2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bence denemeye değer süt çok önemli canım bi de sık sık sağ çıkmasa bile sağ göğüs ucun uyarıldıkça sütün artacaktır ne kadar çıkarsa koy biberona emsin.

Çok üzüldüm sana,çok iyi anlıyorum benim oğlum da gündüz emmiyor şaklabanlıkla aç bırakarak emzirmeye çalışıyorum artık öyle alıştım ki...Sütün için ben ıhlamuru tavsiye edebilirim bana çok iyi geliyor bi de sağ mutlaka vücudun süt üretmeye ihtiyacı olduğunu algılasın,elektrikli pompa manuelden daha iyi çıkarıyor pes etme kötü düşünme çünkü bu hormonu beynimiz salgılıyor pozitif düşünmemiz lazım yeniden süt salgılamak için.Umarım geçici bir durumdur..

Deme kız yine mi demek idoş da ondan bu kadar huysuz bugün sürekli kucağımda durmak istiyor.

Kucakta durması da iyi ona bile raziyim surekli dolaşmak istiyor kucakta tamam ona da razı geliyorum bes dk sonra başlıyor aglsmaya emerken uyuyor tam yatağa koyuyorum anında başlıyor bağırmaya .

kızlar cok sagolun ıyıkı warsınız sımdı ılk ısım elektırıklı pompa almak olucak kötü düsünmemeyı yapamıyorum malesef hem oglum emmıcek süt dıye uzuluyorum bıde emınım sımdı kv de benı sucluycak sütten kesılırse hamılelıgım boyunca sütünü anlattı durdu dogrdum gene ole bı taraftan emzırırken bı taraftan sütü akarmıs fln ek gıdaya baslattı doktor ozaman bıle emzırmıycem dıye tantana yaptı benı delı edıcek sımdı

ayyy imdat noldu bu bebeklere yaa ikrayı ayağımda uyutup yatırıorum basıoooo çığlığı ki ne çığlık yaa

Canım sen onu boşver ben sana înanıyorum başaracaksın ıhlamuru 2kupa iç bir de cocopops ye bol sütle moralini yüksek tut sık sık sağdıkça prolaktin hormonun artacak hadi kolay gelsin

Son düzenleme:

cnm ben,m kızımda öle sık sık emmior 1 hafta falan sürüo 2-3 gün düzelio yine başlıo asla pes etme emecektir bide el pompası işe yaramıo gerçekten çoookk az çıkıo elektrikliyle 100 çıksa ondan 20 çıkıo bende 2side var denedim inşallah emer karanlık ve loş oda bide herzaman aynı yerde emzirmeyi dene doktorum bana onu önerdi işe yarıo umarım düzelir.

Canım sen onu boşver ben sana înanıyorum başaracaksın ıhlamuru 2kupa iç bir de cocopops ye bol sütle moralini yüksek tut sık sık sağdıkça prolaktin hormonun artacak hadi kolay gelsin

Her gun bir tane taze hurma ya da cennet elması diye bilen var adını ondan ye muhakkak

Bol Dereotu ise yarıyor bir de düzenli olarak ama ilaç gibi ise yarıyor

Slm, gecen hafta barisbebeden aldik biz babymax loco markasi 130 a aldik guzel kullanmaya basladik bile. Yaninda ve nette onurbebe var ordada var bu sandalyelerden. Bence bu fiyata alinabilcek ozellikli bisi.
Ayrica bu marka kraftin yanmarkasiymis ve kraft turkmaliymis saticinin soyledikleri bunlar.

Son düzenleme:

Güle güle kullan canım bence çok uygun fiyata almışsın.

