Masallah canim. Kocamwn olmus.
Bende cok asure yedim . Bendede sut yapti. Bu yuzden 3 kere asure yaptik. Malt icecegini hic denemedim. Denesem mi onuda. Bende veriyorum 4damla dmir veriyorum. Ek gidaya basladiysan meyve suyu ile vermeyi dene. Bizimki cok kotu kokmuyor tadi nasil bilmiyorum. Adi vegaferon saglik ocaginin verdigi. Birde portakal aromali var ablam onu vermisti digerlerini almiyordu. Kusuyordu.
Ne guzel zayiflamissin canim. Suan hem iş hem bebek kilo falan kalmaz kosusturmaktan.
Dogum gunun kuylu olsun canim.
Sagol canim. Herkesin kandili hayirli olsun. Dualarimiz kabul olsun.
Zor gazli bebekle ugrasmak. Biz kuryulduk. En kisa zamanda sizde kurtulursunuz insallah. Biraz daha sabir canim bitecek insallah.
y
Canım geçmişi okuyamadan direk senin msjın ilişti gözüme... Biz de doğduğunda çok gazlıydık sağlık ocağındaki bi doktor bize bi ilaç ismi verdi ve 20 günde çözdü sorunumuzu. Bifiform saşe ben öneririm size de ama bi doktorunuza da sorun yine de kullanmadan önce...metsil falan daha çok gaz yapıyo demişti o doktor...
Maşallahh yavruma çok tatlı annesi ama bu bıdıkkızlar bakın bıdıkım ne kadar büyüdü:)
Eki Görüntüle 929442 Eki Görüntüle 929445 Eki Görüntüle 929446 Eki Görüntüle 929447
Aynen canım...bizde daha ne rezil uyumalar varAyse ciko ne guzel uyup kalmis. Masallah bende sana katiliyorum uyudularmi birakn uyusunlar yrini degistirince uyaniyorlar hemen. Rezil uykuyu seviyorlar. :))
Mutlu yıllar canımselaamlaar
dün dğumgünümdü kutladık ilk defa bebişimle kutladık çok mutluyummm :))
bgnde kandilmş herkese hayırlı kandillerr
Alllah dualarımızı kabul etsinnn
Probiyotik bağirsk düzenleyici demi.sab simplex metsil falan kullanmısþm birktm alşti çunkü onlara bünye.onlarda kar etmedi sonra.ben yarn bififormu alaym bari haklisin.bi de onu deniyim.tamamen bitti mi sizin skntınız ayşecm
Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun gezdim gezdim gene geldimGeçmişe gidip geleceğim şimdi de
Öncelikle bu topiği yeni gördüğümü belirtmek istiyorum. Benim babam çiftçi olduğu için çoğu şeyi kendimiz yetiştiriyoruz ama mesafe çok olduğu için bize yaramıyor. Mesela memleketten balkabağı getirdim kızıma pişireceğim ama kalanını buzlukta saklasam iyi olur mu? Bir de buzlukta bezelye var o da memleketten onu pişirsem zararlı mıdır? Memlekette keçimiz bile var ama bize faydası yok. Patates getirdim. Ceviz, elma,pırasa... Çoğu var. Ama herşeyi getiremiyorum işte. Ah kütahyam ahhhhh....
Benim kizin zurafasiji gormussun. :)) iki gundur hem yiyor hem burun buruna verip uyuyorlar :)) oyuncakcida kendi begendi :))
Kocaman olmuş annesi maşallah ona hepsi melek yaa hepsi birbirinden tatlı canlarım benimkızlar bakın bıdıkım ne kadar büyüdü:)
Eki Görüntüle 929442 Eki Görüntüle 929445 Eki Görüntüle 929446 Eki Görüntüle 929447
Bebişle kutlanan doğum günü bir ayrı oluyo canım yaa. Sağlıklı, mutlu, huzurlu olsun yuvanız nice mutlu yıllara canım. İyi ki doğdun:))selaamlaar
dün dğumgünümdü kutladık ilk defa bebişimle kutladık çok mutluyummm :))
bgnde kandilmş herkese hayırlı kandillerr
Alllah dualarımızı kabul etsinnn
Güle güle kullan canım bol bol mama yesin seni üzmesin kuzucukHerkes bebisleriyle gezmelerde sanirim.kimsecikler yok.Bizde dün çıktık Forum istanbula gittik. BebekMagazalarinda cok indirim var.ikeadan antilop mama sandalyesi aldik kizlar. Herasera'cim benim oglan sevdi mama sandalyesini.once bir etrafina bakindi sasirdi sanirim, sonra oyuncaklariyla oynadi. keyfi yerindeydi.ayaklarini da sallayip durdu.ama henuz 6 ayi dolmadigi icin cok oturtmak istemedim. Yarin doktor kontrolumuz var. Ekgidayla ilgili bakalim neler soyleyecek.
