Canım öncelikle beni yapışkan beğenimden kurtardın teşekkürlerSenin yeni beğenin gelince eskiside kayboldu :)
Ben molfixle prima kullanıyorum canım. Gündüz prima gece molfix kullanıyorum. Molfix gerçekten çok emici çünkü hiç taşma olmuyor. Sadece gece kullandığımdan yakın zamanda molfix almadım canım elimdeki bitmedi daha. Nasıl farklı paketi, belki indirimdedir o yüzden uygundur fiyatı.
Ben günde 10 dk falan koyuyorum canım yürütece. Halıda pek ilerleyemiyor ama düz zeminde geri geri gidiyor ufaktan
Doktorum 7. ayı doldurana kadar tavsiye etmiyorum dedi ama ben annelik insiyatifimle biraz biraz kullanıyorum, kullandığımdan beride ayakları daha sağlam basıyor. Kimi doktor hiç kullanılmaması gerektiğini söylüyor. Bu konuda çok fikir ayrılığı var, ne yapmak gerek bilemiyorum
bez yanii sonuçta ne olabilir kiii.. pişikk falann olmadığı müdeetçe sorunn olmaz diye de düşünyrmm. ama ne bileymm kafamm da akrıştııı..
bende alıpp kullancamm yürüteçii bu ayy sonu,, doktorlar arsındakii fikirayrılığını çözebilecek tek gücün annelik insiyatifi olacağıı kaanatindeyimmm
maşllh canımm ya çokkk güzelll... bazen kıızma bakıpp inanamıyorr bunu ben mi doğurdumm evime beraber geldiğimizz o minicik bebbek şimdii emeklemek içinn çığlık atıyorr sinirleniyorr.. sonradan gelipp evein hakimii olmakk bi tekk böle güzell bebişleree mehsus galibaaa..
iyi kii doğurmuşuzzzz yaaa..
maşallahhhh bebeğine canımmmm allh nazrlrdn korusunn sağlıkk versinn tümm bebişleree..duygusala bağladımm yineee..
Canım seninki hiç tavsiye etmemeiş, benimki de etmiyorum ama 7. aydan sonra kullanabilirsin dedi. Cucunun doktoru da 6. ayda uzun süreli olmamak kosuluyla sorun olmayacağını söylemiş. Hepsi doktor bunların :) Açıkçası ben kullanmayı istiyordum bir doktordan da onay alınca hiç tereddütte kalmadım. Yalnız bırakmadığım sürece tehlikeli olacağını sanmıyorum :)Suloz bizim dr.yuruteci kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi erkek bebek olg.icinmi dedim hayir ileride bacaklarinda sorun yaratir ayrica tehlikelere cok acik dedi.
Dr.guveniyorum fakat bu konuda dinlemeyecgim sanirim kullanacagim.
Ev buyuk alan cok koyucam icine gezinsin dursun
kızlar bakın bıdıkım ne kadar büyüdü:)
Eki Görüntüle 929442 Eki Görüntüle 929445 Eki Görüntüle 929446 Eki Görüntüle 929447
Maşşallah çirkin çocuklarınıza,Allah nazarlardan saklasın.beyazçekirge,tam kafamda yarattığım tipsin.hepiniz hakkında üç aşağı beş yukarı birşeyler canlandı artık kafamda,kiminizi gördüm kiminizi görmedim ama arasta,fındık ve sen tam kafamdaki gibiydiniz.ayıptır söylemesi bende feci forma girdim beyazçekirgecim,hiç doğurmuş gibi değilim,iri kıyım bir tipim vardı daha doğrusu kemikli ama şu an kemiklerim dışarda geziyorum.üstelik öyle çok yiyorum ki inanamazsınız çünkü ben bile hayret ediyorum kendime ve sırf sütüm olsun diye.ha bu arada süt demişken,şu 4 aydır denemediğim şey kalmadı ama aşure ve malt içeceği kadar hiçbişey artırmadı.aşure hadi biraz meşakatli ama şu ebebekte satılan promaltlar var ya,için ve dua edin bana.ben gece yatmadan denedim en son,her sabah sağıyorum ve 90 falan çıkarken( gece emiyor tabi) promalttan sonra 140-160 sağmaya başladım ve süt sızmaya başladı.ben hergün yavruma süt bırakmak zorunda olduğum için ne duyarsam yaptım ama aşure ve promalt kadar etkili olmadı.annem bu hafta sırf sütüm artsın diye kavanoz kavanoz aşure yapacak,yapma dedim ama içi el vermiyor.kimyasal o içecekler,katkı maddesi var deyip duruyor.yapaın bakalım sırada o var,Allah razı olsun annemden( içimden geldi).