2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ne garip zevkleri var bu cocukların kimi ütü kimi elektrikli süpürge sever simdi bir de UFO çıktı :))

Bizimkide duvardaki saate bakip,konusur
Birara bizim dugun resmini inceler,gulerdi sipa

Kizlar baris uzerindeki battaniyeyi yuzune dogru cekip kapatiyor.
Once bir asagi,bir yukari oynuyor sonra tamamen kafasi altinda kaliyor debeleniyor.
Uyurken bile rahat degilim surekli gidip gelip bakiyorum uyandida battaniyesini yuzunemi cekti diye.

Günaydın güzellikler
Haftasonu pek takip edemedim dolaştık biraz dünde bütün gün film izledik eşimle elada usluydu uzun uzun uyudu ama gece yine bir uyandı bir daha uytmam ıkı saati geçti of ne zaman uykuya devam etmeye alışacak bu kız ne zaman ne zamanbeğen butonu çalışmıyo bende hala ya uyarı çıkıyo falan sevmedim bu uygulamayı ben

Bizimkide duvardaki saate bakip,konusur
Birara bizim dugun resmini inceler,gulerdi sipa

HahA barışın performansida iyiymis :) dogum fotografımız var bizimde ailece 50X 60 ebatlarında kocaman birşey inci de ona cok gülüyor :)

Utu sevdamiz zaten malum :)Bir de duvar ve perdelere . Ne düşünüyorlar neden bu kadar ilginclerine gidiyor acaba .

Cnm buyuk olcude azaldi cok sukur bu ilac iyi geldi miz miz durumlarimiz oluyo tabiki ;-) kucuk yakisiklim nasil uzmez anneyi ama barisim

Canim ben baristan birsey anlamadim ki
Gecen hafta ozellikle geceleri kotuydu ve gaz sancisi cekiyordu.
Son bir kac gundur damlayi biraktim kendi kendine gayet iyi cikariyor gazini,kakada normal.
İns.duzelecek diye umut ediyorum zira umut FAKİR in ekmegidir.

Ha birde elayı tartıyorum bu ay 700 gr almış sanki of canım sıkıldı fazla aldı ek gıdada bu ara nerdeyse tadıyo hiç yemıyor bakalım doktor ne dıyecek ama bence fazla bulacak bu kiloyu dimi

offfff 2 gecedir kabusss ağıtlar 1 saatte 5 kez uyanmalar delirecem şuanda hala mızzzz mızzzz kafayı sıyırcam sinir sistemim harap halde valla(( buarada herkese günaydın bizimk,nin en ii arkadaşı yatk odasının perdesi görünce heycandan titrio:))

Bu durum tehlikeli tabi onun icin haklisin tedirgin olmakta , inci mesela battaniyeyi aşağı dogru iteliyor yukarı degil ama yine de bir sekilde uyku tulumunu giymeden uyuduysa icim rahat etmiyor . Canim uyku tulumu edinmediysen bence hemen bir tane al ve rahat et

Son düzenleme:

Ha birde elayı tartıyorum bu ay 700 gr almış sanki of canım sıkıldı fazla aldı ek gıdada bu ara nerdeyse tadıyo hiç yemıyor bakalım doktor ne dıyecek ama bence fazla bulacak bu kiloyu dimi

Neden öyle düşündün ki tatlım bence ne az ne fazla cok guzel ortalama bir kilo Almış ela

Uyku tulumu var canim geceleri uyanip kendi kendine oynamiyor direk agliyor ama gunduzleri yatirdigimda ince bir battaniye ortuyorum uyaninca ben yaninda degilsem bir sure kendi kendine oyalaniyor iste bu sirada yapiyor(
Genelde yakininda birsey birakmiyorum ama okurda agiz mendili filan varsa onuda uzanip aliyor ve yuzunu kapatiyor.
Nasil care bulucam kiii(

yatağında hic birşey bırakmamak gerekiyor . Gunduz uyurken bende battaniye örtüyorum ama zaten kisa uyuyor ve bende uyanık oldugum icin kontrol ediyorum surekli . Gunduz icin başka sans yok maalesef her seferinde tulum giydirmek imkansız

Cok sevindim canim prenses yaramazliga biraz aras verip annesini rahat ettirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…