2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

aslında mükemmel bir sistem. sağlıkla yaşamaya devam edelim diye sağlıksız gebelikler hemen başında sonlanıyor. sonra hamile kalmak da daha kolay oluyormuş. hatta çoğu kişi ilk 3 ay içinde tekrar hamile kalıyor. hepimiz için hayırlısı olsun.
ağlamaktan onu anlayamadım ki canım doktor beni sakinleştirmeye calıştı ama ne dedi ne kadar olmuş hiç anlayamadım.

acele etme canım. çok geç yumurtlamışsın. ben tahminimce 12-13. gün falan yumurtladım. yani normal insanlardan 10-15 gün daha geç göreceksin her şeyi. birden bire büyüyebilir bile. hiç bilemezsin.

bana da bu ay hamile kalamazsın dedi doktor gittim kendiliğinden hamile kalmışım. hiç endişelenme. gönlünü ferah tut. her şey güzel giderken 4. ayda da bebeğimizi kaybedebiliriz. güçlü olmamız lazım hepimizin. sen güçlü ol ki bebeğin tutunsun sana. olmazsa da hepimiz için hayırlısı. sağlıksızsa olmasın zaten onun sorumluluğunu bir ömür nasıl alırız sonra? hepimiz için hayırlısı olsun.

amin canım inşallah Rabbim içimizden kimseyi eksiltmesin beraber devam edelim hamileliklerimizi beraber yaşayalım beraber doğuralım bebeklerimize isim arayalım beşik seçelim topikçe inşallahhhh

inşallah inşallah. eğer gebeliğim devam ederse biz çok kavga edeceğiz eşimle daha çocuk bile düşünmezken isim yüzünden kavga etmiştik.

evet canım eğer vücudun bu tepkisi olmasa engelli insan sayısı kat kat artarmış buda Rabbimin mucizesi dediğin gibi ben martta kürtaj olmuştum 3 ay korunma süreci bitti 4 ayda kaldım tekrar ama şuan nasıl gider bilemiyorum kesemizi 23 ağustosta gördük bebek için ayın 8 inden sonra gel dedi hayırlısı inşallah hepimiz içinnn

inşallah inşallah. eğer gebeliğim devam ederse biz çok kavga edeceğiz eşimle daha çocuk bile düşünmezken isim yüzünden kavga etmiştik.

bizde ilk evlendiğimizde karar vermiştik isme o yüzden kavgaya gerek yokama sadece kız ismi seçebildik erkek olursa hazırlıksızız çin takvimi kız diyor bakalım nasıl olacakk

Kötü düşüncelerin kötü sonuçlara yol açtığı tecrübeyle sabit...Herşeyi Allah a bırakıp teslim olmak ve güzel düşünmek faydamıza olacaktır..

doğru söylüyorsun canım bunu bende tecrübe etmiştim diğer gebeliğimde o kadar olumsuzdumki neticede devam etmedi Rabbim neylerse güzel eyler

çok çok sağol canım rahatladım biraz inan. çok büyük umutla gidince ve duyamayınca şok oldum resmen ama şimdi daha iyiyim herşey için çok sağol. Hakkını helal et canım.

görürsün bebeğini de kalp atışını da canım. hepimiz görürüz inşallah. göremezsek de yine birbirimize destek olacağız burada. ne güzel hemen kalmışsın yine. bu sefer sağlıklı olma ihtimalin bizden daha yüksek. allah tamamına erdirsin sağlıkla...

bizde ilk evlendiğimizde karar vermiştik isme o yüzden kavgaya gerek yokama sadece kız ismi seçebildik erkek olursa hazırlıksızız çin takvimi kız diyor bakalım nasıl olacakk

anlaştıysanız erkek için de anlaşırsınız. biz hiç anlaşamıyoruz. bakalım ne olacak. ben de rüyamda hep erkek görüyorum. hatta ablam hamile kalmadan önce kucağımda iki erkek bebek gördüm. ablamın oğlu oldu. onun ikizleri olacak diye düşünmüştüm ama tek oldu. diğeri benimdi galiba. geçen de armut yediğimi gördüm rüyamda. gören hamile ise erkek bebek doğuracak demekmiş. ne kadar doğrudur bilemem.

çok çok sağol canım rahatladım biraz inan. çok büyük umutla gidince ve duyamayınca şok oldum resmen ama şimdi daha iyiyim herşey için çok sağol. Hakkını helal et canım.

helal olsun canım ne demek burda birbirimizle paylaşıyoruz tüm dertlerimizi arkadaşlarımla konuştuğumdan daha rahatım ben burda herkes beni arkadaşlarımdan etrafımdan daha çok anlıyo

arkadaşlar kahverengi akıntı gelmeye başladı benden.adet oluyorum sandım ama baktım kahverengi ve sol kasıgım çok agrıyo.sizce neden böyle oldu yardım edin lütfen

canım hepimizinki sağlıklı olsun inşallah burda birine bişi oldumu kendime olmuş gibi üzülüyorum hepimiz yaşadığımız için anlamak zor olmuyor bende hamile kaldığımı görmeden önce küçük pipi görmüştüm ama yoğun bi şekilde kız hissediyorum nedense öncelikle sağlıklı olmaları tabi temennimiz ama Rabbim inşallah herkesin gönlüne göre versin sen çin takvimine baktınmı peki tutuyo diolarda

canım gebelik varsa yerleşme kanaması yoksa muhtemelen kistten olabiliyo kahverengi akıntı

kist yok bende canım.çünlü 2 hafta önce doktora gidip baktırdım temiz dedi hiç bişey yok kist iltihap hatta yumurtan geişmiş hamile kalabilirsin dedi.inşallah yerleşme kanamasıdır inşallah peşinden kırmızılar gelmez

inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin geçtimi günün

üzülmemek elde değil ama hayırlısı canım ya.. kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldın canım. Allahım bu seferkine sağlık versin inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın. Darısı başımıza.

mrb naz yapmadığına biz inanıyoruz..ama zaten yapsanda bişe olmaz ki ne kadar güzel anne olcaksın inş.tabikii nazında olcak biz hakkediyoruz nazlanmayı...bebek doğduktan sonra yeterince yorulcaz zaten...keyfine bak şimdiden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…