4 oldular illa çıkar bi tanıdık hadi sen de kolonya tut
haşaa ne haddimize bizim bu elit şekerlere dokunmak falan arastacm
haşaa ne haddimize bizim bu elit şekerlere dokunmak falan arastacm
Kim gelio ayy bugün algim acaip yavas bitik hatta))
Kim gelio ayy bugün algim acaip yavas bitik hatta))
Misafirlerimiz durucumm bzde bos gondermiyoruz kolonya cikilata tutuyoruz en elitinden :-D
Kız napıcan kimin geldiğini bak gidiyolar hadi evin kızı gibi şeker kağıtlarını topla bakıyım
Himm casus yani)) bende sarma sarmistim yesinler hakiki zeytinyagiyla zengin isi )))
Kız napıcan kimin geldiğini bak gidiyolar hadi evin kızı gibi şeker kağıtlarını topla bakıyım
Fundis haklisin tatlim bnde isterim diye tuttrdm bnm ne haddime ;-)
ahahah organik rujlu dudaklarımla güldüm sana durusel
ahahah organik rujlu dudaklarımla güldüm sana durusel
Arasta tasarruf yap bacim bol bol dagitma su cikolatalari malum biz ezigizz bolusturerek verelim :-D
Benim hic elit sekerim olmadi abla :-Dhaddini bil sen kolonyayı tutmaya devam et seni fakir seniben de çöplerini toplarım şekerlerin napimm
Uhaha küçükken kuzenimi hep aglatirdim siz giderken arkanızdan çöp dökecem bi daha gelemeyin diye derdim.bizim orda öyle derler gelmesini istemedigine çöp dok diye.kizin b.klu bezleri de cok birikmiş:))))
Ahaha bende organik hac sürmesi gözlerim le okudum)))
Senin bu organik hassasligina bayiliyrm arasta :-D:-D
Canım ellemek zorunda kalmıycaksın zaten halay tadında geliyolar hurraa diyerek, sana bana kalmaz
organik ojeli ellerimle beğenecektim ama öyle arda arda beğenilmiyomuş. beğen butonu ezdi beni hor gördü fakirim diye
Ne halayiii kizzz ne kadar ezik bale yaparak geliyolar uff arasta hic bilmiyosun sen bu elit isleri :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?