Ne zamandır böyle geceleri . Alışkanlık mı edindi gaz da olabilir tabi ya da karnının doyduğundan Eminmisin . Uyuyan cocuk geceleri birden değişti ise bir etken olmalı . Ya da odasi falan mı değişti ?
birkaç gündür böyle. sütüm çok. zaten uyanınca deli gibi de emmiyor azıcık emiyor tekrar uyuyor ama olan benim uykuma oluyor. gaz problemi baştan beri hep vardı zaten şimdi de var. sizler gündüz kaç kere uyutuyorsunuz.acaba gündüz çok mu uyutuyorum. iki saatte bir 40 dk falan uyuyor gündüz
Neden öyle düşündün ki tatlım bence ne az ne fazla cok guzel ortalama bir kilo Almış ela
yatağında hic birşey bırakmamak gerekiyor . Gunduz uyurken bende battaniye örtüyorum ama zaten kisa uyuyor ve bende uyanık oldugum icin kontrol ediyorum surekli . Gunduz icin başka sans yok maalesef her seferinde tulum giydirmek imkansız
Cok sevindim canim prenses yaramazliga biraz aras verip annesini rahat ettirmis.
birkaç gündür böyle. sütüm çok. zaten uyanınca deli gibi de emmiyor azıcık emiyor tekrar uyuyor ama olan benim uykuma oluyor. gaz problemi baştan beri hep vardı zaten şimdi de var. sizler gündüz kaç kere uyutuyorsunuz.acaba gündüz çok mu uyutuyorum. iki saatte bir 40 dk falan uyuyor gündüz
Gunduz en fazla uc saat uyutun diyorlar . O yüzden olabilir haklisin . Balkanının genelde iki ta da uc kez 40 dk lik uykusu var gündüzleri
Ne bilim canım 300-400 gr almalı denıyorya o yüzden fazla geldi bana sanki bu ay bakalım kaç kilo alacak ben bu ara çok kuruntuluyum ya çocuğu inceleyip inceleyip bir şeylere takıyorum salaklaştım iyice hahah rahat olmak istiyorum ama yok olmuyo bide uykusuzluktan kendimden geçtim allah sonumu hayretsin ne diyim
Rahat ol tatlım ela da sen de cok iyisiniz masallah :)
Evet canim gunduz giydirme sansim yok zaten dedigin gibi kisa uyuyor en fazla 1 saat
Surekli gidip gelip bakiyorum ama bunu adet haline getirip devam ettirmesinden korkuyorum bir anlik dalginligima gelir unuturum bakmayi Allah korusun.
Allah korusun aklına getirme öyle seyler unutmazsın merak etme incebarraniywden hemencecik birşey olmaz zaten
Evet canım gündüz rahat ettikte gece çıkardı acısını cadı
canım benim paşa 2 saate bir 1,5-2 saat uyuyo...uyutmazsam da zaten çıldırıyo...3 defa uyutmuş oluyorum... gece de maşallah diyeyim uykusu güzel... tabi çocuktan çocuğa da değişiyo bu durum...ama arada da geceleri çok uyandığı oluyo belki doymadığı günlerdir.....birkaç gündür böyle. sütüm çok. zaten uyanınca deli gibi de emmiyor azıcık emiyor tekrar uyuyor ama olan benim uykuma oluyor. gaz problemi baştan beri hep vardı zaten şimdi de var. sizler gündüz kaç kere uyutuyorsunuz.acaba gündüz çok mu uyutuyorum. iki saatte bir 40 dk falan uyuyor gündüz
Ne bilim canım 300-400 gr almalı denıyorya o yüzden fazla geldi bana sanki bu ay bakalım kaç kilo alacak ben bu ara çok kuruntuluyum ya çocuğu inceleyip inceleyip bir şeylere takıyorum salaklaştım iyice hahah rahat olmak istiyorum ama yok olmuyo bide uykusuzluktan kendimden geçtim allah sonumu hayretsin ne diyim
canım bebişten bebişe değişiyo kilo alımı...ben de ilk başlarda çok takıyordum kilo alımını ama doktorum korkmamamı söyledi...geçtiğimiz ay ilk defa az oldu kilo alımı o da 700 gr.dı..
