken karından ultrasondan gorundu
yanı neredeyse 5 haftalıktım
sabret bıraz
dr un bıraz daha moral verse olumlu konuşsa daha ıyı hıssedebılırdın kendını
senı anlıyorum
mumkun dııl olmamasıkarnımdan baktı hiç sormadı bana vaginal bakalım mı diye de.. özel hastane ye gittim aslında ama ne biliyim yok mu ki acaba vaginal ultrasonları anlamadım...
sadece tercıh etmemıstır
bız de eylülün ıkıncı haftası kalp atışı ıcın gıdıcez ınsallah canımTeşekkür ederim canım ilgin için. Bende eşimle birlikte gitmek istiyorum onunda işleri yoğun bu ara eylülün ilk haftası düşünüyoruz olursa inşallah. Hayırlı olsun canım sizede. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.
ınsallah ıkımızın de olumlu geçer :)))
canım ben de kımyasal gebelikarkadaslar ben de hamile oldugumu öğrendim iki gün önce..beklemiyordum cunku pko hastasıyım adetlerim ortalama 35 gunde bir oluyor en son ise 39 günde olmuştu.40 günü gecince iki tane idrar testi yaptım negatif çıktı.45.gün dr umu aradım ve durumu anlattım bir hafta daha beklememi eğer gelmezse adet getirici ilaç vereceğini söyledi. Bu konusmadan yakın zaman sonra adet sancılarım başladı nasılsa geliyor diye dr u aramadım.Ancak 10 gündür şiddetli kasık agrıları çekmeme ragmen adetim hala gelmemişti ki bu hiç başıma gelmemişti.Rahim kasılması gibi bir sancı olur en son o sancıdan sonra mutlaka adetim gelirdi ama gelmedi. Bir de sancılarım gun boyu surmuyordu arada gelip gidiyordu.
Dr a giderken bir an önce şu pkoyu çözelim düşüncesi ile gittim yoksa hamile kalmam zorlaşacak diye düşünüyordum. Dr karından ultrasonda keseyi görünce hüngür hüngür agladım
Fakat dr um bu işte bir tuhaflık oldugunu soyledi.Çünkü son adetim 30 hazirandı ve yaklaşık 8 haftalık gebe olmam gerekiyordu. Ancak görüntü 5hafta 5 günlük görüntüymüş. Bebeği de göremedik(Hatta forumda "boş kese"diye bir konu açtım.Şu an tahlillerimin sonucunu ve 13 eylül ü bekliyorum. Ogün tekrar bakılacak.
Ben adet düzensizliğimden dolayı geç döllenme olabileceğine inanıyorum.Eğer hakkımda hayırlısı buysa öyle olmasını diliyorum..
Göğüslerim şiş ve hassas,tek taraflı kasık sancısı ve batmaları devam ediyor.İster istemez de kaptırdım kendimi anne olmaya:)
İnşallah ben de sizin aranıza katılırım.Tabi sağlıklı bir bebeğim olması dileğiyle..
boş gebelik dıs gebelik gıbı seyler duydum okumamaya calıstım ama
zıhnın bos kalsın bırak
basına gelecegı varsa zaten gelecektır
ama gelmeyecekse boşuna bebegıne stres yapıosun onu sıkıntıya sokma
eger kaderımıze yazıldıya bu da Allahtandır deyıp cekerız napalım
tabıı kı tıbbı yardım alacaz dr lardan.
ama takdır Allah ın cnm..
