Ya sen nasıl bir şeysin, bu ne güzellik. O dudaklar, o kara gözler ve o güzel gülüş. Oh gecem şenlendi ya, şimdi güzelce uyuyabilirim. Çok şeker, çok tatlı annesi, maşallah!
Ay
dayanamadım yazacağım. Ya bazı insanlar ne kadar acayip ve bazen ne kadar sinir bozucu olabiliyor. Bunların nerdeyse hepsi de kadınlardan çıkıyor malesef. Kız olduğu çok belli bir bebişe ısrarla erkek demeler filan. Bir de neymiş saçı yok diye demişmiş. Yahu nerdeyse bütün reklamlarda, ıslak mendil poşetlerinin, bez poşetlerinin üzerindeki bebeklerin nerdeyse tümü kel, saçsız ve bunun kızı da, erkeği de var, onu ne yapacağız?? Bu reklamlardaki bebekler uzaylı mı, yoksa annelerinin işi gücü yok, çok uzamış saçları da iki üç aylıkken kesivermişler mi?? Daha önce diğer topikte benzer bir konuda yazmıştım, ben artık sabırlı davranmıyorum. Biz çok kibar kalıyoruz ama laf anlamıyorlar, ben artık lafımı söylüyorum.
Cok Saol canim, memleket hasreti başka tabi, bunu en iyi ben biliyorum.biraz gönlünü hoş ettiysek ne mutlu bizecok guzel.. :)) anlayana :))
burdurumun havasını getırdın,boluya o guzel karelerınle...yagmuru ılk defa gordum..cok tatlıymıs kuzucugun..masllah...Allah nazarlardan saklaısn..
bızde bu senekı yıldonumumuzde boyle bızey yapmıstık...bence ıhtıyac neyse oo.. :))fısher prıce aktıvıte masasını almıstık..daha nice guzel yıllara esın ve yagmurunla bırlıkte gırmen dılegıylee
Ooo eğlence varmış kaçırmışımm
Günaydın canlaar..
Çikoo naptın tatlım sen öyle uyusana yatağında rahat rahat
Ben bu tabloyu selimde göreblecek miyim acaba hiç
Maşallah canım çok tatlısınız ikinizde
Çok güzelsiniz CNm yağmur çok tatlısın ya yağmur damlasımaşallah size:)
CNm meraba senden ve melisten haber almak çok güzelhem çalışıyosun gem bebibide misafir şimdi çok yorma kendini CNm yabancı değil nasılsa
Benimde bugün annem geliyor çok mutluyum çok özledimhemde dinlenme fırsatı bulucam güzel yemekler yicem sohbet muhabbet eee en önemlisi duru ananesiyle vakit geçiricek
canımm sen de bbeğindee çokk güzell görünyrsunuzzzz.. ikinizedeee kocamnnnn maşallhhh
kızlar bı kosu gıttım elektırıklı pompa aldım gercektende ıse yaradı el pompasıyla 25 cc anca cıkıyordu 125 cc süt sagdım bıberonla verdım ıctı soyledıklerınızıde denıcem hepınıze tskler yanlız bı sorum daha var ben sımdı gogsumu almadıgı ıcın sagarak werıcem ya bu hep bole mı olur tamam sütüm kacmasın dıye sagıcam ama keske gogsumden emseydı bıberonla verınce acaba gogsumu hıc almaz mı bu sagma ısınde de acemıyım daha once paylasılmıstı kac saat arayla sagılması gerektıgını ama ozmn dıkkat etmemıstım gerek olmadıgı ıcın
Herkese günaydın bugün eşim (kociş) kahvaltı hazırladı bana hazır kahvaltıya konmak çok iyi geldi. Bugün de biraz dolaşıcaz bakalım AVM'ye gitmeyi düşünüyoruzHerkese hayırlı pazarlar hee akşam rüyamda bir zürafa öptü beni rüya tabirinden anlayan varsa şeetsin lüffen
Günaydın kızlar,
Dün gece inci bana bir kıyak gecti . Erkenden uyudu . Bende rahat bir uyku çektim . Cok yorulmuştuk dinlendik .uykuya cok ihtiyacınız oldugunda banyo yaptırın bebislere. Kesinlikle banyo yaptıgı günlerde cok daha uzun ve derin uyuyor .
