- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Sabahtan beri uğraşıyorum şimdi dizimde uyudu bu karga sesimle bi yığın şarkı söyledim yerine koymaya korkuyorum uyanacak diye
cnm ılk bı kac gun gecıcıdır dıye dusundum ama yok nerdeyse bır hafta olcak süt sagma gıbı bı osrun yasamadıgım ıcın ewde sadece el pompası var onunla sagdım ama süt nerdeyse bıtmıs 25 cc anca cıktı onu verdım ıctı acaba el pompasıyla sagamadım mı cunku goguslerım bıraz dolu ama cıkmıyo gece emdıgı zaman doyuyo uyuyo elektrıklı pompa alsam kurtaraılırmıyım acaba
Arastammm o zaman toplucaa imdaaaaaatttt :-D
sagol cnm zaten emmemız hep sıkıntılıydı hep zar zor emzırdım ılk ay cok asırı bı sütüm vardı agzına hazır akıyodu normale dondukce oglum hep gene agzına hazır ıstedı kılo alımını etkılememıstı zor da olsa emzırdım ama bu sefer yok bırakıyoek gıdaya basladık artık bırakırsa ek gıda ve mama olarak dewam edıcez sanırım . acaba gece emmeye dewam ederse sütüm olur mu ya yoksa sadece gece emmdıgı ıcın bıter mı kı
Bence denemeye değer süt çok önemli canım bi de sık sık sağ çıkmasa bile sağ göğüs ucun uyarıldıkça sütün artacaktır ne kadar çıkarsa koy biberona emsin.
Deme kız yine mi demek idoş da ondan bu kadar huysuz bugün sürekli kucağımda durmak istiyor.
Çok üzüldüm sana,çok iyi anlıyorum benim oğlum da gündüz emmiyor şaklabanlıkla aç bırakarak emzirmeye çalışıyorum artık öyle alıştım ki...Sütün için ben ıhlamuru tavsiye edebilirim bana çok iyi geliyor bi de sağ mutlaka vücudun süt üretmeye ihtiyacı olduğunu algılasın,elektrikli pompa manuelden daha iyi çıkarıyor pes etme kötü düşünme çünkü bu hormonu beynimiz salgılıyor pozitif düşünmemiz lazım yeniden süt salgılamak için.Umarım geçici bir durumdur..
Topluca bağırırsak belki işe yarar kız:2:
kızlar cok sagolun ıyıkı warsınız sımdı ılk ısım elektırıklı pompa almak olucak kötü düsünmemeyı yapamıyorum malesef hem oglum emmıcek süt dıye uzuluyorum bıde emınım sımdı kv de benı sucluycak sütten kesılırse hamılelıgım boyunca sütünü anlattı durdu dogrdum gene ole bı taraftan emzırırken bı taraftan sütü akarmıs fln ek gıdaya baslattı doktor ozaman bıle emzırmıycem dıye tantana yaptı benı delı edıcek sımdı
cnm ılk bı kac gun gecıcıdır dıye dusundum ama yok nerdeyse bır hafta olcak süt sagma gıbı bı osrun yasamadıgım ıcın ewde sadece el pompası var onunla sagdım ama süt nerdeyse bıtmıs 25 cc anca cıktı onu verdım ıctı acaba el pompasıyla sagamadım mı cunku goguslerım bıraz dolu ama cıkmıyo gece emdıgı zaman doyuyo uyuyo elektrıklı pompa alsam kurtaraılırmıyım acaba
ayyy imdat noldu bu bebeklere yaa ikrayı ayağımda uyutup yatırıorum basıoooo çığlığı ki ne çığlık yaa
Canım sen onu boşver ben sana înanıyorum başaracaksın ıhlamuru 2kupa iç bir de cocopops ye bol sütle moralini yüksek tut sık sık sağdıkça prolaktin hormonun artacak hadi kolay gelsin
akşam baksın bakalım eşim...ben ne kadar baksam da o inceler illa ki :) bi de keşke görme imkanımız olsa yakından... eşim pazar günleri de çalışıyo, çalışmasa bir kemeraltı yapsak illa ki vardır orda bi dükkanda....ama tortoise ye türk malı dedin dimi , takıntısı vardır türk malı diye onu alır :)
Slm, gecen hafta barisbebeden aldik biz babymax loco markasi 130 a aldik guzel kullanmaya basladik bile. Yaninda ve nette onurbebe var ordada var bu sandalyelerden. Bence bu fiyata alinabilcek ozellikli bisi.