ısımlerın altına yazabılırız canımKızlar acaba tabloya bulunduğumuz şehirleride mi yazsak? Ben kaç kişi ankarada hamile merak ediyorum
ıyı fıkır :)
hatta keşke herkes kendı ısmını de yazsa...
teşekkür ederım canım...canım benim çok sevindim. hele karından görünmesi süper. rabbim nazarlardan sakınsın inşallah. kalp atışlarını duymayı nasip etsin hepimize. hangi doktora gidiyosun canım memnunmusun doktorundan hastaneden.
ben bursadayım
pembemavı hastanesı
nevın ozsarac drum
işte bu tam bır mucızeeee :)))Herkese merabaa bende dun aksm ogrendim hamile oldugumu erkn gebelik testinde silik cikmisti ve kan degerim 948 :))cok guzel bisey ya.iki yildr bu ani bekliyordum iki gebelik gecrdm rahime yerlesmeden dusuyor dedi dr.esimin sonuclari kotu old icn bir asilama yaptk oda olmadi ve tup bebek dusunuyorduk artk.Allahima sukurler olsn.
Rabbımıze hamd olsunnnn..
canım sabret bıraz dahaarkadaşlar bugün doktora gitti. karından ultrasonla baktı keseyi gördü ancak tahmini 4 haftalık dedi kese. 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. ancak benim son adet tarihime göre 6. haftamdayım şuan. kesenin boyutu 12,9mm kese düzgün dedi ama ben anlamadım neden böyle oldu. adetim 10 gün sürmüştü hatta doktora bile gitmiştik bir türlü bitmek bilmemişti. acaba geç döllenme mi oldu? birtane düşüğüm olduğu için önceden coraspirin ve demir hapı vardi. sizce çabuk mu pes ettim çok mu paniğim. ilk gebeliğimde 6. haftamdayken gitmiştim ondada 10gün sonra gel keseyi görelim demişti başka bir doktor. anlamadım adetten 4 gün önce idrarda çıktı. hatta karından ultrasonla rahatlıkla görüldü kese. bilmiyorum belki de abartıyorum beklemem lazımdır
kısıden kısıye
gebelikten gebelıge degısır
eger ıcın rahat etmıyorsa ve bekleyemıyorsan başka bır dr a daha gıt cnm
hayırlısı olsun hakkında emınecım ..canım ya bende öyle düşünüyorum çünkü belirtilerim çok belirgin.inşallah hamileyimdir ama günüm gelmeden test yapmayı düşünmüyorum.2 eylülde adet olmam lazım olmazsan 3 ünde sabah test yapıcam kendim.bakalım hayırlısi inşallah içime su serptin :) bütün belirtilerimi bi kenara attım göğüslerimin acısından anlıyorum ben.çünkü hiç agrımaz göğüslerim normalde.sabah kalktım öyle acıyoduki...hayırlısı hepimizin hakkında diyelim :)
benım kese tam ortada gorundu canımTamamen aynı durumdayız. Benim de sat 07.07 yani bu tarihe gore 7 haftalik hamile olmam lazım ama ultrason 1 hafta Gec dollenme gösteriyor. Bebeğin kesesi var ama kalp atışı henüz duyulmadı Pazartesi ben de Dr a gideceğim inşallah hepimizin sonuclari güzel olur. Benim de bulantilarim ve sol tarafımda sancım oluyor kese de sol tarafta göründü
dr da yerleşmıs rahme
tam yerınde dedı
acaba senın de mı zamanla ortaya gelecek ?
su an ben tam 5 haftalık gebeyım
benım de kıloma baktılarkızlar doktordan geldim. 4+6 da kese göründü. 4.5 mm şu anda. sadece bir noktayeri güzel dedi doktor. 5 eylülde tekrar çağırdı. gebe takip dosyası verdi. kilom ölçüldü. tansiyonum ölçüldü. her şey yolunda şimdilik çok şükür.
tansiyonuma da
tam ortada cıktı benım kese
canım senın adın neydı bu arada
benı de11 eylül de cagırdı cnm
ay senı ne erken cagırmısss :) ne guzeeelll..
bu gun tam 5 haftalık oldum ben
5+0 yanı
canım kan testlerını beklıcezgebelık testım 217 cıktı doktara gıttım düşük değer dedi çok umutlanma dedi.cumartesı kan ver tekrar dedı alttan muayınede yaptı bırsey goremedı zaten erken dedi.
