- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.681
Merhaba Kızlar bende Ağustos ayında öğrenenlerdenim.Sizi takip ediyordum ama ilk muayanemi salak bir dr yaptırınca stresten yazamadım.Değerim 2260 iken karın ultrasyonundan keseyi göremeyip dış gebelik olabilir şüphesi ile beni bir hafta kıvrandırdı adam.Bir hafta sonra "Hiç açıklayıcı değilsiniz doktor bey ben dış gebelik deyince çok ağladım" dedim sonra karından bakıp "Boşuna ağlamışın normalmiş yerine yerleşmiş" dedi bi zahmet..ve bir ay sondra gel kanaman olmazsa dedi..Oysa kalp atışı için 15 güne çağırması gerekiyordu diye bildiğimden o doktorla devam etmeme kararı aldım.Eylülün 15-16 gibi başka doktora gidip kalp atışını dinleyecem artık.
Bu arada tabloya ekleyemedim kendimi kızlar yardımcı olursaniz sevinirim. Sat:23 Temmuz 2013 Muntemel Doğum tarihi: 29 Nisan 2014 İlk Muayene:26 Ağustos ( Karından Kese gözükmedi) 30 Ağustos (Kese görüldü çok şükür.)
kızlar birşey soracam bulantısı olmayan varmı? ya benim neden miydem bulanmıyor anlamadım.Geçen cuma keseyi gördük dr o kadar ilgisiz ki ne haftasını söyledi ne bişey bir ay sonra gel dedi.Şimdi ben strese girdim neden bulantım yok ters bişey mi var diye Sat:23 temmuz du 6 haftalık gebeyim internete göre..
kızlar birşey soracam bulantısı olmayan varmı? ya benim neden miydem bulanmıyor anlamadım.Geçen cuma keseyi gördük dr o kadar ilgisiz ki ne haftasını söyledi ne bişey bir ay sonra gel dedi.Şimdi ben strese girdim neden bulantım yok ters bişey mi var diye Sat:23 temmuz du 6 haftalık gebeyim internete göre..
merhaba canım,cok sukur sen rahatlamışsın darısı basıma,benım tatıl yerınde tek sansım olduğundan delette gıttıgım tek doktr karından goremedı,deger 3700 çıktı oysa,vajınal usg ıle gördü,acaba daha detaylı baksa karından görebilir miydi,15 gun sonra gel dedı,off sag salım geçse de ıyı bır doktora gıtsem:18: tebrıkler tekrar bu arada benım sat 21,ama muhtemelen kaydığı ıcın senınle tarıhlerımız aynı olur
slm kızlar kalp atışları için muayenem ayın 8 indeydi beni bugün bişi dürttü hemen gittim doktorda müsaitmiş aldı şükürler olsun7+1 karından ultrasonla zar zor da olsa bebeği gördük doktor kalp atışıda var kıpırtı var dedi ben göremedim dedim benim gözler alışık anlarım ben sanki seyrime gibi kıpırdıyo dedişükürler olsun 5 gün sonra gel sanada göstercem kalp atışını ama endişen olmaın ben gördüm dedi
canım çok çok çok sevindim. Gözün aydın. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin canım. Darısı başımıza inşallah....
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun canım :)Bulantıların olması normal fazla yemek yiyemediğin için bebeğinin sağlıksız olacağını düşünüyorsun normal olark korkma canım bu dönemlerinde pek etkisi olmuyor bebeğine..ama hiç birşey yiyememktense peynir, süt ,yumurta vs.gibi besinlere başlamak yararımıza olacaktır.Kasıklarındaki ağrı büyük ihtimalle içindeki çalışmalardan meydana geliyor:)Ancak dokturunla yinede bunu paylaşmalısın.Lekeye gelince 1.hamileliğimde böyle birşey olmamıştı fakat şimdi adetimin günü geçeli 3 gün oldu ben 4 gün leke gördüm doktor tedbir amaclı progeston verdi şükür yeni bitti.. sağlıklı hamilelikler...Merhaba Arkadaslar, benim ilk hamileligim o yuzden siz tecrubeli annelerden bir takim seyler ogrenmek istiyorum... Oncelikle mide bulantisi ve kasiklarimda inanilmaz derece agrilar oluyor... Suan 7 hafta 3 gunluk bir gebeligim var... 2 kez lekelenme sorunu yasadim ve buna bagli doktorum progestan verdi. Bu haftalar bebek gelisimi icin cok onemli bunu biliyorum ama ben asiri mide bulantisindan pek birsey yiyemiyorumnasil beslenmem lazim ne yapmaliyim mide bulantisi icin ayrica cok etkili bir ilac olan ( zofer 4mg ) lik.. bi ilac verdi yine fayda etmiyor bulantima normal mi bu kadar agri ve bulanti..
normaldir herhalde. dönemlerimiz aynıymış seninle. demek ki bu aralar bel ağrısı yaşanıyor. dün hiç ağrımıyordu. gece ağrısına uyandım geçmedi daha. gece çok üşümüştüm üstüm de açılmış belki ondandır biraz. keyfim de yok. evden dışarı çıkasım yok. evde de hiçbir şey yapmıyorum. güya bir de yüksek lisans yapıyorum. tez yazmam lazım. hocam arayıp duruyor sürekli. ben o tezi artık yazamam galiba.of of
) tabloları siz de güncelleyebilirsiniz..
Arkadaşlar son 40 sayfayı tekrar gözden geçirip :) sat tarihlerini yazanları listeye ekledim.. Ama bazı arkadaşların bilgileri eksik son durumları nedir bilemediğim için düzenleyemedim.. Bilgilendirirseniz listemizi tamamlayalım..
Merhaba canim oncelikler emegine saglik ilgilenip liste yapiyorsun :) benim su an agri ve mide bulantisi disinda iyi gidiyor hamileligim...
Ben 26/08/2013 de baktirdim ve kese gorundu... Bugun de yapilan ultrasonda Allahima cok sukur bebisimin kalp atislarini duydum :) cok mutluyum.. bi de arada lekelenmeler falan olmasa daha da mutlu olacagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?