Kızlar ben hergün bir meyveyi cam rendede rendeleyip, yogurla karıştırıyorum, hero babynin cam kavanoz meyve pureleri vardya o kavanoza koyuyorum. Öğlen gibi bir kavonoz hazırlayıp gün içinde az az yediriyorum o kavanoz bitecek yoğurt ölçüm
Bu. Az mi cok bilemiyorum sizce nasıl.....
Dün armutlu yoğurt, bugün elmalı yoğurt yaptım. Kizim yoğurt olunca herşeyi yiyor.
Birde bu karışımı 4_5 saatte az az veriyorum, bekletmekten sorun olmaz demi.dolapta bekletiyorum.
Sabah kahvaltı denemesi yaptık. Zeytin ve peynir başarısız, yumurrta ve kuşburnmarmelati başarılı. Birde devam sutune batırılmış bebe biskuvisini cok sevdik, ....
Benim kizimda oyle. 4.ayina girmeden Anne dedi, esimde de tepki ayni, sana oyle geliyor dedi ve dalga gecti, icten icede kiskandi. Ama yagmur ard arda Anne Anne diye israrla tekrarlayinca, oda inandi. Simdi kotuye kullaniyor by durumu, al diyor Kizim seni istiyor deyip huysuzlaninca bana devrediyor.
Şimdi baba demeye de başladı... Sira bende seni istiyor diyeceğim sürekli
Birde uyumadan önce ninni söylüyor kendine, eeee eeee aaaa aaaa hihihuuu diyerek uyuyor. Memme memme demeye de başladık.... Annesi gibi çenesi dusuk olacak herhalde
Aynı biz... Kol bacak bel kalmadı valla. Seni.ki masalllah kilosuda iyi. Benimki 7,5 kiloydu son kontrolde şimdi anca 8 olmuştur. Geçen ay hastalık dış derken 100 gr aldı sadece. Kilo almıyor diye uzulsemde agirlastikca taşımakta zorlaşıyor.belim bileklerde sinir sıkışması başladı, kramp giriyor, su toplayıp şişiyor. Dr.a gittim, krem verdi sürüp bandajlamak ve 2-3 saat sarılı gezmek gerekiyor. Oylede zor oluyor,sütten geciyormus bebekler icin zararlı diyor 1,2 kullandım onuda bıraktım.
Ahhh bu cadılar neler yapıyor bizeeeee yavhuuuu
Kızlar ben hergün bir meyveyi cam rendede rendeleyip, yogurla karıştırıyorum, hero babynin cam kavanoz meyve pureleri vardya o kavanoza koyuyorum. Öğlen gibi bir kavonoz hazırlayıp gün içinde az az yediriyorum o kavanoz bitecek yoğurt ölçüm
Bu. Az mi cok bilemiyorum sizce nasıl.....
Dün armutlu yoğurt, bugün elmalı yoğurt yaptım. Kizim yoğurt olunca herşeyi yiyor.
Birde bu karışımı 4_5 saatte az az veriyorum, bekletmekten sorun olmaz demi.dolapta bekletiyorum.
Sabah kahvaltı denemesi yaptık. Zeytin ve peynir başarısız, yumurrta ve kuşburnmarmelati başarılı. Birde devam sutune batırılmış bebe biskuvisini cok sevdik, ....