özellikle promalt dememin nedeni şu,geçen hafta eczaneden vitamalt aldım,aynı şey diye ama hiç etkilemedi ya da bende işe yaramadı.hemen gidip ebebeğe 6'lı promalt kapıp daha çıkmadan içtim.ablamlar gitti,sağolsun mutfağıda topladı.onunda 2 çocuğu var.büyük kızı 7 yaşında küçük kızı 9 aylık.o deneyimli bir anne olduğu için daha pratik benden,2 dakikada toplayıverdi.benden şimdilik haberler bu,ha bi de bu ay kan ilacı başladık ama ben içirmekte çok zorlanıyorum,bütün kıyafetlerimiz leke leke oldu dökmelten.kaşığı gördüğü gibi elleriyle barikat kuruyor ve başını zaptedemiyorum.siz nasıl içiriyorsunuz?ben 5 damla falan veriyorum,8 damla dediker ama çok geldi,vermesem mi dedim ama bizim doktorumuz kesinlikle ver dedi,eşimde söylendi,o zaman biz niye götürüyoruz doktora, sen yap aylık kontrollerinide falan dedi,hatta 8. Ayda hemogram bakılıp kan değeri düşük çıkarsa sorarım hesabını falan deyince bildiğimi okuyamadım.bi de verebilsem kan şurubunu!!!!!! Sağlık ocağının verdiğinin tadı pek iyi olmuyor diye doktorumuz başka birşey yazdı,ikisinide denedik ama içmiyor işte.parme- fındığım,kıskandım sizi,yazmışmıydım bilmiyorum
selaamlaar
dün dğumgünümdü kutladık ilk defa bebişimle kutladık çok mutluyummm :))
bgnde kandilmş herkese hayırlı kandillerr
Alllah dualarımızı kabul etsinnn
Herkes bebisleriyle gezmelerde sanirim.kimsecikler yok.Bizde dün çıktık Forum istanbula gittik. BebekMagazalarinda cok indirim var.ikeadan antilop mama sandalyesi aldik kizlar. Herasera'cim benim oglan sevdi mama sandalyesini.once bir etrafina bakindi sasirdi sanirim, sonra oyuncaklariyla oynadi. keyfi yerindeydi.ayaklarini da sallayip durdu.ama henuz 6 ayi dolmadigi icin cok oturtmak istemedim. Yarin doktor kontrolumuz var. Ekgidayla ilgili bakalim neler soyleyecek.
Herkese iyi geceler diyeceğim ama bir Arasta ve üç ziyaretçi var ortalarda:)) İyi geceler ve gece bitmiş olsa da kutlu kandiller olsun herkese... Şimdi girebildim, mutfağı falan toparlayayım derken yine gece bitmiş ve saat nerdeyse bir olmuş. Mylovel çok sevindim oğlunun mama sandalyesini sevmesine. Güle güle kullanın. Oyuncaklarını tepsisine mi koyuyorsun, ordakilerle mi oynuyor? Sırt ayarı kademeli değil mi canım? Ben tam oturtmuyorum, hafif yatar pozisyonda acaba onun için mi sevmiyor diyeceğim, ama çok iyimser geldim kendi gözüme:)) Bizim 5 aylık kontrolümüzü 3 gün gecikmeyle yaptırdık, kendi doktoru değildi, en az sıra bekleyeceğimiz tanımadığımız bir doktora muayene oldu oğlum. Destekli oturtabilirsiniz dedi doktor. Vee doktor dişler çıkıyor mu diye sordu ve açtı ağzını, ben farketmemişim ama oğlumun alttan bir dişi çıkmış! Çok erken diye düşünüyorum ben, kızımda bu kadar erken değildi, yoksa hatırlardım. Neyse müdahele edemeyeceğimize göre, yapıcak bir şey yok. ( erken çürür diyenler varmış da)
Arasta nasıl geçti gezmeler kızınla canım? Bu arada ne tesadüf biz de alışveriş merkezine gittik bugün:))
ps: Bu mesajı yazana kadar kimsecikler kalmamış ziyaretçiler dışında. Eee topiği temsilen bir ben olduğuma göre, en iyi şekilde temsil etmek de bana düşer:)) Kolonya dökeyim, şeker ikram edeyim ve huzurlu bir şekilde uyumaya gideyim bari:))
Günaydın güzellikler
Haftasonu pek takip edemedim dolaştık biraz dünde bütün gün film izledik eşimle elada usluydu uzun uzun uyudu ama gece yine bir uyandı bir daha uytmam ıkı saati geçti of ne zaman uykuya devam etmeye alışacak bu kız ne zaman ne zamanbeğen butonu çalışmıyo bende hala ya uyarı çıkıyo falan sevmedim bu uygulamayı ben
Dondü dondü inci de sonunda dondü oley :))
Aferin inci kuzumaDondü dondü inci de sonunda dondü oley :))
gözün aydın canımmm :) darısı emeklemelere yürümelere koşmalara :) bizde çalışmalar devam ediyor hala :)
Aferin inci kuzuma
Canim kesinlikle sana katiliyorum bende daha dun anneme dedim anne bu 5 ay once el kadar minak biseydi ne oldu bu boyle . oyuncaklarini tutuyor agzina goturuyor bize oyunlar yapiyor inanilir gibi degil geldik yolun yarisina bir yasini yurudugunu dusunemiyorum:)
Arkadaşlar tv8de ek gıda konusu vaar...
Masallahhhhh gozunaydin canim...
gözünn aydınn canmmm.. maşallh inciyeee. darısı emeklemesineee..
Aferin onaaa bizimkide çabalıyor çok ama henüz yarım dönme aşamasında merakla beklıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?