yapcak bsı yok
ve Allaha dua edıcez
sağlıksız gebelıklerde bebegın tutunmaması ve düşmesı anne sağlığı için bir lütufmuş
doktorlar cok daha güzel dılle anlatıyorlar bu durumu
Allah tan hayırlı ve sağlıklı gebelıkler dıle canım..
cumlemız dıleyelım ınsallah..
canım bu forumda kımse ıste bu kımyasal gebelıktırkızlar 481,5 değerle dış gebelik yada kimyasal gebelik riski varmı bide benim ne mide bulantım var nede bişey sadece göğüslerim hassas karnım şiş gibi bide sol kasığıma batma giriyor arada veee özellikle akşamları fena turşu yiyorum hatta suyunu bile içiyorum okadar bu kadar erkenken bu belirtiler normalmi ben artık herşeyi psikolojiye bağlamaya başladım
bu arada hesaplamalarda 5+1 görünüyor ama 25 inde doktor keseyi göremedi ultr ile kan tahlili sonucuna görede 2-3 haftalıksın dedi aynı durumda olan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz
ıste bu boş gebelıktır diyemez kı
bunu zaman ve dr un tanısı muaynesı belırler
dıs gebeleıkte dayanılmaz kusma sancı kramp olduğunu duymuştum sadece
ondan da emın degılım
ıcınızı karartmayın
ıste ınternet bu yüzden her zaman cok ıyı degıl
her sey olduğu ıcın kotulerı okuyup ıcımız karartıyoruzzzz
kan degerın yüksekse dra gıdersın
kese de gorunduyse hedef kalp atısşı..bu süreçte de bol bol dınlen saglıklı beslen ve dua et..
Rabbım dermansız dert vermesın
adet olunması muhtemel günde yapıp ıdrardan sılık de pozıtıf sonuç alan var canımkızlar benim yarın adet olmam gerekiyor dayanamayıp dün test yaptım negatif çıktı ama yarın yani adet olmam gereken gün yapsam yinemi erken yapmış olurum
amın canım..hayırlısı..canım ben adetime 5 gün kala şüphelendim hamilelikten bir damla kadar kahverengi akıntı oldu ertesi gün test yaptım 2 tane çok silik 2 çizgi vardı adet günüm çok net çift çizgi çıktı ama benim değerlerim düşük çıktı kanda allahım işallah gönlüne göre verir
ıstersen 2 gun bekle ıstersen yarın bı daha yap..bnde de 2.cizgi cok silik sizce bi daha ne zamn test yapsam yarın mı daha sonra mı
Hayırlısı olsun canım, adet düsensizliği olanlarda geç döllenme olabiliyormuş. Haber ver bizede..arkadaslar ben de hamile oldugumu öğrendim iki gün önce..beklemiyordum cunku pko hastasıyım adetlerim ortalama 35 gunde bir oluyor en son ise 39 günde olmuştu.40 günü gecince iki tane idrar testi yaptım negatif çıktı.45.gün dr umu aradım ve durumu anlattım bir hafta daha beklememi eğer gelmezse adet getirici ilaç vereceğini söyledi. Bu konusmadan yakın zaman sonra adet sancılarım başladı nasılsa geliyor diye dr u aramadım.Ancak 10 gündür şiddetli kasık agrıları çekmeme ragmen adetim hala gelmemişti ki bu hiç başıma gelmemişti.Rahim kasılması gibi bir sancı olur en son o sancıdan sonra mutlaka adetim gelirdi ama gelmedi. Bir de sancılarım gun boyu surmuyordu arada gelip gidiyordu.
Dr a giderken bir an önce şu pkoyu çözelim düşüncesi ile gittim yoksa hamile kalmam zorlaşacak diye düşünüyordum. Dr karından ultrasonda keseyi görünce hüngür hüngür agladım
Fakat dr um bu işte bir tuhaflık oldugunu soyledi.Çünkü son adetim 30 hazirandı ve yaklaşık 8 haftalık gebe olmam gerekiyordu. Ancak görüntü 5hafta 5 günlük görüntüymüş. Bebeği de göremedik(Hatta forumda "boş kese"diye bir konu açtım.Şu an tahlillerimin sonucunu ve 13 eylül ü bekliyorum. Ogün tekrar bakılacak.