Ayrica bu marka kraftin yanmarkasiymis ve kraft turkmaliymis saticinin soyledikleri bunlar.
Yok canim cokta geçtik sayılmaz, ben kendi çapımda düzen tutturmaya çalışıyorum iste. Herşeyi deniyorum ufak ufak. Tepkilerine bakıyorum, hangi saatlerde neyi nasıl yiyor diye gozlemliyorum. Bu arada da ölçü kaçmasın diye o kavanozu ölçü yaptım kendime. 120 ml geliyor, bir çay bardağı 100 ml. Zaten herzaman yemiyoki hepsini... Cok değil demekkiTam olarak başladınız galiba ek gıdaya öğün şeklinde.Eğer öyleyse kamu spotlarında falan çıkıyor ya 2 çay bardağını geçmesin diye ona göre ayarla istersen,başlangıçta az olması normal ama ek gıda 2 çay bardagını geçerse anne sütünden gereken vitamin alınamıyormuş.Bu arada yıldönümü hediyesi için çok iyi düşünmüşsünüz..Bebeğinizle daha uzun mutlu yıllara inşallah:)
Hahahaaaa 2050 ve robotlar iyiymiş valla....sorma sorma beyazçekirgecim..yemn ederm anamı ağlattı..keşke 2050 lerde falan yaşamış olsaydım bi robot yardımcım olsaydı =))yani en azından kucağında evi gezdirse kafiseninkininde maşşallah kilosu çok iyi.benimki 3 aylıktı 9,5 kiloydu.2 aydr almıo kilo eşim üzülmüştü niye kilo almıo die nereye sığdırcaz sonra çocuğu dedim ondan da bi daha tık çıkmadı ama bu aay ek gıdaya geçtim birazda abarttım işe başlıcam diye yine almış kilo geçen tarttım 10 çıktı aslında fazla artık.bu aydan sonra gram gram alması gerekiyormuş.
Yok canim isitmiyorum, bazen içinden bir miktar alıp bekletiyorum, bazen azıcık ılık su ekliyorum, bazende devam sutu ekliyorum bir ölçek, iste nasıl denk gelirse....canım 4 5 saatte bekletmek sorun olmaz ama dolaba koyuyorum dedin ya dolaptan sonra sürekli ısıtıp mı veriyosun kavanozu ben orayı anlayamadım ?
Senin modeli göremedim link açılmıyor bende, ben mağazada görüp beğenmiştim, model nedir hiç bilmiyorum.yarın fırsat olursa ve hava iyi olursa gider alırız. Sizle de paylasirim o zaman.Baby2go nun hangi modelini gördün acaba benim verdiğim linktekini mi yoksa başka bir model mi:26:
Saol canim. Hepimiz musmutlu olalım.Birlikte nice mutlu huzurlu seneler diliyorum Canim :)
Ahhh hepimizde aynı dert...Ayyy deliricem ne yapsam uyumuyo her turlu denedim...eylulu uyutmak icin yaptiklarimi bana yapsalar 3 gun uyurum offff
tmm cnm sagol hemen esıme aldırayım ıns ıse yarar
Slm, gecen hafta barisbebeden aldik biz babymax loco markasi 130 a aldik guzel kullanmaya basladik bile. Yaninda ve nette onurbebe var ordada var bu sandalyelerden. Bence bu fiyata alinabilcek ozellikli bisi.
Ayrica bu marka kraftin yanmarkasiymis ve kraft turkmaliymis saticinin soyledikleri bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?