Saol fundacim... Valla akilli bu bidiklar şimdiden bizi parmaklarından oynatiyorlar...
Yagmuruma da yediğim cevizler ve balıklar yaradı herhalde, boyundan büyük işler peşinde sürekli... Oyyyy öpüyorum öpüyorum doyamiyorum. Sizde oylesinuz demi....
Ayçe çiko uyudu mu benim çubide asayiş berkemal
Hehe bizde de asayiş berkemal canımbıcı bıcı yaptırdık babası gelince az mızıldandı ama uyudu ben de sana msj yazıyodum tam babamız o türk malı olan mama sandalyesini beğendi onu alalım dedi...
Saol fundacim... Valla akilli bu bidiklar şimdiden bizi parmaklarından oynatiyorlar...
Yagmuruma da yediğim cevizler ve balıklar yaradı herhalde, boyundan büyük işler peşinde sürekli... Oyyyy öpüyorum öpüyorum doyamiyorum. Sizde oylesinuz demi....
Ayy ciddi mi netten mi alıcaksınız canım. ya kötü çıkarsa bak yakından görmeden almayın siz yine iyi gibi duruyo gerçi ama belli olmaz yine de :)
Bu begen buttonu noldu yaaa uff bu yeni seyi sevmedm ben
Biraz misafirperverlik yapayım dedim sakın dokunmayın misafirlere bunlar kızlar
Eki Görüntüle 929026
Beğen butonumuz olsaydı bunu beğenirdim işte bakama o yıldızda da neyin beğenildiğini görebiliyorsun dikkat ettin mi ??
Baby2Go Sleepy Mama Sandalyesi canım bi sürü siteye baktım ürün tükendi diyor satıl al tuşuna basınca. Kısmet olmıycak sanırım onu almak krafta filan bakıcam ama orda da 250 lira üstü fiyatlar. Bu denenmiş ürün olunca güvenip alacaktım nolcak şimdi hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 929026
Alemsin kizzz gece gece...ben istiyorum ama :-(
Oyy maşallah size cok tatli yağmur cnm sende cok hossunEki Görüntüle 928884 Eki Görüntüle 928885 Eki Görüntüle 928886 Eki Görüntüle 928888 Eki Görüntüle 928889
buda benım kuzucugum bakalım eklendimi fotolar....
Sorma cnm 10bucukta zor uyuttum bittimmmSende mi brütüs
Eki Görüntüle 929026
Ikrami goren geliyo 3ledik :-D istermisin tanidik ciksin ;-)
Olmaz sen ev sahibisin yeme şekerleri
Ben hicbsey anlamiyrm canm bde puan var o nesiyse :-D
4 oldular illa çıkar bi tanıdık hadi sen de kolonya tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?