Ağzından bal damlıyor canım ama hiç sanmıyorum. Bizim uykuya dalamama problemimiz var. Bir türlü nasıl uyumamız gerektiğini çözemedik. Uykusu geldiği zaman çıldırıyor bildiğin.günaydın canımmm :) yatağına yatırsam kesin uyanırdı çiko paşam ben de bıraktım orda uyudu :) uykusu gelince yer mekan önemli değil bizim için :) inş. sen de görürsün canım selim'in sızıp kaldığı günleri :)
Maşallah koca delikanlı olmuşkızlar bakın bıdıkım ne kadar büyüdü:)
Eki Görüntüle 929442 Eki Görüntüle 929445 Eki Görüntüle 929446 Eki Görüntüle 929447
Duruselcim acaba yeni bir diş daha mı geliyor?offfff 2 gecedir kabusss ağıtlar 1 saatte 5 kez uyanmalar delirecem şuanda hala mızzzz mızzzz kafayı sıyırcam sinir sistemim harap halde valla(( buarada herkese günaydın bizimk,nin en ii arkadaşı yatk odasının perdesi görünce heycandan titrio:))
Uyku tulumu var canim geceleri uyanip kendi kendine oynamiyor direk agliyor ama gunduzleri yatirdigimda ince bir battaniye ortuyorum uyaninca ben yaninda degilsem bir sure kendi kendine oyalaniyor iste bu sirada yapiyor(
Genelde yakininda birsey birakmiyorum ama okurda agiz mendili filan varsa onuda uzanip aliyor ve yuzunu kapatiyor.
Nasil care bulucam kiii(
sana da hayırlı kandiller heracim. Hayirli olsun ilk disiniz. Umarim öncesinde cok huzursuzluk olmamıştır. Ben de az once etrafi falan topladim bir baktim bir bucuk olmus saat..seninle ayni seyi dusundum ben de. Saat ne zaman bir bucuk oldu diye soylendim esime :) Kademe falan yok canim bu oyle ikeanin en basit bir mama sandalyesi var ya, ondan aldim. Oyuncaklari tepsiye koyuyorum o alip agzina goturuyor sonra düşürüyor bir de peşinden bakiyor, ben yerden alip tekrar ona veriyorum böyle bir döngü :) ben kucagimda oturtuyorum genelde kendime destek yaparak. Dedigin gibi hafif yatar pozisyonda koydugumda yataga veya koltuga cok huzursuz oluyor kafasini kaldirip diklesmeyd calisiyor. Belki oglun da o yuzden sevmemis olabilir.
Bizim de yarin kontrolumuz var bakalım doktorumuz neler diyecek. Sizin kontrol nasıl gecti heracim. Umarim Dylan in boyu kilosu gelisimi, her sey yolundadir. Ek gidayla ilgili bir sey dedi mi? Opuyorum cok. Eger hala buradaysan iyi geceler diliyorum :))
Gunaydinlar herkese,
Herasera dışınız hayırlı olsun guzel guzel gülümsesin bembeyaz disleriyle
Ayrıca My Lovel ve Hera bize ele güne rezil etmeyip misafirperverliğe devam etmissiniz teşekkürler :))
Gunduz en fazla uc saat uyutun diyorlar . O yüzden olabilir haklisin . Balkanının genelde iki ta da uc kez 40 dk lik uykusu var gündüzleri
Rahat ol tatlım ela da sen de cok iyisiniz masallah :)
Allah korusun aklına getirme öyle seyler unutmazsın merak etme incebarraniywden hemencecik birşey olmaz zaten
Saol parmecim ya biraz rahat olmak lazım aslında doğru diyosun
oyle canim cok rahata alismayin diyorlar
Kilo konusunda haklisin artik daha az almalari gerekiyor fakat 700 gr.normal bence.
