- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.601
canım boş gebelikte 5-6 haftaya kadar kasık ve göğüs ağrısı yaşadım midem hiç bulanmadı ama bigün bi uyandım hiçbir belirtim yok hiçbirşey hissetmiyorum meğer vücut gebeliğin sağlıksız olduğunda sonlandırmaya çalışıyo ya gebeliği belirtileride bıçak gibi kesermiş ansızın kesilmişti bendeki belirtiler
ağlamaktan onu anlayamadım ki canım doktor beni sakinleştirmeye calıştı ama ne dedi ne kadar olmuş hiç anlayamadım.
Kötü düşüncelerin kötü sonuçlara yol açtığı tecrübeyle sabit...Herşeyi Allah a bırakıp teslim olmak ve güzel düşünmek faydamıza olacaktır..dimi ya normal insanlar böle düşünüyo işte ayy canım inşallah herşey yolundadır ne diyim
amin canım inşallah Rabbim içimizden kimseyi eksiltmesin beraber devam edelim hamileliklerimizi beraber yaşayalım beraber doğuralım bebeklerimize isim arayalım beşik seçelim topikçe inşallahhhh
evet inşaallah..:)pozitif elektirikleri yollayalım birbirimize :))amin canım inşallah Rabbim içimizden kimseyi eksiltmesin beraber devam edelim hamileliklerimizi beraber yaşayalım beraber doğuralım bebeklerimize isim arayalım beşik seçelim topikçe inşallahhhh
aslında mükemmel bir sistem. sağlıkla yaşamaya devam edelim diye sağlıksız gebelikler hemen başında sonlanıyor. sonra hamile kalmak da daha kolay oluyormuş. hatta çoğu kişi ilk 3 ay içinde tekrar hamile kalıyor. hepimiz için hayırlısı olsun.
acele etme canım. çok geç yumurtlamışsın. ben tahminimce 12-13. gün falan yumurtladım. yani normal insanlardan 10-15 gün daha geç göreceksin her şeyi. birden bire büyüyebilir bile. hiç bilemezsin.
bana da bu ay hamile kalamazsın dedi doktor gittim kendiliğinden hamile kalmışım. hiç endişelenme. gönlünü ferah tut. her şey güzel giderken 4. ayda da bebeğimizi kaybedebiliriz. güçlü olmamız lazım hepimizin. sen güçlü ol ki bebeğin tutunsun sana. olmazsa da hepimiz için hayırlısı. sağlıksızsa olmasın zaten onun sorumluluğunu bir ömür nasıl alırız sonra? hepimiz için hayırlısı olsun.
inşallah inşallah. eğer gebeliğim devam ederse biz çok kavga edeceğiz eşimle daha çocuk bile düşünmezken isim yüzünden kavga etmiştik.
Kötü düşüncelerin kötü sonuçlara yol açtığı tecrübeyle sabit...Herşeyi Allah a bırakıp teslim olmak ve güzel düşünmek faydamıza olacaktır..
ben 29 temmuzda yumurtladım senden bikaç gün önce ama bana doktor ayın 8 i gibi falan gel daha erken görünmez dedi sen şimdi kendini üzürek bebeğinede zarar veriyosun kaderde ne varsa o olur ama üzülmek için çok erken inan bana
evet canım eğer vücudun bu tepkisi olmasa engelli insan sayısı kat kat artarmış buda Rabbimin mucizesi dediğin gibi ben martta kürtaj olmuştum 3 ay korunma süreci bitti 4 ayda kaldım tekrar ama şuan nasıl gider bilemiyorum kesemizi 23 ağustosta gördük bebek için ayın 8 inden sonra gel dedi hayırlısı inşallah hepimiz içinnn
bizde ilk evlendiğimizde karar vermiştik isme o yüzden kavgaya gerek yokama sadece kız ismi seçebildik erkek olursa hazırlıksızız çin takvimi kız diyor bakalım nasıl olacakk
çok çok sağol canım rahatladım biraz inan. çok büyük umutla gidince ve duyamayınca şok oldum resmen ama şimdi daha iyiyim herşey için çok sağol. Hakkını helal et canım.
görürsün bebeğini de kalp atışını da canım. hepimiz görürüz inşallah. göremezsek de yine birbirimize destek olacağız burada. ne güzel hemen kalmışsın yine. bu sefer sağlıklı olma ihtimalin bizden daha yüksek. allah tamamına erdirsin sağlıkla...
anlaştıysanız erkek için de anlaşırsınız. biz hiç anlaşamıyoruz. bakalım ne olacak. ben de rüyamda hep erkek görüyorum. hatta ablam hamile kalmadan önce kucağımda iki erkek bebek gördüm. ablamın oğlu oldu. onun ikizleri olacak diye düşünmüştüm ama tek oldu. diğeri benimdi galiba. geçen de armut yediğimi gördüm rüyamda. gören hamile ise erkek bebek doğuracak demekmiş. ne kadar doğrudur bilemem.
arkadaşlar kahverengi akıntı gelmeye başladı benden.adet oluyorum sandım ama baktım kahverengi ve sol kasıgım çok agrıyo.sizce neden böyle oldu yardım edin lütfen
canım gebelik varsa yerleşme kanaması yoksa muhtemelen kistten olabiliyo kahverengi akıntı
inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin geçtimi gününkist yok bende canım.çünlü 2 hafta önce doktora gidip baktırdım temiz dedi hiç bişey yok kist iltihap hatta yumurtan geişmiş hamile kalabilirsin dedi.inşallah yerleşme kanamasıdır inşallah peşinden kırmızılar gelmez
inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin geçtimi günün
bugün adet günüm akıntı koyulaşıyo giderek sanırım adet oluyorum.hayırlsı diyrelim Rabbim ne derse o olur...
canım üzme kendini elde degil biliyorum ama benzer olayı bende kasımda yasadım cok uzuldum cok agladım suan yine hamileyim suan kanama yok cok sukur ama kese var duzgun bebek yok hala cuma kontrolüm var benimde bakalım hayırlısı ins görürüz
Kızlar merhaba bgün gün boyu midem bulandı.Ama işin garip tarafı yemeğide çok güzel yiyorum.
Böyle olunca eşimde inanmıyor naz yapıyosun diyo:)))
Sabah kalktım çok kötüyüym dedim kahvaltıyı hazırladı eşim yedim güzelce sonra temizlik yapacaktık yine benim mide bulantım başladı ama gerçekten oluyo eşim yaptı temizliği ve yemeği gene oturup koca bi tabak yedim.Şimdi yine bulanıyo eşime söylemeye korkuyorum:)))
Ben bile şaşırdım bugün kendime.Böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?