cok guzel.. :)) anlayana :))organik ojeli ellerimle beğenecektim ama öyle arda arda beğenilmiyomuş. beğen butonu ezdi beni hor gördü fakirim diye
burdurumun havasını getırdın,boluya o guzel karelerınle...yagmuru ılk defa gordum..cok tatlıymıs kuzucugun..masllah...Allah nazarlardan saklaısn..Eki Görüntüle 928884 Eki Görüntüle 928885 Eki Görüntüle 928886 Eki Görüntüle 928888 Eki Görüntüle 928889
buda benım kuzucugum bakalım eklendimi fotolar....
bızde bu senekı yıldonumumuzde boyle bızey yapmıstık...bence ıhtıyac neyse oo.. :))fısher prıce aktıvıte masasını almıstık..daha nice guzel yıllara esın ve yagmurunla bırlıkte gırmen dılegıyleeKızlar yarın bizim evlilik yildonumumuz, ama özel hiçbirşey hazirlayamadim. Dışarısı buzzz, yağmuru birakabilecegim kimse yok.geçen senede benim mide bulantilarim yüzünden boş geçmişti. Bu senede arada kaynayacak. Esimle anlaştık bu yil tüm özel gunlerimizde birbirimize hediye almak yerine yağmura alacağız. Bu yil bizim tek hediyrmiz yağmur olsun dedik. Mama sandalyesi benimde aklımda mağazada görmüştüm baby2 agonun cok begenmistim. Evliklik yıldönümü hediyemizde bu olsun bari
2 saat arayla sağman yeter kanımca tatlım :) Bir de geceleri o farketmeden emzir uyurken alır sonra sabah hani çok aç oluyor ya o zaman da sabırla dene yılmak yok bak gördün mü sütün hiç de az değil bu fakirlikte 125 cc yle ben bile doyarım
ayy cnm cok tatlısın ya :) gecelerı emıyor cok sukur gece 12 den sabah 8 e kadar emıyo gerı kalan yok neyse takmıcam kafama cok tskler desteklerınız ıcın
sagol cnm ewt onemlı olan o yeter kı sütümü içsin gece gündüz sagarım
Günaydın Ayşe çiko da seni erkenden ayağa dikti anlaşılan benim gibi
Günaydın canımmevet ya bunların uykusu aynı galiba babası giderken açtı gözleri yatakta debeleniyo şimdi
İdoş da ineğiyle oynuyo yatağında. Sabah sabah bi enerjik ki sorma agular çığlıklar. Ben daha açılamadım ama onun gözler fıldır fıldır
Yaaa çiko da çığlık çığlığaydı nerden buluyorlarsa o enerjiyi uyanır uyanmazama şimdi uyudu ben de uyuyayım bari fırsatı değerlendirip
Çikoo naptın tatlım sen öyle uyusana yatağında rahat rahat
Maşallah canım çok tatlısınız ikinizdeEki Görüntüle 928884 Eki Görüntüle 928885 Eki Görüntüle 928886 Eki Görüntüle 928888 Eki Görüntüle 928889
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Parme'cim sağol merak etmişsin bizi,biz çok şükür iyiyiz.uyuttum Melis'imi ve hazır uyuyorken selam vereyim istedim.kusura bakmayın ancak okumaya zaman bulabiliyorum.Melis'im gece 11'den önce uyumuyor,sabahta erkenden kalkıyor.malum çalıştığım için o uyur uyumaz yatmaya çalışıyorum.bugün ablamlar gelecek,dün temizlik yaptım şimdide yemeklerle uğraşıyorum.ablam bile olsa daha el kadar bebeklerle misafir ağırlamak çok zor valla daha kendi g.tümü toplayamıyorken.mama maceralarınızı keyifle okuyorum,umarım bizde başladığımızda Melis'im severek yer.mama sandalyesini düşünmekten kurtuldum galiba,bir arkadaşım verecek,daha görmedim ama umarım güzel bişeydir.değilse bile biz mamaya başlayana kadar siz alıp deneyimlemiş olur ve bizde sizden fikir çalarız.hepinizi ve yavruları çoooook öpüyorum.Melis uyandı
Herkese günaydın bugün eşim (kociş) kahvaltı hazırladı bana hazır kahvaltıya konmak çok iyi geldi. Bugün de biraz dolaşıcaz bakalım AVM'ye gitmeyi düşünüyoruzHerkese hayırlı pazarlar hee akşam rüyamda bir zürafa öptü beni rüya tabirinden anlayan varsa şeetsin lüffen
Günaydın canlaar..
Çikoo naptın tatlım sen öyle uyusana yatağında rahat rahat
Ben bu tabloyu selimde göreblecek miyim acaba hiç
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Parme'cim sağol merak etmişsin bizi,biz çok şükür iyiyiz.uyuttum Melis'imi ve hazır uyuyorken selam vereyim istedim.kusura bakmayın ancak okumaya zaman bulabiliyorum.Melis'im gece 11'den önce uyumuyor,sabahta erkenden kalkıyor.malum çalıştığım için o uyur uyumaz yatmaya çalışıyorum.bugün ablamlar gelecek,dün temizlik yaptım şimdide yemeklerle uğraşıyorum.ablam bile olsa daha el kadar bebeklerle misafir ağırlamak çok zor valla daha kendi g.tümü toplayamıyorken.mama maceralarınızı keyifle okuyorum,umarım bizde başladığımızda Melis'im severek yer.mama sandalyesini düşünmekten kurtuldum galiba,bir arkadaşım verecek,daha görmedim ama umarım güzel bişeydir.değilse bile biz mamaya başlayana kadar siz alıp deneyimlemiş olur ve bizde sizden fikir çalarız.hepinizi ve yavruları çoooook öpüyorum.Melis uyandı
Günaydın kızlar,
Dün gece inci bana bir kıyak gecti . Erkenden uyudu . Bende rahat bir uyku çektim . Cok yorulmuştuk dinlendik .uykuya cok ihtiyacınız oldugunda banyo yaptırın bebislere. Kesinlikle banyo yaptıgı günlerde cok daha uzun ve derin uyuyor .
Çok güzelsiniz CNm yağmur çok tatlısın ya yağmur damlasıEki Görüntüle 928884 Eki Görüntüle 928885 Eki Görüntüle 928886 Eki Görüntüle 928888 Eki Görüntüle 928889
Çok güzelsiniz CNm yağmur çok tatlısın ya yağmur damlasımaşallah size:)
CNm meraba senden ve melisten haber almak çok güzelhem çalışıyosun gem bebiş bide misafir şimdi çok yorma kendini CNm yabancı değil nasılsa
Benimde bugün annem geliyor çok mutluyum çok özledimhemde dinlenme fırsatı bulucam güzel yemekler yicem sohbet muhabbet eee en önemlisi duru ananesiyle vakit geçiricek
Eki Görüntüle 928884 Eki Görüntüle 928885 Eki Görüntüle 928886 Eki Görüntüle 928888 Eki Görüntüle 928889
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?