Hepimizde oluyor canim buluttan nem kapiyoruz surekli inceleme halindeyiz rahat olmak lazim.
Buarada elayi goz muaynesine goturmusmuydun?
Benim dr.9 ayda dedi.
Aynen canım çok tahat ettin yeter diyo cadı ben daha götürmedim 6.ayda diyo bazı yerlerde ama bu ay sorucam bakalım çünkü götürmek istiyorum bakalım ne diycek doktor
canım benim paşa 2 saate bir 1,5-2 saat uyuyo...uyutmazsam da zaten çıldırıyo...3 defa uyutmuş oluyorum... gece de maşallah diyeyim uykusu güzel... tabi çocuktan çocuğa da değişiyo bu durum...ama arada da geceleri çok uyandığı oluyo belki doymadığı günlerdir.....
canım bebişten bebişe değişiyo kilo alımı...ben de ilk başlarda çok takıyordum kilo alımını ama doktorum korkmamamı söyledi...geçtiğimiz ay ilk defa az oldu kilo alımı o da 700 gr.dı..
Ya evet belkide normal diyecek ama heryerde kilo alımı azalır diyo ya aynı devam edince tedirgin oldum ki ek gıdalarada bugünlerde çok ilgisiz yemiyo resmen ama ben sabırla günlük rutine devam etmeye çalışıyorum sadece anne sütü ile aldı bu kiloyu hani çok yedirdiğimden de değil
Bizimkide duvardaki saate bakip,konusur
Birara bizim dugun resmini inceler,gulerdi sipa
Böyle tatlı bir açılış yaptım ama aslında fenalardayım kızlar, çünkü çok uykusuzum. Vallahi diş mi, gaz mı bilmiyorum ama bizim gece uykularımız kötüleşti. İşin ilginci sabah 7.30 da sesini duydum, oynadım biraz ama nasıl uykum var, saat 9. 30 da zar zor yatırdım, kızıma da sadece bir saat uyuyacağım dedim. Ödevlerini yapmıştık önceden rahattım o nedenle. Tam daldım,rüya mı görüyorum ne, kızım geldi Dylan ağlıyor diye uyandırdı beni. Gerçekten de deli gibi ağlıyor. Ya karnın tok, altın temiz, niye uyumuyorsun çocuk?? İşe böyle....
Mylovel canım sen yazarken ben yatıyormuşum tam. Teşekkürler iyi dileklerin için. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi, her gün bir mazeretleri var bizim bebişlerin, bir gün gaz, diğer gün diş, sonra kaka vesaire vesaire:)) Kontrolde inşallah iyi haberler alırsın. Oğlumun kilosu 7550 olmuş, boyu 71 cm ve kafası 46 cm. olmuş. Al sana yine bir kafa problemi! Doktor büyüme hızı çok fazla, hem boyu, hem kafası dedi, kafayı takip etmemiz lazım dedi. Kızımda ne yaşıyorsam aynısını yaşıyorum, bu kadar mı benzerler birbirine. Bir farkla, bu sefer deli gibi endişelenip, netten bu konuda bulduğum her şeyi okuyamıyorum. Hatta buraya girmek dışında nerdeyse bebeklerle ilgili hiç bir şey okumuyorum. Burdaki tarifleri alıyorum, tecrübeleri, sohbetlere katılıp, gülüyorum elimden geldiğince, böylesi psikolojim açısından daha sağlıklı. Doktor ek gıda için hayır dedi, tattırma bile yapmayacakmışım. Su vermiyordum zaten, yine de sordum, hayır dedi. Devite devam 5 damla. Demiri unuttum sormayı yalnız. Sizler demir konusunu ne yapıyorsunuz ben 4. ayından beri unuttuğum günler hariç 6 damla veriyorum.
