2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Neden öyle düşündün ki tatlım bence ne az ne fazla cok guzel ortalama bir kilo Almış ela

Ne bilim canım 300-400 gr almalı denıyorya o yüzden fazla geldi bana sanki bu ay bakalım kaç kilo alacak ben bu ara çok kuruntuluyum ya çocuğu inceleyip inceleyip bir şeylere takıyorum salaklaştım iyice hahah rahat olmak istiyorum ama yok olmuyo bide uykusuzluktan kendimden geçtim allah sonumu hayretsin ne diyim

Alintilanan mesajlarımız ozel mesaj olarak geliyor fark ettiniz mı .yani bildirim seklinde iletilmesi guzel tabi ama ozel mesaj başka alintilanmak başka .eskisi gibi olsaydı keske

Evet canim gunduz giydirme sansim yok zaten dedigin gibi kisa uyuyor en fazla 1 saat
Surekli gidip gelip bakiyorum ama bunu adet haline getirip devam ettirmesinden korkuyorum bir anlik dalginligima gelir unuturum bakmayi Allah korusun.

Evet canım gündüz rahat ettikte gece çıkardı acısını cadı

oyle canim cok rahata alismayin diyorlar
Kilo konusunda haklisin artik daha az almalari gerekiyor fakat 700 gr.normal bence.
Hepimizde oluyor canim buluttan nem kapiyoruz surekli inceleme halindeyiz rahat olmak lazim.
Buarada elayi goz muaynesine goturmusmuydun?
Benim dr.9 ayda dedi.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Çok uykusuz çok yorgunum, gece benimle yatmak istiyor o yanımdayken ben tetikte uyuduğum için uykumu alamıyorum. Nerden çıktı şimdi bu yanımda uyuma sevdası yaa

Mucize doğum günün kutlu olsun.
Heracım inci gibi dişleriniz olsun inşallah :)

Ağzından bal damlıyor canım ama hiç sanmıyorum. Bizim uykuya dalamama problemimiz var. Bir türlü nasıl uyumamız gerektiğini çözemedik. Uykusu geldiği zaman çıldırıyor bildiğin.
Maşallah koca delikanlı olmuş
Duruselcim acaba yeni bir diş daha mı geliyor?

Canım yanında bişey bırakmamak lazım evet. Selimde yanında ne bulursa ağzına sokuyor. Geçen gün altını temizlerken poposunu sildiğim ıslak mendili kaptı son anda yakaladım ama bizde yanında bişey bırakmamakta çözüm değil çünkü hiçbişey bulamazsa ayağından çorabını çıkarıp onu sokuyor ağzına

3 gündür bildirileriniz bölümüne yapışmış olan bir adet bildirimim var. Bakıyorum bakıyorum bişey göremiyorum, bişey göremediğim gibi devamlı 1 yazıyor orda. Nasıl kurtulacağım ben bu bildirimden ??

Böyle tatlı bir açılış yaptım ama aslında fenalardayım kızlar, çünkü çok uykusuzum. Vallahi diş mi, gaz mı bilmiyorum ama bizim gece uykularımız kötüleşti. İşin ilginci sabah 7.30 da sesini duydum, oynadım biraz ama nasıl uykum var, saat 9. 30 da zar zor yatırdım, kızıma da sadece bir saat uyuyacağım dedim. Ödevlerini yapmıştık önceden rahattım o nedenle. Tam daldım,rüya mı görüyorum ne, kızım geldi Dylan ağlıyor diye uyandırdı beni. Gerçekten de deli gibi ağlıyor. Ya karnın tok, altın temiz, niye uyumuyorsun çocuk?? İşe böyle....
Mylovel canım sen yazarken ben yatıyormuşum tam. Teşekkürler iyi dileklerin için. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi, her gün bir mazeretleri var bizim bebişlerin, bir gün gaz, diğer gün diş, sonra kaka vesaire vesaire:)) Kontrolde inşallah iyi haberler alırsın. Oğlumun kilosu 7550 olmuş, boyu 71 cm ve kafası 46 cm. olmuş. Al sana yine bir kafa problemi! Doktor büyüme hızı çok fazla, hem boyu, hem kafası dedi, kafayı takip etmemiz lazım dedi. Kızımda ne yaşıyorsam aynısını yaşıyorum, bu kadar mı benzerler birbirine. Bir farkla, bu sefer deli gibi endişelenip, netten bu konuda bulduğum her şeyi okuyamıyorum. Hatta buraya girmek dışında nerdeyse bebeklerle ilgili hiç bir şey okumuyorum. Burdaki tarifleri alıyorum, tecrübeleri, sohbetlere katılıp, gülüyorum elimden geldiğince, böylesi psikolojim açısından daha sağlıklı. Doktor ek gıda için hayır dedi, tattırma bile yapmayacakmışım. Su vermiyordum zaten, yine de sordum, hayır dedi. Devite devam 5 damla. Demiri unuttum sormayı yalnız. Sizler demir konusunu ne yapıyorsunuz ben 4. ayından beri unuttuğum günler hariç 6 damla veriyorum.