Cinnetin eşiğine gldim artk bu mübarek günde bela ceza okumak istemiyorum ama ne zaman biticek artk bu.10 gün sonra 6 aylk olucak hala gaz sorunu yaşıyoruz..canmdan bezdim yemn ediyorum..
Senin de kandilin mübarek olsun canımohh ne iyi yaptın biz de yemeğe diye çıktık son anda hoopp ananeyle dedeye gitmeye karar verdik teyzemiz bugün topu topu 1 saar ulaşamadı için 2 saat ağlamış bişey oldu sanıp hem onu görürüz dedik ailemle aynı ilde değiliz ama onlar da manisada oturuyolar bikaç saatliğine de olsa görmek iyi geliyo
Merhaba canim hosgeldin. Taze olarak buzluga koyduysanve buzluktan cikardiginin tamamini tuketeceksen neden sorun olsun ki. Ben pazardan aldigim balkabagini bile kucuk kucuk paketleyerek buzluga koymayi dusunuyorum cunku tek ogunde cok kucuk bir parca tuketiliyor.
Tabi canım bitti hatta içinde 27 tane vardı kutu bitmeden sorunumuz bittiinş.sizde de işe yarar canım.insanın elinden bişey gelmiyo bu da çıldırtıyo insanı seni çok iyi anlıyorum.kutuda kullanım klavuzu yok eczaneye sor nasıl kullanılcağını ama...
Cinnetin eşiğine gldim artk bu mübarek günde bela ceza okumak istemiyorum ama ne zaman biticek artk bu.10 gün sonra 6 aylk olucak hala gaz sorunu yaşıyoruz..canmdan bezdim yemn ediyorum..
Şimdi girdim odaya yasin ve kitapta yazn bi çok duayı okudm.insallah allah dualarmi kabul eder.bana o ilaci vermisti doktorumuz ancak eczacimz su ver kizim az da sabret demisti taa 2.ayımizda.ama yok olmuo bitmio.cocuk ilaca alismasn derken kendim doktorlk oldum.yarn sirup kullanmaya başlicm insallah işe yarar inşallah.çok saol.herkese ii geceler
Ben de bugün aldım bal kabağını yarın başlıyoruz tattırmaya sıra onda ama dediğin gibi minik poşetlerde atıcam buzluğa her defasında taze almak mümkün değil mecbur öyle yapıcaz.
kızlar cok sınırlıyım coook dun elektrıklı pompa almıstım ya daha bır kere kullandım urunu yıkadım ıkıncıye kullanmak ıcın parcalar oturmuyo yerıne sagamadım süt ıkı saat ugrastım kolum agrıdı ya götürsem sımdı ıade de almazlar kısısel ürün dıye acayıp sınırlıyım kırılma her ahngı bısey yok kullandıktan sonra yıkayın takın yazıyo aynı sekılde yapıyorum yok parcalar oturmuyo yerıne yaa
Teşekkür ederiz arasta teyzesi.
Bu arada benim oglan en cok bal kabağını sevdi. Digerlerine 3 4 kasik hep yuzunu burusturuyor sonra alisiyordu. Bal kabağını ilk kasiktan itibaren bayila bayila yedi. Sonraki kasik icin sabirsizlandi.Icine cok azcik da elma rendelemistim. Insallah senin kuzucuk da sever canim :))
Hiii neden oturmuyor yaa müşteri hizmeti filan var mı acaba firmanın canım bazı firmalar 24 saat telefon desteği veriyo varsa arasan bi belki bişeyleri yanlış yapıyosundur ayrıca eğer ürün sorunluysa mecbur geri alacaklar öyle şey mi olur yav :26:
ayy sorma vallahı kullanma kılavuzundakının aynısını yapıyorum kac defa kontrol ettım yanlıs yaptıgım yada eksık bır sey yok bılegım agrıdı ıkı parcayı ıttrıp takıcam dıye olmadı yarın götürücem müsterı hızmetlerını arasam aynısını anlatıcak cunku yanlıs yaptıgım bısey yok eger bu bukadar zor kapanıyosa ben hep ıkı saat ugrascam mı takıcam dıye yaa
Bence sutun az degil. Ben 4 saatte bir sagdigimda en fazla 120ml oljyor. 2saatte bir sagdigimda 70ml en faazla cikiyor. Dikkati dagildigi icin yada sut yavas geliyor diye emmek istemiyordur. Belkide donemsel birseydir. Benimkide babasi varken babasina bakmaktan emmiyor zilli. :))
Benim kizin zurafasiji gormussun. :)) iki gundur hem yiyor hem burun buruna verip uyuyorlar :)) oyuncakcida kendi begendi :))
Ne guzel uyumussun ayni benim gibi :)) uyutmadan once banyo yaptirmak cok ise yariyor.
Ayse ciko ne guzel uyup kalmis. Masallah bende sana katiliyorum uyudularmi birakn uyusunlar yrini degistirince uyaniyorlar hemen. Rezil uykuyu seviyorlar. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?