benim kız herşeyi yemek istiyor ya..vermeyince ağlıyor. doktor 6 aya verme dedi ama..ana yüreği dayanmıyor:) yoğurt, çay ve yemeklerin sularından verdim:)
Kendi adıma söylemek gerekirse farklılıktan ziyade mutluluk hissettim sen geldin diye :)
Hayır Canim henüz değil . En son Dr ile bu konuyu söyle konuştuk . Bebegin durumuna gore her bebegin gelisimi uygun olmayabilir tabi eger uygunsa besbucuk aylık iken destekli oturmaya altı aydan itibaren tam oturtmaya başliyormusuz .
6. ay için hazırlık yapıyoruz fıstığım ya. Anca işte araştır bul filan :))
Hayatimmm hosgeldinn ;-) bn su veriyrm pek hoslanmasada...oturtmuyrm canim oturma pozisyonunu aliyo ben kaldiriyorum
Ne guzek ya ben bu kiza suyu nasil sevdirecegimi sasirdim.. su sevilmezmi hic :) yaa mama tatli ya suyun yerini tutmuodur die vermek istiorum kabul etmio . Ins. Ek gidaya gecince kendi ihtiyac duyarda icer. Suan bile yemegimin suyundanj falan parmagimla tatdiriorum. Agzimin icine bakio kiyamiorum yaa tabgima saldirio :)
Tebrizi hoşgeldin canım mutlu ettin daha ne olsun :))
Ben de içirmedim canım bi de ona alıştırıcam daha
Bence de canım yine de emin olmak için doktorumasorucam bi:)))
Kız nerden buldun ben geçen Avmde chicco mağazasına baktım yoktu böyle. Harikaymış ve fiyatı da çok uygun
ayy ben de mutlu oldum.. bu arada su muhabbeti olmuş. benim kız doğduğundan beri içiyor..çünkü Diyarbakır çok sıcak ve kızım çok terliyor..şu an da bir çay bardağı içiyor günlük..şimdiye kadar ahzır suyu kaynamış vermiştim. şimdiden sonra normal veriyorum..
Şöyle göz ucuyla baktım da cidden güzel şeyler var en kısa zamanda detaylıca inceliycem canım :))face de sayfası var canım..arda takıp edın derım..guzel orjınal seyler var...https://www.facebook.com/yumukyumuk?fref=ts
Alistiracak co ksey var desene canm. Sanirim asil smdi zor zamanlar basliyor biz vermek isticez onlar kafa ceviricek falan :)
Kizlar Iyi geceler Ben uyuyorum artik yeni gunde gorusmek uzere opuldunuz
Kizlar Iyi geceler Ben uyuyorum artik yeni gunde gorusmek uzere opuldunuz
altı haftayı gorunce gozlerım bı acıldı.gormelıydın :))uzun surmesın yaaa :)
canım bende gecen hafta dr muza sordumm..dolbda stok yaptııgm sutler var..onlardan yogurt yapabılırmıyım dıyee..hayır dedıı..sen onlarıı icirerek tuket dedı..bı makaledede okumustum.cocuk dr ıdı..anne sutu ıle yogurt yapabılırmiş..ama taze sıkılmıs olacak :))
hayırlı ugurlu olsun canımm hepımızee..ıyıkı boyle bı topıgımız oldu...ıyıkı sen actın topıgımızı :))
Ben de incime yilbasi icin kostüm dikiyorum :) az bir ısı kaldı bakalım bitirebilecek miyim . Ona geçtim simdi :)
Hosgeldin CNm
Yoğurt verde çay vermen çok doğru gelmedi bana
Anne yüreği haklısın duruda biz yemek yerken nasıl bakıyorama tutuyorum kendimi zorda olsa :)
AA bitince paylaşırsın artık bize cicileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?