Ben adet düzensizliğimden dolayı geç döllenme olabileceğine inanıyorum.Eğer hakkımda hayırlısı buysa öyle olmasını diliyorum..
Göğüslerim şiş ve hassas,tek taraflı kasık sancısı ve batmaları devam ediyor.İster istemez de kaptırdım kendimi anne olmaya:).
İnşallah ben de sizin aranıza katılırım.Tabi sağlıklı bir bebeğim olması dileğiyle..
benim sat 29 temmuz - 4+3 haftalık - 31 ağustos ilk kontrol
Çok güzel olur.. Rabiaaa duydun muuu canıımm :))) ben 4 gün yokum. Telden girerim ams bilgisayardan girmediğim için ekleme- düzeltme yapamam.Kızlar acaba tabloya bulunduğumuz şehirleride mi yazsak? Ben kaç kişi ankarada hamile merak ediyorum
:))) çok acayip bir duyguu :)) gözün aydın canıımmHerkese merabaa bende dun aksm ogrendim hamile oldugumu erkn gebelik testinde silik cikmisti ve kan degerim 948 :))cok guzel bisey ya.iki yildr bu ani bekliyordum iki gebelik gecrdm rahime yerlesmeden dusuyor dedi dr.esimin sonuclari kotu old icn bir asilama yaptk oda olmadi ve tup bebek dusunuyorduk artk.Allahima sukurler olsn.
Normal canım zamanına göre.. Sabretmek zor biliyorum ben de:)) ama 10 günr güzel haberlerini alırsın allahın izniyle:))arkadaşlar bugün doktora gitti. karından ultrasonla baktı keseyi gördü ancak tahmini 4 haftalık dedi kese. 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. ancak benim son adet tarihime göre 6. haftamdayım şuan. kesenin boyutu 12,9mm kese düzgün dedi ama ben anlamadım neden böyle oldu. adetim 10 gün sürmüştü hatta doktora bile gitmiştik bir türlü bitmek bilmemişti. acaba geç döllenme mi oldu? birtane düşüğüm olduğu için önceden coraspirin ve demir hapı vardi. sizce çabuk mu pes ettim çok mu paniğim. ilk gebeliğimde 6. haftamdayken gitmiştim ondada 10gün sonra gel keseyi görelim demişti başka bir doktor. anlamadım adetten 4 gün önce idrarda çıktı. hatta karından ultrasonla rahatlıkla görüldü kese. bilmiyorum belki de abartıyorum beklemem lazımdır
O sol taraftaki sancı yokmu az çektirmedi bana da ilk günler :)) bebişin iyice yerleşsin yerine inşallahh :))Tamamen aynı durumdayız. Benim de sat 07.07 yani bu tarihe gore 7 haftalik hamile olmam lazım ama ultrason 1 hafta Gec dollenme gösteriyor. Bebeğin kesesi var ama kalp atışı henüz duyulmadı Pazartesi ben de Dr a gideceğim inşallah hepimizin sonuclari güzel olur. Benim de bulantilarim ve sol tarafımda sancım oluyor kese de sol tarafta göründü
Ohh ne güzel :) bana vermedi doktor, ben de isticem gidince gebe takip dosyası :))kızlar doktordan geldim. 4+6 da kese göründü. 4.5 mm şu anda. sadece bir noktayeri güzel dedi doktor. 5 eylülde tekrar çağırdı. gebe takip dosyası verdi. kilom ölçüldü. tansiyonum ölçüldü. her şey yolunda şimdilik çok şükür.
bazı doktorları anlamıyorum, ümitlendirmeyelim diye moral bozuyorlar.. Hayret bir şey.. Güzel düşün güzel olsun her şey.. Aklına kötü şeyler getirme. Güzel düşün güzel olsun:))gebelık testım 217 cıktı doktara gıttım düşük değer dedi çok umutlanma dedi.cumartesı kan ver tekrar dedı alttan muayınede yaptı bırsey goremedı zaten erken dedi.
