Oyy idoşumun uyku düzeni çok iyiydi ya ama sanırım büyüdükçe değişiyorlar en ufacık bi farklılık bile huylarını değiştiriyor CNm umarım eski düzenine geri döner tatlım ya ... An itibariyle saat 7 bıle olmadan uyandık bizde gecede 2 kez kalktı şimdi uyutma çabalarım sürüyorİyi geceler cücüm off İdanın hastalıktan sonra uyku düzeni bozuldı az önce uyudu yine uyandı yaa cin gibi bakıyo ühühühü
Merakla bekliyoruz parmişim kimbilir ne çok yakışıcak incimeBen de incime yilbasi icin kostüm dikiyorum :) az bir ısı kaldı bakalım bitirebilecek miyim . Ona geçtim simdi :)
Oyy yerim onu maşallah kuzuma inş vergimin herşeyi iştahla yer fındığım :)hayatımsın hoş geldin canımmmözlettin kendini Masal kuzum da iyiymiş çok şükür. son halini merak ediyorum paylaş bizimle ilk fırsatta olur mu
kızlar dün kocişin babaannesi bize yoğurt mayalayıp getirmişti. çok da güzel yapmış valla kalıp gibibugün dayanamadım bir hevesle kaşığın ucuyla Arduşa tattırdım yoğurttan ayyyyy kendinden geçti yerken bir de beceremedi önce kıyamadığım diliyle eveledi geveledi sanki dünyaları yemiş gibi yuttu sonra ben mutfağa gittim bir başladı ağlamaya çok hoşuma gitti yaaa daha da heveslendim şimdi hihiii :)) inşallah herşeyi böyle iştahla yer veledim :)
açokçası bu konuda kafam karışık... ablam 6 aya kadar bişey vermedi, sonra zorlandı...
yengem çok güzel bebek bakar.. onunla konuştum bugün, sen nasıl yteiştiysen çocuğu öyle yetiştir dedi.. yadiğin yemek yağlı ve baharatlı değilse suyundan ver dedi, mayaladığından yoğurttan yedir, sen ince giyiniyorsan ona da ince giydir, o da bir birey dedi...yoğurta ekmek içi karıştır ver dedi..ben de bugün denedim, bir çay kaşığı yoğurda kattım ekmek içi, walla yalana yalana yedi ve zorla yuttu:) eşimle gül gül kırıldıkeşim çok pinpiriklidir verme dedi ama ben yengemin dediğini yapacağım..iki tane çok sağlıklı bebeği var..biri 4 yaşında biri 15 aylık..ilkini 21 ay emzirdi..diğerini emzirmeye devam ediyor..
çay konusunda haklı olabilirsinama tam bir çay kolik olarak kızım çay sevsin istiyorum, hemde şekersiz:) annem ablamın kızına bu aylarda içirmeye başlamıştı hemde kaynar kaynar, şmdi 18 yaşında kaynar olmazsa içmiyor walla
Sen bi sakınca görmüyorsan dicek bişey yok CNm bebek senin annesi sensin en doğru kararı sen verirsin ben sadece nacizane fikirlerimi söyledim son karar senin tabiki ... Bende çay çok seviyorum zamanı gelince içerler zaten istesekte engel olamayızsöylediklerin doğrudur muhakkak ki her yerde yazıyor ama ben katılmıyorum..benim bebek de sadece anne sütü aldı şimdiye kadar ama olmasaydı mama verseydik, yada pirinç unu tahıl yok mu ki..ben bu söylenenlerin fazla kitabi olduğunu düşünüyorum..ama çay konusunda sana katılsam da(bu arada siyah çay) zararı olmayacağı konusunda hissiyatım var:) bir de çok hoşuma gidiyor ki: aylardır zorla emen kızım ne versem yiyecek ya...çok tatlı:)
Buharda haşlayıp verebilirsin CNm ...ben Buzluğa stok yaptım :)sizde vakti geçmeden atınkızlar bal kabagının cok faydalı oldugunu duydum ama nasıl yedırcem tarıf bılen var mı
kılzar siz ne kaşığı kullanıyorsunuz.büyük oğlumdasilikonlu kaşık kulanıyordum meyve püreler için çorbalar için ise plastik termo kaşığı .ama şimdi düşünüyorum bu termo kaşığı plastik olduğu için ne kdar güvenli acaba.tahta kaşığı düşündüm ama onun hijiyeni sağlamk zor daha da sağlıksız buldum.doğal olduğu için bakreriler mantarla gibi ürümesi neden
olabilirdiye düşünüyorum.en doğru kaşığı nasıl seçeceğiz.[/QUOT
Ben slikon kaşık aldım zaten genelde her yerde slikon var .yahta kaşık dediğin gibi bana pek hijyen gelmiyor temizliği zor çünkü