2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ayçe çiko uyudu mu benim çubide asayiş berkemal

hem de milyon kere öpüp de doyamıyoruz valla şimdi bol bol öpelim sonra belki zor sevdirirler kendilerini neme lazım özellikle erkekler pek hoşlaşmıyorlar ya öpülmekten mıncırılmaktan falan fırsatı değerlendirmek lazım savunmasızlarken şu aralar

Ayçe çiko uyudu mu benim çubide asayiş berkemal

Hehe bizde de asayiş berkemal canım bıcı bıcı yaptırdık babası gelince az mızıldandı ama uyudu ben de sana msj yazıyodum tam babamız o türk malı olan mama sandalyesini beğendi onu alalım dedi...

Ayy ciddi mi netten mi alıcaksınız canım. ya kötü çıkarsa bak yakından görmeden almayın siz yine iyi gibi duruyo gerçi ama belli olmaz yine de :)

Doyulmuyo opmelere cnm.bn eylulu kelinden opuyorum kokluyorum bak uyanik olsada koklasam ...banafa yaranamiyo cocuk uyusa suc uyumasa suc;-)

Ayy ciddi mi netten mi alıcaksınız canım. ya kötü çıkarsa bak yakından görmeden almayın siz yine iyi gibi duruyo gerçi ama belli olmaz yine de :)

Yok canım netten almam görmeden...kemeraltında bebek mağazaları var ordan bakcaz...daha erken bizim için siz alırsınız çok beğenirsiniz başka model onu da alabiliriz ki onu da görmeden almam çikom rahat edemiyo her yerde, bi oturması denememiz gerekiyo...ama görüntü ve işlevsel olarak beğendi onu...

merhaba kızlar, sizi takip edip arada yazıyorum çok katılamıyorum konulara ksr bakmayın ama çok bilgilendim tarifleri alıyorum. bgn dr a gttk şurubumuz değişti öksürüğü daha iyiye gidiyor Mert'in. ayrıca bnde bgn mama oturağı aldım mamas papas oturak tepsili. değişik ve hoş. şu anda destekle oturtmayı öğretiyorum bi 2 dk falan oturttum arada,sevdi. sizlerde bakın isterseniz

Ben hicbsey anlamiyrm canm bde puan var o nesiyse :-D

Bildirim geliyo ya ona tıkladığında aşağıda 2013 ağustos bebekleri sağlıklı besleniyor,altında da yorum yok yazıyo ya işte orda 2013 ağustos anneleri sağlıklı beslniyor a tıklarsan ne beğenilmişse ona gidiyo bak bu en son yaZdığını beğencem...ne dmek istediğimi anlarsın o zaman...tabi beğenemiyormuşum senin yaZını başkalarınınkini de beğenmem gerekiyomuş hey Allah'ım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…