Kese 6. Haftadan sonra gözüküyor genelde canım, bozma moralini.. Benim de 6. Haftanın sonuna doğru gözükmüştü. İlk zamanlar hepimizde oluyor böyle düşünceler.. Aklına kötü şeyler getirmemeye çalış canımmkızlar 481,5 değerle dış gebelik yada kimyasal gebelik riski varmı bide benim ne mide bulantım var nede bişey sadece göğüslerim hassas karnım şiş gibi bide sol kasığıma batma giriyor arada veee özellikle akşamları fena turşu yiyorum hatta suyunu bile içiyorum okadar bu kadar erkenken bu belirtiler normalmi ben artık herşeyi psikolojiye bağlamaya başladım
bu arada hesaplamalarda 5+1 görünüyor ama 25 inde doktor keseyi göremedi ultr ile kan tahlili sonucuna görede 2-3 haftalıksın dedi aynı durumda olan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz
2. çizgi belirsiz olsa bile yanılma payı çok düşük.. Hayırlısı canım vakit kaybetmeden yap testi merakta bırakma bizi de :))bnde de 2.cizgi cok silik sizce bi daha ne zamn test yapsam yarın mı daha sonra mı
Doktorlar sık sık karşılaştıkları için normal geliyor onlara bu durumlar.. Ben de sevgi pıtırcığı gibi anlatıp duruyorum. doktorum tepkisiz mimiksiz dinliyor beni:)) alıştım artıkKızlar ben etimesgutta oturduğum için akay uzak kalacak sanırımLokman hekimde Pakize Hanıma gittim en son. Çok sakin bir doktor. Yani ben heyecanlı heyecanlı anlatıyorum hiç tepki vermiyor. Benim beklentimmi yüksek bilemedim:26: 3 Eylülde tekrar görüşmek istediğini söyledi gidicem bakalım Rutin kan ve idrar tahlillerini yapalım demişti istemedim bu gitmemde yaptırcam. Aylin Hanım nasıl EGEM onunda böyle konuşmaya üşenir bir hali varmı
Benim 7222 iken sadece kese göründü. Embriyo bile görünmedi. Bana da doktorum bu değerler kese görünmesi bile çok iyi demişti. Bozma moralini canım.7-8 güne duyarsın kalp atışını allahın izniyle..benimde adetlerim 30-35 gün arası olur en son 13 temmuzda oldum dün kontrolde kese göründü kan değeri 7723 ancak bugün doktor sitesinde bir doktora sordum bu değere göre kalp atışı duyulmalıydı ama kan değerin artarsa korkma demiş off korkuyorum
Pazartesiye karar kese görünür allahın izniyle canım.. Haber ver bize de:)arkadaslar
öncelikle hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ederim..bana cevap yazan herkese tek tek tesekkur msgı yazmak ıstedım ama baslıgı mesgul etmek istemedim.
Benim durumumda olan herseke bir an evvel güzel haberler almalarını diliyorum.
Bugün tahlil sonuçlarımı aldım. B-hcg 5915,progesteron 22 sizce nasıl sonuclarım?
Dr umla pztsı konusucam.
Korkma canım, içini ferah tut, bak gör haftaya güzel haberlerle geleceksin:)) Aynı tereddütleri yaşamış biri olarak diyorum ki: boşu boşuma üzmüşüm bebeğimi decanım korkma benide korkutma haftaya gitcez kalp atışlarını duycaz allahın izniyle.... kalbimizi ferah tutalım...
