Haklısın o halde yarın götür iade et ve başka marka al hatta araştır şimdi netten hangisi daha kullanışlıymış, kullanan kızlardan da rica edelim kullanıp memnun kaldıkları markaları. Dediğin doğru uğraşılmaz öyle 2 saat bu ne ya
aventınkını aldım bır sürü marka vardı satıs temsılcısı ozellıkle tavsıye ettı bıde adam dı gorsenız anlatısını dersınız kı bu adam kesın süt sagmıs :) o kadar bılgılı gorunce güvendım yarın götüreyım cnm en ıyısı ama cok moralım bozuldu emmemesıne üzülürken bıde bu cıktı 23 yasındayım bu cocuk mu benı buyuttu ben mı bunu anlamadım annelık gercekten cok kutsal bı görev
Afiyet olsun annesi çok tatlı yapmış ondan yemiş :))) İnşallah benimki de sever canım amin. Bizim 15 gün kaldı gerçekten ek gıdaya geçmeye asıl o zaman kopacak dananın kuyruğu bağalım
aventınkını aldım bır sürü marka vardı satıs temsılcısı ozellıkle tavsıye ettı bıde adam dı gorsenız anlatısını dersınız kı bu adam kesın süt sagmıs :) o kadar bılgılı gorunce güvendım yarın götüreyım cnm en ıyısı ama cok moralım bozuldu emmemesıne üzülürken bıde bu cıktı 23 yasındayım bu cocuk mu benı buyuttu ben mı bunu anlamadım annelık gercekten cok kutsal bı görev
Canim bence böyle tattirmaya baslamamiz ek gidaya geciste bize çok kolaylik olacak. Doktoruma kalsa baslamistim ama dinlemedim sozunu bakalim yarin fircayi yiyecek miyiz doktor amcadan
Ben maalesef subatta ise baslayacagim icin daha erken gececegim ek gidaya. Ben yokken zorlanmasin alissin yavrum
Ben medela mini elektrikli pompa kullaniyorum canim. Sen o saticilara bakma. Ben cok arastirmistim bu konuda en iyi medela diye düşünüyorum.
Dun gec uyudum gunduz de hic girememistim foruma. saat 2 gibi gelip biraz gecmise bakayim dedim. Bir de ne goreyim bizim topik canlarin hepsi uykuda , topik misafir kayniyoree hemen arastanin sekerlerindrn kolonyasindan servis yaptim. Bos cevirmeyeyim dedim gece gece o kadar zahmet etmis buyurmus gelmisler. 3 gibi sessizce dagildilar ben de huzurla uyudum sonrasinda şaka bir yana dünkü muhabbete cok güldüm maalesef begen butonu da calismadigi icin begenemedim sorry
Annelik insiyatifini kullandın deseneSağlar canım sağlamaz mı yaa yavaştan alıştırıyoruz ne güzel işte. 1 çay kaşığı şey için binbir zahmet veriyoruz ama napıcan evlat için herşey
Kızlar ben yatayım artık Heleniko uyurken biraz uyusam iyi olacak. Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Minkm canım süt sağma makinasıyla ilgili iyi haberlerini bekliyoruz canım umarım iade edip doğru düzgün çalışan yeni bir makinayla dönersin evine :)
Herkes bebisleriyle gezmelerde sanirim.kimsecikler yok.Bizde dün çıktık Forum istanbula gittik. BebekMagazalarinda cok indirim var.ikeadan antilop mama sandalyesi aldik kizlar. Herasera'cim benim oglan sevdi mama sandalyesini.once bir etrafina bakindi sasirdi sanirim, sonra oyuncaklariyla oynadi. keyfi yerindeydi.ayaklarini da sallayip durdu.ama henuz 6 ayi dolmadigi icin cok oturtmak istemedim. Yarin doktor kontrolumuz var. Ekgidayla ilgili bakalim neler soyleyecek.
kızlar bakın bıdıkım ne kadar büyüdü:)
Eki Görüntüle 929442 Eki Görüntüle 929445 Eki Görüntüle 929446 Eki Görüntüle 929447
Herkese iyi geceler diyeceğim ama bir Arasta ve üç ziyaretçi var ortalarda:)) İyi geceler ve gece bitmiş olsa da kutlu kandiller olsun herkese... Şimdi girebildim, mutfağı falan toparlayayım derken yine gece bitmiş ve saat nerdeyse bir olmuş. Mylovel çok sevindim oğlunun mama sandalyesini sevmesine. Güle güle kullanın. Oyuncaklarını tepsisine mi koyuyorsun, ordakilerle mi oynuyor? Sırt ayarı kademeli değil mi canım? Ben tam oturtmuyorum, hafif yatar pozisyonda acaba onun için mi sevmiyor diyeceğim, ama çok iyimser geldim kendi gözüme:)) Bizim 5 aylık kontrolümüzü 3 gün gecikmeyle yaptırdık, kendi doktoru değildi, en az sıra bekleyeceğimiz tanımadığımız bir doktora muayene oldu oğlum. Destekli oturtabilirsiniz dedi doktor. Vee doktor dişler çıkıyor mu diye sordu ve açtı ağzını, ben farketmemişim ama oğlumun alttan bir dişi çıkmış! Çok erken diye düşünüyorum ben, kızımda bu kadar erken değildi, yoksa hatırlardım. Neyse müdahele edemeyeceğimize göre, yapıcak bir şey yok. ( erken çürür diyenler varmış da)
Arasta nasıl geçti gezmeler kızınla canım? Bu arada ne tesadüf biz de alışveriş merkezine gittik bugün:))
ps: Bu mesajı yazana kadar kimsecikler kalmamış ziyaretçiler dışında. Eee topiği temsilen bir ben olduğuma göre, en iyi şekilde temsil etmek de bana düşer:)) Kolonya dökeyim, şeker ikram edeyim ve huzurlu bir şekilde uyumaya gideyim bari:))
Alıntı yapıp yazmamışım ah kafam ah. Deryacım ne çektiniz şu gazlardan yav ben de bi ara çekmiştim bilirim nasıl bişey olduğunu insan çıldırma noktasına gelior. İnşallah bu ay içinde geçer canım nasıl bir illet aylarca sürüyo yaa. 6 ayda geçer diyolardı halbu ki
Yazin göbeğinden beri ayagmda corap terlik ne çay ne kahve nede gazli yicek.rezene papatya anason gece çayu ot çayı b*k çayi,ya yemn ederm belki inanmicksn hergün 3 4 bardak bi kaşik kimyonu sulandirp içiorum bide.neler neleeer..habire ıkınıo..sonra bide sen stres olma demezler mi valla balkondan sallandirasm gelio herkesi.sinirden hersey herkes batar oldu gözüme.en son yemeklere geç biter dediler hala tık yok ya halaaa..
Cnm seni cok iyi anliyorum...gwz sorununu doruklarda yasadik bzde...colinox diye bi ilac var bz bu ilacla cozduk cok sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?