Kızlar yarın bizim evlilik yildonumumuz, ama özel hiçbirşey hazirlayamadim. Dışarısı buzzz, yağmuru birakabilecegim kimse yok.geçen senede benim mide bulantilarim yüzünden boş geçmişti. Bu senede arada kaynayacak. Esimle anlaştık bu yil tüm özel gunlerimizde birbirimize hediye almak yerine yağmura alacağız. Bu yil bizim tek hediyrmiz yağmur olsun dedik. Mama sandalyesi benimde aklımda mağazada görmüştüm baby2 agonun cok begenmistim. Evliklik yıldönümü hediyemizde bu olsun bari
DERYATESS
Afiyet olsun ateş paşaya sevmiştir annesi yediyse merak etme..Tam diyecektim ki blendır haricinde ne kullanabiliriz diye çatalla da ezebiliriz dimi tamam bu tarifi de not ettim.Teşekkürler canım
Kızlar yarın bizim evlilik yildonumumuz, ama özel hiçbirşey hazirlayamadim. Dışarısı buzzz, yağmuru birakabilecegim kimse yok.geçen senede benim mide bulantilarim yüzünden boş geçmişti. Bu senede arada kaynayacak. Esimle anlaştık bu yil tüm özel gunlerimizde birbirimize hediye almak yerine yağmura alacağız. Bu yil bizim tek hediyrmiz yağmur olsun dedik. Mama sandalyesi benimde aklımda mağazada görmüştüm baby2 agonun cok begenmistim. Evliklik yıldönümü hediyemizde bu olsun bari
kac gundur gıremıyorum hastaydım salgınmıdır nedır bana bulatı yatıyordum gecmısı okuyamadım canım coooook sıkkın oglum emmeyı bırakıyo nerdeyse bır haftadır gunduz hıc emmıyor du sadece gece emıyodu sutum iyice gıttı ac da bıraktım yok emmedı 5 saat ac bıraktım az once gene emmedı aclıktan agladı mama yaptım yedıgı gıbı sızdı uyudu off bır yasına kadar barı emseydı coook üzgünüm coook sımdı daha ıyı anlıyorum emzıremıyen anneleri
çook geçmiş olsun.sıkıcı bi durum ama sonuçta bu ay a kadar emmiş sıkılma demek kolay ancak sıkılmamak güç..yinede içini ferah tut.
kızlar benim sıpam çok şükür geceleri uyuyor ben gündüzleri başedemiyorum kendisiyle.bu hali ne zaman düzelcek sürekli ilgi bekliyor.sürekli yeri değişsin istiyor.ana kucagından yere yerden kucağa kucakta mutfaktan odasına odasından yatak odasına gezip duruoruz.kilo olarak normal doğmuştu ancak şuan kilo 10 boyu 72 cm.zaptedemiyorum edemiyoruz.ne zamn sakinleşirki.gazı hala bitmiş deil ondan mı durmuyor acaba hala..valla belim kollarım bitmiş durumda..bide gündüz yanında yatan biri olursa 2 saat faln uyuyor kimse olmazsa beşiğinde yarım saatte bir kalkıyor.
kac gundur gıremıyorum hastaydım salgınmıdır nedır bana bulatı yatıyordum gecmısı okuyamadım canım coooook sıkkın oglum emmeyı bırakıyo nerdeyse bır haftadır gunduz hıc emmıyor du sadece gece emıyodu sutum iyice gıttı ac da bıraktım yok emmedı 5 saat ac bıraktım az once gene emmedı aclıktan agladı mama yaptım yedıgı gıbı sızdı uyudu off bır yasına kadar barı emseydı coook üzgünüm coook sımdı daha ıyı anlıyorum emzıremıyen anneleri
Kac gündür uyku yok memnuniyetsiz surekli bağırarak ağlıyor atak haftasi mı gelmiş dedim evet oyleymis . 23 ve 26. Haftalar arasi atak haftasiymis. E bu atakların biri bitiyor digeri başlıyor kandırıyorlar bizi ya bunlar hep atakli
Tüh canım yaa çok üzüldüm keşke 1yaşına kadar emseydi gerçekten. Ama hemen pes etmesen. Sütünün bitmemedi için sağsan sık sık sonra biberona koyup bi de öyle denesen olmaz mı acaba canım yaa:26:
Ayyy deliricem ne yapsam uyumuyo her turlu denedim...eylulu uyutmak icin yaptiklarimi bana yapsalar 3 gun uyurum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?