- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Yok canim cokta geçtik sayılmaz, ben kendi çapımda düzen tutturmaya çalışıyorum iste. Herşeyi deniyorum ufak ufak. Tepkilerine bakıyorum, hangi saatlerde neyi nasıl yiyor diye gozlemliyorum. Bu arada da ölçü kaçmasın diye o kavanozu ölçü yaptım kendime. 120 ml geliyor, bir çay bardağı 100 ml. Zaten herzaman yemiyoki hepsini... Cok değil demekki
Hahahaaaa 2050 ve robotlar iyiymiş valla....
Yok canim isitmiyorum, bazen içinden bir miktar alıp bekletiyorum, bazen azıcık ılık su ekliyorum, bazende devam sutu ekliyorum bir ölçek, iste nasıl denk gelirse....
Amaç kavanozda saklamak ve ölçüyü kasirmamak iste....
Senin modeli göremedim link açılmıyor bende, ben mağazada görüp beğenmiştim, model nedir hiç bilmiyorum.yarın fırsat olursa ve hava iyi olursa gider alırız. Sizle de paylasirim o zaman.
Saol canim. Hepimiz musmutlu olalım.
Ahhh hepimizde aynı dert...
Angy senin doğum tarihin neydi canim. 15 gün öncesine kadar bizde bir ay kadar gece gündüz uykusuz bir dönem geçirdik. Şimdi gece uykuları biraz iyi, gunduzde yanında durursam uyuyor. Uyumaxsa da sürekli kucak ve oyun. Belli dönemleri var galiba bunların yaaa... Herkes aynı baksana.
Canim moralini bozma hiç. Ben doğumdan beri " galactago" diye bitkisel bir damla kullanıyorum cok faydasını gördüm. Düzenli kullandigimda 2 saat emmesin göğsünden kendi akıyor süt. Baya tas gibi oluyor.
Bu ara bende ihmal ettim biraz, farkı hissedebiliyorum. Kime tavsiye etsem cok memnun kaldı dene istersen. Eczanelerde var yoksa siparişle getiriyorlar.
Dr.umum tavsiyeleri ise bol su, kuru incir, üzüm, salep, ayva,armut ve isirgan otu tohumu.... Bunları da yemeye calisiyorum ben.....
Kızlar hepimizin bol bol sutu olsun yaaa, yavrulara yarasin inşallah.
Bu arada benim dolapta stokladigim sütler var 3 ayı geçecek ne yapsamki onları ya. Biberonla veriyom icmiyo benim sipa. Illa meme olacak...
Kızlar yarın bizim evlilik yildonumumuz, ama özel hiçbirşey hazirlayamadim. Dışarısı buzzz, yağmuru birakabilecegim kimse yok.geçen senede benim mide bulantilarim yüzünden boş geçmişti. Bu senede arada kaynayacak. Esimle anlaştık bu yil tüm özel gunlerimizde birbirimize hediye almak yerine yağmura alacağız. Bu yil bizim tek hediyrmiz yağmur olsun dedik. Mama sandalyesi benimde aklımda mağazada görmüştüm baby2 agonun cok begenmistim. Evliklik yıldönümü hediyemizde bu olsun bari
Eki Görüntüle 928884 Eki Görüntüle 928885 Eki Görüntüle 928886 Eki Görüntüle 928888 Eki Görüntüle 928889
buda benım kuzucugum bakalım eklendimi fotolar....
kac gundur gıremıyorum hastaydım salgınmıdır nedır bana bulatı yatıyordum gecmısı okuyamadım canım coooook sıkkın oglum emmeyı bırakıyo nerdeyse bır haftadır gunduz hıc emmıyor du sadece gece emıyodu sutum iyice gıttı ac da bıraktım yok emmedı 5 saat ac bıraktım az once gene emmedı aclıktan agladı mama yaptım yedıgı gıbı sızdı uyudu off bır yasına kadar barı emseydı coook üzgünüm coook sımdı daha ıyı anlıyorum emzıremıyen anneleri
Eki Görüntüle 928884 Eki Görüntüle 928885 Eki Görüntüle 928886 Eki Görüntüle 928888 Eki Görüntüle 928889
16 agustos cnm dogum tarihimiz. Uff vla daralti geliyo uyumuyo smdi salliyrm uyucak gbi
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım nice yıllarabiz de artık doğru düzgün kendimize bişey almıyoruz ki hep ona çalışıyoruz valla :))
Cnm yagmurda sende cok tatlisiniz masallah allah nazardan saklasin..evlilik yildonumunuzude kutlarim minik kizinizla hep mutlu olun ins
Ama yağmur yağmur damlası gibi bir kızmış ki :) masallah pek bir Berrak su gibi :)
Sen de cok tatlısin parme ıkınızı de cok beğendi :))
Çekirge ,
Ugur böcekli battaniye bende de var elimden hic düşmüyor :)
Çekirge ,
Ugur böcekli battaniye bende de var elimden hic düşmüyor :)
canım bızımde 22 temmuz. neredeyse bır ay var aramızda. demekkı bu donemler boyle oluyor. bızde bır ay surdu valla umarım sız cabuk atlatırsınız. sırada ne var acaba
Kızlar sırf fotoları yuklemek ve su ıkonları kullanabilmek için laptopu actım, yagmur pc yi görunce cıldırıyor o yuzden acmıyordum mecbur kalmadıkca. telden hep duz yazı yaaa musadenızle doya doya ıkon koyacagım:18:
buda benım kuzucugum bakalım eklendimi fotolar....[/QUOTE
maşşallahh maşşlaahh Allah nazarlardan saklasın sizi.bu arada çok kıskandım seniçekirge :)) kilo falan bişiyin kalmamış ben bildiğin 65 kiloyum hala.ve hergün iştahım açılıo ..hamile kaldığımda 50 kiloydum ..vay anamm vayy halime(
sagol cnm zaten emmemız hep sıkıntılıydı hep zar zor emzırdım ılk ay cok asırı bı sütüm vardı agzına hazır akıyodu normale dondukce oglum hep gene agzına hazır ıstedı kılo alımını etkılememıstı zor da olsa emzırdım ama bu sefer yok bırakıyoek gıdaya basladık artık bırakırsa ek gıda ve mama olarak dewam edıcez sanırım . acaba gece emmeye dewam ederse sütüm olur mu ya yoksa sadece gece emmdıgı ıcın bıter mı kı
Ayyy daha yeni oturdum, yağmuru ayagimda sallaya sallaya uyutturken, geçmişe bakıp cevap yazdım ve çamaşır makinesi durdu.
Şimdi kim asacak onları. Yağmuru indirsem ayagimdan uyanacak kesin, fatih harbiye de başladı, bir yaman çelişki içindeyim,.... Cok dertliyim suan.
Saol canim valla bende kalmadı kilo cok şükür, 52 ile hamile kaldım, 65 le doğuma girdim, kızımın doğum kilosuda 3,5 tu.. fazla almamıştım yani, kızıma yaradı kilolar hamileyken. Doğum sonrası da bir suru sikinti ard arda geldi ve ben hep yalnizdim. Hala oyle, anne, kv, vs vs kimsecikler yok herkesten uzağız. Eeeee bu tempoda otomatik olarak verdim hepsini. Keşke kilolar dursaydi da zor zamanlarimda annem yada ablalarimdan biri yanımda olabilseydi
;(
Eki Görüntüle 928884 Eki Görüntüle 928885 Eki Görüntüle 928886 Eki Görüntüle 928888
vayyyy süpersiniz analı kızlı esracm yağmur tam bir akıllı bıdığa benziyor vallamaşallah ikinize de canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?