Cucu level atladi bzi begenmez artikk :-D :-D bayilcm smdi :-D
Görmeyeli zenginledin mi kız
Cucu level atladi bzi begenmez artikk :-D :-D bayilcm smdi :-D
kızlar bı kosu gıttım elektırıklı pompa aldım gercektende ıse yaradı el pompasıyla 25 cc anca cıkıyordu 125 cc süt sagdım bıberonla verdım ıctı soyledıklerınızıde denıcem hepınıze tskler yanlız bı sorum daha var ben sımdı gogsumu almadıgı ıcın sagarak werıcem ya bu hep bole mı olur tamam sütüm kacmasın dıye sagıcam ama keske gogsumden emseydı bıberonla verınce acaba gogsumu hıc almaz mı bu sagma ısınde de acemıyım daha once paylasılmıstı kac saat arayla sagılması gerektıgını ama ozmn dıkkat etmemıstım gerek olmadıgı ıcın
merhaba kızlar, sizi takip edip arada yazıyorum çok katılamıyorum konulara ksr bakmayın ama çok bilgilendim tarifleri alıyorum. bgn dr a gttk şurubumuz değişti öksürüğü daha iyiye gidiyor Mert'in. ayrıca bnde bgn mama oturağı aldım mamas papas oturak tepsili. değişik ve hoş. şu anda destekle oturtmayı öğretiyorum bi 2 dk falan oturttum arada,sevdi. sizlerde bakın isterseniz
2 saat arayla sağman yeter kanımca tatlım :) Bir de geceleri o farketmeden emzir uyurken alır sonra sabah hani çok aç oluyor ya o zaman da sabırla dene yılmak yok bak gördün mü sütün hiç de az değil bu fakirlikte 125 cc yle ben bile doyarım
kızlar bı kosu gıttım elektırıklı pompa aldım gercektende ıse yaradı el pompasıyla 25 cc anca cıkıyordu 125 cc süt sagdım bıberonla verdım ıctı soyledıklerınızıde denıcem hepınıze tskler yanlız bı sorum daha var ben sımdı gogsumu almadıgı ıcın sagarak werıcem ya bu hep bole mı olur tamam sütüm kacmasın dıye sagıcam ama keske gogsumden emseydı bıberonla verınce acaba gogsumu hıc almaz mı bu sagma ısınde de acemıyım daha once paylasılmıstı kac saat arayla sagılması gerektıgını ama ozmn dıkkat etmemıstım gerek olmadıgı ıcın
ohh çok sevindim canım bak varmış sütün işte ne güzelemer canım sen devam et emzirmeye pes etmeden ayrıca emmese bile sütünü alacak ya en önemlisi o değil mi
Beleşci bir milletiz ya şeker kolonyayı duyan geliyo galibaşekerlerin markasına da bittim ince zeka
Ezik arkadasiniz smdi dosegine kivrilip uyucak hrpinizi opuyrm :-D
Ayyyy evet yaaa lüle lüle, hergün düşünüyorum bugün nasıl bir model yapsam diye.Maşallah Yağmur ne tatlısın sen öyle. Ida gibi lüle lüle saçların var maşallah. Babamız lüle saç diyip duruyo ölüyorum gülmekten yaa iyice döküldü saçları
Teşekkür ederiz canım. Amin cumlemize inşallah.Maşallah canım analı kızlı çoookk tatlısınızAllah'ım nazarlardan korusun bebişlerimizi bu arada evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun
hem de milyon kere öpüp de doyamıyoruz vallaşimdi bol bol öpelim sonra belki zor sevdirirler kendilerini neme lazım özellikle erkekler pek hoşlaşmıyorlar ya öpülmekten mıncırılmaktan falan fırsatı değerlendirmek lazım savunmasızlarken şu aralar
Bende öyleyim, uyurkende özlüyorum ben.Doyulmuyo opmelere cnm.bn eylulu kelinden opuyorum kokluyorum bak uyanik olsada koklasam ...banafa yaranamiyo cocuk uyusa suc uyumasa suc;-)
Oyy maşallah size cok tatli yağmur cnm sende cok hossun
Sorma cnm 10bucukta zor uyuttum bittimmm(
Eki Görüntüle 928884 Eki Görüntüle 928885 Eki Görüntüle 928886 Eki Görüntüle 928888 Eki Görüntüle 928889
buda benım kuzucugum bakalım eklendimi fotolar....
Ayyyy evet yaaa lüle lüle, hergün düşünüyorum bugün nasıl bir model yapsam diye.
Valla bizimde hep döküldü, şimdi yeniden çıkıyor. Ama uzasin artık yaaaa...
Bazı cahiller oglanmi diyor.hayır kız diyorum. Eeee saçı olmayınca oyle sandik diyor. Eee küçük daha 5 aylık diyorum. Hala tatmin olmuyor ve saçını kestitdin mi diyor... Kadın.... Sabrimi siniyor.... Zorla kasiniyor....
Teşekkür ederiz canım. Amin cumlemize inşallah.
Evet opturmez oğlanlar.. sonra gidip elin kızlarına optururler...
Bende öyleyim, uyurkende özlüyorum ben.
Saol canim... Bizde sallama nobetindeyiz,ben 10-12 aradı uyutmuyorum,bbabasi ancak geliyor, kizim uyanık olsun ben gelince diyor, özlüyor. Bizde gece 1-2 ancak uyuyoruz ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?