kızlar bakın bıdıkım ne kadar büyüdü:)
Eki Görüntüle 929442 Eki Görüntüle 929445 Eki Görüntüle 929446 Eki Görüntüle 929447
Maşşallah çirkin çocuklarınıza,Allah nazarlardan saklasın.beyazçekirge,tam kafamda yarattığım tipsin.hepiniz hakkında üç aşağı beş yukarı birşeyler canlandı artık kafamda,kiminizi gördüm kiminizi görmedim ama arasta,fındık ve sen tam kafamdaki gibiydiniz.ayıptır söylemesi bende feci forma girdim beyazçekirgecim,hiç doğurmuş gibi değilim,iri kıyım bir tipim vardı daha doğrusu kemikli ama şu an kemiklerim dışarda geziyorum.üstelik öyle çok yiyorum ki inanamazsınız çünkü ben bile hayret ediyorum kendime ve sırf sütüm olsun diye.ha bu arada süt demişken,şu 4 aydır denemediğim şey kalmadı ama aşure ve malt içeceği kadar hiçbişey artırmadı.aşure hadi biraz meşakatli ama şu ebebekte satılan promaltlar var ya,için ve dua edin bana.ben gece yatmadan denedim en son,her sabah sağıyorum ve 90 falan çıkarken( gece emiyor tabi) promalttan sonra 140-160 sağmaya başladım ve süt sızmaya başladı.ben hergün yavruma süt bırakmak zorunda olduğum için ne duyarsam yaptım ama aşure ve promalt kadar etkili olmadı.annem bu hafta sırf sütüm artsın diye kavanoz kavanoz aşure yapacak,yapma dedim ama içi el vermiyor.kimyasal o içecekler,katkı maddesi var deyip duruyor.yapaın bakalım sırada o var,Allah razı olsun annemden( içimden geldi).özellikle promalt dememin nedeni şu,geçen hafta eczaneden vitamalt aldım,aynı şey diye ama hiç etkilemedi ya da bende işe yaramadı.hemen gidip ebebeğe 6'lı promalt kapıp daha çıkmadan içtim.ablamlar gitti,sağolsun mutfağıda topladı.onunda 2 çocuğu var.büyük kızı 7 yaşında küçük kızı 9 aylık.o deneyimli bir anne olduğu için daha pratik benden,2 dakikada toplayıverdi.benden şimdilik haberler bu,ha bi de bu ay kan ilacı başladık ama ben içirmekte çok zorlanıyorum,bütün kıyafetlerimiz leke leke oldu dökmelten.kaşığı gördüğü gibi elleriyle barikat kuruyor ve başını zaptedemiyorum.siz nasıl içiriyorsunuz?ben 5 damla falan veriyorum,8 damla dediker ama çok geldi,vermesem mi dedim ama bizim doktorumuz kesinlikle ver dedi,eşimde söylendi,o zaman biz niye götürüyoruz doktora, sen yap aylık kontrollerinide falan dedi,hatta 8. Ayda hemogram bakılıp kan değeri düşük çıkarsa sorarım hesabını falan deyince bildiğimi okuyamadım.bi de verebilsem kan şurubunu!!!!!! Sağlık ocağının verdiğinin tadı pek iyi olmuyor diye doktorumuz başka birşey yazdı,ikisinide denedik ama içmiyor işte.parme- fındığım,kıskandım sizi,yazmışmıydım bilmiyorum
selaamlaar
dün dğumgünümdü kutladık ilk defa bebişimle kutladık çok mutluyummm :))
bgnde kandilmş herkese hayırlı kandillerr
Alllah dualarımızı kabul etsinnn
selaamlaar
selaamlaar
Eki Görüntüle 929442 Eki Görüntüle 929445 Eki Görüntüle 929446 Eki Görüntüle 929447
Eki Görüntüle 928884 Eki Görüntüle 928885 Eki Görüntüle 928886 Eki Görüntüle 928888 Eki Görüntüle 928889
buda benım kuzucugum bakalım eklendimi fotolar....