Yok canim cokta geçtik sayılmaz, ben kendi çapımda düzen tutturmaya çalışıyorum iste. Herşeyi deniyorum ufak ufak. Tepkilerine bakıyorum, hangi saatlerde neyi nasıl yiyor diye gozlemliyorum. Bu arada da ölçü kaçmasın diye o kavanozu ölçü yaptım kendime. 120 ml geliyor, bir çay bardağı 100 ml. Zaten herzaman yemiyoki hepsini... Cok değil demekki

Hahahaaaa 2050 ve robotlar iyiymiş valla....

canım 4 5 saatte bekletmek sorun olmaz ama dolaba koyuyorum dedin ya dolaptan sonra sürekli ısıtıp mı veriyosun kavanozu ben orayı anlayamadım ?
Yok canim isitmiyorum, bazen içinden bir miktar alıp bekletiyorum, bazen azıcık ılık su ekliyorum, bazende devam sutu ekliyorum bir ölçek, iste nasıl denk gelirse....
Amaç kavanozda saklamak ve ölçüyü kasirmamak iste....
Baby2go nun hangi modelini gördün acaba benim verdiğim linktekini mi yoksa başka bir model mi:26:
Senin modeli göremedim link açılmıyor bende, ben mağazada görüp beğenmiştim, model nedir hiç bilmiyorum.yarın fırsat olursa ve hava iyi olursa gider alırız. Sizle de paylasirim o zaman.

Birlikte nice mutlu huzurlu seneler diliyorum Canim :)
Saol canim. Hepimiz musmutlu olalım.

Ayyy deliricem ne yapsam uyumuyo her turlu denedim...eylulu uyutmak icin yaptiklarimi bana yapsalar 3 gun uyurum offff
Ahhh hepimizde aynı dert...
Angy senin doğum tarihin neydi canim. 15 gün öncesine kadar bizde bir ay kadar gece gündüz uykusuz bir dönem geçirdik. Şimdi gece uykuları biraz iyi, gunduzde yanında durursam uyuyor. Uyumaxsa da sürekli kucak ve oyun. Belli dönemleri var galiba bunların yaaa... Herkes aynı baksana.
tmm cnm sagol hemen esıme aldırayım ıns ıse yarar

Canim moralini bozma hiç. Ben doğumdan beri " galactago" diye bitkisel bir damla kullanıyorum cok faydasını gördüm. Düzenli kullandigimda 2 saat emmesin göğsünden kendi akıyor süt. Baya tas gibi oluyor.
Bu ara bende ihmal ettim biraz, farkı hissedebiliyorum. Kime tavsiye etsem cok memnun kaldı dene istersen. Eczanelerde var yoksa siparişle getiriyorlar.
Dr.umum tavsiyeleri ise bol su, kuru incir, üzüm, salep, ayva,armut ve isirgan otu tohumu.... Bunları da yemeye calisiyorum ben.....
Kızlar hepimizin bol bol sutu olsun yaaa, yavrulara yarasin inşallah.

Bu arada benim dolapta stokladigim sütler var 3 ayı geçecek ne yapsamki onları ya. Biberonla veriyom icmiyo benim sipa. Illa meme olacak...

güle güle kullanın canım...biz de alışverişimizi onur bebeden yapmıştık...bakalım müsait bi zamanda gidip ona da bakarız hem salıncak da istiyorum ben.kucak sevmiyo benim çikom, bütün gün yatsın içim elvermiyo, pusete de sığmıyo artık rahat etmiyo orda da en azından salıncak alayım da gün içinde orda takılsın biraz da....

Ayyy daha yeni oturdum, yağmuru ayagimda sallaya sallaya uyutturken, geçmişe bakıp cevap yazdım ve çamaşır makinesi durdu.
Şimdi kim asacak onları. Yağmuru indirsem ayagimdan uyanacak kesin, fatih harbiye de başladı, bir yaman çelişki içindeyim,.... Cok dertliyim suan.

Oh nihayet uyudu da rahat bir nefes aldım. Acıktım,çamaşırlar serilecek,ütü yapılacak,katlanıp dolaba yerleşecek şeyler var ama hiç takadim yok onu napıcaz

Evet bir deneme yaptım yağmuru yataga koydum ve uyandı, sanki cok uyumus gibi genlesip duruyor, açmış kolları bacaklari. Hepi topu 20 dk uyudu yaaaa... Iste o kadar emek harca salla salla bırakınca hemen uyansin. Şimdi sil baştan.
Birde o kadar yorulduguna mi yanarsin, yoksa bebisin uyuyamadigina mi?
Al sana bir yaman çelişki daha.
Çamaşırlar yine kaldi.... Sallamaya devam, ohh yandan yandan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…