2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

2 saat arayla sağman yeter kanımca tatlım :) Bir de geceleri o farketmeden emzir uyurken alır sonra sabah hani çok aç oluyor ya o zaman da sabırla dene yılmak yok bak gördün mü sütün hiç de az değil bu fakirlikte 125 cc yle ben bile doyarım

Ona da bakayım canım çok sağol bugünlerde her türlü mama sandalyesi önerisine açığım inceliycem :))

ayy cnm cok tatlısın ya :) gecelerı emıyor cok sukur gece 12 den sabah 8 e kadar emıyo gerı kalan yok neyse takmıcam kafama cok tskler desteklerınız ıcın

ohh çok sevindim canım bak varmış sütün işte ne güzel emer canım sen devam et emzirmeye pes etmeden ayrıca emmese bile sütünü alacak ya en önemlisi o değil mi

kızlar 2014 temmuz annelerıne bı baktım kız kardesım hamıle oraya takılıyo bende arada bı bakıyom ne yazmıs dıye hepsı suan göbeklerı cıkmıs mı cıkmamıs mı onu konusuyorlar bızde bı ara ay benm göbegım kucuk herkes hamıle olduguma ınanmıyo dıyorduk bılmıyorlar kı dogumdan sonra o göbek ne sınır bozucu olacakk :)

Ezik arkadasiniz smdi dosegine kivrilip uyucak hrpinizi opuyrm :-D

Ben de sokak lambasının ışığında biraz sayısal loto doldurup uyuyayım. Bol paralı rüyalar görmen dileğiyle angym zaten anca rüyamızda görürüz. Herkeşlere iyi geceler:)

Maşallah Yağmur ne tatlısın sen öyle. Ida gibi lüle lüle saçların var maşallah. Babamız lüle saç diyip duruyo ölüyorum gülmekten yaa iyice döküldü saçları
Ayyyy evet yaaa lüle lüle, hergün düşünüyorum bugün nasıl bir model yapsam diye.
Valla bizimde hep döküldü, şimdi yeniden çıkıyor. Ama uzasin artık yaaaa...
Bazı cahiller oglanmi diyor.hayır kız diyorum. Eeee saçı olmayınca oyle sandik diyor. Eee küçük daha 5 aylık diyorum. Hala tatmin olmuyor ve saçını kestitdin mi diyor... Kadın.... Sabrimi siniyor.... Zorla kasiniyor....

Maşallah canım analı kızlı çoookk tatlısınız Allah'ım nazarlardan korusun bebişlerimizi bu arada evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun
Teşekkür ederiz canım. Amin cumlemize inşallah.

Evet opturmez oğlanlar.. sonra gidip elin kızlarına optururler...

Doyulmuyo opmelere cnm.bn eylulu kelinden opuyorum kokluyorum bak uyanik olsada koklasam ...banafa yaranamiyo cocuk uyusa suc uyumasa suc;-)
Bende öyleyim, uyurkende özlüyorum ben.

Oyy maşallah size cok tatli yağmur cnm sende cok hossun

Sorma cnm 10bucukta zor uyuttum bittimmm(

Saol canim... Bizde sallama nobetindeyiz,ben 10-12 aradı uyutmuyorum,bbabasi ancak geliyor, kizim uyanık olsun ben gelince diyor, özlüyor. Bizde gece 1-2 ancak uyuyoruz ;(

huzurlu geceler, tatlı uykular hepinize can kuşlar saat yine kaç olmuş puffff olsun bir hafifleme geldi üstüme nedendir bilinmez haydi gittim ben

Son düzenleme:
Ay dayanamadım yazacağım. Ya bazı insanlar ne kadar acayip ve bazen ne kadar sinir bozucu olabiliyor. Bunların nerdeyse hepsi de kadınlardan çıkıyor malesef. Kız olduğu çok belli bir bebişe ısrarla erkek demeler filan. Bir de neymiş saçı yok diye demişmiş. Yahu nerdeyse bütün reklamlarda, ıslak mendil poşetlerinin, bez poşetlerinin üzerindeki bebeklerin nerdeyse tümü kel, saçsız ve bunun kızı da, erkeği de var, onu ne yapacağız?? Bu reklamlardaki bebekler uzaylı mı, yoksa annelerinin işi gücü yok, çok uzamış saçları da iki üç aylıkken kesivermişler mi?? Daha önce diğer topikte benzer bir konuda yazmıştım, ben artık sabırlı davranmıyorum. Biz çok kibar kalıyoruz ama laf anlamıyorlar, ben artık lafımı söylüyorum.

Son düzenleme:
kosaraktan geldımm...ama bıraz gec kaldımm sankım.. :))gune oyle guzel basladım kı..ben uyurken kocısle kardış bana guzel bı kahvaltı hazırlamıslar..kahvaltımızdan sonra babamızn ıstegıyle temızlık yaptık..sagolsun kendı ısteyınce ıyı temızlık yapar..gun guzel olunca hadı dısarıya cıkalım dedık..yakında bı park vardı..oraya yuruyuse gıttık..geldıgımızde zaten ıdıl uyumustu..bızde bı guzel yemek yedık..neysee benım bugunum boyle gectıı..sız neler yaptınız bakalım..hemen gecmısı okuyacagımm.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…