2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ya sen nasıl bir şeysin, bu ne güzellik. O dudaklar, o kara gözler ve o güzel gülüş. Oh gecem şenlendi ya, şimdi güzelce uyuyabilirim. Çok şeker, çok tatlı annesi, maşallah!

Cok teşekkür ederiz hera teyzesi, gönlümuzu hoş ettiniz, simarttiniz bizi.
Ahhh bu güzel gulusleri olmasa bu kadar yorgunluk uykusuzluk vs. Katlanamaz insan zaten. O bir gülüşü herseye bedel. Allah hepimizin bebislerine uzun sağlıklı ömürler versin.

Evet yaaa. Erkek çocuğu olanlar sanki her ay.saç kestiriyor. Cahillik diyeceğim ama değil aslında. Hepsi coluklu çocuklu, hatta torun sahibi kadınlar, sanki tüm bebekler lüle saçlı da bir benim kizim kel... Kıskançlık canim bunlar, bakıyorlar kızıma ay parçası, bahane bulamıyorlar böyle can sıkmaya çalışıyorlar.
Ama bende birgün bozacağım terbiyemi ve
Lafi yaptıracağım birine.
Iste büyükler, yaşlarına hürmet susuyorum.

Cok Saol canim, memleket hasreti başka tabi, bunu en iyi ben biliyorum.biraz gönlünü hoş ettiysek ne mutlu bize

canımm sen de bbeğindee çokk güzell görünyrsunuzzzz.. ikinizedeee kocamnnnn maşallhhh

Hepinize cok teşekkür ederiz canlar. Allah razı olsun hepinizden. Allahım hepimizin meleklerini korusun....amin.

Kızlar bizde bugece cok sık uyandık ama güne yine de iyi başladık, kizim babasıyla oynarken bende güzel bir kahvaltı hazırladım ve hep birlikte yedik. Esimle keyif kahvenizi de içtik. Sonra o ise gitti öğleden sonra.
Biraz işlerini topalayip gelecek sonra alışverişe ve yemeğe gideceğiz ınş. Hava da cok güzel bugün.
Evi toplayıp biraz süslenip pusleneyim bari...
Iyice daldım kendimi....

Bence sutun az degil. Ben 4 saatte bir sagdigimda en fazla 120ml oljyor. 2saatte bir sagdigimda 70ml en faazla cikiyor. Dikkati dagildigi icin yada sut yavas geliyor diye emmek istemiyordur. Belkide donemsel birseydir. Benimkide babasi varken babasina bakmaktan emmiyor zilli. :))

Benim kizin zurafasiji gormussun. :)) iki gundur hem yiyor hem burun buruna verip uyuyorlar :)) oyuncakcida kendi begendi :))

Ne guzel uyumussun ayni benim gibi :)) uyutmadan once banyo yaptirmak cok ise yariyor.

Ayse ciko ne guzel uyup kalmis. Masallah bende sana katiliyorum uyudularmi birakn uyusunlar yrini degistirince uyaniyorlar hemen. Rezil uykuyu seviyorlar. :))

maşllh canımm ya çokkk güzelll... bazen kıızma bakıpp inanamıyorr bunu ben mi doğurdumm evime beraber geldiğimizz o minicik bebbek şimdii emeklemek içinn çığlık atıyorr sinirleniyorr.. sonradan gelipp evein hakimii olmakk bi tekk böle güzell bebişleree mehsus galibaaa..

iyi kii doğurmuşuzzzz yaaa..

maşallahhhh bebeğine canımmmm allh nazrlrdn korusunn sağlıkk versinn tümm bebişleree..duygusala bağladımm yineee..