Benimde bugün annem geliyor çok mutluyum çok özledimhemde dinlenme fırsatı bulucam güzel yemekler yicem sohbet muhabbet eee en önemlisi duru ananesiyle vakit geçiricek
Cinnetin eşiğine gldim artk bu mübarek günde bela ceza okumak istemiyorum ama ne zaman biticek artk bu.10 gün sonra 6 aylk olucak hala gaz sorunu yaşıyoruz..canmdan bezdim yemn ediyorum..
selaamlaar
Bİz de aynı durumdayız altı ay oluruz dokuz ayı bekle derler gibime geliyor once kırk sonra uc ay sonra dört sonra altı dediler bakalım ne olcak
Maşşallah çirkin çocuklarınıza,Allah nazarlardan saklasın.beyazçekirge,tam kafamda yarattığım tipsin.hepiniz hakkında üç aşağı beş yukarı birşeyler canlandı artık kafamda,kiminizi gördüm kiminizi görmedim ama arasta,fındık ve sen tam kafamdaki gibiydiniz.ayıptır söylemesi bende feci forma girdim beyazçekirgecim,hiç doğurmuş gibi değilim,iri kıyım bir tipim vardı daha doğrusu kemikli ama şu an kemiklerim dışarda geziyorum.üstelik öyle çok yiyorum ki inanamazsınız çünkü ben bile hayret ediyorum kendime ve sırf sütüm olsun diye.ha bu arada süt demişken,şu 4 aydır denemediğim şey kalmadı ama aşure ve malt içeceği kadar hiçbişey artırmadı.aşure hadi biraz meşakatli ama şu ebebekte satılan promaltlar var ya,için ve dua edin bana.ben gece yatmadan denedim en son,her sabah sağıyorum ve 90 falan çıkarken( gece emiyor tabi) promalttan sonra 140-160 sağmaya başladım ve süt sızmaya başladı.ben hergün yavruma süt bırakmak zorunda olduğum için ne duyarsam yaptım ama aşure ve promalt kadar etkili olmadı.annem bu hafta sırf sütüm artsın diye kavanoz kavanoz aşure yapacak,yapma dedim ama içi el vermiyor.kimyasal o içecekler,katkı maddesi var deyip duruyor.yapaın bakalım sırada o var,Allah razı olsun annemden( içimden geldi).özellikle promalt dememin nedeni şu,geçen hafta eczaneden vitamalt aldım,aynı şey diye ama hiç etkilemedi ya da bende işe yaramadı.hemen gidip ebebeğe 6'lı promalt kapıp daha çıkmadan içtim.ablamlar gitti,sağolsun mutfağıda topladı.onunda 2 çocuğu var.büyük kızı 7 yaşında küçük kızı 9 aylık.o deneyimli bir anne olduğu için daha pratik benden,2 dakikada toplayıverdi.benden şimdilik haberler bu,ha bi de bu ay kan ilacı başladık ama ben içirmekte çok zorlanıyorum,bütün kıyafetlerimiz leke leke oldu dökmelten.kaşığı gördüğü gibi elleriyle barikat kuruyor ve başını zaptedemiyorum.siz nasıl içiriyorsunuz?ben 5 damla falan veriyorum,8 damla dediker ama çok geldi,vermesem mi dedim ama bizim doktorumuz kesinlikle ver dedi,eşimde söylendi,o zaman biz niye götürüyoruz doktora, sen yap aylık kontrollerinide falan dedi,hatta 8. Ayda hemogram bakılıp kan değeri düşük çıkarsa sorarım hesabını falan deyince bildiğimi okuyamadım.bi de verebilsem kan şurubunu!!!!!! Sağlık ocağının verdiğinin tadı pek iyi olmuyor diye doktorumuz başka birşey yazdı,ikisinide denedik ama içmiyor işte.parme- fındığım,kıskandım sizi,yazmışmıydım bilmiyorum
selaamlaar
Cinnetin eşiğine gldim artk bu mübarek günde bela ceza okumak istemiyorum ama ne zaman biticek artk bu.10 gün sonra 6 aylk olucak hala gaz sorunu yaşıyoruz..canmdan bezdim yemn ediyorum..
Aynenn ya aynenn..önce kirk sonra 3.ay sonra 4.ay 5 derkn 6 olcak ya.valla ben kafayi yemek üzereim.bide böle çocuğu olmaypta çok çocuk büyütmüş gibi caka satanlar yok mu...şölee omzuna al poposuna pıt pıt yap bak nası çikiomuş...al çarp duvardan duvara..bu mübarek gecede Rabbim dualarmı kabul eder inşaallah..artk bitsin yalvariyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?