2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Amiiiinnnn aminnnn

Probiyotik bağirsk düzenleyici demi.sab simplex metsil falan kullanmısþm birktm alşti çunkü onlara bünye.onlarda kar etmedi sonra.ben yarn bififormu alaym bari haklisin.bi de onu deniyim.tamamen bitti mi sizin skntınız ayşecm

Maşallahh yavruma çok tatlı annesi ama bu bıdık
Ayse ciko ne guzel uyup kalmis. Masallah bende sana katiliyorum uyudularmi birakn uyusunlar yrini degistirince uyaniyorlar hemen. Rezil uykuyu seviyorlar. :))
Aynen canım...bizde daha ne rezil uyumalar var mızıltısını çekceğine ört üstünü uyusn
selaamlaar

dün dğumgünümdü kutladık ilk defa bebişimle kutladık çok mutluyummm :))

bgnde kandilmş herkese hayırlı kandillerr

Alllah dualarımızı kabul etsinnn
Mutlu yıllar canım ayrıyetten de herkse hayırlı kandiller

Tabi canım bitti hatta içinde 27 tane vardı kutu bitmeden sorunumuz bitti inş.sizde de işe yarar canım.insanın elinden bişey gelmiyo bu da çıldırtıyo insanı seni çok iyi anlıyorum.kutuda kullanım klavuzu yok eczaneye sor nasıl kullanılcağını ama...

Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun gezdim gezdim gene geldim Geçmişe gidip geleceğim şimdi de

Senin de kandilin mübarek olsun canım ohh ne iyi yaptın biz de yemeğe diye çıktık son anda hoopp ananeyle dedeye gitmeye karar verdik teyzemiz bugün topu topu 1 saar ulaşamadı için 2 saat ağlamış bişey oldu sanıp hem onu görürüz dedik ailemle aynı ilde değiliz ama onlar da manisada oturuyolar bikaç saatliğine de olsa görmek iyi geliyo

Merhaba canim hosgeldin. Taze olarak buzluga koyduysanve buzluktan cikardiginin tamamini tuketeceksen neden sorun olsun ki. Ben pazardan aldigim balkabagini bile kucuk kucuk paketleyerek buzluga koymayi dusunuyorum cunku tek ogunde cok kucuk bir parca tuketiliyor.

Benim kizin zurafasiji gormussun. :)) iki gundur hem yiyor hem burun buruna verip uyuyorlar :)) oyuncakcida kendi begendi :))

Allahım yareppim büyümüş de oyuncak seçermiş yerim o minik elleri. Demek onu gördüm ben hayırdır o zaman 1:

Kocaman olmuş annesi maşallah ona hepsi melek yaa hepsi birbirinden tatlı canlarım benim
selaamlaar

dün dğumgünümdü kutladık ilk defa bebişimle kutladık çok mutluyummm :))

bgnde kandilmş herkese hayırlı kandillerr

Alllah dualarımızı kabul etsinnn
Bebişle kutlanan doğum günü bir ayrı oluyo canım yaa. Sağlıklı, mutlu, huzurlu olsun yuvanız nice mutlu yıllara canım. İyi ki doğdun:))

Güle güle kullan canım bol bol mama yesin seni üzmesin kuzucuk
Cinnetin eşiğine gldim artk bu mübarek günde bela ceza okumak istemiyorum ama ne zaman biticek artk bu.10 gün sonra 6 aylk olucak hala gaz sorunu yaşıyoruz..canmdan bezdim yemn ediyorum..

doğumgünümü kutlayan herkese tşkleerr

arastacm pstam süper tşkler :)

iigeceler herkeseeeeeeeeeeeee

İyi gelmez mi canım yaa siz de ne iyi etmişsiniz. Onlar da torunlarını özlemiştir hasret gidermişlerdir. Teyze de anne yarısı bak nasıl da düşünmüş yeğenini canım yaa

Ben de bugün aldım bal kabağını yarın başlıyoruz tattırmaya sıra onda ama dediğin gibi minik poşetlerde atıcam buzluğa her defasında taze almak mümkün değil mecbur öyle yapıcaz.

Annesininkızısı hoşgeldin topiğimize.