Ya evet belkide normal diyecek ama heryerde kilo alımı azalır diyo ya aynı devam edince tedirgin oldum ki ek gıdalarada bugünlerde çok ilgisiz yemiyo resmen ama ben sabırla günlük rutine devam etmeye çalışıyorum sadece anne sütü ile aldı bu kiloyu hani çok yedirdiğimden de değil
Heracım ben 5 damla ile başladım. Sağlık ocağıda parmağından kan alıp baktılar 5 damla vereceksin demişlerdi. Kiloaya göre mi yapılan kan testine göre mi belirleniyor neye göre bilmiyorum ama bu ay doktorum 9 damlayla devam etmemi söyledi. 9 damla veriyorum şimdilik.Böyle tatlı bir açılış yaptım ama aslında fenalardayım kızlar, çünkü çok uykusuzum. Vallahi diş mi, gaz mı bilmiyorum ama bizim gece uykularımız kötüleşti. İşin ilginci sabah 7.30 da sesini duydum, oynadım biraz ama nasıl uykum var, saat 9. 30 da zar zor yatırdım, kızıma da sadece bir saat uyuyacağım dedim. Ödevlerini yapmıştık önceden rahattım o nedenle. Tam daldım,rüya mı görüyorum ne, kızım geldi Dylan ağlıyor diye uyandırdı beni. Gerçekten de deli gibi ağlıyor. Ya karnın tok, altın temiz, niye uyumuyorsun çocuk?? İşe böyle....
Mylovel canım sen yazarken ben yatıyormuşum tam. Teşekkürler iyi dileklerin için. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi, her gün bir mazeretleri var bizim bebişlerin, bir gün gaz, diğer gün diş, sonra kaka vesaire vesaire:)) Kontrolde inşallah iyi haberler alırsın. Oğlumun kilosu 7550 olmuş, boyu 71 cm ve kafası 46 cm. olmuş. Al sana yine bir kafa problemi! Doktor büyüme hızı çok fazla, hem boyu, hem kafası dedi, kafayı takip etmemiz lazım dedi. Kızımda ne yaşıyorsam aynısını yaşıyorum, bu kadar mı benzerler birbirine. Bir farkla, bu sefer deli gibi endişelenip, netten bu konuda bulduğum her şeyi okuyamıyorum. Hatta buraya girmek dışında nerdeyse bebeklerle ilgili hiç bir şey okumuyorum. Burdaki tarifleri alıyorum, tecrübeleri, sohbetlere katılıp, gülüyorum elimden geldiğince, böylesi psikolojim açısından daha sağlıklı. Doktor ek gıda için hayır dedi, tattırma bile yapmayacakmışım. Su vermiyordum zaten, yine de sordum, hayır dedi. Devite devam 5 damla. Demiri unuttum sormayı yalnız. Sizler demir konusunu ne yapıyorsunuz ben 4. ayından beri unuttuğum günler hariç 6 damla veriyorum.
o zaman hiç korkma canım anne sütünden alınan kilodan zarar gelmezmiş... ben de o yüzden rahatım zaten....
Canım öncelikle beni yapışkan beğenimden kurtardın teşekkürlersülozcmm siz yürüteç işini ne yaptınızz kullanıyor musnzz. bende almayıı düşünyrmm da. kaçıncı ayda koymakk lazımm bilemedimm...
--birdee siz molfix kullanıyordunuz dimiii. ya biz molfix kullanıyoruzz jumbo paketi 19 lira ya alıyordukk.. bu sefer başka yerden 12 lirayaalmış eşimm ve diğer aldıklarımızdan farklı paketii. daha önce 1 kez daha bu paketle kaşlışmıştımm bi sorun yaşamamıştıkk. ama bu kez fiyatı da düşük olunca endişelendimm azıcıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?