- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Ay haklısın cidden azar azar vermek lazım ama napayım toplu halde geliyolar boş göndermek olmaz fakiriz ama gururluyuz. Bundan sonra yarım yarım alın misafirler bi dahaki gelişinize de kalsın
Ben de sana zaten fakirlikten kupkuru kaldın o yüzden sana karşı özel ilgim varSenin bu organik hassasligina bayiliyrm arasta :-D:-D
Uhaha küçükken kuzenimi hep aglatirdim siz giderken arkanızdan çöp dökecem bi daha gelemeyin diye derdim.bizim orda öyle derler gelmesini istemedigine çöp dok diye.kizin b.klu bezleri de cok birikmiş:))))
Ben de sana zaten fakirlikten kupkuru kaldın o yüzden sana karşı özel ilgim var
ahahahahh
Ne halayiii kizzz ne kadar ezik bale yaparak geliyolar uff arasta hic bilmiyosun sen bu elit isleri :-D
Ay ama angy sen de hiç bilmiyosun onlar figaronun düğününde halay çekiyolar kızıııım
Dimi kiz kurudum bildigin...eziklik adami boyle eritiyo :-D
Canım yerel seçimler yaklaşıyo makarneks dağıtıcaklar bize bi güzel doyucaz dayan yavrum
dimi yaaaa.. biz de anca mahalledeki sünnet düğününde bilezikli kollarımızla halaya tutuşuruzama imitasyon bilezikler tabi gerçek altın kim biz kim bu fakirlikle
Kiz ucuz olmasa alamazdik ac kalirdik acc off off yarama basma :-D :-D
Iyi geceler kızlar %100 yünlü pijamalarımı giydimde geldim
Canım bu kadar daraldığında baby tv tadında yerleri izle diyaloglar baya komik "benim babam çok zengin hayır asıl benim babam daha zengin " biraz olsun iyi gelir belki
Lütfen %100 yünlü pijamanla ezme bu polarlı fakiri
Kiz altini kim kaybetmis biz bulucsz...dugunlerde dirsegimize kadar imitasyon teneke gbi bilezukleri takiyoruz bfe toplama kiyafet ordan burdan :-D:-D
Lütfen %100 yünlü pijamanla ezme bu polarlı fakiri
Bu angysangel Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir. Zaten değerlendirdim daha napayım hala kabul etmiyor beğenimi
Ahahahaayy çok yazık polarmı oda neki :44: Polar gören elit cucu
Görmeyeli zenginledin mi kız
cnm ben,m kızımda öle sık sık emmior 1 hafta falan sürüo 2-3 gün düzelio yine başlıo asla pes etme emecektir bide el pompası işe yaramıo gerçekten çoookk az çıkıo elektrikliyle 100 çıksa ondan 20 çıkıo bende 2side var denedim inşallah emer karanlık ve loş oda bide herzaman aynı yerde emzirmeyi dene doktorum bana onu önerdi işe yarıo umarım düzelir.
Yok canim cokta geçtik sayılmaz, ben kendi çapımda düzen tutturmaya çalışıyorum iste. Herşeyi deniyorum ufak ufak. Tepkilerine bakıyorum, hangi saatlerde neyi nasıl yiyor diye gozlemliyorum. Bu arada da ölçü kaçmasın diye o kavanozu ölçü yaptım kendime. 120 ml geliyor, bir çay bardağı 100 ml. Zaten herzaman yemiyoki hepsini... Cok değil demekki
Hahahaaaa 2050 ve robotlar iyiymiş valla....
Yok canim isitmiyorum, bazen içinden bir miktar alıp bekletiyorum, bazen azıcık ılık su ekliyorum, bazende devam sutu ekliyorum bir ölçek, iste nasıl denk gelirse....
Amaç kavanozda saklamak ve ölçüyü kasirmamak iste....
Senin modeli göremedim link açılmıyor bende, ben mağazada görüp beğenmiştim, model nedir hiç bilmiyorum.yarın fırsat olursa ve hava iyi olursa gider alırız. Sizle de paylasirim o zaman.
Saol canim. Hepimiz musmutlu olalım.
Ahhh hepimizde aynı dert...
Angy senin doğum tarihin neydi canim. 15 gün öncesine kadar bizde bir ay kadar gece gündüz uykusuz bir dönem geçirdik. Şimdi gece uykuları biraz iyi, gunduzde yanında durursam uyuyor. Uyumaxsa da sürekli kucak ve oyun. Belli dönemleri var galiba bunların yaaa... Herkes aynı baksana.
Canim moralini bozma hiç. Ben doğumdan beri " galactago" diye bitkisel bir damla kullanıyorum cok faydasını gördüm. Düzenli kullandigimda 2 saat emmesin göğsünden kendi akıyor süt. Baya tas gibi oluyor.
Bu ara bende ihmal ettim biraz, farkı hissedebiliyorum. Kime tavsiye etsem cok memnun kaldı dene istersen. Eczanelerde var yoksa siparişle getiriyorlar.
Dr.umum tavsiyeleri ise bol su, kuru incir, üzüm, salep, ayva,armut ve isirgan otu tohumu.... Bunları da yemeye calisiyorum ben.....
Kızlar hepimizin bol bol sutu olsun yaaa, yavrulara yarasin inşallah.
Bu arada benim dolapta stokladigim sütler var 3 ayı geçecek ne yapsamki onları ya. Biberonla veriyom icmiyo benim sipa. Illa meme olacak...
Canım sen onu boşver ben sana înanıyorum başaracaksın ıhlamuru 2kupa iç bir de cocopops ye bol sütle moralini yüksek tut sık sık sağdıkça prolaktin hormonun artacak hadi kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?