2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

16 agustos cnm dogum tarihimiz. Uff vla daralti geliyo uyumuyo smdi salliyrm uyucak gbi

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım nice yıllara biz de artık doğru düzgün kendimize bişey almıyoruz ki hep ona çalışıyoruz valla :))

canım sıkma hemen canını belki de geçici bir durumdur. koyverme kendini yoksa iyice azalır sütün. bolca yeşillik,su,ıhlamur tüket.. ve mutlaka sağ arkadaşların da dediği gibi ama önce kendin inan artacağına olur mu..

Son düzenleme:
16 agustos cnm dogum tarihimiz. Uff vla daralti geliyo uyumuyo smdi salliyrm uyucak gbi

canım bızımde 22 temmuz. neredeyse bır ay var aramızda. demekkı bu donemler boyle oluyor. bızde bır ay surdu valla umarım sız cabuk atlatırsınız. sırada ne var acaba

Kızlar sırf fotoları yuklemek ve su ıkonları kullanabilmek için laptopu actım, yagmur pc yi görunce cıldırıyor o yuzden acmıyordum mecbur kalmadıkca. telden hep duz yazı yaaa musadenızle doya doya ıkon koyacagım :18:

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım nice yıllara biz de artık doğru düzgün kendimize bişey almıyoruz ki hep ona çalışıyoruz valla :))

Cnm yagmurda sende cok tatlisiniz masallah allah nazardan saklasin..evlilik yildonumunuzude kutlarim minik kizinizla hep mutlu olun ins

Ama yağmur yağmur damlası gibi bir kızmış ki :) masallah pek bir Berrak su gibi :)
Sen de cok tatlısin parme ıkınızı de cok beğendi :))

tesekkur ederız kıımın guzel teyzelerı

ıns kısa sürer cnm benm

elektrkli pompan var mı cnm sütün gelmesede sürekli pompala saat başı..eminim metabolizman karşılık vericektir.

gün içinde ben de çok kere düşüyorum bu yaman çelişkilerin içine uyuduğu an kalkıp bişeyler mi yesem, ortalığı mı toplasam, çamaşır mı atsam...yoksa oturup dinlensem mi ? çok bilinmeyenli denklem mübarek çözemiyorum bir türlü

vayyyy süpersiniz analı kızlı esracm yağmur tam bir akıllı bıdığa benziyor valla maşallah ikinize de canım

Saol fundacim... Valla akilli bu bidiklar şimdiden bizi parmaklarından oynatiyorlar...
Yagmuruma da yediğim cevizler ve balıklar yaradı herhalde, boyundan büyük işler peşinde sürekli... Oyyyy öpüyorum öpüyorum doyamiyorum. Sizde oylesinuz demi....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…