Son düzenleme:
Maşşallah çirkin çocuklarınıza,Allah nazarlardan saklasın.beyazçekirge,tam kafamda yarattığım tipsin.hepiniz hakkında üç aşağı beş yukarı birşeyler canlandı artık kafamda,kiminizi gördüm kiminizi görmedim ama arasta,fındık ve sen tam kafamdaki gibiydiniz.ayıptır söylemesi bende feci forma girdim beyazçekirgecim,hiç doğurmuş gibi değilim,iri kıyım bir tipim vardı daha doğrusu kemikli ama şu an kemiklerim dışarda geziyorum.üstelik öyle çok yiyorum ki inanamazsınız çünkü ben bile hayret ediyorum kendime ve sırf sütüm olsun diye.ha bu arada süt demişken,şu 4 aydır denemediğim şey kalmadı ama aşure ve malt içeceği kadar hiçbişey artırmadı.aşure hadi biraz meşakatli ama şu ebebekte satılan promaltlar var ya,için ve dua edin bana.ben gece yatmadan denedim en son,her sabah sağıyorum ve 90 falan çıkarken( gece emiyor tabi) promalttan sonra 140-160 sağmaya başladım ve süt sızmaya başladı.ben hergün yavruma süt bırakmak zorunda olduğum için ne duyarsam yaptım ama aşure ve promalt kadar etkili olmadı.annem bu hafta sırf sütüm artsın diye kavanoz kavanoz aşure yapacak,yapma dedim ama içi el vermiyor.kimyasal o içecekler,katkı maddesi var deyip duruyor.yapaın bakalım sırada o var,Allah razı olsun annemden( içimden geldi).özellikle promalt dememin nedeni şu,geçen hafta eczaneden vitamalt aldım,aynı şey diye ama hiç etkilemedi ya da bende işe yaramadı.hemen gidip ebebeğe 6'lı promalt kapıp daha çıkmadan içtim.ablamlar gitti,sağolsun mutfağıda topladı.onunda 2 çocuğu var.büyük kızı 7 yaşında küçük kızı 9 aylık.o deneyimli bir anne olduğu için daha pratik benden,2 dakikada toplayıverdi.benden şimdilik haberler bu,ha bi de bu ay kan ilacı başladık ama ben içirmekte çok zorlanıyorum,bütün kıyafetlerimiz leke leke oldu dökmelten.kaşığı gördüğü gibi elleriyle barikat kuruyor ve başını zaptedemiyorum.siz nasıl içiriyorsunuz?ben 5 damla falan veriyorum,8 damla dediker ama çok geldi,vermesem mi dedim ama bizim doktorumuz kesinlikle ver dedi,eşimde söylendi,o zaman biz niye götürüyoruz doktora, sen yap aylık kontrollerinide falan dedi,hatta 8. Ayda hemogram bakılıp kan değeri düşük çıkarsa sorarım hesabını falan deyince bildiğimi okuyamadım.bi de verebilsem kan şurubunu!!!!!! Sağlık ocağının verdiğinin tadı pek iyi olmuyor diye doktorumuz başka birşey yazdı,ikisinide denedik ama içmiyor işte.parme- fındığım,kıskandım sizi,yazmışmıydım bilmiyorum

maşallh canımmm ne güzell zayıflamışsınnn..
ahhh ahhh bende bi zyaıflayabilsemm yaaa (((

selaamlaar

dün dğumgünümdü kutladık ilk defa bebişimle kutladık çok mutluyummm :))

bgnde kandilmş herkese hayırlı kandillerr

Alllah dualarımızı kabul etsinnn

doğumm günn kutlu olsun canımmm... :)

selaamlaar

Dogum gunun kutlu olsun canım. Daha nice mutlu yillar gecirirsiniz inşallah ailen ve sevdiklerinle.
Ben de herkesin kandilini kutluyorum. Dualarimizin kabul olması dileğiyle

Herkes bebisleriyle gezmelerde sanirim.kimsecikler yok. Bizde dün çıktık Forum istanbula gittik. BebekMagazalarinda cok indirim var.ikeadan antilop mama sandalyesi aldik kizlar. Herasera'cim benim oglan sevdi mama sandalyesini.once bir etrafina bakindi sasirdi sanirim, sonra oyuncaklariyla oynadi. keyfi yerindeydi.ayaklarini da sallayip durdu.ama henuz 6 ayi dolmadigi icin cok oturtmak istemedim. Yarin doktor kontrolumuz var. Ekgidayla ilgili bakalim neler soyleyecek.

selaamlaar

Doğum günün kutlu olsun canım bebeğinle nice güzel yıllara..

Bu iki bebiş de maşallah çok güzeller..Allah ömürlerini uzun etsin inşallah..

Benimde bugün annem geliyor çok mutluyum çok özledim hemde dinlenme fırsatı bulucam güzel yemekler yicem sohbet muhabbet eee en önemlisi duru ananesiyle vakit geçiricek

Gözün aydın canım mutluluğunu taa içimde hissettim insanın annesi gibi yok gerçekten..

Beğen butonu geri gelmiş diye sevindim baktım ki gene yeni sürümünde:))

Kızlar herkesin kandili mübarek olsun..