Teşekkürler Parme cim. Umarım çok sorunlu atlatmayız bu dönemi. Ne demek, siz de olsanız aynı şeyi yapardınız:))

Gunaydinlar herkese,

Herasera dışınız hayırlı olsun guzel guzel gülümsesin bembeyaz disleriyle

Ayrıca My Lovel ve Hera bize ele güne rezil etmeyip misafirperverliğe devam etmissiniz teşekkürler :))

dişiniz hayırlı olsun canım... demir ben de başlamıştım geçen hafta ama vücudunda alerji yaptı sanırım kırmızı nokta nokta lekeler vardı dün vermedim ve sabah yok olmuşlar.annem de demir alerji yapabiliyor dedi...bugün doktorunu arayacağım hiç veresim gelmiyordu zaten

o zaman hiç korkma canım anne sütünden alınan kilodan zarar gelmezmiş... ben de o yüzden rahatım zaten....

Heracım ben 5 damla ile başladım. Sağlık ocağıda parmağından kan alıp baktılar 5 damla vereceksin demişlerdi. Kiloaya göre mi yapılan kan testine göre mi belirleniyor neye göre bilmiyorum ama bu ay doktorum 9 damlayla devam etmemi söyledi. 9 damla veriyorum şimdilik.

o zaman hiç korkma canım anne sütünden alınan kilodan zarar gelmezmiş... ben de o yüzden rahatım zaten....

Evet canım annesütü ile beslenen çocuklarda obezite olmazmış öyle deniyor internete bakmıycam sürekli kafam karışıyo heryerde ayrı bişey söylüyo en iyisi sadece doktora güvenmek

sülozcmm siz yürüteç işini ne yaptınızz kullanıyor musnzz. bende almayıı düşünyrmm da. kaçıncı ayda koymakk lazımm bilemedimm...

--birdee siz molfix kullanıyordunuz dimiii. ya biz molfix kullanıyoruzz jumbo paketi 19 lira ya alıyordukk.. bu sefer başka yerden 12 liraya almış eşimm ve diğer aldıklarımızdan farklı paketii. daha önce 1 kez daha bu paketle kaşlışmıştımm bi sorun yaşamamıştıkk. ama bu kez fiyatı da düşük olunca endişelendimm azıcıkkk

Canım öncelikle beni yapışkan beğenimden kurtardın teşekkürler Senin yeni beğenin gelince eskiside kayboldu :)
Ben molfixle prima kullanıyorum canım. Gündüz prima gece molfix kullanıyorum. Molfix gerçekten çok emici çünkü hiç taşma olmuyor. Sadece gece kullandığımdan yakın zamanda molfix almadım canım elimdeki bitmedi daha. Nasıl farklı paketi, belki indirimdedir o yüzden uygundur fiyatı.

Ben günde 10 dk falan koyuyorum canım yürütece. Halıda pek ilerleyemiyor ama düz zeminde geri geri gidiyor ufaktan
Doktorum 7. ayı doldurana kadar tavsiye etmiyorum dedi ama ben annelik insiyatifimle biraz biraz kullanıyorum, kullandığımdan beride ayakları daha sağlam basıyor. Kimi doktor hiç kullanılmaması gerektiğini söylüyor. Bu konuda çok fikir ayrılığı var, ne yapmak gerek bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…