2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

bez yanii sonuçta ne olabilir kiii.. pişikk falann olmadığı müdeetçe sorunn olmaz diye de düşünyrmm. ama ne bileymm kafamm da akrıştııı..

bende alıpp kullancamm yürüteçii bu ayy sonu,, doktorlar arsındakii fikirayrılığını çözebilecek tek gücün annelik insiyatifi olacağıı kaanatindeyimmm

Bende uzun süreli kullanlmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum
Daha öncede kulanmısın sorun olmamış canım, baktın pişik belirtisi var kullanmazsın. Dene bakalım. Pişik birazda bebeğin cilt hassasiyetiyle de ilgili sanırım. Bende iki çeşit bez kullandığım için tepki alıyorum pişireceksin çocuğu diye ama sorun yaşamadım çok şükür şimdiye kadar.

Canim kesinlikle sana katiliyorum bende daha dun anneme dedim anne bu 5 ay once el kadar minak biseydi ne oldu bu boyle . oyuncaklarini tutuyor agzina goturuyor bize oyunlar yapiyor inanilir gibi degil geldik yolun yarisina bir yasini yurudugunu dusunemiyorum:)

Balkabagi puresi yaptim pasama 2 cay kasdigi yedi
Suda hasladim azicik tarcin kattim yedirdim kasigin ucuyla.
Biraz midesini bulandirarak yesede agzini acip nem nem yiyordu basarili sayiyorum

Suloz bizim dr.yuruteci kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi erkek bebek olg.icinmi dedim hayir ileride bacaklarinda sorun yaratir ayrica tehlikelere cok acik dedi.
Dr.guveniyorum fakat bu konuda dinlemeyecgim sanirim kullanacagim.
Ev buyuk alan cok koyucam icine gezinsin dursun

Canım seninki hiç tavsiye etmemeiş, benimki de etmiyorum ama 7. aydan sonra kullanabilirsin dedi. Cucunun doktoru da 6. ayda uzun süreli olmamak kosuluyla sorun olmayacağını söylemiş. Hepsi doktor bunların :) Açıkçası ben kullanmayı istiyordum bir doktordan da onay alınca hiç tereddütte kalmadım. Yalnız bırakmadığım sürece tehlikeli olacağını sanmıyorum :)

günaydın kızlaarr
hepimiz için çookk güzel bir hafta olması dileğiyle söze başlıyor sonra haydi bismillah deyip alıntılarıma geçiyorum

maşallah canım gerçekten kocaman abi olmuş bu bıdık üstelik çok da yakışıklıyız annesii

canım senden haber almak çok güzel.. koşturmacaların arasında gelip burayı okuyor ama sık yazamıyorsun farkındayız. ama sen yine de iki kelime de olsa biz iyiyiz de merak etmeyelim sizi Melis kuzuyla olur mu ayrıca inşallah bir gün nasip olur da yolumuz yalova ya düşerse sizi de görmek harika olur.. inşallah diyelim hayatın ne getireceği belli olmuyor malum.. öpüyorum seni ve Melisimi

selaamlaar

dün dğumgünümdü kutladık ilk defa bebişimle kutladık çok mutluyummm :))

bgnde kandilmş herkese hayırlı kandillerr

Alllah dualarımızı kabul etsinnn

canım geç oldu biraz ama.. mutlu yaşlar diliyorum sana eşinle Berkayınla nice güzel yıllara

mama sandalyeniz hayırlı olsun canımm oğluşun inşallah güzel güzel mamalarını yer onun içinde

ayyyy dişi mi çıktı kuzunun yaa ne güzel bir haber bu heracmm diş buğdayı partisinin katılımcıları çoğalıyor süper yaa arkadaşlar yazmıştı canım yanlış bir bilgiymiş o erken çıkan dişin çürüyeceği durumu.. hem çok da sıkıntı yaratmadı sanırım diş çıkarırken dimi Dylan? e daha ne olsun annesiiii

ee canım Elatoş size gündüz güzelliğini yapmış izin vermiş işte anneciğine babacığına biraz keyif yapmaları için gece de ona müsamaha gösterilir bu durumda dimi

:)) aynen canımm.. daha nelerr yaşayczz. inş. allahım hep güzlll günler yaşatırrr

gözünn aydınn canmmm.. maşallh inciyeee. darısı emeklemesineee..

tv 8 deki program hakatten güzeldi. İnci döndü demek:) maşallah ona, afferin ona:) Benim İnci de çabılıyor ama hala olmuyor teyzeleri.
Programda söylenenleri not aldım yoksa unutuyorum.Cam rende, buharda pişirme kabı,Silikon uçlu şeffaf kaşık İrmik yerine pirinç:) ama şunu bilmiyorum size danışayım.Benim sütüm yetiyor. Bol bol emzirmek istiyorum 6. aydan sonra kaç öğün ek gıda vermek gerekiyor. sabah kahvaltı sonra ara öğün meyve öğlen çorba ara öğün yoğurt akşam çorba. Böyle mi yapmak gerekiyor. Çok da fazla ek gıda verince emmeyi azaltmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…