Cinnetin eşiğine gldim artk bu mübarek günde bela ceza okumak istemiyorum ama ne zaman biticek artk bu.10 gün sonra 6 aylk olucak hala gaz sorunu yaşıyoruz..canmdan bezdim yemn ediyorum..

Sevo masallah oğlun büyümek ne kelime koca abi olmus cok ta guzel gülüyor masallah .

Yalova demek forma girdin . Himm hazır ıs aramaya basliycam galiba sizin orada uygun bir pozisyon var mı :)
Bu arada aşûreyi süt icin ilk kez duydum . Ha bir de kiskanma belli mı olur belki bir gun yolumuz Yalova'ya da düşer :)

Son düzenleme:
Cinnetin eşiğine gldim artk bu mübarek günde bela ceza okumak istemiyorum ama ne zaman biticek artk bu.10 gün sonra 6 aylk olucak hala gaz sorunu yaşıyoruz..canmdan bezdim yemn ediyorum..

Bİz de aynı durumdayız altı ay oluruz dokuz ayı bekle derler gibime geliyor once kırk sonra uc ay sonra dört sonra altı dediler bakalım ne olcak

Bİz de aynı durumdayız altı ay oluruz dokuz ayı bekle derler gibime geliyor once kırk sonra uc ay sonra dört sonra altı dediler bakalım ne olcak

Aynenn ya aynenn..önce kirk sonra 3.ay sonra 4.ay 5 derkn 6 olcak ya.valla ben kafayi yemek üzereim.bide böle çocuğu olmaypta çok çocuk büyütmüş gibi caka satanlar yok mu...şölee omzuna al poposuna pıt pıt yap bak nası çikiomuş...al çarp duvardan duvara..bu mübarek gecede Rabbim dualarmı kabul eder inşaallah..artk bitsin yalvariyorum..

Masallah canim. Kocamwn olmus.

Bende cok asure yedim . Bendede sut yapti. Bu yuzden 3 kere asure yaptik. Malt icecegini hic denemedim. Denesem mi onuda. Bende veriyorum 4damla dmir veriyorum. Ek gidaya basladiysan meyve suyu ile vermeyi dene. Bizimki cok kotu kokmuyor tadi nasil bilmiyorum. Adi vegaferon saglik ocaginin verdigi. Birde portakal aromali var ablam onu vermisti digerlerini almiyordu. Kusuyordu.

Ne guzel zayiflamissin canim. Suan hem iş hem bebek kilo falan kalmaz kosusturmaktan.

selaamlaar

Dogum gunun kuylu olsun canim.

Sagol canim. Herkesin kandili hayirli olsun. Dualarimiz kabul olsun.

Zor gazli bebekle ugrasmak. Biz kuryulduk. En kisa zamanda sizde kurtulursunuz insallah. Biraz daha sabir canim bitecek insallah.

Öncelikle bu topiği yeni gördüğümü belirtmek istiyorum. Benim babam çiftçi olduğu için çoğu şeyi kendimiz yetiştiriyoruz ama mesafe çok olduğu için bize yaramıyor. Mesela memleketten balkabağı getirdim kızıma pişireceğim ama kalanını buzlukta saklasam iyi olur mu? Bir de buzlukta bezelye var o da memleketten onu pişirsem zararlı mıdır? Memlekette keçimiz bile var ama bize faydası yok. Patates getirdim. Ceviz, elma,pırasa... Çoğu var. Ama herşeyi getiremiyorum işte. Ah kütahyam ahhhhh....

y

Canım geçmişi okuyamadan direk senin msjın ilişti gözüme... Biz de doğduğunda çok gazlıydık sağlık ocağındaki bi doktor bize bi ilaç ismi verdi ve 20 günde çözdü sorunumuzu. Bifiform saşe ben öneririm size de ama bi doktorunuza da sorun yine de kullanmadan önce...metsil falan daha çok gaz yapıyo demişti o doktor...

Yazin göbeğinden beri ayagmda corap terlik ne çay ne kahve nede gazli yicek.rezene papatya anason gece çayu ot çayı b*k çayi,ya yemn ederm belki inanmicksn hergün 3 4 bardak bi kaşik kimyonu sulandirp içiorum bide.neler neleeer..habire ıkınıo..sonra bide sen stres olma demezler mi valla balkondan sallandirasm gelio herkesi.sinirden hersey herkes batar oldu gözüme.en son yemeklere geç biter dediler hala tık yok ya halaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…