- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.581
aklına kotu seyler getırme,ama benımde kafama takıldı,benımde adetım 8gun gecmesıne rağmen beta hcg 3700 cıktı :18: doktr gec döllenme olabılır dedı 4,5 haftalık dedı o değere göre,
ıkız falan labılır mı acaba?
korkmaa sibell,her hamılelık farklı,bana da sağlıklı gebelıkte bulantı ıyıdır dıyorlardı,oglumda hıc mıdem bulanmadı,kusmadım,basım donmedı, şuan bulanıyor mıdem,oglum da karnım büyümese hamıleyım demezdim
benımde kasık ağrılarım azaldı,batmalar oluyor,göğüs ucu acıyor
Bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar hamileyim!:)
Hoşbuldum canım:)bir oğlum var ama söz konusu evlat olunca heyecan ve sevinç hep taze...5 Ay önce kalbi durduğu için kürtaj olmuştum,şimdi tekrar hamileyim..Rabbim birdaha aynı acıyı,hüznü yaşatmasın inşaallah.Hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklarımıza alalım Allah'ın izniyle..
canım sen ovulasyon testi kullanmıyor muydun öyle hatırlıyorum hangi gün yumurtlaman olmuştu senin hem hemen üzülme görünür inşallah bebeğin ben korkumdan hala gitmiyorum bende boş gebelikten kürtaj olmuştum ama boş gebelikte gebelik belirtileri kayboluyor hemen canım senin belirtiler devam ediyomuş bak daha
kızlar ya bende bulantı yok gibi bebek canlanınca bulantı olur die duymuştum sadece içim bi tuhaf oluyo ama bulantı denecek kadar değil göğüste sızlama devam ediyo kasık ağrım azaldı oturup kalkarken batma oluyo o kadar ben neden belirti yaşamıyorum korkuyorum bazen netteki hesaplayıcıya göre 7+0 görünüyo bugün haftam
canım ben testlere güvenemiyorum artıkçok sabırsız davrandım 1 hafta önce kan testi yaptırdım 3.64 çıktı.peşinden 3 gün sonra idrar testi yaptırdım negatif.bugun adet günüm henüz olmadım beklemedeyim.koyu kıvamlı sarı bi akıntı geldi benden.sende de oldu mu?
kullandım canım ordan hesaplıyoruz zaten adetten hesaplarsak 8. hafta bitiyor yarın. ovulasyon testine göre hesaplıyoruz. 6+4 yapıyor (24.gun yumurtladım) onun için normalde ovulasyona göre bugun gözükmesi lazım bebişin.
umarım herşey yolundadır piskopat mıyım neyim gebelik beni zorlasın istiyorum bebeğimi hissetmiş gibi oluyorum öyle oluncAteyzem ilk hamileliğinde bir kez bile bulantı yaşamadı. çok da güzel bir bebeği oldu. kimse hamileliğini aynı geçirmiyor. hepimizin değeri, bebeğinin büyüklüğü, gelişimi, hissettiklerimiz farklı. o yüzden hiç endişelenme bence.
benim hala akıntım çok oluyor. sarı akıntı geliyor. belirtilerle beklemek öyle sıkıntılı ki. ben de birkaç ay buralarda belirtilerle anlamaya çalıştım. bir ay klomen kullandım. o ay 5 cm kistim oldu. sonraki ay erisin diye bekledik. sonra da bıraktım bu bebek işini erteledim. o ay kendiliğinden hamile kaldım. hiç ama hiç beklemiyordum. ikinci çizgiyi gördüğümde hayal sandım. adetin 3. günü prolaktinim tavan yapmıştı. doktor böyle hamile kalamazsın demişti. dostinexe başlamıştım. doktor da ağırdan alıyorum diye kızmıştı. tez canlı biri. hadi hemen tedaviye başlayalım deyip duruyordu.bir tane dostinex içtim ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. bebeğin ne zaman geleceği belli değil. tek bildiğim ve gördüğüm ne zaman amaan bıraktım dersen o ay hamile kalıyorsun.
ablam da 5 yıl tüp bebek aşılama vs. uğraştıktan sonra amaaan dediği ay kendiliğinden hamile kaldı.
çok düşünme bence. olursa olur olmazsa bir sürü ay var diye düşün. ben sırf stres yaptığım için 13 ay bekledim. ablam gibi olacağım, ben de pkoluyum, prolaktin yüksek, yumurtlamıyorum vs.. hamile kalacaksan hiçbir şeye bakmıyor bu.
inşallah hamilesindir, inşallah hakkında hayırlısı olur.
inşallah canım bende 2 aylıkken boş gebelikten kürtaj oldum benim daha hiç bebeğim yok umarım bu sefer nasip olurda alırım kollarıma seninde giden meleğinin ömrü buna olsun inşallahhh
Rabbim sanada,banada tüm evlat bekleyenlerede hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eylesin.Hayır düşünelim,olumlu düşünelim öyle olsun inşaallah:)inşallah canım bende 2 aylıkken boş gebelikten kürtaj oldum benim daha hiç bebeğim yok umarım bu sefer nasip olurda alırım kollarıma seninde giden meleğinin ömrü buna olsun inşallahhh
canım boş gebelikte ne olmuştu. kese göründü kalp atışınımı duymadın. beslenme kesesini görmüşmüydün. acını deşiyorum bende ya.. allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım.
umarım herşey yolundadır piskopat mıyım neyim gebelik beni zorlasın istiyorum bebeğimi hissetmiş gibi oluyorum öyle oluncA
Rabbim sanada,banada tüm evlat bekleyenlerede hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eylesin.Hayır düşünelim,olumlu düşünelim öyle olsun inşaallah:)
yok canımne acısı insan oğlu nei unutmuyor şimdi sadece bu gebeliğimi düşünüyorum yardımcı olabilirsemde ne mutlu bana evet canım boş gebelikte sadece kese görünüyo başka hiçbir şey yok yolk kesesi varsa bebek oluşacak demekmiş zaten ki sen çok geç yumurtlamışsın görünmemesi normal nolur sakin ol kalp atışı vs hiçbirşey olmuyor boş gebelikte en son radyoloji uzmanı karar verdi mesela bende boş gebelik olduğuna detaylı ultrasona aldılar falan kesem en son 29mm falan kalmıştı sanırım ondan sonra büyümedi zaten kese kese boyun küçükse hiç endişelenme
öyle olunca bebeği hissediyorsun da hayat da zorlaşıyor. hem sağlıklı olsun hem biz sağlıklı olalım en güzeli bu herhalde.
amin amin... herkes güzel düşünsün güzel olsun.
canım yumurtalmanı yanlış hesaplamadıysam daha yumurtlamanın üzerinden bir ay geçmiş yani senin bebeğin daha yeni 6 haftalık falan bence üzülmek için çok erken ben boş gebelik geçirdim doktorum 8+2 ye kadar emin olamadı düşün artık ki ben hiç kötü olacağını düşünmüüyorum kese boyun ne kadar
boş gebelikte mide bulanması oluyor mu canım? ben de endişeliyim. kalp atışlarını görecek miyim diye. insanın aklına her şey geliyor.
ağlamaktan onu anlayamadım ki canım doktor beni sakinleştirmeye calıştı ama ne dedi ne kadar olmuş hiç anlayamadım.
Rabbim sanada,banada tüm evlat bekleyenlerede hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eylesin.Hayır düşünelim,olumlu düşünelim öyle olsun inşaallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?