Ayy çok sevindimmm :)) benim mercimekte 1 cm di. Şimdi büyümüştür birkaç mm :))çok şükür Allaha 6+3 haftalıkken kalp atışını duyduk 1 cm bebeğim
inşallah canım inşallah mutlaka haberleşelim ama ay doluyor diye formu kapatmayalım
progestanı azaltarak kullanmak mı?
ne kadar mantıklı geldı kulağıma..
ama benım dr neden bole demedı acaba?
sen progestanı kullandığın sure zarfında kanaman devam ettı mı?
benım 1-2 güne kesıldı dıe mı
ya da ultrasonda her sey temız gorundugu ıcn mı bılmıorum,
bırakıoruz artık dedı
yarın cuma son gunu ılacın..
hayırlısı..
eşim bı tane daha alacak bır kutu daha..
bsı olursa heemen dr a bı telefooonn..sonra yıne hooooppp happp :)
ınsallah hersey yolunda gıder
yarın son ılacı alıcam
1.kutu bitecek 100 luk
21 ağustosta baslamıştım
dr ıkıncı kutuyu vermıcem dedı
ona şaşırdım
genelde 3ay kullanıolar ??
hayırlısı..
ısımlerın altına yazabılırız canım
ıyı fıkır :)
hatta keşke herkes kendı ısmını de yazsa...
kızlar hcg değerim 1055 doktor keseyi karın ultrasonuyla gördü. keseyi görmek doktorada bağlı olabilir mi acaba.
[/QUOTE][TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]AD
[/TD]
[TD="align: center"]SAT
[/TD]
[TD="align: center"]GEBELIK HAFTASI
[/TD]
[TD="align: center"]TAHMINI DOGUM TARIHI
[/TD]
[TD="align: center"]SON DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]
1.SATWA[/TD]
(Rabia/ BURSA)
25.07.13[/TD]
5[/TD]
01.05.14[/TD]
28.08 de keseyi gördük(4+6)[/TD]
2. randevu kalp atışı için inşallah 11 eylül
[/TR]
[TR]
2.İREM[/TD]
16.07.13[/TD]
5 + 4[/TD]
22.04.14[/TD]
04.09 (ebe ile)[/TD]
09.09 (dr ile) randevu var.
[/TR]
[TR]
3.BEYZA30[/TD]
08.07.13[/TD]
6+5[/TD]
14.04.14[/TD]
Kalp atımı duyuldu.[/TD]
[/TR]
[TR]
4.PINAR[/TD]
11.07.13 [/TD]
6 + 6[/TD]
17.04.14[/TD]
6+2 de kalp atışını duydum[/TD]
10. Haftada doktor kontrolü var
[/TR]
[TR]
5.kelebek1602[/TD]
12.07.13[/TD]
?[/TD]
?[/TD]
keseyi gördü[/TD]
[/TR]
[TR]
6.asieasie[/TD]
07.07.13 [/TD]
?[/TD]
[TD]13.03.14
[/TD]
[TD]ilk dr
kontrolüm 29.08.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
7.kavakyelleri[/TD]
22.07.13[/TD]
5[/TD]
29.04.14[/TD]
26.08 dr kontrolü.[/TD]
[/TR]
[TR]
8._nesh[/TD]
03.08.13[/TD]
3+1[/TD]
11.05.14[/TD]
henüz doktora gitmedi :)[/TD]
[/TR]
[TR]
9.angel_angel_[/TD]
03.07.13 [/TD]
7+4[/TD]
10.04.14[/TD]
[TD]5+6 kalp atışını gördük,dr.randevu 03.09.13
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.domez64
[/TD]
05.07.13 [/TD]
7+2 [/TD]
12.04.14[/TD]
6+2 de kalp atisini duydum 18.09.2013 de dr kontrolü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.ellermbomboskald24kasım11
[/TD]
?[/TD]
7[/TD]
14.04.14.[/TD]
[TD]6+6 kalp atışı duyuldu, bir ay sonra kontrolum var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.aysegularık
[/TD]
11.07.13[/TD]
5+6[/TD]
18.04.14[/TD]
4+5 günlükken keseyi gördük[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.selin_01
[/TD]
15.07.13[/TD]
6[/TD]
21.04.14[/TD]
22.08 de kese göründü.30.08de ikinci kontrol var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. kndrlk
[/TD]
[TD]01.07.13
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[TD]23.04.14
[/TD]
[TD]23.08 de kese göründü.iki hafta sonra konrol var kalp atışlırını duyacaz inş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15. Dimaam
[/TD]
[TD]26.07.13
[/TD]
[TD]4+4
[/TD]
[TD]02.05.14
[/TD]
[TD]2 eylülde ilk doktor randevum var.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.ahseen
