2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ay haklısın cidden azar azar vermek lazım ama napayım toplu halde geliyolar boş göndermek olmaz fakiriz ama gururluyuz. Bundan sonra yarım yarım alın misafirler bi dahaki gelişinize de kalsın

Yarim yarim verelim dedik birini kacirdik ezigiz ezik :-D:-D

Senin bu organik hassasligina bayiliyrm arasta :-D:-D
Ben de sana zaten fakirlikten kupkuru kaldın o yüzden sana karşı özel ilgim var
Uhaha küçükken kuzenimi hep aglatirdim siz giderken arkanızdan çöp dökecem bi daha gelemeyin diye derdim.bizim orda öyle derler gelmesini istemedigine çöp dok diye.kizin b.klu bezleri de cok birikmiş:))))

ahahahahh

Ne halayiii kizzz ne kadar ezik bale yaparak geliyolar uff arasta hic bilmiyosun sen bu elit isleri :-D

Ay ama angy sen de hiç bilmiyosun onlar figaronun düğününde halay çekiyolar kızıııım

dimi yaaaa.. biz de anca mahalledeki sünnet düğününde bilezikli kollarımızla halaya tutuşuruz ama imitasyon bilezikler tabi gerçek altın kim biz kim bu fakirlikle

dimi yaaaa.. biz de anca mahalledeki sünnet düğününde bilezikli kollarımızla halaya tutuşuruz ama imitasyon bilezikler tabi gerçek altın kim biz kim bu fakirlikle

Kiz altini kim kaybetmis biz bulucsz...dugunlerde dirsegimize kadar imitasyon teneke gbi bilezukleri takiyoruz bfe toplama kiyafet ordan burdan :-D:-D

Kiz ucuz olmasa alamazdik ac kalirdik acc off off yarama basma :-D :-D

Canım bu kadar daraldığında baby tv tadında yerleri izle diyaloglar baya komik "benim babam çok zengin hayır asıl benim babam daha zengin " biraz olsun iyi gelir belki

Bu angysangel Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir. Zaten değerlendirdim daha napayım hala kabul etmiyor beğenimi

Canım sen onu boşver ben sana înanıyorum başaracaksın ıhlamuru 2kupa iç bir de cocopops ye bol sütle moralini yüksek tut sık sık sağdıkça prolaktin hormonun artacak hadi kolay gelsin

kızlar bı kosu gıttım elektırıklı pompa aldım gercektende ıse yaradı el pompasıyla 25 cc anca cıkıyordu 125 cc süt sagdım bıberonla verdım ıctı soyledıklerınızıde denıcem hepınıze tskler yanlız bı sorum daha var ben sımdı gogsumu almadıgı ıcın sagarak werıcem ya bu hep bole mı olur tamam sütüm kacmasın dıye sagıcam ama keske gogsumden emseydı bıberonla verınce acaba gogsumu hıc almaz mı bu sagma ısınde de acemıyım daha once paylasılmıstı kac saat arayla sagılması gerektıgını ama ozmn dıkkat etmemıstım gerek olmadıgı ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…