Şimdi girdim odaya yasin ve kitapta yazn bi çok duayı okudm.insallah allah dualarmi kabul eder.bana o ilaci vermisti doktorumuz ancak eczacimz su ver kizim az da sabret demisti taa 2.ayımizda.ama yok olmuo bitmio.cocuk ilaca alismasn derken kendim doktorlk oldum.yarn sirup kullanmaya başlicm insallah işe yarar inşallah.çok saol.herkese ii geceler

Cinnetin eşiğine gldim artk bu mübarek günde bela ceza okumak istemiyorum ama ne zaman biticek artk bu.10 gün sonra 6 aylk olucak hala gaz sorunu yaşıyoruz..canmdan bezdim yemn ediyorum..

Alıntı yapıp yazmamışım ah kafam ah. Deryacım ne çektiniz şu gazlardan yav ben de bi ara çekmiştim bilirim nasıl bişey olduğunu insan çıldırma noktasına gelior. İnşallah bu ay içinde geçer canım nasıl bir illet aylarca sürüyo yaa. 6 ayda geçer diyolardı halbu ki

Canım ben de çok küçüktü ilaç kullanma taraftarı değildim.tanıdık eczacıya sordum bi zararının olmayacağını içinde yararlı bakteriler olduğunu hatta ilerde bağışıklığı için iyi olacağını söylemişti...

kızlar cok sınırlıyım coook dun elektrıklı pompa almıstım ya daha bır kere kullandım urunu yıkadım ıkıncıye kullanmak ıcın parcalar oturmuyo yerıne sagamadım süt ıkı saat ugrastım kolum agrıdı ya götürsem sımdı ıade de almazlar kısısel ürün dıye acayıp sınırlıyım kırılma her ahngı bısey yok kullandıktan sonra yıkayın takın yazıyo aynı sekılde yapıyorum yok parcalar oturmuyo yerıne yaa

Ben de bugün aldım bal kabağını yarın başlıyoruz tattırmaya sıra onda ama dediğin gibi minik poşetlerde atıcam buzluğa her defasında taze almak mümkün değil mecbur öyle yapıcaz.

Teşekkür ederiz arasta teyzesi.
Bu arada benim oglan en cok bal kabağını sevdi. Digerlerine 3 4 kasik hep yuzunu burusturuyor sonra alisiyordu. Bal kabağını ilk kasiktan itibaren bayila bayila yedi. Sonraki kasik icin sabirsizlandi.Icine cok azcik da elma rendelemistim. Insallah senin kuzucuk da sever canim :))

Hiii neden oturmuyor yaa müşteri hizmeti filan var mı acaba firmanın canım bazı firmalar 24 saat telefon desteği veriyo varsa arasan bi belki bişeyleri yanlış yapıyosundur ayrıca eğer ürün sorunluysa mecbur geri alacaklar öyle şey mi olur yav :26:

Afiyet olsun annesi çok tatlı yapmış ondan yemiş :))) İnşallah benimki de sever canım amin. Bizim 15 gün kaldı gerçekten ek gıdaya geçmeye asıl o zaman kopacak dananın kuyruğu bağalım

ayy sorma vallahı kullanma kılavuzundakının aynısını yapıyorum kac defa kontrol ettım yanlıs yaptıgım yada eksık bır sey yok bılegım agrıdı ıkı parcayı ıttrıp takıcam dıye olmadı yarın götürücem müsterı hızmetlerını arasam aynısını anlatıcak cunku yanlıs yaptıgım bısey yok eger bu bukadar zor kapanıyosa ben hep ıkı saat ugrascam mı takıcam dıye yaa

Haklısın o halde yarın götür iade et ve başka marka al hatta araştır şimdi netten hangisi daha kullanışlıymış, kullanan kızlardan da rica edelim kullanıp memnun kaldıkları markaları. Dediğin doğru uğraşılmaz öyle 2 saat bu ne ya

cnm söylemeyı atlamısım orda o sütü sagdıgım da yaklasık 8 saat emmemıstı sütü sagarken dıkkatımı cektı süt cok yavas gelıyor yarım saatı gecık ugrastım o sütü sagana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…