[/TD]
[TD]06.10.13
[/TD]
[TD]6+2
[/TD]
[TD]16.04.14
[/TD]
[TD]25 ağustos kalp atışlarını gördük
(elhamdülillah)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.papatya55
[/TD]
[TD]08.07.13
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]kesem 12.08 de göründü.kalp atış hareketini 23.08 de gördük
03.09 da dr randevu kalp atışı için
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.nesenn
[/TD]
[TD]09.07.13
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[TD]24.04.14
[/TD]
[TD]keseyi gördük ama kalp atışı için 2 eylülde gitcem
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.sLaVeZeRo
[/TD]
[TD]09.07.13
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]15.04.14 (DR söyledi)
[/TD]
[TD]keseyi gördük ve kalp atışlarını da duyduk çok şüküürr :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.sebebisensin
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]6+4
[/TD]
[TD]17.04.14
[/TD]
[TD]kalp atışını duyduk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.tkaraot
[/TD]
[TD]05.07.13
[/TD]
[TD]7+3
[/TD]
[TD]11.04.14
[/TD]
[TD]6+4 te keseyi gördük.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.ad123
[/TD]
[TD]28.07.13
[/TD]
[TD]4+1
[/TD]
[TD]04.05.14
[/TD]
[TD]28.08 ilk dr randevu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.efeada
[/TD]
[TD]11.07.13
[/TD]
[TD]6+3
[/TD]
[TD]18.04.14
[/TD]
[TD]5+5'te keseyi gördük. 2. randevu 3 Eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.nanac
(Canan / BURSA)
[/TD]
[TD]26.07.13
[/TD]
[TD]4+4
[/TD]
[TD]02.05.14
[/TD]
[TD]2 eylülde keseyi görmek umuduyla
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25.simca12
[/TD]
[TD]12.07.13
[/TD]
[TD]7+1
[/TD]
[TD]18.04.14
[/TD]
[TD]4+3 kese
6+5 kalp atışı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26. melake26
[/TD]
[TD]09.07.13
[/TD]
[TD]5. Hafta
[/TD]
[TD]15.04.14
[/TD]
[TD]Kese göründü 2 Eylül kalp atışı için randevu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27. jaleli
[/TD]
[TD]12.07.13
[/TD]
[TD]6+4
[/TD]
[TD]18.04.14
[/TD]
[TD]Kese göründü 31 Ağustos kalp atışı için randevu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28.EGEM6410
[/TD]
[TD]29.07.13
[/TD]
[TD]4+3 [/TD]
[TD]05.05.14
[/TD]
[TD] 31 ağustos ilk kontro l
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29.sevil
[/TD]
[TD]07.07.13
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13.03.14
[/TD]
[TD]Kese görüldü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30.milen
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31.mutlulukicimizde
[/TD]
[TD]25.07.2013
[/TD]
[TD]4+6
[/TD]
[TD]01.05.14
[/TD]
[TD]27.08.13 İLK muayenemde karın ultrasonda kese
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32.karfunda
[/TD]ankara
[TD]25.07.13
[/TD]
[TD]4+4
[/TD]
[TD]03.05.14
[/TD]
[TD]Kese görüldü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33.Sibelsibel38
[/TD]
[TD]15.07.13
[/TD]
[TD]6+2
[/TD]
[TD]21.04.14
[/TD]
[TD]5+3 kese göründü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34.aktar83
[/TD]
[TD]13.07.13
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.04.14
[/TD]
[TD]5+5
Kese göründü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]36.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]37.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]39.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]40.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?